تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 649 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راسته دوستان یادشون نره نظرشون رو در مورد عکسی که گزاشتم بگن این عکس اهتمالا در مورد ورژن جدیده X1 هست که اهتمالا کی بورد نداره اتو رتیت داره مانیتورشم بزرگتره شاید دوربین 5 هم داشت البته اینارو از روی عکس میگم وگرنه شاید چیز خاصی هم نباشه همونطور که تو عکس میبینین نازک تر شده!

این عکس تو یه سایت که در مورد اکسسوریس های جدیدSE صحبت می کرد دیده شده

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اول با یه برنامه dvd ripper دی وی دی تو به mp4 تبدیل کن بعد بریز تو کانورتور...چون مستقیم dvd بریزی تو کانورتور فایلت تیکه تیکه میشه...

این dvd ripper رو از کجا میتونم جور کنم؟ یه نرم افزار قوی معرفی کن چون بسته نرم افزاری لرد رو دارم احتمالا اون تو باشه بعدم دو بار کامورت کردن یه فیلم کیفیتشو پایین نمی یاره بهتر نیست یه نرم افزار معرفی کنی که از همون اول به WVGA کامورت کنه یعنی به صورت دستی پیکسلاشو رو 800.480 بزاری و MVI کامورت کنی
    Last edited by Hamid..God; 12-02-2009 at 12:06.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

از این عکس ها زیاده...اگه واقعی بود عکسو تار نمیکرد...مشابه این عکس ها زیاده...

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

این dvd ripper رو از کجا میتونم جور کنم؟ یه نرم افزار قوی معرفی کن چون بسته نرم افزاری لرد رو دارم احتمالا اون تو باشه بعدم دو بار کامورت کردن یه فیلم کیفیتشو پایین نمی یاره بهتر نیست یه نرم افزار معرفی کنی که از همون اول به WVGA کامورت کنه یعنی به صورت دستی پیکسلاشو رو 800.480 بزاری و MVI کامورت کنی
    Xilisoft DVD Ripper Platinum 4 تو نت سرچ کن پیدا میکنی...تو سایت های ایرانی سرچ کن که با سریال باشه...

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از این عکس ها زیاده...اگه واقعی بود عکسو تار نمیکرد...مشابه این عکس ها زیاده...
    نه این دفه ماجرا جدیه چون خود se گفته تو بارسلون ورژن جدید x1 رو معرفی میکنه این عکسم از اون عکسای الکی نیست که تو نت زیاده این یکی از لایوای یکی از اکسسوریس های جدید se یه که دیروز معرفی شده (این عکس رو خود se گزاشته) فکر می کنم se این کارو از عمد کرده تا توجه افراد رو به خودش تو بارسلون بیشتر جلب کنه باید منتظر بارسلون باشیم راستی تو باسلون یه اکسپریای جدید با سیمبین s60 تاچ هم معرفی میشه
    باید جالب باشه

Last edited by Hamid..God; 12-02-2009 at 12:31.

6. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقا حمید این اخبار رو از کجا میاری؟ من که سایت معتبری واسه این خبرها ندیدم.
    در مورد عکس هم ممکنه خود Xperia باشه. چون تاره باعث اشتباه میشه.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چی شد که رنگ درب باطری رفت ؟؟ یعنی در اثر استفاده معمولی رفت و یا اتفاقی افتاد که رفت ؟؟؟ خیلی ضایع شده یا نه ؟؟
    مگر باهاش چیکار کردی؟!!!!!...
    این مطلب خیلی مهمه
    من هم می خوام سیاه بگیرم ولی دستم خیلی عرق می کنه و پدره رنگ p990 ای که الان دارم رودر آورده ( کلهم سیفید شده هر کی می بینه فکر می کنه یه ورژن دیگست و می پرسن از کجا آوردی اگه میشه ازش یه عکس بزار و بگو چجوری اینطوری شد
    ممنون
    من کاريش نکردم کلا جنس درب باتری که فلزی هست این خاصيت رو داره ، قسمتهای دیگه که فلزی هستند اینطوری نیست
    کيف چرمی براش خريدم و اصلا بدون کيف تو جیبم نمیزارم
    چند هفته پيش دیدم یه چیز مثله نقطه رو دره باتری ، فکر کردم چیزی چسبيده ، یکم با ناخون کشیدم روش رنگش رفت ...
    4 گوشه درب باتری رنگشون خود به خود رفته یکم
    البته باید با دقت دید تا مشخص بشه ، وله با 1 ماه استفاده نباید به اين راحتی رنگش بره ... فکر کنم تا 1 سال دیگه کلا بره
    من یه k800 دارم که دو سال استفاده میکنم ، فريم دورش فلزی هست و اصلا رنگش نرفته
    من پيشنهاد میکنم نقره ای بخرید ، با اینکه مشکی زيبا تره ولی نقره ای مشکل رنگ رفتگی نداره

9. 5 کاربر از hiax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقا حمید این اخبار رو از کجا میاری؟ من که سایت معتبری واسه این خبرها ندیدم.
    در مورد عکس هم ممکنه خود xperia باشه. چون تاره باعث اشتباه میشه.
    ممنون
    این اکسپریا که نیست چون مانتورش کاملا معلومه که بزرگتره البته ممکنه که حق با شما باشه
    همه چیز سه روز دیگه تو بارسلون معلوم میشه

11. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من کاريش نکردم کلا جنس درب باتری که فلزی هست این خاصيت رو داره ، قسمتهای دیگه که فلزی هستند اینطوری نیست
    کيف چرمی براش خريدم و اصلا بدون کيف تو جیبم نمیزارم
    چند هفته پيش دیدم یه چیز مثله نقطه رو دره باتری ، فکر کردم چیزی چسبيده ، یکم با ناخون کشیدم روش رنگش رفت ...
    4 گوشه درب باتری رنگشون خود به خود رفته یکم
    البته باید با دقت دید تا مشخص بشه ، وله با 1 ماه استفاده نباید به اين راحتی رنگش بره ... فکر کنم تا 1 سال دیگه کلا بره
    من یه k800 دارم که دو سال استفاده میکنم ، فريم دورش فلزی هست و اصلا رنگش نرفته
    من پيشنهاد میکنم نقره ای بخرید ، با اینکه مشکی زيبا تره ولی نقره ای مشکل رنگ رفتگی نداره
    آقا دستت درد نکنه کیفیت عکسی که گزاشتی خیلی خوبه و همه چیزو میشه دید

گارانتی ی گوشیت چیه چون یه بابیی (خارجی بود) اونم رنگ اکسپریاش رفته بود داد گارانتیش 0البته تو خارج) براش گوشی یو عوض کردن مثل اینکه از هر چنتا اکسپریا یدونشون این مشکل رنگ رو دارن این یکی هم به شما افتاد اگه گارانتیت معتبر باشه شاید بتونی عوضش کنی
    یه نگاه به شرایت گارانتیت بنداز البته می دونم 99 درصد گارانتی های ایران الکین یا نوشته که قاب جزو گارانتی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

x1 بخرم یا نه ؟
    رم 8 گیگ خوبه براش ؟؟
    قمت چنده ؟؟؟
    خداحافظ ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •