برادر من دارم Crysis 2 رو روي High بازي ميكنم آخ نميگه !
حالا امروز كلا پاكش ميكنم و دوباره نصب مي كنم. به اميد اينكه درست شه!
برادر من دارم Crysis 2 رو روي High بازي ميكنم آخ نميگه !
حالا امروز كلا پاكش ميكنم و دوباره نصب مي كنم. به اميد اينكه درست شه!
اونوقت چطور ایشون مانیتورشون تصویر میدهاینطور که به نظر میرسه شما یا کارت گرافیکت از جاش در اومده یا اصلا نصب نیست! چک کن از توی محیط ویندوز کارت گرافیکت رو
این احتمال وجود داره که درایور کارت گرافیک نصب نباشه...
نکته دوم اینه که اون 3000 نشون دهنده ی این هست که ایشون گرافیکش وصله و گرافیکه خیلی قوی هم دارن...
به احتمال زیاد مشکل از بازیه دوباره هنصب کنید
کسی میدونه چه طور میشه از save بازی کپی گرفت که بعدا به مشکل خوردیم مثلا ویندوز عوض کردیم بازی رو از اونجای که موندیم ادامه بدیم ؟
C:\Documents and Settings\ّSpaniuly\Local Settings\Application Data
تو این مسیر پوشه مربوطخ راک استار رو بک آپ بگیری همه سیو ها و دیتای بازی موجوده
بهترين بازي عمرم بود دلت مياد![]()
مخصوصا آنلاینش.............![]()
کاش راک استار ، عنصر مسائل جنسی رو از بازی هاش حذف می کرد.
الانه اکثر بازیها روی اوردن روی این مسائل. فکرشو نمی کنن یه گیمر رنج سن پایین چه مشکلاتی براش بوجود میاره این مسائل.
قضیه بلوغ زودرس و این حرفا از آسمون که نمیاد. از همین هاست. البته اگر کپی رایت رعایت می شد هرگز این بازی با این قیمت توی ایران به فروش نمی رسید که یه بچه 10 ساله بره با پول تو جیبیش بره بخره اینو.
این بازی رو که فقط به خاطر این یه مورد درجه سنیش رو بزرگسال اعلام نکردن!
استعمال الکل و مواد مخدر،خشونت،الفاظ رکیک اینها همه در درجه گذاری بازی دخیل هستند.
این حرف شما مثل همین کار اشتباه صدا و سیماست که دلش خوشه میاد از روی فیلم صحنه های جنسیش رو حذف میکنه ولی کشت و کشتار و خون ریزی و... رو میده تحویل خانواده که بچه ها هم بشینن پاش نگاه کنن!
اولا باید بین مدیای کودکان و بزرگسالان تفکیک قائل شد.
ثانیا باید سطح آگاهی والدین و شناختشون از سیستم های رده بندی سنی رو بالا برد.
به نظر من این مدل محدود کردنا فقط نتیجه عکس می ده و اگه آدم می خواد بچه ش آلوده نشه اصلا نباید تا حداقل 15 سالگی کامپیوتر در اختیارش بذاره
واسه بازی بهتره از اکس باکس یا پلی استیشن استفاده بشه که مجبور باشه از تلویزیونی که جلوی دید همه ست استفاده کنه که نظارت بیشتر باشه
یعنی من به شخصه حتما این کارو می کنم اما به نظرم حتی یه بچه ی 10 ساله هم الان به حدی چشم و گوشش باز هست که دیدن بعضی چیزها تو مثلا جی تی ای چندان به حالش فرقی نکنه و باید از سن خیلی پایین تر تربیت اساسی صورت بگیره و جایگزین مناسب در اختیارش قرار بگیره
اما از حق نگذریم جی تی ای بهترین بازی دنیاست و بی نظیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)