تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 1126 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

ای بابا شماها هم یا خنگید یا خودتونا به خنگی زدید . موندم چطور دانشگاه قبول شدید ( بچه کرمانی شوخی کردم یه موقع ناراحت نشی ها )

فیشی که بانک به شما میده سه قسمتی هستش یا شاید هم دو قسمتی هستش . برگه پایینی را بعد از ثبت توی سیستم به شما میده تا به دانشگاه بدید و اون برگه ها را پیش خودش نگه میداره و بایگانی میکنه .

به کارمتد بانک بگی فیش واریزی میخوام یا بگی میخوام به حساب دانشگاه پول بریزم خودش فیش را بهت میده .

موفق باشید
    نه بابا ما بچه با ظرفیتی هستیم

---------- Post added at 07:43 AM ---------- Previous post was at 07:41 AM ----------

آخر سر نفهمیدم چی شد فیش مخصوص داره یا نه.

اون شماره سریال که تو فیش گلستان زده واسه چیه؟
    چون اگه فیشای معمولی بانک باشه شماره سریال روش خورده.
    تو برگه ای را که توش شماره سریال و حساب و مقدار شهریه را نوشته پرینت بگیر ببر بانک بده به صندوقدار بگو مال بچه ام هست من بیسوادم خودت پرش کن

2. 2 کاربر از bachekermani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من امروز رفتم كتاب گرفتم فقط دوتا نكته
    اين راهنما ها هم كه همراه با كتاب ميدم (منظورم كتاب كمك آموزشي) هم واجبه ؟ اگه آره كدوم انتشاراتي بهتره؟ به من از انتشاراتي راه داد (چقدرم گرون)
    سلام

نه بابا کمک اموزشی کجا بود .

مگه میخوای واسه کنکور بخونی . شما خیلی هنر کن همین کتابهای خودت را تا موقع امتحانات بخون . چیزی خارج از کتاب توی امتحان نمیاد که شما کمک اموزشی گرفتی . برو پس بده بگو نمیخوام .

فقط بعضی کتابها اخر هر فصل مسئله دارن که میتونی راهنمای حل و المسائل اونها را بگیری .

نكته بعدي هم اينكه من رشتم كشاورزي هست ولي اين كتابايي كه گرفتم ( اقتصاد خرد و اصول حسابداری)توش نوشته برای رشته های حسابداری و مدیریت الان مشکلی نداره؟ (البته در مورد اصول حسابداری پرسیدم که فروشنده گفت فقط یه اصول حسابداری هست) کسی میدونه؟
    بهتره حتما به منابع درسی رشته کشاورزی رجوع کنی . اونجا جلوی هر درسی زده شده که نویسنده کتاب کی هست و از چه انتشاراتی هست .

مهم نویسنده کتاب و انتشارات هستش . بهتره منابع درسی سال 89-90 رشته کشاورزی را نگاه کنی

این اطلاعیه رو هم تو سایت دانشگاهمون دیدم کسی میدونه منظورش چیه؟
    انتخاب واحد حضوری و خود خوان
    به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند :
    دروس تئوری ارائه شده جهت انتخاب واحد در سایت گلستان بر اساس بخشنامه 17247 مورخ 9/6/89 بصورت حضوری و خودخوان ارائه شده است .
    دانشجویان محترم می توانند دروس تئوری را بصورت دلخواه در صورت حضور در کلاسها با کدهای 10 الی 20 و در صورت شرکت نکردن در کلاسها بصورت خودخوان از کد های 50 الی 60 را انتخاب نمایند .
    دانشجویانی که دروس را بصورت خودخوان انتخاب نموده اند ، میان ترم استاد تعلق نمی گیرد و خود سیستم نمرات را از 20 محاسبه می کند .
    دروسی که در آن واحد عملی باشد به صورت خودخوان ارائه نمی شود .
    این هم چیز جالبی هستش .

قابلیتی توی سایت گذاشتن که دانشجو خودش میتونه دروس را بر اساس خودخوان یا حضوری برداره .

این کار میتونه شهریه شما را کمتر کنه .

مثلا فرض کنید شما اصلا حوصله و وقت رفتن سر کلاس اصول حسابداری را ندارید به همین خاطر شما این درس را به صورت خودخوان بر می دارید .
    یا مثلا شما دوست دارید نمره پایان ترم شما از 20 نمره محاسبه بشه باز هم این درس را به صورت خودخوان بر می دارید .

اما توجه داشته باشید که اگه درسی را به صورت خود خوان بر دارید دیگه از 6 نمره میان تمرمی که دست استاد هست خبری نیست .

یعنی کسایی که درس را به صورت حضوری برمیدارند نمره پایان ترم اونها از 14 نمره هست و 6 نمره میان ترم هم دست استاد هست .
    اما کسایی که درس را به صورت خودخوان بر می دارند امتحان پایان ترم اونها از 20 نمره هست و میان ترمی به اونها تعلق نمی گیره .

هر درسی که به صورت خودخوان بر می دارید هزینه ( شهریه) اون کمتر از دروس حضوری هستش .

موفق باشید

4. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

من زبان عمومی - فارسی - اندیشه 1 رو خودخوان برداشتم.

سخت نیست که میشه پاسش کرد؟

برنامه کلاسیمو از کجا میتونم بگیرم(فقط از رو برد نه!!!)؟

داره خودمونی میشه mohsen00004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من انتخاب واحد کردم اینا رو برداشتم به نظرتون خوبه یاعوضش کنم
    رياضي 1
    فيزيك 1
    مباني فناوري اطلاعات
    فارسي
    انقلاب اسلامي ايران
    تفسيرموضوعي قرآن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من انتخاب واحد کردم اینا رو برداشتم به نظرتون خوبه یاعوضش کنم
    رياضي 1
    فيزيك 1
    مباني فناوري اطلاعات
    فارسي
    انقلاب اسلامي ايران
    تفسيرموضوعي قرآن
    چن واحد شدن ؟؟؟؟؟

من ديروز رفتم دانشگاه كه برنامه ي كلاسي رو ببينم ،،، تو برد زده بودن ،، شروع كلاسا از 15 مهر ، چرا اينجوريه دانشگاه ؟؟ هر دانشگاهي هر وقت عشقش ميكشه كلاسا رو شروع ميكنه ؟؟ دزفول از همين هفته سفت و سخت كلاساش شروع شدن اونوقت انديمشك كه 5دقه فاصله داره تا دزفول تازه از 15 كلاسا شروع ميشن !!‌

رفتم آموزش واسه 4 واحدي كه اضافه گرفتم سوال كنم ! اينم داستاني شده هااا‌ !! هر كدوم از مسئولاي آموزش يه جواب بم دادن ؛؛ يكي ميگفت نميشه بايد درسايي كه گفتنو ورداري يكي ميگفت ميخوان بترسونت هيچ مشكلس واست پيش نمياد !!
    فقط آقاي رييس تشريف نداشتن كه ازش سوال كنم !
    در آخر هم به اين نتيجه رسيدم كه تا حذف و اضافه صبر كنم ببينم سيستم خودش حذفش ميكنه يا نه !! راهنمايياي بچه هاي پي سي دقيق تر از راهنمايياي كادر آموزش هست !!‌

داره خودمونی میشه fateme_rauf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شهر رویاها

پيش فرض

سلام.به نظرتون 20واحد واسه ترم اول زیاده(4تا تخصصی+3تا عمومی)؟؟؟
    چون میخوام زود تموم کنم 20تا برداشتم ولی یه خورده دودلم....
    نظر شما اساتید چیه؟؟؟

رشتم (مترجمی زبان)

داره خودمونی میشه mohsen00004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

16 واحد شد ببینم اینا گفتن 15 بردارین گیر نمیدن که اخه تو گلستان تا 20 واحد میتونستی برداری.
    بچه های تهران میدونن کلاسا کی شروع میشه ؟؟؟بعد برای گرفتن کتاب رشته و درسو بگیم کافیه ؟؟؟
    راستی غذا چه جوریه ؟؟؟

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام
    اقا مهدی7610 من توی این ترم یه درس دارم به نام مبانی فتاوری اطلاعات بعد من رفتم کتابش را گرفتم بهم کتاب مدیریت فناوری اطلاعات داد بعد من دیروز رفتم کلاس دیدم که کتاب استاد و یکی از بچه ها که از بچه های1-2 سال قبل گرفته بود با مال من فرق میکرد اسم مال اونا مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات بود بعد من امروز رفتم که کتاب عوض کنم صاحب کتابخونه یه چیزی گفت ولی من درست متوجه نشدم فکر کنم گفت که برای درس مبانی فناوری اطلاعات باید این کتاب را خوند از این سوال میاد گفت میتونی از تو سایت نگاه کنی یه وازه هم برای این جریان گفت من درست نفهمیدم به این کار چی میگن و من از توی چه سایتی باید نگاه کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنی.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

.به نظرتون 20واحد واسه ترم اول زیاده(4تا تخصصی+3تا عمومی)؟؟؟
    نه بابا منم 18 واحد ورداشتم ! حالا بايد نظر بقيه ي اساتيد رو هم ديد !

16 واحد شد ببینم اینا گفتن 15 بردارین گیر نمیدن که اخه تو گلستان تا 20 واحد میتونستی برداری.
    همين !!‌ مشكل منم همينه . طيق حرف دانشگاه بايد 14 واحد بردارم ولي تو سايت زده حداكثر واحد فابل اخذ 20 واحد !‌ من 18 تا ورداشتم .. بي صبرانه منتظريم حذف و اضافه برسه !‌

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    اقا مهدی7610 من توی این ترم یه درس دارم به نام مبانی فتاوری اطلاعات بعد من رفتم کتابش را گرفتم بهم کتاب مدیریت فناوری اطلاعات داد بعد من دیروز رفتم کلاس دیدم که کتاب استاد و یکی از بچه ها که از بچه های1-2 سال قبل گرفته بود با مال من فرق میکرد اسم مال اونا مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات بود بعد من امروز رفتم که کتاب عوض کنم صاحب کتابخونه یه چیزی گفت ولی من درست متوجه نشدم فکر کنم گفت که برای درس مبانی فناوری اطلاعات باید این کتاب را خوند از این سوال میاد گفت میتونی از تو سایت نگاه کنی یه وازه هم برای این جریان گفت من درست نفهمیدم به این کار چی میگن و من از توی چه سایتی باید نگاه کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنی
    آقا مهدي جواب گوو باشيد !

طبق اطلاعاتي كه من از بچه ها گرفتم چون سوالات كشوري هستن هر سال سوالات رو براساس چاپ جديد ميدن و به من گفتن هروقت خواستي كتاب بخري ببين اگه كتاب عوض نشده نخر !! ، اين امكانم هست كه اطلاعاتي كه به من دادن اشتباه باشه !

شما كلاساتون شروع شده ؟

13. این کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •