red alert & c&c1.2 company of heros
عزیز این همه بازی شما چرا به ماجراجویی گیر دادی.شما یه نمونه بیار من کمکت می کنم.![]()
red alert & c&c1.2 company of heros
عزیز این همه بازی شما چرا به ماجراجویی گیر دادی.شما یه نمونه بیار من کمکت می کنم.![]()
سبک Alone in the dark ( تنها در تاریکی )
ميشه يكي لطف كنه آموزش اين بازي رو بزاره
اين هزار بار...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین من میخواستم کمکت کنم ولی اگر نظرت اینه باید بگم خوب عزیز اول خودت ببین چی می خوای بعد بگو این که تو می گی این horror action adventure هست. وقتی میگی adventure آدم میگه لابد pure adventure می خوای.
بازی تو این سبک resident evil , Silent hill نزدیکترین ها هستند البته روی pc. این بازیها هم از همین سبکند ( نتیجه سرچ gamespot و ...) ولی من بازی نکردم، چون خیلی سبک جالبی نیست فقط چندتا بازی این سبک خوبند واسه همین طرفدار داره:
Penumbra Series, Condemned: Criminal Origins, Suffering, Cold Fear,...
برای پیدا کردن بازی مورد علاقه اتون: 1. سبکش رو بشناسید یا اون چیزی که در بازی های دیگه ای که دوست داشتید بوده. 2. بعد بازی های با اون سبک یا مشخصات رو سرچ کنید 3.یه سر هم به سایتهای گیم بزنید امتیاز و توضیحات و عکسهاش رو ببییدن. این بهترین راهه.
Last edited by yugioh; 05-07-2009 at 16:53.
دوست عزیز من که سبک های بازی ماجراجویی رو نمیشناسم .
شما که اطلاعات دارین از سبک های بازی ماجراجویی هر کدام یکی که از همه بهتره رو معرفی کنید .
البته با توضیح داستان و تصاویری از بازی . ممنون میشم
عزیز شما که میخوای بازی بخری برو یه فروشگاه بازی اونجا کاملا بهت توضیح میدن.
اینا رو حتما بازی کن.
gta iv dead space fear2 gears of war
اگر تمام سری اوبل و سایلنت هیل و alone رو بازی نکردی، بازی کن ( حداقل نسخه آخر رو )در غیر این صورت برو GameSpot یا سایتهای گیم دیگه اسم بازی ها که هست سرچ کن. ولی اگر من قرار بود بین اینها انتخاب کنم اول می رفتم سراغ Condemned قصه قویی داره هرچند مال 2 سال پیشه ولی جز بازیهای تاپ این رده هست.
توی توصیه های sinak3 هم همه بازیهای خوبی اند ولی dead space fear2به نظرم شبیه ترند. GTA 4 فوق العاده است ولی سبکش دوره و GOW هم نظری ندارم در موردش. ببین تو که اینترنت داری این سایتهای گیم هم که فیلترنیستند اسم بازی ها برای سرچ رو هم داری ببین، حداقل عکسهایی رو که می خوای بدست میاری.
سلام:
من یک بازی بزن بزن(رزمی)میخوام تو مایه های تیکن.یک بازی خشن هم میخوام تو مایه های پانیشر یا god of war.اصلا god of war نسخه pc هم داره؟
در این انجمن بحث کردن نتیجه ای به همراه نداره . یک نفر نیست یک بازی ماجراجویی برای ما معرفی کنه که با توجه به نکاتی که من میخوام باشه .
1- جدیدترین 2- گرافیک دار ترین 3- داستانی قوی 4- تقریبا حیوانی نباشه ( یعنی تو بازی زیاد از جانور استفاده نشده برای جنگیدن )
سی پی یو : 4.5 دو هسته ای
گرافیک : جیفورز 8500 جی تی
رم : 3 گیگ
من به جوابم نرسیدم . برام بذارید توضیح ندید .
شبیه بازی Alone in the dark
البته این نکته را متذکر شوم که همراه با تصاویری از بازی و داستان بازی باشه .
هر کی این کار رو برام بکنه تا آخر عمر دعاش میکنم .
Last edited by مروارید30; 05-07-2009 at 18:22.
بازی رزمی اگه میخای strret fighter 4 رو بازی کن که حدوده یک هفته هست برای pc اومده . در ضمن god of war نسخه pc نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)