خوبه حالا اول من گفتم باشه اگه دوست نداری به خوابم بیای نیا برو تو خواب همون dark street منم میرم اونجا یدفعه دو تا تون رو غافلگیر میکنم
اصلا دیگه نیا اگه بیای به زور میندازمت بیرون خودم میرم به خواب این و اون هوس مهمونی کردم![]()
خوبه حالا اول من گفتم باشه اگه دوست نداری به خوابم بیای نیا برو تو خواب همون dark street منم میرم اونجا یدفعه دو تا تون رو غافلگیر میکنم
اصلا دیگه نیا اگه بیای به زور میندازمت بیرون خودم میرم به خواب این و اون هوس مهمونی کردم![]()
دوست عزيز هيچكس نميتونه وجود خدا رو انكار كنه و نميشه گفت انسان تصادفي به وجود اومده ولي به نظر من هيچكس تا حالا نتونسته دليل واقعي آفرينش انسان رو بفهمه حتي دو پيامبر آخر خدا
من فقط ميخوام اينو ازت بپرسم آيا نوزادي كه با بيماري ايدز متولد ميشه؟آيا اين واقعا تقديره؟خواست خداست زجري كه روح اون ميكشه واقعا دليلش چيه؟
اينا سوالاتي هستن كه هيچ فيلسوفي و دهري نميتونه بهشون جواب بده
كاش خدا قبل از خلق انسان ازش سوال ميكرد آيا دوست داري به اين دنياي پر از درد و رنج وارد شي بعد مي آفريد
اين سوالاتي هست كه من بارها تو ذهنم ميپرسم ولي هيچ جواب قانع كننده اي نيست
فقط يه وعده100000 ساله كه هنوز هم تحقق نيافته
و كاش حضرت محمد هم به اين دوره بر ميگشت كه ببينه قراني كه براي امت اسلام آورد در هزاره سوم مقابل بمب هاي هسته اي و موشك هاي قاره پيما اصلا كاربردي ندارهشما به اون درجه رسیدید که قرآن رو هر جور که دوست داشتید تفسیر کنید ؟ می دونید معنی این آیه چیه ؟ شما باید به زمان حضرت محمد برگردید ببینید با اون همه ظلمی که به اون حضرت می کردن ایشون همینطور به هدایتشون ادامه داد
سلام به همه
دوست عزیز خب وقتی dark street عکس گذاشته و منم با نگاه کردن به عکسش تو روز می تونم شب اونا تجسم کنم دیگه وقتی از شماچیزی ندارم چیکار کنم
کاشکی dark street عینک نزده بود.
یه چیز دیگه من نمی تونم هر شب توی خواب اگاه بشم ولی بعضی وقتا سریعتر اتفاق میوفته مثل این چند روز راستی دیشب توی خواب تیر خوردم دیدم دارم می میرم گفتم از بالای ساختمون بپرم پایین یکم پرواز کنم قبل از مردن تا پریدم به وسطای راه رسیدم صداهای وزوز را شندیم اومدم برونفکنی کنم که یکدفعه همه چیز خراب شد فقط تونستم 5 درصد برونفکنی داشته باشم
تا بعد.
خوب دوست عزیز تر من که میگم بذار برات عکس بفرستم قبول نمیکنی خوب خودت بگو چیکار کنم دیگه؟؟؟؟
دوستان يه سوال ، اگه ميشه تو چند جمله بگين شما دارين اينجا چيكار ميكنين ، تو خواب هم ميرين ؟ اگه ميشه خيلي كوتاه بگين قضيه چيه ؟
بفرست . کجا باید عکس را دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه فرستادی؟؟؟ بگو ادرسشا
سلام سامان جان اگه بخوام خلاصه بگم این سایت همونطور که از اسمش پیداست مربوط به مسائل ماورایی می شه خروج روح بیداری توی خواب و مسائل متا فیزیک که البته اصل بحث همون برونفکنی و بیداری توی خوابه . رفتن به خواب بقیه هم جدیدا توسط دوست عزیز وینتر گرلز مطرح شده که اگه بتونی کنترل خواب را برای لحظاتی بدست بگیری بسته به تمرکزت در اون مدت احتمال ورود به خواب دوستت میسر می شه البته اگه در حال برونفکنی باشی با فکر کردن به طرف یا نگاه کردن به عکسش در صورت خواب بودن طرف به خوابش می ری و در صورت بیدار بودنش احتمال حضور پیدا کردن در کنارش را خواهی داشت. نقطه سر خط تموم.
ای بابا پیام خصوصی تونم که هنوز راه نیاففتاده آیدی بذارین ایمیل کنم براتون یا ]ن شین تو چت حالا هر کدومش رو که میخوای
ای دی که کنار صفحه است
Last edited by ensan_noor; 05-03-2008 at 15:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)