دوستان ماشینم تایر های یزد فابریک خودشو داره و عقبی ها بسیار خوبن ولی جلو ها مخصوصا یکی از اونا در حال کم کردن بسیار ریز باد هست که با وجود چند ترک کوچک روی اون میگن ممکنه باید تیوپی شه و یا تعویض
حالا من موندم در صورت تعویض دوست داشتم که هر چهارتا رو با یه برند خوب تر عوض کنم
یا با وجود خوب بودن عقبی ها و گرانی بسیار دوباه از همون ایرانی بخر م و همیشه ایرانی بمونم
( نمیشه که 2 تا ایرانی و 2 تا خارجی داشت؟؟)
معمولا سايز تايرها و فرم عاج لاستيكها رو از يك نوع و مشابه انتخاب ميكنن تا در هدايت و فرمانپذيري خودرو مشكل و ايرادي بوجود نياد، بخصوص لاستيكهاي جلو .
اگر مشكل لاستيكها باعث كم شدن باد ميشه و شما هم تمايلي كه تيوپ گذاشتن در داخل تايرها نداريد، بهتره دوتا تاير مشابه عقبي ها بگيريد و سوار كنين.
اگر هر چهارتا رو خواستيد تعويض كنين، ببينين معمولا چه تايرهايي روي مدل خودروي شما خوب عمل ميده( با سوال از دارندگان خودروي مشابه شما يا تايرفروشها و پنچر گيري ها) .
البته به شخصه به لاستيكهاي ايراني( و البته چيني) اعتمادي ندارم و چيز خوبي توي اونها نديدم بخصوص بالانس نبودن اونها كه هميشه دردسر ساز بوده و توي سرعتهاي 80 تا 110 مشكلات لرزش و زدن فرمان رو دارن و با بالانس هم چندان تغييري نميكنن.
تا الان من از لاستيكهاي كره اي استفاده كردم و واقعا هم خوب جواب دادن( البته براي خودروهاي آمريكايي و نه ايراني)
مدتيه يكي از دوستان زير 206 خودش 4 حلقه لاستيك مارشال كره اي انداخته، كيفيت خوبه اما ماشين خيلي خشكه و من اصلا نتونستم باور كنم كه اينها ساخت كره است، شايد چون طول ديواره اونها كمتر از نمونه هاي استفاده شده در خودروهاي آمريكايي هست.
چون تايرهاي كره اي ذاتا نرمي و انعطاف پذيري خوبي دارن.