تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 225 از 2403 اولاول ... 1251752152212222232242252262272282292352753257251225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان سعی بر این است با برآورد منطقی نتیجه گیری شود.نه بر اساس حرف های بدون پایه و اساس
    -----------------------
    1-جالبه که بدونی 4 ماهه داره سرویس ارائه میشه شما بفرما از کجا این حرف رو میزنی
    ---------------------------
    خوبه آدم یکم فکر کنه بعد حرف بزنه.اگه مدرکی برای این حرف داری رو کن.شما ادعا میکنی در مورد پینگ و شبکه پس بفرما ما هم بدونیم.سعی کن منطقی حرف بزنی
    به نظر من شما به جای کل کل بیخود فقط کافیه یک کار کنید
    اون هم اینه که سرعت و پینگ خودتون رو اینجا بذارید تا بعد بشه در موردش صحبت کرد
    ولی اگه خیلی مشتاق در زمینه تبادل اطلاعات در مورد پینگ و اینجور چیزا هستید می تونید این بحث جذاب رو توی بخش اینترنت بررسی کنید
    چون اینجا در مورد شرکت های ارائه دهنده adsl تو رشت صحبت می کنیم نه اطلاعات عمومی

2. 4 کاربر از PC-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.من 512 انديشه دارم.چند ساعت پيش تمديد موقت زدم والان دارم كار ميكنم.الان ميتونم پرداخت آنلاين كنم؟چقدر طول ميكشه تا وصل شه؟اگه الان تمديد كنم 3 روز از ماه ديگم كم ميشه؟راستي سرعتا چطوره؟هنوزم 128 و 512 فرق نميكنن؟ممنون ميشم جواب بدين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.من 512 انديشه دارم.چند ساعت پيش تمديد موقت زدم والان دارم كار ميكنم.الان ميتونم پرداخت آنلاين كنم؟چقدر طول ميكشه تا وصل شه؟اگه الان تمديد كنم 3 روز از ماه ديگم كم ميشه؟راستي سرعتا چطوره؟هنوزم 128 و 512 فرق نميكنن؟ممنون ميشم جواب بدين.
    با سلام
    1)بله هر زمان خواستید می تونید پرداخت آنلاین کنید و سرویستون رو تمدید کنید .اصلا تمدید موقت 3 روزه رو واسه همین گذاشتن که کارتون لنگ نمونه و تو این مدت 3 روز تمدیدش کنین . ( در اصل هدف رد کردن مایه تیله تو فرصت 3 روز باقیموندست ! )
    2) اگه امشب پرداخت کنید و گزینه درخواست سرویس رو هم بفرستید فردا سرویستون تمدید می شه . اگه دیدید تا ظهر تمدید نشد می تونید یه تماس تلفنی بگیرین و با دادن اطلاعات پرداختتون بلافاصله براتون تمدید می کنن . ( اندیشه رسما تا 4 عصر و غیر رسمی تا دیرتر باز هستن )
    3)وقتی تمدید موقت رو می زنین تا 3 روز و 300 مگ شارژ موقت می شه . مثل این می مونه که سرویس ماه جدیدتون از همون لحظه ای شروع شده که کلید تمدید موقت رو می زنید و شما دارین سرویس ماه بعد رو پیش خور می کنین ! با این تفاوت که این تمدید مشروط به اینه که از 3 روز بیشتر نشه ( یا از 300 مگ ) اگه بیشتر شد که قطع می شه و با تمدید دائمی براتون 27 روز شارژ می شه و اگه هم تو این مدت 3 روز بصورت آنلاین ( یا هر جور دیگه ) مبلغ اشتراک رو بدید و تمدیدش کنین سرویستون از همون روز تمدید موقت حساب می شه تا کلا بشه 1 ماه .
    4) الان روزا ( واسه اندیشه ) سرعت دانلود 128 و 512 بین 200 الی 250 کیلوبایت بر ثانیه هست و هر 2 شبیه همن . اما کیفیت و سرعت 512 از 1 شب به بعد از 128 مطمئنا بهتره و در صورتی که از دانلود همزمان چند تا فایل از 1 شب به بعد با اشتراک 128 استفاده کنین سرعت بین 80 الی 140 کیلو بایت در ثانیه در نوسانه . ( که به احتمال زیاد وضعیت برای 512 به دلیل کاربرای کمتر و پهنای باند بیشتر بهتره . )
    موفق باشین.

5. 6 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1. ......................
    1012 کیلو بیت چند کیلو بایته ؟؟؟
    عزیز دل برادر !
    یه نگاهی به 3-4 صفحه قبل بنداز کامل توضیح دادم چطوری تبدیل کنی ... اما برای تبدیل بایت و بیت به زبان ساده ساده :
    فقط ضربدر 8 و تقسیم بر 8 یادت بمونه ... خب حالا یه عدد 1012 داری . اگه ضربدر 8 کنی میشه بالای 8000 !!! خب؟!! نتیجه می شه گرفت نباید ضرب می کردیم چون عدد 8000 نه با عقل جور در میاد نه با سرعت نفتی اینترنت ما !
    نتیجه :
    باید اون عدد رو تقسیم بر 8 می کردیم !! پس تقسیم بر 8 می کنیم تا یه عدد معقولی بدست بیاد ! که جواب می شه 126.5 یعنی سرعت تقریبی اون لحظه شما حدود 126 کیلوبایت تخمین زده شده ... آسون بود ؟ مثال 8000 رو هم واسه این زدم که فقط ضرب و تقسیم بر 8 یادتون بمونه و اگه یادتون رفت ضرب کنین یا تقسیم جفتشو امتحان کنین ! یکیش درسته . این هم راهنمایی از نوع ساده .

7. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من امروز میرم که از اندیشه یه مودم بگیرم..
    چجوری میشه نصبش کرد؟؟
    نمیخوام 10 تومن هزینه نصبشو بدم..

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چجوری میشه نصبش کرد؟؟
    صفحه 176 رو یه نگاهی بنداز ... اونجا لینک دانلود دفترچه راهنما (pdf ) کامل برای تنظیم مودم tp-link و نحوه ساختن کانکشن هست . نیازی به دادن هزینه نیست . کار خیلی سادس . اگه هم دانلودش برات سخته تو همون صفحات ( 2 تا جلوتر یا عقب تر ) بگردی دوستان کامل توضیح دادن مودم چطوری تنظیم می شه . موفق باشی .

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چجوری میشه نصبش کرد؟؟
    از خود اندیشه نگیر چون میده 38
    از دهکده تو لاکانی بخر میده 32

اینم اون فایل PDF آموزشی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو خود جعبه هم آموزش نصب داره چیزه خاصی نیست
    موفق باشی

11. این کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از خود اندیشه نگیر چون میده 38
    از دهکده تو لاکانی بخر میده 32

اینم اون فایل PDF آموزشی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو خود جعبه هم آموزش نصب داره چیزه خاصی نیست
    موفق باشی
    سلام اندیشه مودماشو ارزون کرده شده 30 هزار تومان تو صفحات پیش هم در موردش صحبت شده بود.

13. این کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بسیار خوبه که اینجا در مورد عملکرد شرکتها به صورت واقعی تحلیل کنن.نه اینکه با اطلاعات کذف نصبت به انحراف افکار بپردازند. که چند نفری که جوابیه دادم برای این بود که موضع گیری بی دلیل داشتند.با تشکر از همه شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من امروز مودمو گرفتم..
    ازین IP و ISP سر در نمیارم..
    راستی پشت سیستم من جای LAN نداره.. باسد بدم وصل کنن واسم یا احتیاجی نیست..
    از توی سی دی هم چیزی باید نصب کنم؟؟ الان یا وقتی یکهفته دیگه که خطم راه افتاد؟؟
    راستی واسه شماها هم یه هفته طول کشید یا کمتر بود ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •