تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 312 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    دیشب فکر کنم ساعت 2 بود که این خواب را دیدم
    رفتم توی اتاقم تا خواستم لامپ را روشن کنم طبق عادت یه امتحان کردم ببینم خوابم یا بیدار دیدم لامپ روشن نشد و فکرکنم نشگونم گرفتم و دردم نیومد سریع فهمیدم خواب می بینم از اونجایی که قبلا برنامه ریزی کرده بودم بعد از بیداری تو خواب چیکار کنم رفتم دنبالش اول می خواستم خودما تو ایینه ببینم نگاه کردم عکس خودما دیدم شاید خیلی جزئی تفاوت داشت اما تصویر منی خواست محو بشه منم زیاد پافشاری نکردم و برای بعدارهاش کردم رفتم برای پرواز رفاتم لب دیوار و شیرجه زدم خیلی خیلی لذت بخش بود مثل یه تکه نخ توی هوای شناور شدم یکم روی ساختمونا دور زدم نمی دونم این گربه از کجا پیداش شد تا رسیدم روی پشت بام مدام بهم می گفت نمی تونی بری به اخرین طبقه اونجا مال رئیس گربه هاست اگه بری تیکه پاره می شه منم با اینکه می دونستم خوابم یکم ترسیدم اما رفتم بالا و رئیس گربه ها حالا داشت از من می ترسید خلاصه بعد از کلی وقت هدر کردن بی خیال شدم یادم اومد کار معمتری هم داشتم و گفتم برم برای شراکت خواب با dark street می خواستم با بستن چشمام تمرکز کنم با اینکه احتمال پریدن از خواب بالا می ره ولی گفتم مهم نیست و موقعی که داشتم می رفتم به سمت اتاقم از خواب بیدار شدم البته زمان بیداریم نسبت به خواب قبلی کمتر بود ولی بد نبود اما تموم وقت صرف این گربه ها شد. تا ببینم دفعهبعد موفق می شم.

خوبه حالا اول من گفتم باشه اگه دوست نداری به خوابم بیای نیا برو تو خواب همون dark street منم میرم اونجا یدفعه دو تا تون رو غافلگیر میکنم
    اصلا دیگه نیا اگه بیای به زور میندازمت بیرون خودم میرم به خواب این و اون هوس مهمونی کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

کی گفته متافیزیک راه رسیدن به خداست ؟ راه پی بردن به عظمت خدا و لذت از نعمات معنوی خداست ( از نظر من )

بعدشم شما به چه اجازه ای اصلا دست به قرآن می زنید ؟ شما فکر می کنید واقعا حق دارید با این برداشت های نا معقول کلام خدا رو بر زبان بیارید ؟ شما به اون درجه رسیدید که قرآن رو هر جور که دوست داشتید تفسیر کنید ؟ می دونید معنی این آیه چیه ؟ شما باید به زمان حضرت محمد برگردید ببینید با اون همه ظلمی که به اون حضرت می کردن ایشون همینطور به هدایتشون ادامه داد . اونایی که راه رو یافتن توسط خدا هدایت شدن و کسانی که راه رو ول کردن خدا گفت حالا که دوست دارید پس به راه کج خودتون ادامه بدین . منظور اینه . نه اینکه مثل یه مشت عروسک و روبات ما رو برنامه ریزی بکنه : ....قیافت قشنگ نیست برو جهنم . تو خوبی خوشگلی برو بهشت . نه تو نه تو برو جهنم تو موهات این شکلیه . تو هم ناقصی باید بری جهنم .... . اصلا با عقل جور در میاد اینی که گفتی ؟
    آخه از حرفای ضد و نقیضی که می زنی خندم می گیره . یه بار می گی من خدا رو قبول دارم بعدش میای میگی ما در مقابل قادر مطلق سر کج کنیم . شما که دم از قرآن می زنی یه کم بیشتر قرآن رو بخون نه اینکه بشینی عکساش رو نگاه کنی بعد یه چیزی دیدی که میشه ازش برداشت بد کرد فوری بری دودورو دودو به همه بگی . خودت رو گمراه می کنی دیگران رو گمراه نکن . همه که ایمان قوی ای ندارن . خود خدا گفته من بر روی زمین جانشین قرار دادم ( بعد از آفرینش انسان ) حالا ممکنه بگی این همه تعریف و تمجید تو قرآن از انسان واسه حضرت آدم بوده نه ما . ببخشید تا به حال کدوم رئیسی رو دیدی که برای خودش یه جانشین انتخاب کنه که چند وقت دیگه میمیره ؟
    آخه من از این می سوزم که میای از قرآن مثال میاری ولی بقیه ی حرفاش رو ول میکنی . شاید بهتر باشه بگم شما قرآن رو واسه تحریف کردن می خونی . جایی که به نفعت بود آره خوب گفته ولی وقتی از معاد حرف می زنه می گی نه ، خدایا خودمونیم هاااا اینجا رو بلد نبودی بگی من حرفتو قبول ندارم .
    نه برادر من وقتی یه چیزی رو می پذیری درست بپذیر . حدس می زنم شما اگه مسلمون باشی از این اسلام های ارثی و بدون شناخت درونت هست . بد نیست به جای اینکه وقتت رو برای خوش گذرونی در این دنیا خیلی تلف کنی یه کم هم به مطالعه بپردازی که کی هستی و از کجا اومدی و به کجا می خوای بری .

انسان نور خیلی حرف قشنگی زد . اینکه گوینده ی این رباعیات شاید منظور دیگه ای داشته . حتما علم ما به اندازه ای نیست که از اصل ماجرا خبر دار بشیم . جهت اطلاع داستان حضرت خضر و موسی (ع) رو پیشنهاد می کنم بخونی . ببین که چطور اعمال نیک در ظاهر اعمال بد قرار داشت . شاید این رباعیات ظاهرا این رو بگن .
    از لحن تندی که داشتم واقعا عذر می خوام
    دوست عزيز هيچكس نميتونه وجود خدا رو انكار كنه و نميشه گفت انسان تصادفي به وجود اومده ولي به نظر من هيچكس تا حالا نتونسته دليل واقعي آفرينش انسان رو بفهمه حتي دو پيامبر آخر خدا
    من فقط ميخوام اينو ازت بپرسم آيا نوزادي كه با بيماري ايدز متولد ميشه؟آيا اين واقعا تقديره؟خواست خداست زجري كه روح اون ميكشه واقعا دليلش چيه؟
    اينا سوالاتي هستن كه هيچ فيلسوفي و دهري نميتونه بهشون جواب بده
    كاش خدا قبل از خلق انسان ازش سوال ميكرد آيا دوست داري به اين دنياي پر از درد و رنج وارد شي بعد مي آفريد
    اين سوالاتي هست كه من بارها تو ذهنم ميپرسم ولي هيچ جواب قانع كننده اي نيست
    فقط يه وعده100000 ساله كه هنوز هم تحقق نيافته

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

شما به اون درجه رسیدید که قرآن رو هر جور که دوست داشتید تفسیر کنید ؟ می دونید معنی این آیه چیه ؟ شما باید به زمان حضرت محمد برگردید ببینید با اون همه ظلمی که به اون حضرت می کردن ایشون همینطور به هدایتشون ادامه داد
    و كاش حضرت محمد هم به اين دوره بر ميگشت كه ببينه قراني كه براي امت اسلام آورد در هزاره سوم مقابل بمب هاي هسته اي و موشك هاي قاره پيما اصلا كاربردي نداره

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه
    دوست عزیز خب وقتی dark street عکس گذاشته و منم با نگاه کردن به عکسش تو روز می تونم شب اونا تجسم کنم دیگه وقتی از شماچیزی ندارم چیکار کنم
    کاشکی dark street عینک نزده بود.
    یه چیز دیگه من نمی تونم هر شب توی خواب اگاه بشم ولی بعضی وقتا سریعتر اتفاق میوفته مثل این چند روز راستی دیشب توی خواب تیر خوردم دیدم دارم می میرم گفتم از بالای ساختمون بپرم پایین یکم پرواز کنم قبل از مردن تا پریدم به وسطای راه رسیدم صداهای وزوز را شندیم اومدم برونفکنی کنم که یکدفعه همه چیز خراب شد فقط تونستم 5 درصد برونفکنی داشته باشم
    تا بعد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه
    دوست عزیز خب وقتی dark street عکس گذاشته و منم با نگاه کردن به عکسش تو روز می تونم شب اونا تجسم کنم دیگه وقتی از شماچیزی ندارم چیکار کنم
    کاشکی dark street عینک نزده بود.
    یه چیز دیگه من نمی تونم هر شب توی خواب اگاه بشم ولی بعضی وقتا سریعتر اتفاق میوفته مثل این چند روز راستی دیشب توی خواب تیر خوردم دیدم دارم می میرم گفتم از بالای ساختمون بپرم پایین یکم پرواز کنم قبل از مردن تا پریدم به وسطای راه رسیدم صداهای وزوز را شندیم اومدم برونفکنی کنم که یکدفعه همه چیز خراب شد فقط تونستم 5 درصد برونفکنی داشته باشم
    تا بعد.

خوب دوست عزیز تر من که میگم بذار برات عکس بفرستم قبول نمیکنی خوب خودت بگو چیکار کنم دیگه؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان يه سوال ، اگه ميشه تو چند جمله بگين شما دارين اينجا چيكار ميكنين ، تو خواب هم ميرين ؟ اگه ميشه خيلي كوتاه بگين قضيه چيه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب دوست عزیز تر من که میگم بذار برات عکس بفرستم قبول نمیکنی خوب خودت بگو چیکار کنم دیگه؟؟؟؟
    بفرست . کجا باید عکس را دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه فرستادی؟؟؟ بگو ادرسشا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام سامان جان اگه بخوام خلاصه بگم این سایت همونطور که از اسمش پیداست مربوط به مسائل ماورایی می شه خروج روح بیداری توی خواب و مسائل متا فیزیک که البته اصل بحث همون برونفکنی و بیداری توی خوابه . رفتن به خواب بقیه هم جدیدا توسط دوست عزیز وینتر گرلز مطرح شده که اگه بتونی کنترل خواب را برای لحظاتی بدست بگیری بسته به تمرکزت در اون مدت احتمال ورود به خواب دوستت میسر می شه البته اگه در حال برونفکنی باشی با فکر کردن به طرف یا نگاه کردن به عکسش در صورت خواب بودن طرف به خوابش می ری و در صورت بیدار بودنش احتمال حضور پیدا کردن در کنارش را خواهی داشت. نقطه سر خط تموم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بفرست . کجا باید عکس را دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه فرستادی؟؟؟ بگو ادرسشا
    ای بابا پیام خصوصی تونم که هنوز راه نیاففتاده آیدی بذارین ایمیل کنم براتون یا ]ن شین تو چت حالا هر کدومش رو که میخوای

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ای دی که کنار صفحه است
    Last edited by ensan_noor; 05-03-2008 at 15:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •