سلام.دوستان ؛ چند روزي هست كه من با اي دي اس ال ؛(آسياتك) صفحات را هم ؛ نميتونم مرور كنم و بسيار كند باز ميكنه و گاهي اصلا باز نميكنه.ولي با كارت كه ميرم ؛ خيلي راحت و خوب باز ميكنه.مشكل از كجاست؟ شما هم اين معضل را دارين؟ ممنون
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام.دوستان ؛ چند روزي هست كه من با اي دي اس ال ؛(آسياتك) صفحات را هم ؛ نميتونم مرور كنم و بسيار كند باز ميكنه و گاهي اصلا باز نميكنه.ولي با كارت كه ميرم ؛ خيلي راحت و خوب باز ميكنه.مشكل از كجاست؟ شما هم اين معضل را دارين؟ ممنون
سلام به همه من واسه آسیاتک رو گرفتم نزدیکه 4-5 روزه اقدام کردن ولی هنوز تو مرحله ی انتظار حسابداری فروشه
چقدر طول می کشه ؟
راستی یوزر و پسوردمو چجوری بهم می دن دوستایه آسیا تکی بهم بگن
یه چیز دیگه من 128 گرفتم خوبه یا نه ؟
دوست من بهتر بود که یخورده پست های این تاپیک رو می خوندید بعد اقدام می کردید
من یه سوال دارم
من الان از آسیاتک سرویس می گیرم و احتمالا همونطور که خودشون گفتن (کلاهبرداری کردن) تا حداکثر یه هفته دیگه اشتراکم تموم می شه
می خوام ببینم می شه از همین الان برم و به یه شرکت دیگه سفارش بدم که از همین الان کار رو انجام بدن که وقتی اشتراکم با آسیاتک تموم شد دیگه الاف نشم اینترنتم از شرکت دیگه وصل شده باشه؟
از نظر مخابرات امکانش هست؟
مزخرفه / افتضاحه / شرم آوره![]()
میتونی مدارکتو اماده کنی.به محض اینکه خطت آزاد شد به شرکت بعدی سفارش بدی.
دوستانی داتکی یه سوال داشتم.میخواستم داتک سرویس256 ای دی اس ال رو به هه کاربرا میده یا احتیاج به نامه ای چیزی هست.اگه بشه میخوام 256 بگیرم.از یکی که داره پرسیدم گفت من ماهی فقط 28600 میدم .فکر کردم دیدم خیلی خوبه.البته 128 هم عالی بودا.ولی حالا که فرقش همش 4000 تومنه خوب 256 بگیریم
از کجا باید بفهمم خط آزاد شده؟
تا اشتراکم تموم شد یعنی خط آزاده؟
پس در هر صورت باید حداقل یک هفته قطعی داشته باشم درسته؟
بايد از يه شركت گواهي ثبت و يه چيز ديگه هم بود كه الان يادم نيست بگيري. زنگ بزني بهت مي گن چي لازمه
والا باید زنگ بزنی شرکت بپرسی.
نه باید خطت آزاد بشه.و اشتراکت تموم بشه معنی اون این نیست که خط آزاد شده.
اره فکر کنم معطلی داشته باشه
راه دیگه ای نداره.اخه من شرکت از کجا بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)