تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 334 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام کسی از دوستان تا حالا آینه ها و شیشه های عقب رو برقی کرده؟خوب جواب داده یا نه؟درضمن کسی منو راجب دزدگیر ساده با سوکت فابریک برای تیبا راهنمایی نکرد؟مرسی
    در پست شماره 2195 جوابتو دادم.
    دزدگیرهای ماجیکار از 85 تومن هست تا 250 بالاتر چه جستجوی ساده توی اینترنت کنی قیمتها دستت میاد

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا چی بگم.
    ولی به نظرم اگه شماره رنگ عینا یکسان باشه و نقاشم نقاش باشه مشکلی پیش نمیاد
    اگه میخواست مشکل پیش بیاد که همه متالیکا باید دیگه دراز به دراز مینشستن ...
    در مورد تیبا که خبری نیست.
    حدود 250 تا راه رفتم.
    مساله خاصی نیست.
    فردا باز وقتم ازاده
    باید باتریشو اوکی کنم که همین جوری به خاطر خالی بودن روز اولش نصفه عمر شده
    در مورد رینگه هم به سایپا گفتم
    گفتن موقع سرویس رینگو بیارین.
    تاب داشته باشه عوضش میکنیم.
    منم رینگو که در آوردمکنار گذاشتس
    باتری هم گفتم
    گفتن اگه بعدا شارژ شده مشکلی نداره
    چون استفاده نشده بوده خالی بوده
    و مشکلی نداره
    من که قصد نگه داشتنشو از اولم نداشتم
    اما خوب میدونم باتری تر که تخلیه شد کامل
    عمرش از نصفم کمتر میشه
    چون بحث رنگ شد لازم شد یه مواردی را به اطلاع دوستان برسونم تا از اشتباه خارج بشند
    شما اگه شماره رنگ مثل خود ماشین و دقیقا همون رنگ ماشین را داشته باشید و بهترین نقاش دنیا را هم داشته باشید نمی تونید مثلا بعد از مدت 6 ماه با اون رنگ ماشینتون را لکه گیری کنید. چرا ؟
    چون رنگ قبلی آفتاب خورده و تا درصدی بسته به مرغوبیت رنگ و کیلری که روش پاشیده شده براقی خودش را از دست داده. رنگ جدید براقیت بیشتری داره و اگه دقت بشه میشه تشخیص داد که ماشین رنگ شده. اگه هم چند سال از رنگ گذشته باشه که چه بدتر
    الان چند ساله برای لکه گیری ماشین ها با دستگاههای کامپیوتری از رنگ ماشین اسکن میشه و کامپیوتر رنگ دهی کیلر را خنثی می کنه و درصد ترکیب رنگ را به نقاش اعلام می کنه و اون دیگه میشه هنر نقاش در رنگ ساختن که معمولا هم دقیقا همون رنگ در می آد. یعنی عین رنگ آفتاب خورده ماشین
    روغنی و متالیک و ااکرلیک هم نداره
    رنگ جوری ساخته میشه که وقتی کیلر دوقولو اومد رو ماشین و بعد از یک هفته پالش شد همون در میاد
    تقریبا استفاده از شماره رنگ برای لکه گیری از رده خارج شده مگه اینکه شما بخوای کل ماشین را رنگ کنی
    یه مثال برای تفهیم بیشتر اینکه مثلا ایران خودرو برای سمند کاپوت و گلگیر رنگ شده با رنگ شماره اصلی ماشین را داره. ولی کسی که بخواد گلگیر را عوض کنه و خیلی حساس باشه گلگیر رنگ نشده میگیره و میده براش رنگ کنند. چون زیر نور آفتاب دقیقا تفاوت رنگها پیداست
    به عبارت دیگه مگه شما ماشینتون که مثلا دو سه سال از عمرش گذشته رنگی که روشه دقیقا همون براقی و زیبایی روزهای اول را داره ؟؟

3. 4 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من پلاک ماشینم اومده اما خودش هنوز نیومده راهی هست زودتر برم پلاکشو از راهنمایی رانندگی بگیرم فوریه ممنون از راهنماییاتون مرسی راستی از مرحلاه فاکتور شده تا تحویل خودرو چند روز طول میکشه من تیبای نقرهای سفارش دادم البته رنگ سلیقه ایه مرسی
    زمانش متغیره، با توجه به رنگ انتخابیت اگه مشکلی پیش نیاد کمتر از 2 هفته، البته وابسته به شهر و فاصله از کارخونه هم هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه تیبامو تحویل گرفتم حدود30 کیلومتر باهاش رفتم مشکل خاصی نداره فقط وقتی یه مسیر کمی طولانی رو میرم وقتی پیاده میشم بویی شبیه لنت از بیرون ماشین میاد
    مشکل خاصی داره یا چون هوا خیلی گرمه و ماشین هم صفره اینطوره؟
    مبارکه انشاالله.
    همچین موردی را کسی اشاره نکرده، ممکنه تیباتون ایرادی داشته باشه ،دقت کنید و منبع تولید بو رو پیدا کنید، شاید لنتها نشتی روغن داشته باشن،اطراف چرخها از سمت داخل رو حتما چک کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد رنگ سفید چیه و دلیل مخالفت اگر هست چیه؟

خود من رتگ سفید زیاد دوست ندارم اما روی تیبا رنگ قشنگی هستش و اینکه روغنی هست هم یک مزیته که خدای نکرده اگر تصادفی بشه به بهترین نحو در میاد و کثیفی هم نشون نمیده.قطعا اگه سمت متالیک برم نوک مدادی انتخاب میکنم.باز نظر شما تیبا داران و تیبا دوستان هم شنیدنیه
    من سفيدشو دارم به نظر من از همه رنگها قشنگتره . گرمارو كمتر جذب ميكنه . خريد و فروشش راحت تره . كثيفي و خش ها رو كمتر نشون ميده .هزينه صافكاري و نقاشيش كمتر از رنگ متاليكه و ...

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من امروز رفتم یه کم تغیرات تو پشت تیبا دادم خیلی خوشکل شده.

اینم عکسش
    پشت ماشينت خيلي خوشگل شده
    جعبه اگزوزت پوشيده شده يا اينكه زاويه عكس گرفتنت نشونش نميده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چون بحث رنگ شد لازم شد یه مواردی را به اطلاع دوستان برسونم تا از اشتباه خارج بشند
    شما اگه شماره رنگ مثل خود ماشین و دقیقا همون رنگ ماشین را داشته باشید و بهترین نقاش دنیا را هم داشته باشید نمی تونید مثلا بعد از مدت 6 ماه با اون رنگ ماشینتون را لکه گیری کنید. چرا ؟
    چون رنگ قبلی آفتاب خورده و تا درصدی بسته به مرغوبیت رنگ و کیلری که روش پاشیده شده براقی خودش را از دست داده. رنگ جدید براقیت بیشتری داره و اگه دقت بشه میشه تشخیص داد که ماشین رنگ شده. اگه هم چند سال از رنگ گذشته باشه که چه بدتر
    الان چند ساله برای لکه گیری ماشین ها با دستگاههای کامپیوتری از رنگ ماشین اسکن میشه و کامپیوتر رنگ دهی کیلر را خنثی می کنه و درصد ترکیب رنگ را به نقاش اعلام می کنه و اون دیگه میشه هنر نقاش در رنگ ساختن که معمولا هم دقیقا همون رنگ در می آد. یعنی عین رنگ آفتاب خورده ماشین
    روغنی و متالیک و ااکرلیک هم نداره
    رنگ جوری ساخته میشه که وقتی کیلر دوقولو اومد رو ماشین و بعد از یک هفته پالش شد همون در میاد
    تقریبا استفاده از شماره رنگ برای لکه گیری از رده خارج شده مگه اینکه شما بخوای کل ماشین را رنگ کنی
    یه مثال برای تفهیم بیشتر اینکه مثلا ایران خودرو برای سمند کاپوت و گلگیر رنگ شده با رنگ شماره اصلی ماشین را داره. ولی کسی که بخواد گلگیر را عوض کنه و خیلی حساس باشه گلگیر رنگ نشده میگیره و میده براش رنگ کنند. چون زیر نور آفتاب دقیقا تفاوت رنگها پیداست
    به عبارت دیگه مگه شما ماشینتون که مثلا دو سه سال از عمرش گذشته رنگی که روشه دقیقا همون براقی و زیبایی روزهای اول را داره ؟؟
    حرف شما کاملا درسته علی جان.
    اما همه از اهل فن گرفته تا همین طور افرادی که در سطح کمتر با رنگ ها برخورد داشتن میدونن که دوام رنگ های متالیک در زیر آفتاب و همین طور دوام بیشتر و همین طور زیبایی و براق بودن اون ها بوده که باعث شده کم کم جای رنگ های روغنی سنتی در صنعت خودرو سازی جهانی و حتی ایران کاملا خالی بشه.
    الان جز این رنگ های سفید چند تا خودرو تو کشور داریم که رنگشون هنوز که هنوزه .....؟؟؟؟
    حتی پراید هم رنگشو متالیک کردن
    دیگه گمون نکنم از پراید کمترم داشته باشیم
    رنو که هیچ
    اما به عنوان تجربه میگم در چندین سال پیش ماشینی داشتیم در فامیل که در سانحه تصادف کاملا هیچی از ماشین نموند.
    نه سقف.
    نه هیچی از بدنه.
    اما بدنه تیکه تیکه عوض کرد اون طرف.
    چون اون زمان اتاق کاملش نبود تو بازار.
    براشم گرون تر در اومد.
    اما اون طرف همه قسمتایی که عوض کرده بود رو براش رنگ کردن.
    حتی سقف رو.
    ولی یه مرکزی برد که واقعا استاد نقاشی بود طرف.حدود 1.5 برابر نقاشای دیگه ازش گرفتن.
    اما همون طور که قبلا گفته بودم
    زمانی که همون ماشینو میخواست بفروشه
    پیش هر خریداری برد ماشینو و اونا ماشینو پیش تعمیرگاه و نقاشی بردن که نظر بدن
    حتی 1 نقاشم نبود که بفهمه ماشین رنگ شده
    اتفاقا همشون میگفتن ببین چه رنگ اصلی ماشین با کیفیته که از فلان سال اینقدر سالمه..
    حرفای شما درسته
    اما 2 مطلبم هست
    1 کیفیت بیشتر و دوام بیشتر رنگای متالیک چه در اثر آفتاب و چه خراش
    2 اینکه به هرحال همونجور که اشاره کردین میشه با مراجعه به فردی که واقعا این کاره باشه کاری کرد که اصلا مشخص نشه ...
    انشالا که برای هیچ کس این چیزا پیش نیاد در کل

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

پشت ماشينت خيلي خوشگل شده
    جعبه اگزوزت پوشيده شده يا اينكه زاويه عكس گرفتنت نشونش نميده ؟

سپر کاری نکرده زاویه عکس بالاست

تنها نقطه ضعف تیبا عقبه و همین سپر کسی فکری به حالش نکرده؟
    Last edited by captainpersian; 09-08-2011 at 11:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امروز صبح تعمیرگاه مرکزی شماره 1 سایپا بودم

یه اقایی اومده بود که یه تیبا نقره ای داشت مسن بود ماشینش رو فروردین 90 گرفته بود و از ثبت نامی های قدیم بود که ماشین براشون 8.800 در اومده بود

شغل ایشون خبرنگاری بود در واقع تصویر بردار شبکه خبر بود

اینقدر از ماشین راضی بود که نگو.هم 405 داشت و پسرش هم ریو.میگفت از همه لحاظ برتر نسبت به این 2 ماشین.هم شتاب هم کشش هم سرعت و هم مصرف بنرین.مصرفش رو 5.5 بود
    نشستم پشت ماشینش یه استارت زدم بد نبود.اصلا صدای زیادی نداشت.فرمون نرم .جاپای خوب و به قول معروف فرمون و دنده تو دستت بود

یه نکته بسار جالب که میگفت موتور ایرانی نیست !!!! و یه جایی رو موتور نشون داد که Made in France خورده بود.

اقای بندری موتور های تیبا مگه باهم فرق دارند؟

این شخص به قدری راضی بود که منو شگفت زده کرد.هیچ کدام از مشکلات نداشت مثل صدای زیاد موتور .کم کردن روغن. و.....
    فقط گاز کولرش کم بود و میگفت برای این ماشین این لاستیک کوچیکه که همه هم فبول دارند اینو

به هر حال این اولین صحبت جدی و مستقیم من با کسی بود که تیبا داشت و بدون اغراق 100% راضی بود

من که گفتم علی جان ماشین از هر لحاظ ماشین واقعا خوبیه نسبت به قیمتش.
    شما یادته اون روزی رو که گفته بودی من که دیگه گیج شدم این همه .....
    یادته گفتم زیاد جدی نگیر و به جاش با چند نفر که دارن صحبت کن.مطمئنا ماشین ماشینه ممکنه از شانس یه نفر همون روز اول یه مشکل داشته باشه
    دلیل نمییشه که ماشین داغون باشه
    و همه خراب باشن
    چیزی که واضحه توی کیفیت تیبا و رفع اشکلات موجود اون بیش از هر ماشین دیگری شرکت تولید کننده حساسیت داره و سعی خودشو میکنه که ایرادا رو رفع کنه
    این که به وضوح قابل درکه
    و همین جای تشکر داره ازشون که حداقل بی تفاوت نیستن مثل ماشینای قبلی ....
    .................

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

سپر کاری نکرده زاویع عکس بالاست

تنها نقطه ضعف تیبا عقبه و همین سپر کسی فکری به حالش نکرده؟

به نظر منکه مشکلی نداره.اگرم داره در اون حد نیست که به چشم بیااد.
    عقبش کپی بسیار خوب مزدا 323 هست.
    حتی همین اگزوزشم در اونم همین طوره.
    دیگه ما با این ماشینایی که تو ایران دیدیم ... پراید.ریو.ال 90.و ....
    خیلی بلند پروازیه که روی طراحی مزدا بخوایم عیب بذاریم...
    اینو داشته باشین که من در تاپیک بعدی از یه اشتباه برداشت خودم یا بهتر بگم سوتی
    و همین طور تعویض باتری که امروز انجام دادم بگم ....

راستی بله ایشون عکسش از نزدیکه.
    ولی کلا بنا به نظر شخصیم با کارایی که ظاهر اصلی ماشینو به هم میزنه مخالفم.
    مثال:
    بالا بردن ارتفاع ماشین.
    پایین آوردن ماشین.(مثلا یه پراید دیدم که ازین سرعت گیر زردای پلاستیکی نمیتونست با 2 رد شه
    باید حتما ماشین ساکن میشد. بعد رد میشد...!!!!!
    )
    دست زدن به چراغ ها و غیره.
    حتی اگه دقت کرده باشین در مورد مسلم باریک و غیر استاندارد بودن لاستیک های ماشین تیبا برای شتاب و وزن تیبا که بر همه مشخصه هم بارها و بارها روی خرید لاستیک حساب شده تاکید کردم و سعی کردم توضیحاتم در این مورد کامل و دقیق و حساب شده باشه که کسی که اون مواردو رعایت کنه بعدا خودش میفهمه دلیل اون همه تاکیدم چی بوده که استانداردای اون زمینه رعایت بشه و اون همه مثال زدم.
    مثلا اون فردی که رینگ اسپورت 15 گذاشته بود. مطمئن باشین.حاضرم قول بدم یه سال نشده آنچنان از کرده ی خودش پشیمون بشه که دیگه ندونه چه کار کنه ...
    ولی خوب به خوشگلی باشه خیلی خوشگل کرده ماشینشو اون کسی که عکسشو هم گذاشتم.
    پس زیاد سعی نکنین به قالب استاندارد ماشین دست بزنین
    البته نظر شخصی منه.
    Last edited by TIBA-NAVID; 09-08-2011 at 11:43.

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگزوز تيبا از پشت خيلي بد زده بيرون ، به نظر من تو هيچ ماشيني به اين اندازه بيرون نيست
    راهي نيست كه بشه يه خورده اگزوزو قايم كرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •