سلام ...اقا چند روزه مسنجر من حدود 50 بار در یک ساعت دیس میشه؟...چرا؟ در حالی که اینترنت وصله........![]()
سلام ...اقا چند روزه مسنجر من حدود 50 بار در یک ساعت دیس میشه؟...چرا؟ در حالی که اینترنت وصله........![]()
از چه version یاهو مسنجر استفاده میکنی؟
از ورژن.1102 .0.0. 10
سلام
یه سوال من از yahoo 8 استفاده میکنم وقتی به id های مختلف pm میدم یه دفه صحفه چتم بزرگ میشه بعدم نمیشه ایدیه دیگی را تو روم انتخاب کنم
مشکل از چیه؟
سلام
ميخواستم بدونم ميشه از طريق ياهو مسنجر با فرد خاصي به صورت آنلاين بازي كنم؟ مثلا بازيهاي انلاين خود ويندوز رو با يكي از دوستام بازي كنم.
اولا مطمئن بشید از فیلترشکن استفاده نمی کنید و تو internet option هیچ آی پی ------ وجود نداشته باشه . دوما تو قسمت connection prefences ببینید که coonect directly رو انتخاب کرده باشید . اگه باز هم مشکل داشتید یاهو رو حذف کنید و یه درایو دیگه نصب کنید .
سلام
یه سوال داشتم در مورد یاهو مسنجر.
تو یاهو مسنجر یه قسمت هست که میتونیم عکس بذاریم و به قول معروف آواتارمون رو قرار بدیم منظورم همونی که تو خود یاهو صفحه اول هست .(بالا سمت چپ)
وقتی رو اون عکس کلیلک میکنم یه پنجره کوچیک جلوش باز میشه که چند تا گزینه توش نوشته شده ومن میخوام
My Updates که آخر همه اونا هست و توش چندتا اسم به رنگ آبی هست رو پاک کنم باید چیکار کنم.
با سلام
براي حذف اين ها شما بايد روي علامت "b" كنار عنوان لينك اونجا كليك كنيد. ( اين علامت داخل يه مربع زرد رنگ هست )
سپس از صفحه ي ظاهر شده ي مرورگر اينترنتتون به تب My Activity برويد
حال در اينجا شما لينك هايي رو كه با اصطلاح Buzz كرده ايد رو مشاهده ميكنيد، هر كدام رو كه خواستيد حذف كنيد روي Undo همون لينك كليك كنيد و سپس دلمه ي Confirm رو انتخاب كنيد
يه دور مسنجرتون رو ببنديد و مجددا دوباره لاگين كنيد تا تغييرات اعمال شه
موفق باشيد.
باز هم یاهوی من بالا نمیاد از امروز بعد از ظهر نمیدونم چه مرگش شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تیک ------ رو هم فعال کردم نشد که نشد !!!!!!!!!!!!!!!
ورژنش هم 10.0.01102 هست .
معمولا اگه با ------ وصل بشین سخت بالا ماید آیدی..!
ولی نباید مشکلی باشه.. ببینید به میل می تونین وارد شین..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)