تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 399 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

داره خودمونی میشه MohammadKingstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ™Earse..Tehran •°•°•°•°°•°•°•°•°•°•°•

1

سلام
    تبریک میگم
    منم ترم آخر کاردانی کامپیوتر (نرم افزار) هستم
    اونجوری که من شنیدم ، برای سخت افزار باید درس هایی مثل مدار منطقی و .. این چیزا رو وارد باشی
    در کل میگن اگه علاقه ای به سخت افزار نداشته باشی برات سخته تحصیل تو این گرایش.
    موفق باشید
    سلام
    منم ترم آخر(ترم4) کاردانی کامپیوتر (نرم افزار) هستم
    سراسری ساوه شما از کدوم دانشگاه هستید
    می خوام سراسری سال آینده شرکت کنم کسی می دونه باید چه درس هایی چند درصد بزنم که قبول بشم

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

اگه کسی سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر داره !! به ما هم میده؟؟

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

سلام ، نتایج تکمیل ظرفیت سراسری اعلام شد
    من الان ترم آخر کاردانی ام ، دارم امتحانارو میدم
    تکمیل ظرفیت هم قبول شدم !
    الان من باید چیکار کنم ؟
    مدرک کاردانی نگرفتم هنوز ! این ترم آخرمه و دارم امتحاناتشو میدم !
    سلام
    اگه میشه بگی رتبت چند شده کجا قبول شدی ؟؟؟

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

12

سلام
    می خوام سراسری سال آینده شرکت کنم کسی می دونه باید چه درس هایی چند درصد بزنم که قبول بشم

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

سلام
    اگه میشه بگی رتبت چند شده کجا قبول شدی ؟؟؟
    من شاهرود درس می خونم.خیلی از منابع و در صد ها خبر ندارم
    یعنی هنوز شروع نکردم برای خوندن.اگه چیز جدیدی فهمیدی خوشحال میشم به من هم بگی
    ممنون

3. این کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام
    اگه میخوایی واقعا قبول بشی !
    با توجه به اینکه دقیقا هم رشته خودمم هستی با این تفاوت که من کاردانی به مسخرگی تو آزاد رودهن گرفتم !
    باید تخصصی و واقعا بلد باشی و اگه بتونی یکی از تخصصی هایی که ضریب بالا داره رو 70 % به بالا بزنی قبولیت بالای 60% اونم حومه تهران به راحتی ...
    پیشنهاد میکنم اگه احساس میکنی ضعیف هستی از نظر بار علمی کلاسهای پارسه رو ثبت نام کنی صرفا مدار و برنامه نویسی و یا هر چی خودت فک میکنی ضعف داری توش ، درسته پول خوبی میگیرن اما انصافا از نظر علمی از هیچ کاری دریغ نمیکنن و به ازای پولی که میگیرن خیلی بیشتر اساتیدش آموزشو بهت میدن . و راهنماییهای دیگه برای قبولی 100% من تجربشو دارم که میگم .

5. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

من شاهرود درس می خونم.خیلی از منابع و در صد ها خبر ندارم
    یعنی هنوز شروع نکردم برای خوندن.اگه چیز جدیدی فهمیدی خوشحال میشم به من هم بگی
    ممنون
    برای شروع بشینین معارف و ادبیات و کتاباشو بگیرین ، که البته اگه نگین تبلیغ میگم عمومی های پارسه رو بگیرین فقط زبان و ادبیات یا معارف کفایت میکنه کاری به ریاضی نداشته باشین که در مقابل یادگیری اونا با درصد بالا اگه ریاضی بخوایی بزنی با کلی وقت میتونی 60% بزنی در صورتی که اونا کاملا تئوری هستن و راحت میتونی 2 یا 3 تا درس و 70 بزنی !

من خودم با مطالعه خیلی خیلی کم با اینکه پارسه رو رفتم همه تخصصی هاشو اما فقط حکم جرقه رو داشت برام توی دانشگاه خودمون که به معنی کلمه هیچی یادمون ندادن اما تو پارسه یه جرقه کوچیکی برام زدن و یه چیزایی یاد گرفتن تونستن تکیل ظرفیت سراسری کرمان ، سخت افزار قبول شم . آزاد هم اولویت سومم آشتیان ، نرم افزار قبول شم . منظرم به اینه که با تلاش خیلی خیلی کم به این نتیجه رسیدم و اما الان دیگه افسوس نمیخورم و خوشحالم که الان روشن شدم و ...
    آرزوی موفقیت برای هممون !

7. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان خوبید؟

یه سوال

من از کنکور آزاد قبول شدم

از طرفی هم در کنکور علمی کاربردی هم شرکت کرده بودم (کاردانی به کارشناسی)

حالا مجبورم برم در دانشگاه آزاد ثبت نام کنم.

سوال اینه که اگه زمانی از علمی کاربردی هم قبول بشم، از دانشگاه آزاد میتونم انصراف بدم؟؟؟ شهریه چی میشه؟

بهترین کاری که من در شرایط فعلی میتونم انجام بدم چیه؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

اگه میخوایی واقعا قبول بشی !
    با توجه به اینکه دقیقا هم رشته خودمم هستی با این تفاوت که من کاردانی به مسخرگی تو آزاد رودهن گرفتم !
    باید تخصصی و واقعا بلد باشی و اگه بتونی یکی از تخصصی هایی که ضریب بالا داره رو 70 % به بالا بزنی قبولیت بالای 60% اونم حومه تهران به راحتی ...
    پیشنهاد میکنم اگه احساس میکنی ضعیف هستی از نظر بار علمی کلاسهای پارسه رو ثبت نام کنی صرفا مدار و برنامه نویسی و یا هر چی خودت فک میکنی ضعف داری توش ، درسته پول خوبی میگیرن اما انصافا از نظر علمی از هیچ کاری دریغ نمیکنن و به ازای پولی که میگیرن خیلی بیشتر اساتیدش آموزشو بهت میدن . و راهنماییهای دیگه برای قبولی 100% من تجربشو دارم که میگم .
    دوست عزیز شما آزمون آزمایشی پارسه رو هم شرکت کردید؟ نظرتون چیه

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام میگم اگه تو وقت قانونی که دانشگاه آزاد اعلام کرده واسه ثبت نام نتونستیم ثبت نام کنیم و چند روز بعدش بشه مشکلی پیش می یاد یانه ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام

دوستان خوبید؟

یه سوال

من از کنکور آزاد قبول شدم

از طرفی هم در کنکور علمی کاربردی هم شرکت کرده بودم (کاردانی به کارشناسی)

حالا مجبورم برم در دانشگاه آزاد ثبت نام کنم.

سوال اینه که اگه زمانی از علمی کاربردی هم قبول بشم، از دانشگاه آزاد میتونم انصراف بدم؟؟؟ شهریه چی میشه؟

بهترین کاری که من در شرایط فعلی میتونم انجام بدم چیه؟

بهترین کار ممکن اینکه بری شهریه ثابت آزاد اونجایی که قبول شدی بدی و ترم مرخصی بگی برات رد کنن !!
    البته اگه از نظر خدمت مشکلی نداشته باشی ...
    ( آزادم نهایت تا حومه تهران بصرفه هست بنظرم!!!)

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------

دوست عزیز شما آزمون آزمایشی پارسه رو هم شرکت کردید؟ نظرتون چیه
    من کلاسای پارسه رو رفتم اما بازم جدی نگرفتم از روی یه سری مسائل که امیدی به قبولی و اینا نداشتم !
    آزمونشم اصن نرفتم !
    اما بچه هایی که میرفتن آزمونهاشو تقریبا همه از تو کلاس شرکت میکردن !! خیلی تعریف میکردن رتبه و ترازی که بعد آزمون براشون اعلام میشد خیلی نزدیک به کنکوره اصلی میبود ...

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

12

برای شروع بشینین معارف و ادبیات و کتاباشو بگیرین ، که البته اگه نگین تبلیغ میگم عمومی های پارسه رو بگیرین فقط زبان و ادبیات یا معارف کفایت میکنه کاری به ریاضی نداشته باشین که در مقابل یادگیری اونا با درصد بالا اگه ریاضی بخوایی بزنی با کلی وقت میتونی 60% بزنی در صورتی که اونا کاملا تئوری هستن و راحت میتونی 2 یا 3 تا درس و 70 بزنی !

از راهنماییت ممنونم
    این که تونستی سراسری قبول بشی خیلی عالیه.
    راستش من میخوام تو شهر خودم باشم برا ادامه تحصیل ، و شاهرود هم کارشناسی ناپیوسته (سراسری ) نداره فقط غیر انتفاعی و آزاد
    دوستای خودم پارسال بدون هیچ تلاشی غیر انتفاعی قبول شدن . و یکی از اساتید که باهاش آشنا بودم پیشنهاد کرد هیچ کلاسی نرم
    ولی حالا که شما میگی کتابا و تستهای پارسه رو می خرم.

13. این کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

از راهنماییت ممنونم
    این که تونستی سراسری قبول بشی خیلی عالیه.
    راستش من میخوام تو شهر خودم باشم برا ادامه تحصیل ، و شاهرود هم کارشناسی ناپیوسته (سراسری ) نداره فقط غیر انتفاعی و آزاد
    دوستای خودم پارسال بدون هیچ تلاشی غیر انتفاعی قبول شدن . و یکی از اساتید که باهاش آشنا بودم پیشنهاد کرد هیچ کلاسی نرم
    ولی حالا که شما میگی کتابا و تستهای پارسه رو می خرم.
    ممنونم از تبریکت ، به امید قبولیه شما
    و
    منظور من از قبولی سراسری همون غیرانتفاعی بود ، در واقع دانشگاه سراسری بجز 3-4 تا اولویت اول بقیه شهرها و اولویت هاش همگی غیرانتفاعی هست و دیگه از عنوان ملی و سراسری خارج شده بجط رسمیت مدرکش ...
    اون چندتا اولیت اولشم که به معنی واقعا سراسری هست توی فیلد توضیحاتش قید شده مختص فرهنگیان و کارمندان ارتش و بس !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •