باهشون یک تماس بگیرید ببینید سرویس 32 بین میدن یا 64 بیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باهشون یک تماس بگیرید ببینید سرویس 32 بین میدن یا 64 بیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم سرعت یکی از سرور های من تو امریکا با پورت 1000Mbps
همین الان هم یک تست گرفتم لینک هم از خوده سایت speedtest گذاشتم
Last edited by nimamani; 20-11-2008 at 09:55. دليل: update test
این سوال من !
این جواب دوستان !بنظرتون 5 گیگ محدودیت برای کسی که زیاد اهل دانلود فیلم و ... نسیت , کافیه ؟
بیشترین استفادش هم وب گردی و دانلود موزیک و برنامه هست !؟
من الان 128 شهراد دارم ! می خوام 256 با محدودیت 5 گیگ بگیرم !
سلام
آره بابا ، چه خبره ، 5 گیگ به نظر من که بسه ...
بهترین راه ، اینه که یه 2*2 تا 4 تا بکن ، ببین روزی چقدر دان داری ، با روزی چقدر وب گردی ، بعد مصرفت دستت بیاد ( برنامه هم که نصب نکنی ها ، با اون کانکشن خود وین هم می تونی حدودی متوجه بشی ) اما به نظر من کافیه
مرسیبلا خره چه کنیم ! 5 گیگ شارژ کنم این ماه !؟ میگم 1 ماه تست کنم ببینم چجور میشه ! خوبه ؟من خودم فقط از وب استفاده میکنم.
10 گیگ زور زورکی برای سه ماهم کافی میشه.
موفق باشید
دوست خوبم، باید ببحشید که جواب ها اینهمه تفاوت دارند.
از تفاوت جوابها معلوم میشه که بستگی به مصرف داره.
من خودم حداقل حداقل حداقل هر روز 5ساعت وب مصرف میکنم. برای همین هست که مصرف هر ماهم 3الی 3.3 گیگ هست.
شما هم ببینید چقدر وقت میذارید.
به نظر من بهتره 2 گیگ بخرید ببینید چطوره.....؟ ولی اگه قرار باشه، در طول روط هم دانلود داشته باشید، (فایلهای بالای 5 مگ منظورم بود) بهتره که 5 گیگ بگیرید.
موفق باشید![]()
ببین امیر جان
اگه اینترنت محدود میگیری باید مدیریت هم یاد بگیری
تاپیک داریم راجع به اینکه چطور سیستم را تنظیم کنیم که دانلودها رو شبا انجام بده!!!
روزها فقط وبگردی و شبها فقط دانلود+وبگردی!!
اگه بتونی درست مدیریت کنی مطمئن باش 5 گیگ که سهله 2.5 گیگ هم کافیه
الان خود من مصرفم کم نیست بچههایی که منو از نزدیک میشناسن میدونن که چقدر مصرف دارم تمام روز وقتم پشت سیستم میگذره 512 دارم با محدودیت2.5 گیگ+ شبانه رایگان
خیلی هم برام به صرفس
دیگه خودت میدونی![]()
سلام
دوستان من از شبکه شهراد استفاده میکنم
چند روزی است که سرویس تورنت رو دیگه جواب نمیده
میخواستم بدونم راههی است که شبکه رو دور بزنم و دانلود هام رو انجام بدم مثلا از --- استفاده کنم
جناب مهدی میشود بفرمایید که شما از چه مرورگری استفاده میکنید که مصرفش در وبگردی کمتر میباشد؟
من پیشنهاد می کنم از Mozilla Firefox استفاده کن تو لود شدن خیلی بهتر هست.![]()
دوستان این شرکت اوراکل چه جوریاس؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستانمن روزانه 2 تا 3 ساعت از اینترنت استفاده می کنم دانلود هم برای مقالات دانشگاهی دارم که معمولا حجم زیادی ندارند با توجه به این شرایط ایا خرید ADSL به صرفه است ؟کدام ISP رو پیشنهاد می کنید (هزینه پایین مدنظرم هست)من خودم صبا نت و شاتل رو درنظر دارم ولی هنوز به تصمیم قطعی نرسیده امبه نظر شما مودم رو خودم بخرم یا از ISP تهیه کنم ؟ چه مارکی ؟ممنون از راهنمایی دوستان
Last edited by m1d1y; 21-11-2008 at 00:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)