تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 299 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .. من اینکار رو کردم ولی فیفا به کل دیگه اجرا نمیشه .. با پاک کردن Devdata بالا میاد ولی مشکل همچنان باقی است ! اون 2 فایل رو هم پاک کردم
    اسم گیم پد من Twin USB Gamepad است ... ایا باید کل محتویات Devdata رو پاک کرد ؟ خواهش می کنم فایل خودتون رو برای من اپلود کنید چون تا به حال بیش از 5 بار فیفا رو نصب کردم
    ضمنا دوستان من اگه بخام گیم پد برای فیفا بگیرم کدام مدلی بگیرم که به صورت پیش فرض ساپورت بشه و نیاز به این تغییرات نباشه ؟ مدل USB 2 تایی ها ؟ شک دار ؟
    وقتی می خواستی devdata رو سیو کنی می باس جلوی end of file یه اینتر میزدی اوکی خیالی نیست فولدر data / input رو خال کن این devdata رو بریز توی فولدر user توی my document

در ضمن دقت کن ببین اسم گیم پدت دقیقا چیه؟
    Twin USB Vibration Gamepad
    یا
    Twin USB Gamepad

اگه دومی باشه باید devdata رو با نوت پد وا کنی کلمه Vibration رو پاک کنی ولی اگه اولی هست نیاز نیست کاری بکنی (یادت باشه 2 تا نوشته Vibration باس هر دو رو پاک کنی)

اینم فایل devdata
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا برای اطلاعات بیشتر می تونی به تاپیک استیکی کلوپ گیم پد هم سر بزنی پشیمون نمیشی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 16-01-2009 at 08:01.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بچه‌ها چرا این نسخه فیفا اینشکلیه؟؟
    مثلا دمویی که اول هر بازی نشون میده تو همه بازیا ثابته و تغییر نمیکنه
    دوربین میاد زیر تور دروازه و بعد بازیکنا که دارن وارد زمین میشن و یاد گذشته‌ها میوفتن و....
    ------------
    بعدش اینکه چرا بازیکنا اینطوری راه میرن تو زمین؟؟؟ از ea واقعا بعید بود که اینطوری بازی رو بسازه

قیافه بازیکنا درسته خیلی شبیه هستن ولی کلشون خیلی گندس (مثل کاریکاتور میمونه)

توپ بازی هم خیلی بزرگه و یه جوریه!!!
    ---------------------
    یا گزارشگر بازی یههو وسط بازی خفه میشه و دیگه هیچی نمیگه..

نمیدونم مشکل از منه یا کلا بازی این شکلیه؟؟

--------------------
    Last edited by mehdi_vsgh; 16-01-2009 at 12:03.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من که روی 360 بازی می کنم هیچ کدوم از این مشکلاتی که میگی نیست.حالا pc رو نمیدونم.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثلا دمویی که اول هر بازی نشون میده تو همه بازیا ثابته و تغییر نمیکنه
    دوربین میاد زیر تور دروازه و بعد بازیکنا که دارن وارد زمین میشن و یاد گذشته‌ها میوفتن و....
    ------------
    بعدش اینکه چرا بازیکنا اینطوری راه میرن تو زمین؟؟؟ از ea واقعا بعید بود که اینطوری بازی رو بسازه

قیافه بازیکنا درسته خیلی شبیه هستن ولی کلشون خیلی گندس (مثل کاریکاتور میمونه)

توپ بازی هم خیلی بزرگه و یه جوریه!!!
    ---------------------
    یا گزارشگر بازی یههو وسط بازی خفه میشه و دیگه هیچی نمیگه..

--------------------
    دوست من برای pc امسال واقعا ea کم لطفی کرد. و اونطور که باید رضایت خاطر خیلی ها از جمله خودم که مجنون فیفا هستم رو کسب نکرد کله بازیکنان هم تقریبا گنده هست درسته و قیافه هاشون با اینکه شبه هستند حالت کریه داره و وحشتناک هستند ولی استیل راه رفتنشون خیلی طبیعی هست و دریبلها و حرکات تکنیکی که همیشه همراه فیفا بوده و پوئن مثبت هست براش توپ بازی به نظر من عالیه خیلی نرم و سبک و با قابلیت کات گرفتن منطقی و اصولی هست کلا وقتی یکی از این فوتبال ها رو بازی میکنید بعد میرید اونیکی رو بازی می کنید یه ذره عجیب غریب به نظر میان این طبیعی هست من هم تا قبل این نمیتونستم پی ای اس بازی کنم ولی امسال زیاد بازی کردم حالا هم وقتی میام فیفا 09 بازی کنم یه جوری میاد بهم کلا دست به یکیشون که عادت میکنه اونیکی یه مدت طول میکشه عادت کنی بهش

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام به بچه های فیفا باز عزیز .
    من میخام یه مادربورد با گرافیک آنبورد Onboard Video Chipset:Intel GMA 3100 بگیرم.
    کسی این گرافیک رو نداره؟ میخام ببینم فیفا رو چطوری اجرا میکنه؟
    تقریبا میشه معادل 6200 جیفورس .
    اگه کسی 6000 تا 6200 هم داره بگه گرافیکش موقع بازی فیفا چطوریه؟ ممنون.
    (من فقط فیفا بازی میکنم از بچگی! واسه گرافیک فقط کیفیت بازی فیفا برام مهمه ! )

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من میخام یه مادربورد با گرافیک آنبورد onboard video chipset:intel gma 3100 بگیرم.
    به درد فیفا 09 نمیخوره چون امکاناتی همچون شیدر توی فیفا کارت های گرافیکی با شیدر 2 یا 3 می طلبه

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مشکل دارم اولیش اینه که وقتی این gamepaly v2 رو دانلود کردم و نصب کردم وسط بازی همش ارور dont send میاد دومین مشکلم موقع ضربه کاشته همش شوتاش زمینی یعنی اصلا روهوا نمیره ممنون میشم کمکم کنید
    خیلی فوریه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکل دارم اولیش اینه که وقتی این gamepaly v2 رو دانلود کردم و نصب کردم وسط بازی همش ارور dont send میاد دومین مشکلم موقع ضربه کاشته همش شوتاش زمینی یعنی اصلا روهوا نمیره ممنون میشم کمکم کنید
    خیلی فوریه
    مشکل اولت رو نمیدونم طبیعی نیست فکر نمیکنم اشکال از آپدیت پچ رسمی باشه ولی مشکل زمینی بودن شوت های شما از این هست که فکر می کنی داری pes بازی می کنی اگه دستت روی L1 باشه زمینی میره نباید دستتو بذاری رو L1 اگه میخوای جهت رو تنظیم کنی با آنالوگ راست دقیقا کات توپ انجام میشه پاین رو بزنی توپ میشکنه به پایین بالا رو بزنی اوج میگیره و احتمالا به بیرون بره اینور اونور هم بزنی کات میگیره سوال دیگه داره بپرس

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی فوریه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تو ضربه کاشته کمی مشکل داشتم که با 40-30 بار تمرین در پرکتیک مشکلم حل شد
    برای این که ضربه شما تیز بره باید تا 2-1 سانتی متر تا آخر قدرت رو پر کنی
    برای این که ضربه تیز نره باید حدود 3-2 سانتی متر قدرت رو پر کنی یعنی تقریباً برعکس !
    برای گل شدن ضربه های کمتر از فاصله 25 متر باید قدرت رو حدود 1 سانتی متر پر کنی
    امیدوارم مشکل دوّمت با اینا حل بشه
    در مورد مشکل اوّل چیزی نمیدونم
    خدانگهدار

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخام یه مادربورد با گرافیک آنبورد Onboard Video Chipset:Intel GMA 3100 بگیرم.
    یکی از دوستای من که خونشون دقیقاً سر کوچمونه این بازی رو بهش دادم با جیفورس 6200 روزولیشن بازی رو تا آخر واسش بردم پایین الآن روون شده بازی تو کامپیوترش
    شاید مال توهم بشه !
    گزارشگر بازی یههو وسط بازی خفه میشه و دیگه هیچی نمیگه..

--------------------
    در این مورد می تونم بگم بایه بار بازی رو استپ کردن و از حالت استپ در آوردن درست می شه .
    یعنی مثلاً من هر وقت این مشکل واسم پیش میاد دو بار Esc رو فشار می دم بعد دو باره گزارشگر شروع می کنه به حرف زدن .
    خدانگهدار

13. 2 کاربر از tekken god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •