تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 298 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

میگم می خوام دو سیم کارت روی گوشی نصب کنم
    چه طوری این کار رو بکنم؟
    از همین کیت های دو سیم کارته استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد واسه گوشی؟
    احتمالا روی مصرف شارژش هم تاثیر منفی داره!
    کلا چه طوری دو سی کارت کنم
    فقط نگید که یه گوشی ارزون دیگه بگیرم!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

چرا من هرکاری میکنم نمیتونم با گارمین و اسمارت کام وصل بشم ...؟؟
    .
    تمام کارهاشم درست انجام میدم یعنی دیگه اینقدر روی هر گوشی نصب کردم دیگه حفظ شدم ..
    .
    ولی با 8510 هر کاری میکنم کانکت نمیکنه ... میگم شاید تنظیماتی داره که من فعال نکردم ...
    .
    توی Setting و قسمت Position هم تیک integrated Gps رو زدم و هم network based ... ولی نمیدونم چرا کانکت نمیشه ...

.
    از دوستانی که تونستن چه با گارمین و چه با اسمارت کام کانکت بشن خواهش میکنم تنظیماتشون رو بگن ...
    .
    ممنمون

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا سامان حرف شما قبول ولي من زياد رو باطري گير ندادم ولي نقاط ضعف ديگش چي كه يكيشو بالا گفتم : اگه رو گوشي لاك كد گزاشته باشي وقتي كه داري با گوشي فيلم ميگيري اگه مثلا لاك كد را بعد 2 دقيقه تنظيم كرده باشي بعد 2 دقيقه گوشي فيلم برداري رو قطع ميكنه و گوشي رو قفل ميكنه و همچنين اگه در حال تماشاي فيلمي باشي بعد اون مدت فيلم رو قطع و گوشي رو قفل ميكنه در حالي كه گوشي 95 كه من داشتم اصلا اين كارو نميكرد . اخه موقع فيلم برداري گوشي در حال كاره چرا اين گوشي فيلمبرداري رو قطع ميكنه واقعا كه مسخرس.

دوربينشم بعضي جاها خيلي خوب عكس نميگيره ولي تو محيط هاي باز عكساش خوبه .ضمنا منم هر كاري ميكنم نميتونم با اسمارت كام وصل بشم .

4. این کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چرا من هرکاری میکنم نمیتونم با گارمین و اسمارت کام وصل بشم ...؟؟
    تمام کارهاشم درست انجام میدم یعنی دیگه اینقدر روی هر گوشی نصب کردم دیگه حفظ شدم ..
    ولی با 8510 هر کاری میکنم کانکت نمیکنه ... میگم شاید تنظیماتی داره که من فعال نکردم ...
    توی Setting و قسمت Position هم تیک integrated Gps رو زدم و هم network based ... ولی نمیدونم چرا کانکت نمیشه ...
    از دوستانی که تونستن چه با گارمین و چه با اسمارت کام کانکت بشن خواهش میکنم تنظیماتشون رو بگن ...
    ممنمون
    به این دوتا مراجعه کن که طریقه ی نصبشونه که احتمالا خودت بلدی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    خب من این ها رو رفتم فکر کنم وصل شد.
    اول گارمین رو همون طور که بود نصب کردم کرکش کم کردم.بعد از یه 5 الی 10 دقیه به ماهواره وصل شد.
    بعدش smart com رو نصب کردم و نقشه ها رو هم نصب کردم .اول با garmin به ماهواره وصل شدم بعد دکمه ی منو رو زدم ورفتم به smart com.تو smart com درست کرماشاه(شهرمون)رو نشون داد دیگه نمی دونم وصل شده بود یا نه.
    بعدش از گارمین خارج شدم و دوباره اسمارت کام رو اجرا کردم .البته قبلش نقشه ی خود کرمانشاه رو روش ریختم.
    بلافاصله تا اجراش کردم خونمون رو با چند تا اختلاف نشون میداد.حالا نمیدونم وصل شد یا نه.
    به هر حال گارمین رو مطمئنم که وصل شد.
    حالا چند تا توصیه در مورد دو تاپیک بالا که برای من مشکل ایجاد کرد.
    اول این که دوتا فایل unl رو با کابل به گوشیت انتقال بده نه با بلوتوث کامپیوتر(اگه کامپیوترت بلوتوث داره).همچنین نقشه ها رو روهم تو smart com با کابل انتقال بده.
    وقتی می خوای دو تا فایل unl رو درست کنی یادت باشه تو notepad اول save as رو بزن بعدش save as type رو بزن رو all file.اسم فایل ها رو هم با حروف درشت بزن.بعدش اون پسوند txt رو پاک کن و unl رو بزن.مثلا این یه نمونه SW.unl.امیدوارم موفق شی.
    Last edited by P.1052; 28-07-2009 at 10:21.

داره خودمونی میشه sokote-marg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من چندتا سوال داشتم :
    # در نصب برنامه ها مشکلی وجود داره یا نه می شه اکثز برنامه هایی که برای سیمبین تهیه شده روی این گوشی نصب کرد ؟
    # آیا در بخش مولتی مدیا این گوشی مثل گوشی های قدیمی سری n نوکیا عکس ها و فیلم ها در یک پوشه هست یا تفکیک شده ؟
    # بعد کیفیت ال سی دی این گوشی نسبت به N95 8G چطوره ؟ بهتره یا در یک حده؟
    # عکس انتخابی در بک راند در استندبای گوشی تمام صفحه است و یا زیر ساعتم می یاد مثل گوشی های قدیمی نوکیا ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

.ضمنا منم هر كاري ميكنم نميتونم با اسمارت كام وصل بشم .
    پس مثل اینکه این قضیه وصل نشدن با اسمارت کام یکم داره جدی میشه ....!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من چندتا سوال داشتم :
    # در نصب برنامه ها مشکلی وجود داره یا نه می شه اکثز برنامه هایی که برای سیمبین تهیه شده روی این گوشی نصب کرد ؟
    # آیا در بخش مولتی مدیا این گوشی مثل گوشی های قدیمی سری n نوکیا عکس ها و فیلم ها در یک پوشه هست یا تفکیک شده ؟
    # بعد کیفیت ال سی دی این گوشی نسبت به N95 8G چطوره ؟ بهتره یا در یک حده؟
    # عکس انتخابی در بک راند در استندبای گوشی تمام صفحه است و یا زیر ساعتم می یاد مثل گوشی های قدیمی نوکیا ؟
    ممنون
    نه عکس انتخابی زیر ساعت نمیره.
    در بخش مولتی مدیا همه ی عکس ها در یک پوشه اند و فیلم ها هم در یک پوشه.ولی در قسمت file manager میتونه او نها رو در پوشه های خودشون ببینی.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

به این دوتا مراجعه کن که طریقه ی نصبشونه که احتمالا خودت بلدی.
    کد:
    کد:
    خب من این ها رو رفتم فکر کنم وصل شد.
    اول گارمین رو همون طور که بود نصب کردم کرکش کم کردم.بعد از یه 5 الی 10 دقیه به ماهواره وصل شد.
    بعدش smart com رو نصب کردم و نقشه ها رو هم نصب کردم .اول با garmin به ماهواره وصل شدم بعد دکمه ی منو رو زدم ورفتم به smart com.تو smart com درست کرماشاه(شهرمون)رو نشون داد دیگه نمی دونم وصل شده بود یا نه.
    بعدش از گارمین خارج شدم و دوباره اسمارت کام رو اجرا کردم .البته قبلش نقشه ی خود کرمانشاه رو روش ریختم.
    بلافاصله تا اجراش کردم خونمون رو با چند تا اختلاف نشون میداد.حالا نمیدونم وصل شد یا نه.
    به هر حال گارمین رو مطمئنم که وصل شد.
    حالا چند تا توصیه در مورد دو تاپیک بالا که برای من مشکل ایجاد کرد.
    اول این که دوتا فایل unl رو با کابل به گوشیت انتقال بده نه با بلوتوث کامپیوتر(اگه کامپیوترت بلوتوث داره).همچنین نقشه ها رو روهم تو smart com با کابل انتقال بده.
    وقتی می خوای دو تا فایل unl رو درست کنی یادت باشه تو notepad اول save as رو بزن بعدش save as type رو بزن رو all file.اسم فایل ها رو هم با حروف درشت بزن.بعدش اون پسوند txt رو پاک کن و unl رو بزن.مثلا این یه نمونه SW.unl.امیدوارم موفق شی.
    دوست من , من که بار اولم نیست دارم گارمین و اسمارت کام نصب میکنم ...
    .
    فکر کنم هفته ای 1 بار روی گوشیه قبلیم و روی گوشیه دوستام نصب کردم همشون هم دقیق و بدون ایراد نصب میشدن ...
    .
    ولی ایندفعه که میخوام روی 8510 نصب کنم نصب میشه ولی نمیدونم چرا هیچکدومشون کانکت نمیشن ..>!!!

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

.
    فکر کنم هفته ای 1 بار روی گوشیه قبلیم و روی گوشیه دوستام نصب کردم همشون هم دقیق و بدون ایراد نصب میشدن ...
    .
    ولی ایندفعه که میخوام روی 8510 نصب کنم نصب میشه ولی نمیدونم چرا هیچکدومشون کانکت نمیشن ..>!!!
    سلام اقا سامان. بایدصبر کنید تا اقاحسن پیداش بشه تا جواب سوالتونو بده چون ظاهرا اون براحتی با جی پی اس گوشیش وصل میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

.
    .
    درسته من هم می دونم بار اولت نیست برای همین گفتم احتمالا بلدی.
    بهتره وایسیم تا آقا حسن بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •