بیچاره نکونام که تو همچین تیمیه خدایی سطحش بالاتر از بازیکنای دیگس و همچنین شجاعی به نظر من
بیچاره نکونام که تو همچین تیمیه خدایی سطحش بالاتر از بازیکنای دیگس و همچنین شجاعی به نظر من
عجب
به سلامتي دومي رو هم خورديم
اين مرديکه رو باز گذاشتن گزارش کنه
خوب خدا رو شکر نباختيم
مسعود هم که اومد تو بازي
خوب باز هم خياباني لحنش رو براي بار پنجم تغيير پيدا کرد !!!!!!!!!!!!!!!
گلللللللللللللللللللللللل لللللللل
گگگگگگگگگگگگگگگگگگگلللللل للللللللللللللل
وحشتناک بازي کرديم و سومين رو هم زديم
من که نفهميدم اين خياباني چي گفت ؟!
تبریک میگم.
حقیقتش به خاطر جواد و مسعود بعدم نمیومد اوساسونا حداقل مساوی کنه تا سقوط نکنه
جواد خوب بود اما مسعود گل سوم را به بارسا هدیه داد.
بارسا مثل همیشه نبود به خصوص تو مرکز زمین خوب کار نکردیم اما تیم ما مسی را داره که خودش یک تیم هست.
همه رقیبای اوساسونا تو قعر جدول هم بردن !
دلم سوخت یه جورایی !
بارسا به هر حال قهرمان بود. ولی اوساسونا دیگه رفت دسته 2 !
پويول: به هيچ قيمتى موهايم را كوتاه نمى كنم
كارلوس پويول كاپيتان محبوب آبى وانارى پوشان بارسلون در فصل جارى رقابت هاى لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا يكى از بهترين هاى تيم خود بوده است. پپ گوارديولا مربى جوان بارسلونا در مصاحبه هاى خود بارها و بارها به اين نكته اشاره كرده است كه حضور پويول در خط دفاعى تيمش باعث آرامش خاطر بازيكنان جوان بارسلونا است. مدافع و كاپيتان باتجربه بارسلونا ميهمان اين هفته روزنامه آلمانى بيلد بوده است. وى در ملاقات يك ساعته خود با خبرنگار اين روزنامه در مورد آرايش موى خود، اوليور كان، دلايل موفقيت بارسا در فصل جارى و ... صحبت كرده است.
• فوتباليست هاى سرشناس قاره سبز در طول يك سال بارها و بارها آرايش موى خود را تغيير مى دهند اما شما را سال هاى سال است كه با يك آرايش مو مى بينيم.
- و حتماً مى خواهيد بدانيد كه آيا روزى موهايم را كوتاه مى كنم يا نه؟!
• از كجا متوجه شديد؟ ذهنم را خوانديد؟
- نه. من نمى توانم ذهن كسى را بخوانم.
• پس از كجا متوجه شديد سؤال بعدى ام اين است؟
- براى اينكه خيلى ها اين سؤال را از من مى پرسند.
• و پاسخ شما؟
- خير، هرگز حاضر نيستم موهايم را كوتاه كنم.
• به هيچ قيمتى؟
- خير. به هيچ قيمتى حاضر نيستم موهايم را كوتاه كنم اين مدل مو را خيلى دوست دارم و فكر مى كنم با موهاى بلند چهره بهترى دارم.
• خيلى از آلمانى ها دوست داشتند پس از فينال يورو ۲۰۰۸ موهاى شما را از ته بتراشند!
- مى توانم دليلش را بپرسم؟!
• چون خط دفاعى اسپانيا با هدايت شما نقش بسزايى در پيروزى مقابل تيم ملى آلمان داشت.
- خب اگر اينقدر ناراحت بودند، مى توانستند به زمين مسابقه بيايند و اين كار را بكنند اما جدى بايد بگويم كه تيم ملى آلمان در فينال يورو ۲۰۰۸ مقابل اسپانيا فوتبال زيبايى را به نمايش گذاشت. مسلماً شكست در فينال تلخ است اما آلمان در آن فينال يك بازنده سربلند بود. من بعد از آن بازى به تمامى بازيكنان آلمان تبريك گفتم آنها شايستگى رسيدن به فينال را داشتند.
• رسيدن به فينال شايد اما خيلى ها معتقدند قهرمانى حق اسپانيا بود نه آلمان؟
- بله. من هم موافقم ما در طول رقابت ها فوق العاده بوديم بدون شك ما بهترين تيم بوديم.
• قهرمانى در جام ملت ها چقدر براى اسپانيايى ها ارزشمند بود؟
- خيلى زياد. ما بالاخره طلسم را شكستيم و بعد از ۴۴ سال توانستيم قهرمان اروپا شويم.
• وقتى جام قهرمانى را بالاى سر گرفتيد اولين چيزى كه به فكرتان رسيد چه بود؟
- پدرم. وقتى چنين جام ارزشمندى را در دست مى گيريد اولين چيزى كه به ذهنتان مى رسد دليل اصلى رسيدنتان به اين موفقيت است من هر چه دارم از پدرم دارم.
• و اين موفقيت را به پدرتان تقديم كرديد؟
- بله. من مطمئنم كه او به من افتخار مى كند اى كاش او زنده بود و اين موفقيت را از نزديك مى ديد.
• شما از دهه ۹۰ تاكنون پيراهن بارسلونا را بر تن مى كنيد. آيا لقب " سلطان بارسا " برازنده شما است؟
- خير. به نظرم اين لقب بيشتر برازنده پپ گوارديولا است، او كارش را در سال ۱۹۸۴ در نوكمپ آغاز كرد و در طول دوران بازيگرى اش عناوين زيادى را كسب كرد. سپس مربى جوانان بارسا شد و حالا هم سرمربى تيم اصلى بارساست. افتخارات او در بارسلونا دست نيافتنى است.
• پس از انتخاب گوارديولا به عنوان سرمربى بارسلونا، خيلى ها از مسئولان اين تيم انتقاد كردند دليل منتقدان گوارديولا تجربه كم او بود شما هم در ابتدا چنين تصورى داشتيد؟
- من از همان ابتدا به او و توانايى هايش ايمان داشتم. هيچ كس به اندازه او به مسائل باشگاه بارسلونا آگاهى ندارد. او به خوبى مى داند كه باشگاهى در حد و اندازه هاى بارسلونا چه اهدافى را دنبال مى كند و از آن مهمتر چگونه مى توان به اين اهداف رسيد.
• و اين شناخت باعث شده تا او يك شروع رؤيايى به عنوان سرمربى در نوكمپ داشته باشد.
- دقيقاً. ما با هدايت گوارديولا فوتبال فوق العاده زيبايى را به نمايش مى گذاريم اما نبايد فراموش كنيم كه اين فوتبال زيبا بدون قهرمانى هيچ ارزشى ندارد.
• اما به هر حال انتخاب گوارديولا به عنوان سرمربى ريسك بزرگى بود.
- بله. چون همه به سن و سال او توجه مى كردند. همه فكر مى كنند بايد مربى تيم هاى بزرگ حتماً بالاى ۵۰ سال سن داشته باشند اما گوارديولا ثابت كرد كه يك مربى جوان هم مى تواند در تيم هاى بزرگ اروپايى موفق باشد.
• بايرن هم خطرات چنين ريسكى را به جان خريد مسئولان بايرن مونيخ هم در اقدامى مشابه يك مربى بسيار جوان را به عنوان جانشين هيتزفلد انتخاب كردند.
- بله. گوارديولا و كلينزمن از جهات زيادى به يكديگر شباهت دارند. كلينزمن هم مثل گوارديولا يكى از بهترين هاى دنياى فوتبال بوده. او هم فهم بسيار خوبى از فوتبال دارد.
• فرانتس بكن باوئر اسطوره فوتبال آلمان هفته گذشته در گفت وگو با همين روزنامه (بيلد) مدعى شد كه بايرن مونيخ در اين فصل به اندازه بارسلونا آماده و قدرتمند است. نظر شما درباره اين ادعا چيست؟
- من هم بايد اين ادعا را تصديق كنم زيرا بكن باوئر در فوتبال يك اسطوره است! (با خنده)
• و اگر نام بكن باوئر را از سؤال قبل حذف كنيم چه پاسخى خواهيد داشت؟
- نمى توانم در اين مورد قضاوت قاطع و درستى داشته باشم زيرا در اين فصل هنوز موفق به ديدن بازى هاى بايرن نشده ام اما يك چيز كاملاً واضح و روشن است بايرن هم مثل بارسلونا يكى از قدرت هاى برتر فوتبال در اروپا و جهان است.
• شما تاكنون مقابل بايرن مونيخ بازى نكرده ايد درست است؟
- بله. بارسا در طى ۱۵ سال اخير فقط ۲ بار مقابل بايرن قرار گرفته است كه متأسفانه هر ۲ بار من غايب بودم. يكى از بازى ها سال ۲۰۰۶ بود و ديگرى سال ۲۰۰۷ بازى خداحافظى محمت شول. از اينكه مقابل بايرن بازى نكردم واقعاً ناراحتم. به ۲ دليل.
• دليل اول؟
- چون هر ۲ بار توانستيم بايرن را شكست دهيم. دوست داشتم در پيروزى تيم محبوبم سهيم باشم.
• و دليل دوم؟
- واقعاً دوست داشتم يك بار مقابل اوليور كان بازى كنم. بازى كردن مقابل كان يكى از خواسته هاى من در دنياى فوتبال بود كه متأسفانه ميسر نشد. وقتى تابستان ۲۰۰۸ او از مستطيل سبز خداحافظى كرد واقعاً ناراحت شدم او يكى از بهترين دروازه بان هاى تاريخ فوتبال بود.
• اما در تاريخ بازى هاى دوستانه تيم ملى آلمان و اسپانيا يك بازى مربوط به فوريه سال ۲۰۰۳ به چشم مى خورد در آن سال اوليور كان دروازه بان اول تيم ملى آلمان بود در آن بازى شما هم حضور داشتيد؟
- بله اما باز هم موفق نشدم مقابل كان بازى كنم، من در نيمه دوم وارد بازى شدم و متأسفانه در شروع نيمه دوم سرمربى تيم ملى آلمان ترجيح داده بود با دروازه بان دوم پا به ميدان بگذارد.
• از آن بازى خاطره اى به ياد داريد؟
- قبل از اينكه به مصاف تيم ملى آلمان برويم ويكتور والدز به من زنگ زد و خواست پيراهن امضا شده اوليور كان را برايش بگيرم. بعد از پايان بازى من به سمت كان رفتم و از او خواستم تا پيراهنش را امضا كند و به من بدهد. وقتى آن پيراهن را به والدز دادم او خيلى خوشحال شد .كان الگوى والدز بود.
منبع: ابرار ورزشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)