ایول... این اختلاف نظر بعد از این سریال گسترش پیدا کرد ... جالبه که در همون سریال موریس (که اصلیت بریتیش داره در سریال) دیتا آنالیزوری هستش که داتا ها رو برای جک می فرسته !!!! ...![]()
ایول... این اختلاف نظر بعد از این سریال گسترش پیدا کرد ... جالبه که در همون سریال موریس (که اصلیت بریتیش داره در سریال) دیتا آنالیزوری هستش که داتا ها رو برای جک می فرسته !!!! ...![]()
سلام
ببخشید کسی میتونه اینجا برای من 50 تا جمله انگلیسی به همراه معنی بنویسه که به کلاس درس مربوط باشه؟در ضمن در نظر داشته باشید این جمله ها باید در سطح یک پسر سوم راهنمایی باشد
اگر کسی به من این 50جمله رو بده ممنونش میشم
خیلی اظطراریه
آقا خیلی اظطراریه ترو خدا یکی کمک کنه
دقیقاً منظورت چه جمله هاییه؟ به چه چیزی اشاره داشته باشه؟ این کلاس درس ، منظورت اینه که جملات مناسب ارائه در رده ی راهنمایی باشه؟ یا موضوع جملات خود کلاس باشه؟به کلاس درس مربوط باشه
اگه می تونی یه مثال بزن تا بشه راحت تر کمکتون کرد...![]()
ممنوندقیقاً منظورت چه جمله هاییه؟ به چه چیزی اشاره داشته باشه؟ این کلاس درس ، منظورت اینه که جملات مناسب ارائه در رده ی راهنمایی باشه؟ یا موضوع جملات خود کلاس باشه؟
اگه می تونی یه مثال بزن تا بشه راحت تر کمکتون کرد...![]()
مثلا جملاتی مثل
من احتیاج دارم که از کلاس خارج بشوم
من احتیاج به دستشویی دارم
و جملاتی مثل این که مربوط به کلاس درسه
در اصل همون جمله هایی که به صورت فارسی در کلاس میگیم
50 تا...
حداقل یه لطفی کن 50 تا ایده , جمله بده و به فارسی بنویس تا بچه ها بتونن برات برگردونن به انگلیسی....
بابا این معلم زبان ما گفته باید تا فردا 50 تا جمله همینجوری که گفتم بنویسید50 تا...
حداقل یه لطفی کن 50 تا ایده , جمله بده و به فارسی بنویس تا بچه ها بتونن برات برگردونن به انگلیسی....
نه گفت از کجا پیدا کنید
نه گفت چی بنویسید
ففط گفت به کلاس ربط داشته باشه
با سلام
دوستان منو راهنمايي كنند
مي خواهم زبان انگليسي رو در حد اينكه متنهاي مربوط به كامپيوتر رو بفهمم ياد بگيرم ( يعني اينكه صحبت كردن و ... بماند)
با توجه به اينكه در روستا زندگي مي كنم و شاغل نيز هستم بنابر اين نه كلاس مي تونم برم و نه كلاسي هست كه برم
بنابر اين دوستان چه روشي رو پيشنهاد مي كنم تا من بتونم زبان رو در اين حد ياد بگيرم يعني بايد چطوري شروع كنم . چه منابعي رو بخونم . و ......
البته دامنه لغاتي كه بلدم در حد متوسط است
با تشكر
با سلام
دوستان منو راهنمايي كنند
مي خواهم زبان انگليسي رو در حد اينكه متنهاي مربوط به كامپيوتر رو بفهمم ياد بگيرم ( يعني اينكه صحبت كردن و ... بماند)
با توجه به اينكه در روستا زندگي مي كنم و شاغل نيز هستم بنابر اين نه كلاس مي تونم برم و نه كلاسي هست كه برم
بنابر اين دوستان چه روشي رو پيشنهاد مي كنم تا من بتونم زبان رو در اين حد ياد بگيرم يعني بايد چطوري شروع كنم . چه منابعي رو بخونم . و ......
البته دامنه لغاتي كه بلدم در حد متوسط است
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)