قبل از خرید مطمئن بشید خطتتون کشش داره پولتون حیف نشه
قبل از خرید مطمئن بشید خطتتون کشش داره پولتون حیف نشه
خط کشش داره عزیز، یه سوال در مورد یه سری سرویس که مثلا ذکر کردند ۲ مگابیت با ۴ برابر سرعت بیشتر... اینا ۸ مگابیت ارائه میکنند یا ۸ مگابیت اشتراکی میدن که گاهی ۲ مگابیته گاهی ۴ مگابیت گاهی ۸؟؟؟ چون چک کردم قیمت چنین بسته هایی مناسبتره گویا، من ماهانه بین ۳۰ تا نهایت ۵۰ گیگ بین الملل مصرفم هست اما تو پیدا کردن بسته مقرون به صرفه موندم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این حجم شبانه درست شده از شبانه کم میشه؟ بعضی از دوستان میگفتن از حجم روزانه کم میکنه
سلام.خط شما کشش داشته باشه همون ۸ مگ رو بهتون فیکس میدن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
الان سرویس زیر رو خریدم و تماس گرفتم با 2020 و سرویس جدید که رزرو شده بود رو برام فعال کرد، تو پنل چک کردم سرویس مشخصاتش تغییر کرده اما تو تنظیمات مودم که میرم هنوز میزان دان استریم رو تغییر ندادند و همچنان رو 5 مگ که قبلا بود مونده، این تغیرش زمان میبره؟ یا باز باید تماس بگیرم با 2020؟
سرویس 16M کمپین رنگین نت - سحرخیز- سه ماهه پیش پرداخت - 240G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 960G ترافیک داخلی عادی و 750G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 3000G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح
تماس گرفتم 2020 و گفتم خانوم محترم نیم ساعت الافم کرد که باید دی ان اس ست کنید میگم خانم خطم محدوده دی ان اس برای سرعت نیست برای لود سریعتر ادرسهاست بعد نیم ساعت میگه براتون رو 8 مگابیت ست کردم که لذت ببرید میگم خانم من 16 مگابیت خریدم شما میگید 8 مگابیت؟ میگه اخه این کیفیت بهتری داره 16 حجمتون زود تموم میشه گفتم خانم شما بذار رو 16 لظفا و بالاخره گذاشتش رو 16 اما من هواسم به دانلود بود الان دیدم اپلودم رو از 1 مگابیت کرده 512 کیلوبیت عجب غلطی کردم
ویرایش جدید:
مجدد طی یک تماس 17 دقیقه ای به یک خانم دیگه متصل شدم و خودم رو کشتم که خانم محترم این آپلود رو همینجوریش 1 مگابیت ست میکنید خیلی کمه و با دانلود تناسب نداره حالا همینشم زده همکارتون نصف کرده و در جوابم در کمال تعجب گفت اخه اپلود رو چکار دارید این سرعت دانلود هست که مهمه ://////////////
اخرش با هزار ناز و منت گفت براتون 1 مگابیت کردم گفتم صبر کن چک کنم حوصله نداره نیم ساعت دیگه پشت خط بمونم دهنم خشک شد))))) خلاصه ختم به خیر شد
Last edited by BPNIROU; 03-05-2019 at 14:52.
شما درست شد دیگه کاری نداشته باش. و بهشون زنگ نزن.
درسته پشتیبانی مخابرات همین مدلی هست که گفتیدو عذاب آوره.
دانلود ۱۶ مگابیت و آپلود ۱ مگابیت. خوبه.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
من جون نیروی شب کار اداره برق هستم ساعت رایگان طرحم رو 5 تا 11 انتخاب کرده بودم که وقتی رسیدم خونه تا ساعت 11 آپدیت های سیستم و ایفونم رو انجام بدم باهاش، دوستان میگفتند تو ساعات رایکان از حجم رایگان کم نمیشه و از حجم اصلی کم میشه من امروز از ساعت 9 تا 10.30 حدود 1 گیگ آپدیت داشتم الان چک کردم از حجم اصلیم کم شده و حجم ساعات خاصم که از ساعت 5 تا 11 هست کم نشده
![]()
Last edited by BPNIROU; 04-05-2019 at 10:23.
نگران نباشید از حجم اصلی شما کم نکرده.
شما در ساعات 5-11 حدود 2.3 گیگ مصرف بین الملل داشتید (یعنی معادل 9.2 گیگ داخلی)که از حجم اصلی شما کم میکرد ترافیک باقی مانده اصلی در تصویر باید کمتر از 950.8 میشد.که اینطور نیست.
ترافیک اصلی شما حدود 4.6 گیگ مصرف شده کلا تا لحظه ای که پست دادید (یعنی 1.15 گیگ بین الملل) که احتمالا مربوط به مصرف قبل ساعات رایگانه چون درساعات رایگان بیشتر از 2گیگ مصرف کردید.
ممنونم بابت توضیح کاملتون بعد خوندن توضیح شما متوجه شدم جریان چیه کاملا درست میفرمایید چیزی که منو به شک انداخت این بود که از گراف ساعت خاص 1 گیگ که میشه 4 گیگ کم نشده بود، کلا پنل نقاط ضعف زیادی داره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)