دوست عزیز ببین من نمیخوام به شما و یا هر کس دیگه ای که میخواد این شبیه ساز رو بازی تلقی کنه بکنم
اما بزارید یه چیزی رو همین اینجا بگم من با کسانی که این نرم افزار و این شبیه ساز رو بازی تلقی میکنند کاری ندارم
اگر بازی هست یک هواپیما رو انتخاب کن بعد روی باند کلید F4 بزن دسته رو هم تا اونجایی که جا داره به سمت عقب بده
برو بالا حالشو ببر
دیگه چه نیازی داری به افرادی که وقت بزارن آموزش تهیه کنن
من و چند تا از دوستانم که الان داریم یک سری آموزش تهیه میکنیم اول از همه برای دانشجویان و غلاقه مندان به
رشته خلبانی و کلا اویشن
2 برای اون دسته افرادی که این نرم افزار رو میخوان به عنوان یک نرم افزار حقیقی استفاده کنن ونه بازی
3 الان در خیلی از کشور ها از جمله خود ایران اگر این شبیه ساز که شما میگین بازی نبود خیلی از این بیشتر هواپیما
ها سقوط میکردن
به عنوان مثال میگم شرکت ماهان الان هر چند پرواز یکی از خلبانانش پرواز شبیه سار میخواد که هر خلبانی باید بره
ودل بخواهی نیست که کسی بگه من نمیرم و در اون پرواز شبیه ساز بد جور ترین و خفن ترین امرجنسی ویا وضعیت
خطرناک رو ایجاد میکنند تا خلبانان به این وضعیت ها آشنا باشن تا خدایی نکرده اگر در واقعیت اتفاق افتاد مثل یه
چیزی تو گل نرن
با این حرف ها به این نتیجه میرسم که کاش حرف این دوستم رو گوش میکردم که گفت ......
( نگم بهتره اما به جمله زیر بسنده میکنم )
در چشمان کسی که پرواز رو نمیفهمد هر چه قدر اوج بگیری کوچیک تر خواهی شد