دوست عزیز
اون فایل ها خیلی قدیمی هستن
به تاریخ پست ها نگاه کنید
این تایپیک به کارتون میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
اون فایل ها خیلی قدیمی هستن
به تاریخ پست ها نگاه کنید
این تایپیک به کارتون میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
ولی خب سیستم به همین ویروس ها و تروژان های قدیمی آلوده میشه و نیاز به این برنامه های کوچک خیلی زیاده.
منظور من هم این بود که اگر کسی روی سیستم خودش اینارو داره قرار بده تا استفاده کنیم.
تاپیک فوق هم عالی بود (مشترک شدم).
Last edited by ARASH66; 21-10-2010 at 20:02.
نه دوست عزیز ، نرم افزارها رو تو درایو دیگه ای نصب می کنم . البته به جز نرم افزارهایی که موقع نصب نمیشه درایو رو انتخاب کرد و خودش اتوماتیک در درایو سی نصب میشه که معمولا تعداد این نوع نرم افزارها خیلی کمه . به جز disk clean up خود ویندوز ، از برنامه C Cleaner هم استفاده کردم تاثیری نداشت . در ضمن فایل ها رو هم delete می کنم و اصلا shift delete رو نمی شناسم که بخوام انجامش بدم.
تنها راهی که برام مونده بود نصب مجدد ویندوز اکس پی بود که دوباره نصبش کردم و امیدوارم که دیگه این مشکل تکرار نشه .
از توجه شما سپاسگزارم![]()
Last edited by Setareh 2006; 23-10-2010 at 07:41.
آقا وحید سلام خسته نباشی
من خیلی تو سایت دنبال این برنامه گشتم ولی پیداش نکردم.
اگه ممکنه اونو به ایمیلم بفرستید.
با تشکر - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم عزیز
مشکل شما همینه که میگین shift delete نمیشناسین
چون با دیلیت تنها فایل ها بع درایو c میرن و اونجا ذخیره میشن
اسم برنامه رو بگید
سلام
مشکل من اینه که هروقت به اینترنت وصل میشم سیستمم مدام ری استارت میشه..
میگن مشکل از ویروسه ..از وقتی که هاردم رو فرمت کردم اینطوری شده..
از آنتی ویروس eset استفاده میکنم ویروسی پیدا نکرد..
به نظرتون دلیلش چیه..
Kaspersky Virus Removal Tool از این لینک دانلود کنید سپس اسکن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس برنامه زیر رو دانلود کنید اپدیت و اسکن ، هرچی پیدا کرد دیلیت کنید و سیستم رو ریست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
دوست عزیز ، یعنی موقع دیلیت کردن فایل دگمه Shift و ِDelete رو همزمان باید نگه دارم ؟ این روش با روشی که تا حالا انجام می دادم فرقش در چیست ؟ من نمی دونستم که با دیلیت کردن تنها فایل ها در درایو سی ذخیره میشن . آیا با انجام دیسک کلین این فایل هایی که به روش delete دیلیت شده کاملا از بین میرن و درایو سی کلین میشه ؟
آیا فایلی که به روش delete پاک شده رو میشه دوباره به دست آورد ؟ اگر میشه روش بدست آوردن این فایل ها رو بگید ؟
ممنون
Last edited by Setareh 2006; 24-10-2010 at 08:51.
دوست عزیز
تو سیستم عامل ویندوز دو مدل دیلیت کردن داریم
1-دیلیت کردن با کلک راست یا زدن کلید از روی کیبورد که در این صورت فایل پاک شده به recycle bin منتقل میشه
و از اونجا که recycle bin در درایو c واقع هست پس فایل ها حجم درایو c رو اشغال می کنند.به همین دلیل هست که وقتی شنا وارد recycle bin میشید می تونید با کلیک راست روی فایل و زدن restore فایل رو برگردونید
2-دیلیت کردن بدون واسطه با استفاده از کلید های shift + delete که دیگه فایل ها به recycle bin نمیرن و به طور کلی از روی هارد پاک میشن(با کلیک راست روس recycle bin و زدن empty recycle bin هم انکار انجام میشه)
با این روش فایلو نمیشه برگردوند(مگر با استفاده از نرم افزار های ریکاوری)
مشکلی بود مطرح کنید
کوفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)