تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 949 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام

در وحله اول باید بابت توهین به سرکار خانم ترکمان عذرخواهی کنید.
    در مورد تماس با پشتیبانی با صدای مشتری هم مطمئن باشید که تاثیر داشته و از سمت مدیریت پیگیری می شود.

با احترام
    کاظمی
    سلام آقای کاظمی
    من آدم بی ادبی نیستم مثل خیلی از مسوولان شرکتتون
    توهین فقط آوردن چند کلمه مثل بی شرف نیست
    بلکه وقتی شما در نهایت خونسردی و بی تفاوتی به شعور من مشتری توهین کنید اوج بی ادبیست
    1- افزایش قیمتها: الان حدود 1 ماه از افزایش قیمت شما میگذره ... اگه شما راست میگفتید باید این افزایش رو بقیه شرکتها بعد از گذشت یکماه انجام میدادن...چرا ندادن؟؟؟ شاید از پول بیشتر بدشون میاد؟؟ شاید سازمان فقط هوای فن آوا رو داره؟؟ شاید فقط کاربران فن آوا باید با افزایش قیمتها مجازات بشوند؟؟
    2- گذاشتن شرط 6 گیگ برای استفاده از دانلود رایگان شبانه ، عین دزدی و خلاف قانون است
    شما یا دانلود رایگان دارید ( که برای همه است) یا ندارید .... این نوع عملکرد به منزله فروش اجباری کالا یا خدمات است که هر جای دیگه غیراز ایران بود شما محکوم بودید!!
    3- تبدیل اشتراک کاربران 2 مگ به 1 مگ در اوایل ماه مهر بدون اطلاع رسانی و رضایت کاربران !!! (هر چند مدعی باشید که این اشتراک اسمیست و در واقع سرعت عوض نشده که باید بگویم اتفاقا دقیقا نصف شده)
    4- چندین مورد قطعی های پی در پی و بعضا طولانی طی یکماه گذشته (ظاهرا بدلیل تغییرات اعمال شده در سیستم اکونتینگ شرکت) که حداقل انصاف ایجاب مینمود ضمن عذرخواهی ، اشکالات رو بصورت حجمی یا زمانی یا هردو جبران میکردید که نکردید.
    5- افت وحشتناک کیفیت دانلود رایگان: متاسفانه در این مورد شما کلا تیشه برداشتید و ریشه کاربران و در اصل اعتبار شرکتتان را متلاشی میکنید.... مگر طبق قرارداد نباید اینترنت معروف به ADSL بصورت 24 ساعته فراهم باشه بجز در شرایط استثنائی.... خب شما طبق کدام بند بصورت خودسرانه اقدام به قطع اینترنت کلیه کاربران در حدود 2 نیمه شب برای 30 دقیقه میکنید؟؟؟ این چه سیستم مزخرفیست که شما پیاده کردید؟؟ اگه شرکت توان و عرضه ارائه دانلود رایگان ندارد خب اون رو حذف کنید نه اینکه با اعصاب من کاربر بازی کنید؟؟؟!!!

در پایان بازهم تاکید میکنم که شفاف سازی و صریح گویی خیلی بهتر از لاپوشانی کردن است ( چیزی که در شرکت شما بصورت وعده دادن برای چند روز بعد به صورت عادتی کثیف و همیشگی در آمده)
    همین خانم ترکمان در چند نوبت قولهایی دادن و بعد از منقضی شدنهای چندباره قولهایشان در مورد رفع اشکالات خیلی راحت جواب سر بالا دادن
    این است که من به شرافت نداشته ایشان شک دارم ....
    Last edited by 20sasa; 14-10-2012 at 21:13.

2. 6 کاربر از 20sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام

خواهش می کنم به جای تخریب، انتقاد خودتون را مطرح کنید. با توجه به تعداد کاربران شرکت در تهران، قضاوت شما هم توهین به جمع زیادی از کاربران اینترنت است و هم کاملا از روی بی اطلاعی.

با احترام
    کاظمی
    شرکت شما با توجه به عملکرد فوق العاده عالیش نیازی به تخریب نداره ، انتقاد های لازم هم توسط بنده و سایرین مطرح شده ، شما زحمت بکشید صفحات دیگر تایپیک رو مطالعه بفرمایید .

قطعا هرگونه حقیقتی که در مورد شرکت شما مطرح بشه از نظر شما تخریب هست چون عملکرد شما چیزی جز حقایقی که بیان میشه نیست .

بهتره بدون شناخت روی افراد قضاوت نفرمایید .

4. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دیگه موندن تو فن آوا اشتباه محضه به خدا اشتباه
    من سرعت روزانه ام تا 450 کیلوبایت هم بالا میره ولی این سرعت 2 ریال هم برام ارزش نداره چرا؟چون من هیچ کاری نمیتونم بکنم چون حجمم تموم میشه ولی تا وارد ساعات رایگان میشه به صورت تصاعدی سرعت میاد پایین
    بعد جالبیش اینجاست هر دفعه زنگ میزدی به پشتیبانی میگفتن تا اخر هفته دوباره سرعت شبانه مثله قبل میشه همش خالی بندی وعده سر خرمن
    من این ماه تموم شه سریع درخواست جمع آوری میدم میرم یه شرکت دیگه شما هم این مجوزایی که گرفتید بزارید دم کوزه ابشو بخورید با مجوز و جایزه که نمیشه مشتری جذب کرد باید امکانات ارائه بدید خدا وکیلی خودتون بگید به چه چیز شرکتتون دلمونمون و خوش کنیم؟ با این شرایط خودتون از اینجا سرویس میگرفتید؟ به خدا نمیگرفتی
    نزدیک 6 سال بود که از فن آوا سرویس میگرفتم و به بقیه دوستام هم این شرکت رو پیشنهاد میکردم ولی دیگه با این شرایط و با توجه به خدمات و قیمتی که بقیه شرکت ها ارائه میدن باید گفت
    خدا حافظ فن آوا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    بنده با بیان حقیقت هیچ مشکلی ندارم. مسئله کلی گویی است که قطعا به آن انتقاد نمی گویند.
    اگر به پاسخ های من به دیگر دوستان هم دقت کرده باشید، بنده نه ادعا کرده ام که بهترین شرکت در این زمینه هستیم و نه جبهه گیری خاصی انجام داده ام.
    من هم مثل شما به اینکه شرکت فن آوا وضعیت خوبی نداشته است اعتقاد دارم .

لازم می بینم خدمت تمامی دوستان اعلام کنم که طی یک سال گذشته، با توجه به تغییراتی که در شرکت از لحاظ کادر مدیریتی، کادرفنی، سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری شکل گرفته، روند ارائه سرویس به مشترکین در شرکت فن آوا در حال تغییر است. از جمله این تغییرات می توان به بالارفتن سرعت اینترنتی کاربران در بسیاری از مراکز مخابراتی تهران اشاره کرد. البته ما هم معتقدیم که شرایط موجود شرایط ایده آل و حتی در برخی بخش ها، خوبی هم نیست. ولی تمام تلاشمان در جهت بهبود شرایط و تطبیق آن با نیاز مشتریان عزیز شرکت یا کاربران محترم اینترنت کشور است. امیدوارم که در آینده نزدیک شما هم این تغییرات را احساس کنید و خوشحال می شویم که انتقادات سازنده شما را بشنویم.

با احترام
    کاظمی

7. این کاربر از fanava PR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    لطفا شماره تلفن تون را برای من ایمیل کنید تا بررسی بشه. در مورد بقیه شرکت ها هم اجازه بدین بعد از مصوب شدن قیمت هاشون توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی قضاوت کنیم نه الان که متاسفانه بصورت غیر قانونی و بدون مصوبه سازمان دارند قیمت های قبلیشون را ارائه می کنند.

با حترام
    کاظمی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

با سلام
    بنده با بیان حقیقت هیچ مشکلی ندارم. مسئله کلی گویی است که قطعا به آن انتقاد نمی گویند.
    اگر به پاسخ های من به دیگر دوستان هم دقت کرده باشید، بنده نه ادعا کرده ام که بهترین شرکت در این زمینه هستیم و نه جبهه گیری خاصی انجام داده ام.

لازم می بینم خدمت تمامی دوستان اعلام کنم که طی یک سال گذشته، با توجه به تغییراتی که در شرکت از لحاظ کادر مدیریتی، کادرفنی، سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری شکل گرفته، روند ارائه سرویس به مشترکین در شرکت فن آوا در حال تغییر است. از جمله این تغییرات می توان به بالارفتن سرعت اینترنتی کاربران در بسیاری از مراکز مخابراتی تهران اشاره کرد. البته ما هم معتقدیم که شرایط موجود شرایط ایده آل و حتی در برخی بخش ها، خوبی هم نیست. ولی تمام تلاشمان در جهت بهبود شرایط و تطبیق آن با نیاز مشتریان عزیز شرکت یا کاربران محترم اینترنت کشور است. امیدوارم که در آینده نزدیک شما هم این تغییرات را احساس کنید و خوشحال می شویم که انتقادات سازنده شما را بشنویم.

با احترام
    کاظمی
    اقا تهران مفتح سرویس نمی اورید؟

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

با سلام

با احترام
    کاظمی
    پست تکراری پاک شود
    Last edited by italodance; 15-10-2012 at 10:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    اگر از پاسخ های بنده به شما احساس توهین منتقل شده عذر خواهی می کنم چراکه هدف من از عضویت و پاسخگویی در این انجمن، صرفا ارتباط مستقیم باکاربران محترم و بررسی مشکلات و مسائل موجود و تلاش در جهت رفع آنهاست.
    1- افزایش قیمت ها: این موضوع که دیگر شرکت ها این کار را انجام نداده اند از جمله مواردی است که ما هم نسبت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعتراض داشته ایم و رسما هم اعلام کرده ایم. موضوع بد آمدن از پول نیست، بلکه موضوع ارائه سرویس متعهد شده در قرارداد به کاربر است. در مورد قیمت ها هم با توجه به افزایش هزینه ها، افزایش قیمت کمتر از 10درصد به نظر من منطقی است. برخورد منصفانه به نظر من سود هردو طرف یک کسب و کار است در غیر اینصورت ما هم بعد از مدت کوتاهی مثل شرکت لایزر برشکست خواهیم شد.
    2- بحث دانلود رایگان شبانه هدیه ای است که کلیه شرکت های ارائه دهنده سرویس به کاربران می داده اند که متاسفانه از دید کاربران تبدیل به وظیفه شرکت شده. لطفا بنده را هم از قانونی که این موضوع را دزدی معرفی کرده مطلع کنید تا جلوی این تخلف را بگیریم. ما شما را مجبور به خرید کالا یا خدمات خاصی نکرده ایم. مثال موضوع مطرح شده از سمت شما، هدایای تبلیغاتی است که شرکت ها بر روی محصولات خود می گذارند. شما نمی توانید شرکت پاناسونیک را زیر سوال ببرید که چرا فقط بر روی مدل خاصی از تلویزیون خود سینمای خانگی هدیه می دهد. شبانه رایگان هدیه ایست که شرکت ها به کاربران خود می دهند. در ضمن اگر در جریان نیستید، بدانید که همه شرکت ها در مورد دانلود رایگان شبانه تصمیمات جدید گرفته اند.
    3- در مورد افت سرعت بنده پیگیر موضوع هستم که چنانچه اتفاق افتاده باشد، قطعا بابت آن به صورت رسمی عذرخواهی خواهم نمود و غرامت آنرا پرداخت خواهیم کرد.
    4- در مورد قطعی های پی در پی، ما طی SMS و ایمیل از کاربران عذر خواهی کرده ایم و اینجا هم مجددا بنده عذرخواهی خودم را اعلام میکنم. در مورد جبران خسارت هم تا حد ممکن انجام شده. در جریان باشید که به قرارداددوره شهریور ماه کلیه کاربران فن آوا 7 روز افزوده شد.
    5- در مورد قطعی در ساعت 2 شب، موضوع در حال حل است. علت آن تغییر در نرم افزار اکانتینگ و روش جدید محاسبه ساعت رایگان شبانه است که بنده هم مثل شما بابت این قطعی ناراحت بوده و مطمئن باشید که تمام تلاش خود را در جهت رفع این مشکل انجام می دهم.

امیدوارم که پاسخ های من صریح بوده باشد و به شما حس لاپوشانی منتقل نکند.

در پایان ضمن اعتراض شدید از لحن و الفاظ شما در قبال سرکار خانم ترکمان، قضاوت در مورد ادب و فرهنگ شما را به عهده کاربران محترم انجمن می گذارم.

کاظمی

12. 3 کاربر از fanava PR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    لطفا شماره تلفن تون را برای من ایمیل کنید تا بررسی بشه. در مورد بقیه شرکت ها هم اجازه بدین بعد از مصوب شدن قیمت هاشون توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی قضاوت کنیم نه الان که متاسفانه بصورت غیر قانونی و بدون مصوبه سازمان دارند قیمت های قبلیشون را ارائه می کنند.

با حترام
    کاظمی

عجب! یعنی یک نهاد دولتی وجود داره که شرکت ها رو مجبور میکنه تا قیمت پایین ارائه ندن و مجبور باشن قیمتاشون رو بالا ببرن؟ دوره زمونه برعکس شده؟

14. این کاربر از Hamid323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

با سلام

با حترام
    کاظمی
    قانونی یا غیر قانونی این سیستم جدید شما فقط به ضرر کاربر و سود شرکت هست
    توی ایران هم معمولا این مصوبها هیچ وقت الزام آور نیست
    10 و 11 تا شرکت pap هست فقط فن آوا این کار رو انجام داده
    تا شما بخواید منتظر بمونید همه قیمتها رو درست کنن نصف کاربرهاتون رو از دست دادید
    من یکماه دیگه هم صبر میکنم درست نشد سه تا خطمو تخلیه میکنم

16. این کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •