تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 283 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

تاریخ : پنج شنبه 07 آذر 1392 15:47

درج کدهای محدودیت رانندگی در گواهینامه های جدید
    معاون آموزش و اطلاع رسانی پلیس راهور تهران از درج ۵۸ کد محدودیت رانندگی متناسب با وضعیت جسمی و روحی رانندگان در پشت گواهینامه های الکترونیکی خبر داد.

سرهنگ عین الله جهانی گفت: این محدودیت ها به صورت شماره از یک تا 58 هرکدام مربوط به یک موضوع است.
    وی افزود: برای مثال کد31 یعنی رانندگی با عینک طبی یا کد11 به معنای رانندگی با سواری شخصی است.
    سرهنگ جهانی اظهار کرد: محدودیت و کد ویژه آن در زمان معاینات پزشکی به رانندگان تفهیم می شود.
    معاون آموزش و اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران افزود: اگر فردی بی اعتنا به محدودیت خود مثلا بدون عینک طبی رانندگی کند؛ پلیس با استناد به کد مربوط در گواهینامه، وی را اعمال قانون می کند.
    شمار محدودیت های رانندگی درگذشته کمتر بود و با مهر روی گواهینامه درج می شد.(واحد مرکزی خبر)

2. 2 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لطفاً پاک بشه.
    Last edited by Mr.Crow; 13-01-2014 at 11:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا من یک سوال دارم.اگه بدون گواهینامه با یکی تصادف کنی قتل عمد محسوب میشه؟چون من اکثر جاها دیدم گفتن نه غیر عمده .

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

آقا من یک سوال دارم.اگه بدون گواهینامه با یکی تصادف کنی قتل عمد محسوب میشه؟چون من اکثر جاها دیدم گفتن نه غیر عمده .
    بعله قتل عمده(امده ؟!) منتهی درجه دو!

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ی سوال . قبلا تو گواهینامه ب 2 سال اول اجازه رانندگی در جاده بین شهری نمیدادن . الان که پایه 3 شده بازم اونجوره یا این حذف شده ؟
    سوال دومم اینکه اگه پلیس نگهم داره داخل شهر اگه رسید پستی رو بدم قبول میکنن یا همشون میگن باید خود گاهینامه باشه ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

حذف شود ...
    Last edited by D E M O N; 24-12-2013 at 14:15.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ی سوال . قبلا تو گواهینامه ب 2 سال اول اجازه رانندگی در جاده بین شهری نمیدادن . الان که پایه 3 شده بازم اونجوره یا این حذف شده ؟
    سوال دومم اینکه اگه پلیس نگهم داره داخل شهر اگه رسید پستی رو بدم قبول میکنن یا همشون میگن باید خود گاهینامه باشه ؟
    ممنون
    باید خود گواهینامه باشه

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من پرسيدم كامل آگاه شدم
    بحث گواهينامه مربوط به راهنمايي رانندگي بدون اون از نظر قوانين رانندگي مجاز به رانندگي نيستيم. كه ممكنه جريمه يا حتي باعث انتقال ماشين به پاركينگ بشه!
    ولي كشتن يه نفر با ماشين هيچ وقت قتل عمد به حساب نمياد ، چيزي كه باعث ميشه طرف بدبخت بشه نداشتن بيمه هستش! چون بايد ديه صد و چند ميليوني رو از جيب بده!
    توي قانون بيمه هست اگه خسارت جاني يا مالي با تخلف حادثه ساز رانندگي باشه بيمه مياد خسارت رو پرداخت ميكنه بعد 1 درصد در خسارت جاني و 2 درصد توي خسارت هاي مالي رو از مقصر مي گيره تا ديگه خلاف نكنه و حالش جا بياد
    حالا اگه نه مقصر خيلي مقصر بود مثلا مواد مخدر زده بود يا گواهينامه نداشت بازهم بيمه پرداخت ميكنه ولي ممكنه بخشي يا همه ديه رو از مقصر پس بگيره.
    در كل نتيجه مي گيريم اول بيمه يادتون نره! دوم اگه خداي نكرده بدون گواهينامه كسي رو زديد فوري نگيد اعدامم مي كنن و فرار كنيد بمونيد بنده خدا رو برسونيد جايي شايد زنده موند! ته تهش با ماشين كشتيدش با اسلحه كه نزديد كه اعدامتون كنن

10. 4 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون
    الانم همونجوریه ، تا 1 سال اجازه تردد در جاده ها رو ندارید. (نه اینکه نتونیا ولی پلیسه دیگه یهو میاد میگرتت.)
    البته خب خطرناکه ادم کم تجربه توی جاده با سرعت بالا رانندگی کنه.
    برای رانندگی هم گواهینامه باید دستتون باشه ، رسیدش برای مامور پست ارزش داره .
    برای رانندگی عجله نکنید. انصافا یکی از مزخرف ترین و خسته کننده ترین کارهاست.
    Last edited by Extreme-Forces; 04-01-2014 at 22:25.

12. 3 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من تقریبا مطمئن شدم . از دو نفر پرسیدم . یک افسر و یک سرهنگ . هر دو گفتن اون قانون 1 سال ممنوعیت تردد بین شهری برداشته شده . در مورد بیمه هم از یک وکیل پرسیدم گفت که داشتن یا نداشتن گواهینامه برای پرداخت خسارت شخص ثالث مهم نیست . بیمه ها خسارت رو پرداخت میکنن بدون هیچ مشکلی ...
    انگاری به همین دلیل تغییر قانون بیمه اون قانون تردد رو عوض کردن ....

14. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •