تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 225 از 1635 اولاول ... 1251752152212222232242252262272282292352753257251225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

والا من خیلی رک و پوس کنده هر کاری میکنم از این کامپکت ها خوشم نمیاد...
    حس میکنم دوربین موبایل گرفتم دستم...
    از طرفی توی دیجی کالا h10 رو زده یه دوربین آماتور به پیشرفته ، قیمتش هم بین 200 تا 300
    سناتور عزیز هم همین حرف رو توی صفحه قبل زد ( آماتور به پیشرفته )
    حالا میخوام ببینم نظرت در موردش چیه ؟
    به قیمتش می ارزه ؟
    اگه قیمت این دو تا رو ( h10 و fz28 ) توی بازار دارین لطف کنید ممنون میشم
    راستی مشخصاتش چیه ؟ fz28 رو میگم ؟ زومش چقدره ؟
    البته بنده قصد جسارت به دوربین شما و مقایسه اش با h10 رو ندارم ها
    راستش به نظرم آماتور پیشرفته مفهومی نداره دوربینا همین 3 رده بندی رو دارن شما هم به این سایتا مثل دی جی کالا توجه نکنید منابعتون سایت های معتبر باشه حتی میتونید از سایت شرکت سازنده استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک سایت معتبره تو این زمینه.
    من با H10 کار نکردم , تعریف زیاد ی هم اونطور که از h9 شنیدم از این نشنیدم.باز این نظر شخصی است. تو ریویو ها هم امتیاز بالایی بهش ندادن.
    fz28
    10مگا پیکسل. 18 زوم.وزن 470 گرم. باطری لیتیومی. تنظیمات گسترده. مود فیلمبرداری hd .سادگی کار با دوربین.
    قیمت 380 تا 400 .
    اینم مشخصات کاملش
    کد:
    اون یکی رو قیمتشو نمیدونم
    Last edited by unforgiven2009; 18-03-2009 at 10:29.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

میشه از هر دسته از اونایی که نام بردین یه نمونه عکس بذارین؟
    همه رو از canon میذارم:

Compact
    کد:
    کد:
    SLR-Like
    کد:
    SLR
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا شرمنده من یک اشتباه کردم H10 جز SLRLIKE ها محسوب می شه با عرض پوزش.تو ی سایتی زده بود کامپکت رفتم تو dp دیدم زده لایک.
    ولی خودمونیم واقعا سونی یسری از دوربیناشو جالب طراحی نکرده H10 از لحاظ ظاهری بیشتر شبیه کامپکت ها است.هرچی تو لوازم الکترونیکی دیگش طراحیش خوبه تو دوربیناش بر عکس .
    Last edited by unforgiven2009; 18-03-2009 at 10:29.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا چند وقته پیش یکی از بچه ها یه سایتی رو معرفی کرده بودن میگفتن
    "ریوی هاش حتی از dpreview هم بهتره ولی یه مقدار کم کاره و تعداد ریویو هاش کمه" اسم اون سایت چی بود
    Last edited by bleu2u4u; 18-03-2009 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرسی از شما.سخت نمیگیرم و ناراحت هم نیستم ولی اینجا هر چی متواضع تر باشی بیشتر متلک میشنوی.
    بعضی ها جوابی در مقابل سوال ها ندارند و با خودنمایی و تحریک دیگران سعی در ترور شخصیت افراد دارند.
    زمان زمانه ابو علی سینا نیست که دایره علم آنقدر محدود باشه که به فردی چون او القاب مختلف بدهند.
    والا استاد من هم که 30 سال تدریس کرده و از چند جا مدرک دکترا داره در زمینه تخصص خودش ادعا نمیکنه که همه چیز رو میدونه.
    ولی اینجا بعضی ها منتظرن تا طرف حرفی بزنه و علیه اون موضع بگیرن.
    من میدونم که خیلی چیزها رو نمیدونم ولی بعضی ها نمیدونن که همه چیز رو نمیدونن.
    من به خاطر ندانستم از خیلی چیزها خجالت نمیکشم و حرفم رو ساده میزنم ولی بعضی ها از ساده گویی سو استفاده میکنن و طرف رو فردی بی بهره از دانش تلقی میکنن.
    حال اینکه اگه میخواستم لفظ قلم حرف بزنم همون روز دوم خیلی ها از لحنم ناراحت میدند.
    حال به قول شما چون سهراب سپهری راه ساده زیستن و بی آلایشی رو پیش میگیرم.
    از همه دوستانی که به من خیلی چیزها رو آموختن بی نهایت سپاسگذارم.
    و اگه کسی رو با حرف هام رنجاندم صمیمانه معذرت میخوام.موفق باشید و خدانگهدار برای همیشه.
    سال نو هم مبارک.
    قطره دریاست اگر با دریاست............. ور نه او قطره و دریا دریاست(سنایی)
    ما آدم ها به تنهایی هیچ چیز نیستیم چون قطره ی تنها و همه چیز میتوانیم باشیم چون قطره های به هم پیوسته دریا.پاینده باشید.
    سلام.جناب سناتور.میدونی مشکل ما ایرانی ها چیه؟ما شدیم مارک پرست.مگه همه کالاهای شرکت سونی
    بی عیب هستن؟هر کسی اچ 50 رو داشته از باتریش ناراضی هست.خودم هم این دوربین رو از نزدیک دیدم.
    من از آدم های تحصیل کرده و دانشگاه رفته انتظار بیشتری داشتم.ما باید با فروشندگان طمع کاری که فقط بلد هستن جنس وارد کنن و بفروشن یه فرقی بکنیم .این طور نیست؟
    اگه نظر من رو میخوای بدونی اینه:بیخودترین دوربین های دیجیتال سونی ها هستن.
    بهترین ها کانن هستن به دلیل تنوع محصول و بعد از اون پاناسونیک هم عالی عمل کرده.
    هر چی دوربین کامپکت سونی میبینی چشمی نداره.به نظرت این یک عیب بزرگ نیست؟
    من نظرم رو گفتم شما میتونی قبول منی میتونی مخالف باشی.
    همین امروز رفتم دوربین فیلمبرداری بخرم.طرف چون جنسی که من میخواستم رو نداشت در اومد گفت این مارکی که انتخاب کردی خیلی بیخوده.مارک فقط سونی.........
    یکی میخواد بگه آخه مرتیکه جنس رو نداری بگو ندارم کسی ازت نظر خواست که به قول علی دایی زرت و زورت میکنی؟
    ما باید با این جماعت فرق داشته باشیم.
    سونی غول دنیای دیجیتال و تکنولوژی هست ولی این بدان معنا نیست که همه اجناسش بهترین ها باشن.
    این نظر من بود.من هم هیچوقت دنبال مارک خاصی نیستم.
    ولی اگه نظرم رو میخوای به این نتیجه رسیدم که بهترین سوپر زوم fz28 هست.هر چند قبلا میگفتم کانن ولی قیمت رو که میبینی fz28 بهتر هست.
    اینکه هر جا میری میگن سونی رو من حرف عامه میدونم.نه حرف جماعت تحصیل کرده.یشتر خود مردم برای سونی تبلیغ میکنن تا خود سونی.خیلی ها بدون تحقیق فقط دنبال مارک خاص هستن.
    من هم پول برای اعتبار یک نام نمیدم.موفق باشید.
    فعلا که 90 درصد مردم همین دوربین ها رو دارند.
    دوربین فیلمبرداری اچ دی بالای 1 میلیون تومن پول میخواد.ضمن اینکه 3 ملیون تومن هم تلوزیون میخواد.
    شما فکر کردی که در آمریکا زندگی میکنی.اینجا ایرانه و 70 درصد مردم زیر خط فقر هستند.
    من همین 3 هفته قبل یک میلیون و نیم پول شهریه کارشناسی ارشد دادم.پس از این پول ها برای این جور چیزها ندارم.
    متاسفانه هرچی اینجا بیشتر سوال میکنم بعضی ها تصور میکنن با جماعت کوردلان و بی سوادان مواجه هستن.
    شما اگه جواب سوال من رو داشتی داده بودی.حال اینکه قصد دیگه ای داری.
    حال که آخرین پست های خودم رو در این تاپیک میزنم بد نیست در مورد خودم یه چیزهایی رو بگم تا بعضی ها با دید بازتر به کاربران دیگه نگاه کنن.
    اسم من علی هست و26 ساله نام کاریری 741852 فقط به علت سهولت بود چون در 40 سایت عضو هستم.
    تحصیلات من :دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد واحد نجف آباد.
    حالا از این به بعد راحت متلک بگو.چون مثل تو بچه نیستم.و دیگه رتم دنبال کارم.خوش باشی عزیزم.
    سلام.
    دوست عزیز به نظر من درست نیست اینجا بقیه دوستان را متهم به القاب گوناگون کنید. مطمئنا جناب سناتور قصد راهنمایی شما را داشتندو بنظرم گفته ایشون هم نابجا نبود.همه بچه ها با حوصله تمام تمامی سوال هایتان حتی ابتدایی ترین انها را جواب میدن ولی خوب شما به این صورت برخورد میکنید. شما بعد چندین مدت تحقیق و پشت سر گذاشتن فرازو نشیبهای گوناگون به یکباره نظرتون در مورد خرید دوربین عکاسی به دوربین فیلمبرداری تغییر کرد. یادم است که شما چقدر حساسیت در مورد کیفیت فیلمبرداری داشتید و fz28 را بدترین دوربین در زمینه عکاسی و فیلمبرداری توصیف کردید و بر این موضوع پا فشاری می کردید ولی الان اعتقاد دارید بهتیرین دوربینه!!!خوب بعد از این همه ماجراها به یک باره تصمیم شما عوض می شه و این جای تعجب داره.
    یقینا شما در مورد هر وسیله ای حالا فرق نمی کنه چی باشه اینقدر حساسیت نشان دهید به نتیجه درستی نمی رسید.
    اینکه سونی دوریبناش تو این رده خوب است یا نه تا حدودی سلیقه ای است . من میتونم عکس های از H50 اینجا قرار دهم تا نظر شما همانند fz28 در مورد این برند تغیییر کنه.در دنیای عکاسی حرفه ای هم سونی دوربینهای بسیارخوبی عرضه کرده که پا به پای نیکون و کنون در حال رقابته.
    در مورد دوربین های فیلمبرداریش هم بنظرم حرفه اولو میزنه و تاحالا ندیدم کسی از این دوربینها ناراضی باشه.
    ولی خوب بجایی اینکه به مسائل جانبی بپردازیم و میز ان تحصیلات و معلومات خودمونو به رخ دیگران بکشیم کمی با تعمل بیشتر در مورد نظرات دیگران فکر کنیم.
    Last edited by unforgiven2009; 18-03-2009 at 11:41.

6. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نمیشه گفت کدوم برند از اون یکی بهتره. هر کدوم طیف گسترده ای از محصولات رو عرضه میکنن و خط مشی و سیاست هاشون با هم متفاوته. مثلا همین سایت dpreview در مقایسه ی کامپکت های ارزون قیمت یه مدل پاناسونیک رو به عنوان بهترین مدل انتخاب کرده ولی در یک مقایسه ی دیگه در همین سایت یکی از مدل های فوجی این عنوان رو کسب کرده. از طرفی شنیدیم که میگن فلان دوربین کنان کیفیت عکسش از بقیه سرتره. یا حتما میدونین که عکاس های حرفه ای از نیکون استفاده میکنند.
    همون طور که گفتم نگرش هر کدوم از این برندها نسبت بازار و نیاز مشتری متفاوته. مثلا پاناسونیک بیشتر روی لنز مانور میده و دوربین های سونی از نظر فلاش و نورسنجی و ... قوی هستند. و حتی دوربین های SLRش میتونن در آینده ای نه چندان دور خودشون رو به عنوان رقیبی جدی برای کنان و نیکون معرفی کنن. هر چند که همین الان هم این حالت تا حدودی وجود داره. برای کسایی که استفاده ی آماتور میکنن حتی دوربین های کاسیو هم میتونه انتخاب خوبی باشه. این که بگیم فلان مارک کلا افتضاحه دور از واقعیته.
    این که دوربین های کامپکت سونی چشمی نداشته باشن به نظر من اصلا عیب نیست. چون کسایی که از این دوربین ها استفاده میکنن اگر دوربینشون هم این امکان رو داشته باشه هیچ وقت ازش استفاده نمیکنن و lcd رو برای عکاسی ترجیح میدن.
    Last edited by prowler88; 18-03-2009 at 12:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

با وجود احترامي كه براي همه دوستان قائلم اما دوستاني كه اينجا هستن همه از تحصيلات بالاي دانشگاهي برخوردارن و تحصيلات بالا نميتونه دليلي بر برتري بر ديگران باشه.اينجا ما جمع شديم كه نظرات خودمونو بگيم و اگه اينجوري كه فروم هست من احتمال داره در حد دانسته هاي اندك خودم ديگه به كسي كمك نكنم.ميخايم ثواب كنيم كباب ميشيم.البته منظورم 741852 نيست و شما به خودتون نگيريد.كلي گفتم و من چند مورد ديگه بوده كه بخام كمك كنم اما با توهين جوابمو دادم.

9. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

اقا از کلیه دوستان ممنـــــــــــــــــون
    من تصمیم خودم رو برای خرید h10 انشاالله بعد از عید گرفتم
    فقط قیمت h10 رو کسی نگفت...
    یه سوال دیگه هم در مورد کیفیت فیلمبرداری دارم
    اصلا درسته که میگن کلیه دوربینهای دیجیتال با فرمت vga فیلمبرداری میکنن؟
    h10 قضیه اش چجوری؟
    یکی دیگه از دوستان به h9 هم اشاره کرد ، در مورد اون هم یه سری توضیحاتی بدین ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا شرمنده من یک اشتباه کردم h10 جز slrlike ها محسوب می شه با عرض پوزش.تو ی سایتی زده بود کامپکت رفتم تو dp دیدم زده لایک.
    ولی خودمونیم واقعا سونی یسری از دوربیناشو جالب طراحی نکرده h10 از لحاظ ظاهری بیشتر شبیه کامپکت ها است.هرچی تو لوازم الکترونیکی دیگش طراحیش خوبه تو دوربیناش بر عکس .
    شما اشتباه نکردید این دوربین سونی در بعضی از سایتها با نام اولترا کمپکت یاد شده ودر بعضی دیگه سوپر زوم
    بهر حال به نظرم زیاد جالب نمیاد(نظر شخصی)
    نمی دونم بعضی وقتها این شرکتها به جای پیشرفت یا در جا می زنن یا عقب گرد
    مثلا دوربین جدید فوجی که باید جانشین s2000 بشه به مراتب از اون ظعیفتره این h10 هم که جانشین h9 شده (البته بعضی سایتها نوشتن جانشین h3 ) نسبت به اون پسرفت داشته نه پیشرفت

12. 2 کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا از کلیه دوستان ممنـــــــــــــــــون
    من تصمیم خودم رو برای خرید h10 انشاالله بعد از عید گرفتم
    فقط قیمت h10 رو کسی نگفت...
    یه سوال دیگه هم در مورد کیفیت فیلمبرداری دارم
    اصلا درسته که میگن کلیه دوربینهای دیجیتال با فرمت vga فیلمبرداری میکنن؟
    h10 قضیه اش چجوری؟
    یکی دیگه از دوستان به h9 هم اشاره کرد ، در مورد اون هم یه سری توضیحاتی بدین ممنون میشم
    قیمتش فکرکنم بین 250 تا 280 تومن متغیر باشه
    تا اونجای که من می دونم بازم می گم تا اونجای که من می دونم لااقل در مورد fz28 و s2000hd کیفیت فیلم برداریشون hd هست h50 و sx10 کیفیت بسیار بالای دارن
    h10 هم تقزیبا فیلم برداریش خوب هست
    دنبال h9 نگردید چون به تاریخ پیوسته

14. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •