هر شهر دارای سه بخشه که به مرور پیشروی باز میشه. (به غیر از مصیاف) به نظر میاد که به قسمت دوم شهر نرفته باشید!
وقتی که Tab رو میزنید عکسی از نقشه شهر بزارید تا بهتر راهنمایی بشید.
هر شهر دارای سه بخشه که به مرور پیشروی باز میشه. (به غیر از مصیاف) به نظر میاد که به قسمت دوم شهر نرفته باشید!
وقتی که Tab رو میزنید عکسی از نقشه شهر بزارید تا بهتر راهنمایی بشید.
آقا آخره بازی تو اتاق وقتی علامت ها رو روز زمین میبینه بعد چی میشه آیا بازم بازی ادامه داره من بعدش تو سالنه هرچی گشتم چیزی پیدا نشد جایی هم نگفت بازی تموم شد .
در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو فعال کنید ... بازی به پایان میرسه.
مرسی بازی خوبی بود ولی مثل همه بازیهای خوب زود تموم شد .
بازی خفنی بود یکی از بهترین بازی هایی بود که کردم
آخرش خیلی اعصاب می زنه وقتی دیگهه تو آزمایشگاه تنها می شی
پسورد کامپیتر دکتره رو چطور می شه گیر آورد؟(پیرمرده)
کسی می دونه معنی اون نوشته ها چیه؟
این بازی یه سه گانه ست منتظر قسمت دوم باشاقا كسي نفهميد آحر بازي چي شد يكم نامفهوم تموم شد مثلا اون شكلها كه آخر بازي ميشد ببيني ميگم شايد بازي ادامه داشته باشه كسي نميدونه چي شد
Last edited by *Necromancer; 25-07-2008 at 02:15.
برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روی میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارت یا فلاش درایو او را بر میداشتید.
به پست اول مراجعه و قسمت پیغام ها و تصاویر مخفی رو مطالعه کنید.
خوب! در مورد Lorenz Attractor (شکل پروانه مانند) هم توضیح مختصری دادم ...
ولی در مورد Mandelbrot set (مجموعه مندلبرو) متاسفانه فراموش کردم توضیحاتی ذکر کنم. از این آدرس میتونید اطلاعاتی در مورد اون پیدا کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آريالا آخرش چطوری میشه گفت کامل تموم شد من که نفهمیدم نوشته ها رو باید چیکار کرد وار کامپیوترم شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)