تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 506 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه این که نه
    یه قاب هست زیر فرمون مجموعه دسته کروز و راهنما و کنترل پخش بهش وصل هست و اونا رو نگه میداره !

دوتا پیچ هم داره باز میکنه با یه فشار جدا میشه

ایناهاش همین بود دقیقا .
    Last edited by isbn; 07-07-2011 at 14:58.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

منظورت همین کائوچو سفیده هست؟ این خودش یجور ضربه گیره برای بالا رفتن مقاومت! بودنش بهتر از نبودنش هست!
    احتمالا قطرش کمه یا پلاستیک زیریش ایراد ساخت داره و باعث میشه شل باشه و با جایی بازی بکنه و صدا بده
    پیشنهاد میکنم یه تیکه اسفنج یا ابر یک تا س سانتی و با پهنای مناسب بزاری رویه کائوچو و ببندیش احتمالا صدا نده دیگه

3. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه سوال تو فرانسه و کشورهایه دیگه هم این 206 موتور tu5 ساحته میشه ؟ و آیا اونا هم مثل ما مشکل تاخیر و کندی 7.4.5 رو دارن یا فقط مختص ایران هست

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

یه سوال تو فرانسه و کشورهایه دیگه هم این 206 موتور tu5 ساحته میشه ؟ و آیا اونا هم مثل ما مشکل تاخیر و کندی 7.4.5 رو دارن یا فقط مختص ایران هست
    سلام
    206 خیلی وقت تولید نمیشه جاش همین 206+ تولید میشه! آره اونم 7.4.5 هست!
    والا شخصا تست نکردم ولی بعیده همچین چیزی!
    خیلی از این مشکلات مربوط به بنزین خیلی بد ایران هست! خیلی از این تاخیر گازها که با گرفتن کولر هم بیشتر میشه مربوط به کیسفیت بنزین هست!
    البته من نمیدونم با چه پدالی اونجا تولید میشه!

6. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

این 7.4.5 دیگه چیه ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

ورژن ecu ماشین!
    قبلی ها 7.4.4 بود که برای پاس کردن یورو 3 ورژنش شد 7.4.5 البته با تغییرات!

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    206 خیلی وقت تولید نمیشه جاش همین 206+ تولید میشه! آره اونم 7.4.5 هست!
    والا شخصا تست نکردم ولی بعیده همچین چیزی!
    خیلی از این مشکلات مربوط به بنزین خیلی بد ایران هست! خیلی از این تاخیر گازها که با گرفتن کولر هم بیشتر میشه مربوط به کیسفیت بنزین هست!
    البته من نمیدونم با چه پدالی اونجا تولید میشه!
    من توی یه تاپیکی قبلاً با استدلال فنی اثبات کردم این حرف که از قدیما بعضیا میگن کیفیت بنزین ما پایینه در حد 90 درصد اشتباهه و اکثراً قشر عوام این حرف را سر زبون انداختن و شایسته نیست در یه انجمن تخصصی ما بیاییم این حرف را بدون اثبات کردن علمی تکرارش کنیم. هر چند بعضیا قبول نکنن مشکل از خودشونه.
    تازه اون قدیما بنزین ایران تقریباً بطور کامل وارداتی بود و بازم همین حرف را میزدن! الانه حدود یکسال و نیمه که تولید داخلی بالا رفته و در بدبینانه ترین نوع قضاوت شاید تا 10 درصد بشه انداخت گردن بنزین تولیدی واحدهای پتروشیمی.
    بیشتر مشکل بدلیل افت چشمگیر فشار هوا در بیشتر شهرهای ایرانه. مثلاً تهران بین 900 تا 1300 متر از سطح دریا ارتفاع داره که این بشدت روی بالا رفتن مصرف و کاهش توان و شتاب و افزایش الاینگی اثر میذاره. در کشورهایی مثل ایران که روی فلات های مرتفع قرار گرفتن فقط باید پرخوران یا سامانه ی VVTi همراه موتور استفاده کرد تا مشکل حل شه و گرنه هیچ راه دیگه ای نداره و شما بنزین از اروپا و امریکا هم وارد کنی همینه که هست. البته تازگی آقایون خودروسازان دوزاریشون افتاده و دارن موتور سوپرشارژر دار طراحی میکنن.....
    Last edited by Penryn; 07-07-2011 at 20:36.

10. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من توی یه تاپیکی قبلاً با استدلال فنی اثبات کردم این حرف که از قدیما بعضیا میگن کیفیت بنزین ما پایینه در حد 90 درصد اشتباهه و اکثراً قشر عوام این حرف را سر زبون انداختن و شایسته نیست در یه انجمن تخصصی ما بیاییم این حرف را بدون اثبات کردن علمی تکرارش کنیم. هر چند بعضیا قبول نکنن مشکل از خودشونه.
    تازه اون قدیما بنزین ایران تقریباً بطور کامل وارداتی بود و بازم همین حرف را میزدن! الانه حدود یکسال و نیمه که تولید داخلی بالا رفته و در بدبینانه ترین نوع قضاوت شاید تا 10 درصد بشه انداخت گردن بنزین تولیدی واحدهای پتروشیمی.
    بیشتر مشکل بدلیل افت چشمگیر فشار هوا در بیشتر شهرهای ایرانه. مثلاً تهران بین 900 تا 1300 متر از سطح دریا ارتفاع داره که این بشدت روی بالا رفتن مصرف و کاهش توان و شتاب و افزایش الاینگی اثر میذاره. در کشورهایی مثل ایران که روی فلات های مرتفع قرار گرفتن فقط باید پرخوران یا سامانه ی VVTi همراه موتور استفاده کرد تا مشکل حل شه و گرنه هیچ راه دیگه ای نداره و شما بنزین از اروپا و امریکا هم وارد کنی همینه که هست. البته تازگی آقایون خودروسازان دوزاریشون افتاده و دارن موتور سوپرشارژر دار طراحی میکنن.....
    سلام
    در ابتدا بگم من حرفهای شمارو رد نمیکنم! و فقط حرفهای خودم رو دلیل میارم!
    شما از کجا میدونی که کیفیت بنزین ما بالاست یا پایینه که میاین حرف من رو رد میکنین؟
    من برای خودم دلیل دارم!
    هیچ وقت یادم نمیره همین 4 5 سال پیش هیچ وقت کمتر از 30 یا 40 هزار کیلومتر دس به فیلتر بنزین بزنیم! تازه هنوز هم کار میکرد چون تستش میکردم!
    شما سر 10 هزارتا کارکرد فیلتر رو در بیار الان سرشو بگیر رو به پایین و چندتا ضربه بهش بزن هرچی شل و سیاهی کثیفی ازش میزنه بیرون! حتما اینا ماله کیفیت خوبه ؟؟؟
    تا چندین سال پیش که اولین سری خودرو ها وارداتی که انژکتوری بودن مدل 90 های میلادی ما اصلا نمیدونستیم تمییز کردن انژکتور چیه! ماشین رو بعد از 200 هزارتا هم بردیم برای شستن انژکتور که بعد از شستشو تغییری حاصل نشد چون اونقدر کثیف نبود!
    شما همین حالا بعد از 50 هزارتا کارکرد ماشین رو میبرین برای شستشوی انژکتور نفس ماشین کاملا فرق میکنه! حتما اینم برای کیفیته بالاست؟؟؟
    ماشین صبح ها با 2 یا 3 استارت روشن میشه ! با زدن بنزین سوپر البته اگه سوپر باشه با تک استارت صبح روشن میشه! حتما اینم ماله کیفیت بالای بنزینه؟؟؟
    شمع های ماشین رو بعد از 15000 هزارتا امروز نگاه میکردم اکثرا سرشون
    دوده بود یا خراب شده بود! نه فقط ماشین خودمون بلکه ماشین های دیگه! حتما اینم ماله کیفیت بالاست؟؟؟
    همین 4 سال پیش مصرف ماشینمون به ندرت بالای 7 7.5 میومد حتی داخل شهر! الان خدامونه 8.5 به پایین بسوزونه! نه ارتفاع شهرمون زیاد شده نه ماشینمون خرابه !حتما اینم بخاطر کیفیت بالایه بنزینه؟؟؟
    تا چند سال پیش پمپ بنزین ماشین به ندرت خراب میشد! اما الان خرابی پمپ بنزین نه تنها 206 بلکه همه نوع ماشین که پمپشون in tank باشه خرابی چنیدن برابر شده و اکثرا میکن نزارین باک تا ته برسه تا بنزین کثیف داخلش نیاد! حتما اینم ماله کیفیت بنزین بالاست؟؟؟
    ماشین هایی که بعد از 5 یا 6 سال تویه دبی و امارات میبرن برای سقف زدن خیلی از وسایلشو میارن اینجا و تو استوک فروشی ها گیر میاد با قیمت کمتر! بعد پمپ رو که میگیری از نظر سلامت با مدل نوش هیچ فرقی نداره!
    اگر دقت بکنین هر چقدر هم تکنولوژی ماشین بالاتر باشه و از سنسورها و دستگاه های پیچیده تر استفاده میکنه با بنزین بی کیفیت بیشتر ناسازگاری نشون میده!
    اکثر این تاخیر گازها بخصوص در خودروهایی با تراکم بالا مثل 206 به علت کیفیت بنزین پایینه!
    همین مدت پیش بود با یکی از آشنا ها صحبت میکردم(ایشون تویه قسمت تست کیفیت مواد تولیدی پتروشیمی ها کار میکردن) گفتم اکتان واقعی بنزین ایران چقدره؟
    گفت والا چندین نوع بنزین داخل کشور موجوده که حتی ممکنه ماله یه جایگاه با جایه دیگه فرق بکنه!
    ولی گفت چیزی حدود 82 تا 80 هست میانگین.اینم دلیل حداقل برای خودم که میام اینجا مطرح میکنم حالا شما دوست داری قبول کن دوستم نداری نکن!
    اون قدیمم لااقلش من نمیشنیدم بگن کیفیت بنزین پایینه! فقط میگفتن سرب داره که اونم چندسال پیش برطرف شده که سرب هم تاثیر منفیش بیشتر رویه انسان هست تا ماشین!
    دوست عزیز من دشمنه کشورم نیستم ! چیزیرو که حقیقته باید قبول کرد و فکر نمیکنم کیفیت پایین بنزین این روزا بر کسی پوشیده باشه!
    Last edited by total_overdose; 07-07-2011 at 21:25.

12. 6 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    در ابتدا بگم من حرفهای شمارو رد نمیکنم! و فقط حرفهای خودم رو دلیل میارم!
    شما از کجا میدونی که کیفیت بنزین ما بالاست یا پایینه که میاین حرف من رو رد میکنین؟
    من برای خودم دلیل دارم!
    هیچ وقت یادم نمیره همین 4 5 سال پیش هیچ وقت کمتر از 30 یا 40 هزار کیلومتر دس به فیلتر بنزین بزنیم! تازه هنوز هم کار میکرد چون تستش میکردم!
    شما سر 10 هزارتا کارکرد فیلتر رو در بیار الان سرشو بگیر رو به پایین و چندتا ضربه بهش بزن هرچی شل و سیاهی کثیفی ازش میزنه بیرون! حتما اینا ماله کیفیت خوبه ؟؟؟
    تا چندین سال پیش که اولین سری خودرو ها وارداتی که انژکتوری بودن مدل 90 های میلادی ما اصلا نمیدونستیم تمییز کردن انژکتور چیه! ماشین رو بعد از 200 هزارتا هم بردیم برای شستن انژکتور که بعد از شستشو تغییری حاصل نشد چون اونقدر کثیف نبود!
    شما همین حالا بعد از 50 هزارتا کارکرد ماشین رو میبرین برای شستشوی انژکتور نفس ماشین کاملا فرق میکنه! حتما اینم برای کیفیته بالاست؟؟؟
    ماشین صبح ها با 2 یا 3 استارت روشن میشه ! با زدن بنزین سوپر البته اگه سوپر باشه با تک استارت صبح روشن میشه! حتما اینم ماله کیفیت بالای بنزینه؟؟؟
    شمع های ماشین رو بعد از 15000 هزارتا امروز نگاه میکردم اکثرا سرشون
    دوده بود یا خراب شده بود! نه فقط ماشین خودمون بلکه ماشین های دیگه! حتما اینم ماله کیفیت بالاست؟؟؟
    همین 4 سال پیش مصرف ماشینمون به ندرت بالای 7 7.5 میومد حتی داخل شهر! الان خدامونه 8.5 به پایین بسوزونه! نه ارتفاع شهرمون زیاد شده نه ماشینمون خرابه !حتما اینم بخاطر کیفیت بالایه بنزینه؟؟؟
    تا چند سال پیش پمپ بنزین ماشین به ندرت خراب میشد! اما الان خرابی پمپ بنزین نه تنها 206 بلکه همه نوع ماشین که پمپشون in tank باشه خرابی چنیدن برابر شده و اکثرا میکن نزارین باک تا ته برسه تا بنزین کثیف داخلش نیاد! حتما اینم ماله کیفیت بنزین بالاست؟؟؟
    ماشین هایی که بعد از 5 یا 6 سال تویه دبی و امارات میبرن برای سقف زدن خیلی از وسایلشو میارن اینجا و تو استوک فروشی ها گیر میاد با قیمت کمتر! بعد پمپ رو که میگیری از نظر سلامت با مدل نوش هیچ فرقی نداره!
    اگر دقت بکنین هر چقدر هم تکنولوژی ماشین بالاتر باشه و از سنسورها و دستگاه های پیچیده تر استفاده میکنه با بنزین بی کیفیت بیشتر ناسازگاری نشون میده!
    اکثر این تاخیر گازها بخصوص در خودروهایی با تراکم بالا مثل 206 به علت کیفیت بنزین پایینه!
    همین مدت پیش بود با یکی از آشنا ها صحبت میکردم(ایشون تویه قسمت تست کیفیت مواد تولیدی پتروشیمی ها کار میکردن) گفتم اکتان واقعی بنزین ایران چقدره؟
    گفت والا چندین نوع بنزین داخل کشور موجوده که حتی ممکنه ماله یه جایگاه با جایه دیگه فرق بکنه!
    ولی گفت چیزی حدود 82 تا 80 هست میانگین.اینم دلیل حداقل برای خودم که میام اینجا مطرح میکنم حالا شما دوست داری قبول کن دوستم نداری نکن!
    اون قدیمم لااقلش من نمیشنیدم بگن کیفیت بنزین پایینه! فقط میگفتن سرب داره که اونم چندسال پیش برطرف شده که سرب هم تاثیر منفیش بیشتر رویه انسان هست تا ماشین!
    دوست عزیز من دشمنه کشورم نیستم ! چیزیرو که حقیقته باید قبول کرد و فکر نمیکنم کیفیت پایین بنزین این روزا بر کسی پوشیده باشه!
    اینقدر جمله ی حتما اینا ماله کیفیت خوبه ؟؟؟ و حتما اینم ماله کیفیت بنزین بالاست؟؟؟ را آخر جمله هات تکرار کردی که آدم اولش فکر میکنه داری شعر ترجیع بند دار میخونی نه بحث مستدل علمی اصلاً بحث تعصب نیست که عزیز دل. موضوع علمیه نمیدونم چجوری باید بشما حالی کنم که فکر نکنی اصلاً چنین منظورهایی وسط نیستش. شما اصلاً چشمت رو به روی اون جمله که گفتم بستی. دوباره تکرار میکنم: حتی اون زمانیکه 80 درصد بنزین ایران وارداتی بود بازم این حرفا بود که آی ملت بنزین داخل ایران فلان و بهمان و بیساره!!!
    شما حرف از اکتان اوردی ولی منبع معتبری برای اثبات صحبتت نداری جز گفته ی غیر رسمی و غیر موثق یکنفر که ما نمیدونیم چقدر میشه حرفشون رو معتبر دونست. این که نشد منبع. من با وجودیکه خودم سالهای سال دانشگاه شیمی خوندم و خودم خوب مطلب سره از ناسره رو تشخیص میدم بازم محض احتیاط وقتی توی وب میگردم میبینم این حرف عجیب را یا voa گفته یا بعضی وبلاگها.... تکرارش کردن که بنزین داخلی اینجوره اونجوره در حالیکه ازشون سوال کنی اصلاً بنزین از چه ترکیبات آروماتیکی تشکیل شده لام تا کام حرفی برای گفتن ندارن!
    ببین عزیزم سازمانهای تشخیص کیفی معتبر و متعددی توی حوزه ی سنجش کیفیت نفت و فراورده های اون وجود دارن که همه شون بارها گفتن اولاً کیفیت کیفیت بنزین واحدهای پتروشیمی به هیچوجه پایین نبوده و برعکس بالا هم هست و ثانیاً در ماههای اخیر دیگه واحدهای پتروشیمی بنزین تولید نمیکنن. حالا ممکنه یکی پیدا شه بگه نه اونا دروغ میگن اونا ال و بل. ولی با حاشا کردن که نمیشه یه بحث علمی داشت دوست عزیز.

مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران:
    کیفیت بنزین داخلی فراتر از بنزین وارداتی است

به گزارش شانا، علیرضا ضیغمی افزایش آلودگی هوای تهران به دلیل تولید و توزیع بنزین غیراستاندارد در مجتمع‌های پتروشیمی ایران را فرافکنی و دروغ بزرگ رسانه‌های بیگانه اعلام کرد.

وی افزود: با افزایش تولید روزانه 10میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های نفت کشور تا پایان سال جاری، تولید این فرآورده نفتی در مجتمع‌های پتروشیمی‌به حداقل یا صفر خواهد رسید.

ضیغمی ‌با اشاره به تشکیل ستادهای مشترک میان پیمانکاران، مشاوران و بهره‌برداران طرح‌های افزایش تولید بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی در پالایشگاه‌های نفتی کشور، گفت: با تلاش متخصصان صنعت نفت، این طرح‌ها در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.

ضیغمی‌تصریح کرد: در 22 بهمن امسال بخشی از طرح‌های افزایش تولید فرآورده‌های نفتی در پالایشگاه‌های آبادان، شازند اراک و تهران به بهره‌برداری می‌رسد، همچنین طرح‌های توسعه پالایشگاه‌های تبریز، لاوان، بندرعباس و اصفهان، به ترتیب از سه ماه نخست سال 90 تا پایان سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون وزیر نفت با بیان این که با بهره برداری از طرح افزایش ظرفیت و ارتقای کیفیت فرآورده‌های پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند ظرفیت تولید بنزین این پالایشگاه به روزانه 16 میلیون لیتر می‌رسد، افزود: ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه اراک با بهره برداری از فاز نخست طرح افزایش ظرفیت تا بهمن ماه امسال، با روزانه دو میلیون لیتر افزایش به روزانه 6 میلیون لیتر می‌رسد.

ضیغمی‌افزود: همچنین با بهره‌برداری از فاز دوم این طرح در سه ماه نخست سال آینده، ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه اراک با افزایش روزانه 9 میلیون و 200 هزار لیتری به روزانه 16 میلیون لیتر خواهد رسید.

وی با بیان این که هیچ گونه مشکلی در تامین بنزین مورد نیاز کشور وجود ندارد، افزود: روزانه 45 میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های کشور تولید و روزانه حدود 62 میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف می‌شود که برای جبران این کسری، هم اکنون بخشی از بنزین مورد نیاز کشور در مجتمع‌های پتروشیمی‌تولید می‌شود.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: با توجه به افزایش مصرف بنزین کشور در ماه‌های شهریور و مهر امسال روزانه به صورت میانگین 15 میلیون لیتر بنزین از مجتمع‌های پتروشیمی ‌تحویل گرفته شد که‌این میزان در ماه جاری همزمان با کاهش مصرف بنزین در کشور کاهش یافت.

ضیغمی‌تاکید کرد: هماهنگی لازم میان شرکت ملی پالایش و پخش و پتروشیمی‌برای تامین بنزین مورد نیاز کشور وجود دارد و ذخایر بنزین کشور به‌اندازه کافی است.

وی با بیان این که هم اکنون بنزین تولیدی از چهار مجتمع پتروشیمی‌برای ترکیب با بنزین تولید داخل به پالایشگاه‌های کشور منتقل می‌شود، افزود: به دستور وزیر نفت مقرر شد هر زمان که پالایشگاه‌های کشور به بنزین تولیدی در مجتمع‌های پتروشیمی‌نیاز نداشته باشند، صادرات این فرآورده از این مجتمع‌ها از سرگرفته شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته بعد
    شما میگی فیلتر بنزین بارها عوض کردی و....
    این چه ربطی داره به کیفیت خود بنزین؟؟ دو مقوله ی جدا را داری با هم خلط مبحث میکنی. وجود جرم و آب و هر جسم خارجی به مخازن انتقال و ذخیره مربوطه نه به خود بنزین. حتی زمان بنزین زدن رو هم اگر رعایت نکنی و مثلاً بعد از تخلیه ی تانکر بنزین بزنی بیشتر دچار رسوب داخل باک میشی.
    Last edited by Penryn; 07-07-2011 at 22:23.

14. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ضمناً یادم رفت اینو بگم: شما نمیباید در این وسط بحث بنزین سوپر یا معمولی را پیش بکشی و با هم مقایسه کنی. چون مقوله ی جدا ایه و ربطی به صحبت نداره.
    موتور بعضی خودروها مثلاً حتی ب ام و 518 کد E12 که ساخت 30 سال قبله یا موتور پژو 206 و.... در اصل بر مبنای استفاده از بنزین سوپر که اکتان بالاتری داره طراحی شده و در صورت استفاده نکردن از بنزین سوپر میتونه در طولانی مدت بخاطر اثر ضد کوبشی کمتر بنزین معمولی باعث استهلاک بیشتر قطعات متحرک موتور و بهم خوردن تنظیمات ECU و کاهش راندمان نهایی شه. نقطه ی مقابلش خودرویی مثل پراید موتورش برای استفاده از بنزین معمولی طراحی شده و استفاده ی مداوم از بنزین سوپر میتونه تأثیر منفی روی موتورش بذاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •