تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 905 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان ماشینم تایر های یزد فابریک خودشو داره و عقبی ها بسیار خوبن ولی جلو ها مخصوصا یکی از اونا در حال کم کردن بسیار ریز باد هست که با وجود چند ترک کوچک روی اون میگن ممکنه باید تیوپی شه و یا تعویض
    حالا من موندم در صورت تعویض دوست داشتم که هر چهارتا رو با یه برند خوب تر عوض کنم
    یا با وجود خوب بودن عقبی ها و گرانی بسیار دوباه از همون ایرانی بخر م و همیشه ایرانی بمونم
    ( نمیشه که 2 تا ایرانی و 2 تا خارجی داشت؟؟)

داره خودمونی میشه m405's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    سپر جلو 405چه جور باید باز کرد اگه میشه به صورت گام به گام توضیح بدهید ممنون میشم.
    خیلی گیرم.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بطور معمول اكثر خودروها داراي مقداري روغن ريزي و نشت روغن هستند.
    بيشتر روغن ريزي ها هم از سمت موتور و كارتل روغن انجام ميشه كه بخاطر بد بودن كيفيت واشرها و كاسه نمدها بوجود مياد.
    دقيقا ببينين روغن چيه؟ از كجا ريخته؟
    اگر مقدارش خيلي كمه، و از سمت موتور و يا گيربكس باشه چندان مهم نيست و ميتونين تعمير اون رو به بعد موكول كنين، اما اگر از پمپ هيدروليك فرمان هست بايد درست بشه چون پمپ فرمان مقدار خيلي كمتري روغن نسبت به گيربكس و موتور در خودش داره و كم شدن روغن توي اون و عدم توجه به مقدار سطح روغن ميتونه باعث صدمه ديدن و خرابي پمپ هيدروليك فرمان بشه.
    دقیق نمیدونم از کجا هست ولی احتمالا باید از موتور باشه این دفعه خوب دقت میکنم تا بفهمم دقیق ماله کجاس سطح روغن موتور چه قدر باشه ببرم عوض کنم؟ الان نه زیاده نه کم یه چیز تو وسطاس هنوز به اون کیلومتر مشخص نرسیده که عوض کنم میخواستم ببینم الان ببرم عوض کنم یا به همون کیلومتر کارکرد برسه؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دقیق نمیدونم از کجا هست ولی احتمالا باید از موتور باشه این دفعه خوب دقت میکنم تا بفهمم دقیق ماله کجاس سطح روغن موتور چه قدر باشه ببرم عوض کنم؟ الان نه زیاده نه کم یه چیز تو وسطاس هنوز به اون کیلومتر مشخص نرسیده که عوض کنم میخواستم ببینم الان ببرم عوض کنم یا به همون کیلومتر کارکرد برسه؟
    اين بستگي به مقدار ريزش روغن داره.
    معمولا روغن ريزي كم و بصورت چند قطره در روز، آنچنان مشكلي نيست و وقتي گِيج روغن رو نگاه بكنيم، روي اون چيزي مشخص نيست كه نشون بده خيلي روغن كم شده.
    اما اگر روغن ريزي اينقدر زياده كه حتي روي گيج هم مشخص ميشه، پس حتما در صدد رفع اون باشيد.
    تعويض روغن به نظر من چندان اصولي نيست چون بازم ريزش روغن وجود داره و شما بايد مدام در حال تعويض زودهنگام روغن باشيد و اين هزينه رو بيشتر از يه تعمير ميكنه.
    اگر فعلا امكان تعمير نداريد، پس هميشه مراقب سطح روغن بوده و مقدار كم شده رو به اون اضافه كنين.

5. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان ماشینم تایر های یزد فابریک خودشو داره و عقبی ها بسیار خوبن ولی جلو ها مخصوصا یکی از اونا در حال کم کردن بسیار ریز باد هست که با وجود چند ترک کوچک روی اون میگن ممکنه باید تیوپی شه و یا تعویض
    حالا من موندم در صورت تعویض دوست داشتم که هر چهارتا رو با یه برند خوب تر عوض کنم
    یا با وجود خوب بودن عقبی ها و گرانی بسیار دوباه از همون ایرانی بخر م و همیشه ایرانی بمونم
    ( نمیشه که 2 تا ایرانی و 2 تا خارجی داشت؟؟)
    معمولا سايز تايرها و فرم عاج لاستيكها رو از يك نوع و مشابه انتخاب ميكنن تا در هدايت و فرمانپذيري خودرو مشكل و ايرادي بوجود نياد، بخصوص لاستيكهاي جلو .
    اگر مشكل لاستيكها باعث كم شدن باد ميشه و شما هم تمايلي كه تيوپ گذاشتن در داخل تايرها نداريد، بهتره دوتا تاير مشابه عقبي ها بگيريد و سوار كنين.
    اگر هر چهارتا رو خواستيد تعويض كنين، ببينين معمولا چه تايرهايي روي مدل خودروي شما خوب عمل ميده( با سوال از دارندگان خودروي مشابه شما يا تايرفروشها و پنچر گيري ها) .
    البته به شخصه به لاستيكهاي ايراني( و البته چيني) اعتمادي ندارم و چيز خوبي توي اونها نديدم بخصوص بالانس نبودن اونها كه هميشه دردسر ساز بوده و توي سرعتهاي 80 تا 110 مشكلات لرزش و زدن فرمان رو دارن و با بالانس هم چندان تغييري نميكنن.
    تا الان من از لاستيكهاي كره اي استفاده كردم و واقعا هم خوب جواب دادن( البته براي خودروهاي آمريكايي و نه ايراني)
    مدتيه يكي از دوستان زير 206 خودش 4 حلقه لاستيك مارشال كره اي انداخته، كيفيت خوبه اما ماشين خيلي خشكه و من اصلا نتونستم باور كنم كه اينها ساخت كره است، شايد چون طول ديواره اونها كمتر از نمونه هاي استفاده شده در خودروهاي آمريكايي هست.
    چون تايرهاي كره اي ذاتا نرمي و انعطاف پذيري خوبي دارن.

7. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed473's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام به دوستان ماشین من (405 tu5 slx ) وقتی در جا کار میکنه یه صدایی شبیه تق تق میده که وقتی کلاجو میگیرم قطع میشه به نظر شما از چی میتونه باشه ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض بالانس چرخها و تنظیم جلوبندی رو خودتون انجام بدین . خیلی آسونه

به لاستیکهای ایرانی و چیني) اعتمادي ندارم و چيز خوبي توي اونها نديدم بخصوص بالانس نبودن اونها كه هميشه دردسر ساز بوده و توي سرعتهاي 80 تا 110 مشكلات لرزش و زدن فرمان رو دارن و با بالانس هم چندان تغييري نميكنن.
    [RIGHT][RIGHT][]
    [RIGHT]
    [B]
    سلام .
    بنده الان ده دوازده سال میشه که بالانس رو خودم تو خونه انجام میدم چون حتی وقتی بهترین لاستیک رو هم میخرم و با مدرنترین دستگاه که توی بازار هست بالانسش میکنم باز هم تو سرعت بالا لرزش داره .
    بنده با داشتنِ چند وزنه ی بالانس به وزنهای مختلف ( ده گرمی , 15 گرمی , 20 , 30 70 گرمی ) خودم جک میزنم زیر ماشین و با گذاشتن چهار تا آجر پشت و جلوی دو چرخ عقب , چرخها رو یکی یکی رویِ کار بالانس میکنم اون هم تو همه ی سرعتها .
    از 40km گرفته تا 160کیلومتر دذ ساعت .
    اول به چیزی دست نمیزنم . با دنده ی آخر ( 5 یا 4) آروم آروم گاز میدم .
    اگر تایر بالانس نباشه ماشین میلرزه .
    اگر لرزید بعدش همه ی وزنه ها رو از روی رینگ برمیدارم و دوباره امتحان میکنم .
    یه بار با برداشتن وزنه ها خودش میزون شد .

اگر با برداشتن وزنه ی سربی , چرخ لرزش داشته باشه با زدن یک وزنه 20 گرمی در کنار والو شروع میکنیم
    اگر لرزش به شدت بیشتر شد , وزنه رو برمیداریم میزنیم به نقطه ی مقابل .
    لرزش خیلی کم میشه .
    بعدش با کمی جابجا کردنِ وزنه به سمتِ چپ یا راست و زیاد کردنش در صورت لزوم , لرزش کاملا از بین میره .
    بعد از مدتی که این کار رو انجام بدین و قلقش دستتون بیاد ظرفِ 3-4 دقیقه تایر رو به دقت بالانس میکنید و میرید سراغ چرخ بعدی .
    بنده هر سه چهار ماه با جک زدن زیر ماشین و تست کردن لاستیکها , همیشه اونها رو بالانس نگه میدارم که در طول عمر لاستیکها و کمکها و جلوبندی خیلی تاثیر داره .
    برایِ بالانس تایر های عقبی اول نصبش میکنیم جلو و بعد از بالانس شدن نصبش میکنیم یر جاش .
    وزنه های سربی رو میتونین از پنچرگیریها یا لاستیک فروشیها بگیرید .

=================+=========
    تنظیم جلوبندی ( موازی بودنِ دو چرخ جلو با هم ) رو هم خودم با یه دونه آچار 14 و یک تکه جوبِ جارو دستی انجام میدم بدون اینکه فرمونِ ماشین کج بشه .
    این کارها هم لذت داره هم کلی پول صرفه جوئی میکنید .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-01-2013 at 00:03.

10. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    سپر جلو 405چه جور باید باز کرد اگه میشه به صورت گام به گام توضیح بدهید ممنون میشم.
    خیلی گیرم.
    علیکم السلام
    باز کردن سپر از ساده ترین کارهاست .
    البته به شرطی که آچارهاش رو داشته باشین .
    پیچهای سپر در همه ی ماشینها در زیر سپر و بالای سپر ( زیر درب کاپوت ) و زیر گلگیر یا اطراف چراغها یا داخل ورودیِ هوایِ رادیاتور هست .

با یک نگاه دقیق و کنجکاوانه همه ی پیچها رو پیدا میکنید .
    سعی کنید هر پیچی رو بعد از باز کردنش و پیاده کردن سپر به طور مرتب یه کناری بچینید تا موقع نصب سپر اشتباه نکنید .
    میتونید با موبایل هم از همه چیز فیلم و عکس بگیرید تا اشتباهی پیش نیاد .
    در بعضی ماشینها سپر هم پیچ داره هم خاری .
    اگر خاری ها موقع باز کردنشون سالم در نیاد باید خاری بخرید براش .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-01-2013 at 00:19.

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تنظیم جلوبندی ( موازی بودنِ دو چرخ جلو با هم ) رو هم خودم با یه دونه آچار 14 و یک تکه جوبِ جارو دستی انجام میدم بدون اینکه فرمونِ ماشین کج بشه .
    این کارها هم لذت داره هم کلی پول صرفه جوئی میکنید .
    دمت گرم اینو یاد بده

14. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به دوستان ماشین من (405 tu5 slx ) وقتی در جا کار میکنه یه صدایی شبیه تق تق میده که وقتی کلاجو میگیرم قطع میشه به نظر شما از چی میتونه باشه ؟
    این صدا معمولا از بلبرینگ کلاچ و یا بلبرینگ دنده هاست و اینچیزیه که توی ماشین های داخلی عادیه . با این حال به تعمیر کار نشون بدین ولی خودتون رو توی خرج بالایی نندازید

16. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •