تست کنید.
forum.p30world.com/showpost.php?p=4277691postcount=1502
تست کنید.
forum.p30world.com/showpost.php?p=4277691postcount=1502
I have original Kaspersky Anti virus key that i bought from internet and now tell me the way to upload it for you
my id is
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Please tell me how can i upload it for u
![]()
دوست عزیز
محبت شما برای دوستان قابل تقدیره . اما اگر شما موفق به این کار بشید که KEY خودتون رو برای دوستان آپلود کنید دیگه خودتون هم نمیتتونید از اون استفاده کنید . چون بعد از مدتی کلید شما که منحصر به استفاده برای 1 یا چند رایانه است روی تعداد زیادی سیستم شناسایی میشه و بلاک خواهد شد.
با سلام خدمت دوستان
بچه ها من میخوام ویندوزمو عوض کنم.آپدیتهامو چطور میتونم ذخیره کنم که بعد تو ویندوزه جدید هم بتونم ازش استفاده کنم؟؟
راستی من 30-40 روز پیش یه key زدم تو کاسپر هنوز داره کار میکنه...نرفته تو بلک لیست..چطور؟قبلنا بیشتر از 5 روز نمیشد...
یا من بلد نیستم یا این کار نمیکنه
سلام
برای 2010 روشی نیست که بشه دستی از اپدیت ها بک اپ گرفت. تنها رفتن به تنظیمات اپدیت هست و گزینه save کزدن اپدیت ها رو تیک بزنی و یک مسیر براش همونجا تعیین کنید.
برای 2009 و 2008 لینک زیر
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه طبق توضیح رفته باشی کار نکرده. 2011 هنوز نسخه آزمایشی هست هر وقت تکمیل شد نصب کنید الان عجله نکنید. نسخه بدون مشکل 2010 یعنی 9.0.0.736 رو فعلا استفاده کنید.
سلاماگه طبق توضیح رفته باشی کار نکرده. 2011 هنوز نسخه آزمایشی هست هر وقت تکمیل شد نصب کنید الان عجله نکنید. نسخه بدون مشکل 2010 یعنی 9.0.0.736 رو فعلا استفاده کنید.
با تشکر از dreemland وبقیه دوستان که همچنان اینجا کی میزارن..
دوستان میدونید احتمالا 2010 کی دوره آزمایشی اش تموم میشه وتکمیل میشه؟!
![]()
2011 ===> اواخر تابستان
سلام سایتباز نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by javady; 17-05-2010 at 10:25.
از کی های داخل انجمن استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)