تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2249 از 3347 اولاول ... 1249174921492199223922452246224722482249225022512252225322592299234927493249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,481 به 22,490 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام من تا حالا سرعت یبار سرعت 2.5 گرفتم بیشتر موقع ها زیر 1 سرعتم در صورتی که speedtest سرعت همیشه اینطوری نشون میده اینم بگم محله ما محله کم جمعیتیه اینقدر دانلودر نداره
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    کسی میده دلیلش چیه؟؟
    Last edited by miladbird7; 22-07-2016 at 04:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من الان بسته ۵ گیگ ۶ صبح تا ۱۲ رو فعال کردم میخوام بدونم دیگه این همیشه فعاله یا هر روز باید کاری کنم که تو این ساعات از این بسته استفاده کنه

داره خودمونی میشه mazarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من الان بسته ۵ گیگ ۶ صبح تا ۱۲ رو فعال کردم میخوام بدونم دیگه این همیشه فعاله یا هر روز باید کاری کنم که تو این ساعات از این بسته استفاده کنه
    تا يك ماه تو اين ساعت فعاله تو اين ساعت ميتوني بيشتر مصرف كني

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت بسته ها خوب شده رو هشت مگ ميره
    يه بسته دو ساعته زدم از شش تا هشت چهل گيگ رو كامل دان زد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مشکلی دارم ؛

از نظر گیرندگی هیچ مشکلی ندارم و همانطوریکه در عکس زیر میبینید پنج خط پر و RSSI هم 69 هست . ولی بعضی اوقات از شبکه خارج میشه و میزنه no service که باید حتماً مودم رو قطع و وصل کنم . این مشکل چندباری هست که تکرار شده و باعث میشه نتونم دانلود کنم و بسته هایی که خریدم هدر میره چون تمام شب نمیتونم کنترل کنم .

مشکلش دقیقاً چی هست و چیکار کنم ؟ البته اینو هم بگم که در تنظیمات مودم روی LTE only ست شده .

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

این ایرانسل کلا در محله ما بسیار مشکل داره ... هم زنگ زدم ... هم توی سایتش تیکت دادم .... کسی تا حالا تجربه ای داشته در این مورد ... اینا به حرف کی گوش میدن ؟
    Last edited by EDWARD WHITE; 22-07-2016 at 09:18.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مشکلی دارم ؛

از نظر گیرندگی هیچ مشکلی ندارم و همانطوریکه در عکس زیر میبینید پنج خط پر و RSSI هم 69 هست . ولی بعضی اوقات از شبکه خارج میشه و میزنه no service که باید حتماً مودم رو قطع و وصل کنم . این مشکل چندباری هست که تکرار شده و باعث میشه نتونم دانلود کنم و بسته هایی که خریدم هدر میره چون تمام شب نمیتونم کنترل کنم .

مشکلش دقیقاً چی هست و چیکار کنم ؟ البته اینو هم بگم که در تنظیمات مودم روی LTE only ست شده .

سلام اين مشكل از شايد از سيم كارت باشه به امو مشتركين يه تماس بگيريد و مودم رو ريست كامل كنيد
    مودم هم رو شبكه خودكار بزاريد و تست كنيد ببنيد مشكل نو سرويس ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آزمون سرعت نسل چهار ابرانسل با مودم E3372 ساعت 10 صبح جمعه - تهران - خیابان کاشانی

سرور رایتل

سرور بهار سامان شرق

سرور استکهلم - سوئد

سرور سانفرانسیکو - ایالات متحده

9. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه مشکلی دارم ؛

منم مشکل پرش یهویی آنتن رو داشتم زنگ زدم ایرانسل گفت بزار روی اتومات و فقط 4 جی نباشه ، بعد همش میرفت روی 3 جی ، دوباره گذاشتم روی 4 جی فقط. ، راهی پیدا کردین به منم بگین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سرعت بسته ها خوب شده رو هشت مگ ميره
    يه بسته دو ساعته زدم از شش تا هشت چهل گيگ رو كامل دان زد
    البته فکر نمی کنم تنها به بهبود پهنای باند ایرانسل و سرعت بسته ها مربوط باشه و بی تردید به پهنای باند و ترافیک کاربران سرورهایی که از اونا دانلود می کنید هم مربوط میشه. من سرعتم تا 42 مگابیت هم میرسه اما هنگام دانلود از سرورهای داخلی معمولا بیشتر از حدود 4 مگابایت در ثانیه نمیده اما واسه دیدن فول اچ دی یا 4K روی یوتیوب بدون دیلی یا تأخیر و با بافرینگ بسیار سریع عمل می کنه. دیتاسنترهای داخلی همچنان مشکل پهنای باند و اینترکانکشن یا همون ارتباط با هم دیگه در شبکه داخلی یا به قولی شبکه ملی اطلاعات دارن.

12. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •