تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 641 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.یه سوال===> من چندتا بازی و برنامه نصب کردم .الان میخوام برو آنیستال کنم توی قسمت آنیستال نمیره یعنی وقتی میزنمش یخورده میمونه بعدش هنگ مینه و دیگه نمیشه کار کرد.چیکار کنم؟
    تو خود uninstall میری هنگ میکنه یا وقتی روی برنامه کلیک میکنی؟ در ضمن چه برنامه هایی رو میخوای uninstall کنی؟

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

تو خود uninstall میری هنگ میکنه یا وقتی روی برنامه کلیک میکنی؟ در ضمن چه برنامه هایی رو میخوای uninstall کنی؟

وقتی روی Unistal در control panel >other کلیک میکنم گیر میکنه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.و میخواستم بازی harry poter رو آنیستال کنم.من در کل بازی کم نصب میکنم ولی از هری پاتر خیلی خوشم میاد.میشه کمکم کنید؟

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی روی Unistal در control panel >other کلیک میکنم گیر میکنه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.و میخواستم بازی harry poter رو آنیستال کنم.من در کل بازی کم نصب میکنم ولی از هری پاتر خیلی خوشم میاد.میشه کمکم کنید؟
    گوشیو خاموش کن، مموری رو خارج کن و دوباره روشن کن. وقتی گوشی اومد بالا، یک دقیقه صبر کن و بعد برو تو قسمت uninstall . ببین اینجوری درست میشه؟

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

ممنون متا جان درست شد دیگه هیج وقت بازی نصب نمینم بازم دستت درد نکنه.

داره خودمونی میشه with_you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

قبلا هم این سوال را پرسیدم ولی خوب جواب نگرفتم

گوشی من عکس ها را قاطی می کنه مثلا عکسی می گیری یه تیکه اش رنگی میشه یا با عکس هایی که قبلا حذف کردم و delete کردم قاطی میشه و یا بعضی از عکس هایی که با بلوتوث هم می گیرم همین مشکل را داره !!!
    البته این مشکل با مموری 1 گیگ پیش میاد و با مموری فابریکش مشکلی نداره ! دیروز اطلاعات گوشیم را چک کردم متاسفانه چینی بود ممکنه که گوشیم مموری 1 گیگ را ساپورت نکنه؟ اگه 512 بگیرم به نظر شما درست میشه؟ آیا کسی همچیم مشکلی داشته؟؟؟؟

متشکرم

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام به همگی لطفا فوری جواب بدین ای p990i های جدیدی که اومدن مشکل زمان اس ام اس توی اینباکس رو ئارن یا نه
    سوال دیگه صدای این گوشی بود آیا از ان70 نوکیا بلندتر و صد البته میدونم که کیفیتش بالاتر هست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام به همگی لطفا فوری جواب بدین ای p990i های جدیدی که اومدن مشکل زمان اس ام اس توی اینباکس رو ئارن یا نه
    سوال دیگه صدای این گوشی بود آیا از ان70 نوکیا بلندتر و صد البته میدونم که کیفیتش بالاتر هست
    نه مشکلی ندارند . الان inbox من sms ها را به ترتیب تاریخ مرتب کرده و مشکلی نداره

نه . خواهر من N70 داره و من p990 . بی تعصب میگم که صدای گوشی من نسبت به N70 کمتره ! اگه روی صدای گوشی خیلی تاکید دارید این گوشی را بهتون پیشنهاد نمی کنم

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

قبلا هم این سوال را پرسیدم ولی خوب جواب نگرفتم

گوشی من عکس ها را قاطی می کنه مثلا عکسی می گیری یه تیکه اش رنگی میشه یا با عکس هایی که قبلا حذف کردم و delete کردم قاطی میشه و یا بعضی از عکس هایی که با بلوتوث هم می گیرم همین مشکل را داره !!!
    البته این مشکل با مموری 1 گیگ پیش میاد و با مموری فابریکش مشکلی نداره ! دیروز اطلاعات گوشیم را چک کردم متاسفانه چینی بود ممکنه که گوشیم مموری 1 گیگ را ساپورت نکنه؟ اگه 512 بگیرم به نظر شما درست میشه؟ آیا کسی همچیم مشکلی داشته؟؟؟؟

متشکرم
    دوست عزيز، شايد مموری 1 گيگ شما تقلبیه و بخاطر اين مشکل پيدا ميکنه...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

آخه یک بار مموری را عوض کردم باز مشکل داره !!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من تازه p990 گرفتم...
    همه‌ي p990 ها پيكچر مسيج نمي‌گيرن يا مال من اينجوريه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •