تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2249 از 4105 اولاول ... 1249174921492199223922452246224722482249225022512252225322592299234927493249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,481 به 22,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    امیدوارم خوب باشین
    من لیسانس هستم و تاریخ اعزامم افتاده شهریور
    من چون مادرم ناراحتی قلبی داره والانم درگیریم ومیخوام کمک خانواده باشم
    بنظرتون تاریخ اعزام رو میندازن واسم ابان اگه درخواست بدم؟
    بعد الان بنظرتون درخواست بدم یا 1ماه قبل اعزام؟
    راهی هست که صددرصد قبول کنن؟
    خ نگرانم
    متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    یه سوال فنی دارم
    اگر فردی 7 ماه خدمت کنه و بعد دانشکاه واسه ارشد قبول شه و تو مدت تحصیل بتونه 14 ماه با بیشتر کسری نخبگی بگیره و یعنی عملا مدت خدمتش تموم میشه دوباره باید بعد از دانشگاه اعزام شه و داستان کفایتی ها رو داره و یه مدتی تو پادگان آموزشیش باشه یا مستقیم میتونه تسویه حساب کنه و کارتشو بگیره؟؟؟؟
    با تشکر

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

با سلام
    یه سوال فنی دارم
    اگر فردی 7 ماه خدمت کنه و بعد دانشکاه واسه ارشد قبول شه و تو مدت تحصیل بتونه 14 ماه با بیشتر کسری نخبگی بگیره و یعنی عملا مدت خدمتش تموم میشه دوباره باید بعد از دانشگاه اعزام شه و داستان کفایتی ها رو داره و یه مدتی تو پادگان آموزشیش باشه یا مستقیم میتونه تسویه حساب کنه و کارتشو بگیره؟؟؟؟
    با تشکر
    مجددا اعزام میشه، یعنی میره پادگان آموزشی، 15 روز بعد امریه میگیره و میره سر یگان، اونجا معافیت نخبگی رو ارائه میده، وقتی که ثبت شد تسویه حساب میکنه و ترخیص میشه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از زمان که کمیسون تشخیص داد که مشمول معاف نمیشه ؛ چه مقدر زمان میبره که طرف اعزام بشه به خدمت؟
    خودشون کاراشو میکنن؟
    یا دوباره باید دفترچه بگیره پست کنه؟

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

سلام
    من دیپلم دارم و برگه سبزم هم گرفتم و چون سرباز غایب بودم 6 ماه اضافه خدمت خوردم...

حالا به نظرتون آیا امکان داره چون سرباز غایب بودم آموزشی من رو به جای بد بندازن یا مثلا کل خدمت رو بدترین جاها بیافتم..
    یا سرباز غایب بودن کلا تاثیری نداره و فقط اضافه خدمت میخوری ؟

خواهشا اگه کسی هم اینجا سرباز غایب بوده و خدمت رفته بهم پی ام بده...چند تا سوال دارم ازش.

مرسی
    نه به هیچ وجه ربطی نداره که کجا بیوفتی

6. این کاربر از rezaete بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جایی هستش که توسردرش نوشتن خربیا آدم برو
    اون پادگان 03 عجب شیر بود که 20 30 سال پیش جلوی در دژبانی روی سنگ نوشته بودن این جمله رو
    و اینکه رو دیوارای آسایشگاهش خروس کشیده بودن و زیرش تخم مرغ! به معنی اینکه اینجا خروس رو هم محبور میکنن تخم بذاره.

نه به من چیزی نیومده بود من رفتم پلیس + 10 گفتم به من نامه نیومده اونم یه پرینت گرفت که توش نوشته بود اعزام شهریور گفتم خوب میخوام تعجیل بزنم گفت صبر کن ببینم میشه یا نه بعد چند دقیقه گفت کلا

درخواستو بستن تو سیستم حتما ظرفیت تکمیله نمیشه درخواست داد !
    بعضی وقتا نظام وظیفه سیستمش رو میبنده! اپراتور هم حدس زده که شاید ظرفیت تکمیله؛ شما بهتر بود زودتر دوباره افدام میکردی.

سلام به همه ی مشاوران عزیز.
    آقا یک سوال تخصصی. من لیسانس میخونم.ترم آخرمه، تیر ماه امسال درسم تموم میشه. اگه بخوام شهریور امسال ( 93) اعزام بشم باید کی دفترچه رو پست کنم که نیفته واسه آبان ماه.
    نکته : من نمره هام تا اخر تیر ماه میاد،یعنی تا اون موقع روی کاغذ فارق تحصیل نمیشم ، این مشکلی در پست کردن دفترچه نداره؟؟
    شما اگه اخر تیر تموم کنی، اقدام کنی برای تسویه حساب، کارنامه ات آماده بشه و بتونی کاراشو بکنی، تا اواسط مرداد طول میکشه.
    اگه اواسط مرداد دفترچه بفرستی، چون شهریور از ماه های شلوغ هست، احتمال 95% بیوفتی آبان.

سلام دوستان
    من امروز پلیس +10 بودم رفتم که دفترچه رو پست کنم برای اعزام به خدمت...
    همون لحظه بهم برگه سبز رو داد گفت تاریخ اعزامت 19 تیر هست..!!
    یعنی حدود یکماه دیگه...

بهش گفتم مگه نباید پست بشه درب منزل ؟؟ گفت که سیستم عوض شده همون لحظه برگه سبز رو میدن..!!
    اصلا گیج شدم ..فکر میکردم مرداد اعزام میشم الان افتاده وسط جام جهانی و ماه رمضون..!!!

از کی سیستم اینجوری شده..؟

اگه پیگیر خبرهای سایت وظیفه باشی، متوجه میشی که یکی دو هفته پیش گفتن قراره سیستم اینجوری بشه.

8. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بهترین حالتهای خدمت

1- امریه
    2- سربازمعلم
    3- وزارت دفاع
    4- سپاه
    5- ارتش
    6- ناجا

بدترین، سختترین خدمت تو کل ایران ، خدمت تو مرزبانی هست بعدشم پلیس راهور

کلا خدمت تو ناجا یعنی سرپا ایستادن های طولانی و مداوم + نخود هر آشی شدن

دعوا بشه> ناجا ، دزدی بشه> ناجا ، فوتبال باشه> ناجا ، عید باشه> ناجا ، عزاداری باشه> ناجا
    انتخابات باشه> ناجا ، رییس جمهور یا رهبر بیاد سفر استانی> ناجا

خلاصه کنم، ناجا اینجا ، ناجا اونجا ، ناجا همه جا ، همه وقت ، 24 ساعت 7 روز هفته ، بدون تعطیلی و ...
    داداش دمت گرم . کاملا ترکوندی منو

از یکم انشاالله بدبختی استارت میخوره !

10. این کاربر از mgh-mysterio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

سلام رفقا
    یکی از دوستام اعزامی 1 تیر بود برای مشکل پزشکی انحراف بینی درخواست تمیدد پزشکی داده برای 1 شهیور اعزام بشه
    دوستم 18 خرداد درخواستشو فرستاده. به نظرتون با درخواستش موافقت میشه؟ کسی سابقه تمدید کردنو داشته؟

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میشه همچین کاری کرد ؟ من تهران هستم و دیپلمه..
    کار خاصی ندارم که تعویق بزنم فقط میخواستم گواهینامه بگیرم..
    خیلی دردسر داره تعویق زدن ؟؟ یا فردا میری میگی یکماه تعویق بزنن اونا هم میگن باشه..؟؟
    چرا نمیشه؟ برو پلیس + 10 و به راحتی تعویق بزن. البته اگه دوس داری عقب بندازی به خاطر گواهینامه یا هر چیز دیگه...
    فکر کنم فقط یک بار یک ماه برات بزنن...
    پلیس+10 برات ثبت میکنه و باید صبر کنی نظام و ظیفه جواب بده فکرکنم

باید یکی از شرایط رو داشته باشی
    همینجوری نیس که بری بگی یه ماه دیگه میرم، اونا هم بگن بفرما.
    اینجوری باشه هرج و مرج میشه نمیشه کنترل کرد که کیا چه وقتی میرن خدمت!

سلام دوستان
    منم یکی تیر آموزشی 03 عجب شیر - آموزشگاه شهید سرلشگر شعبان برخورداری نزاجا

دوستان منتظر نظرتون هستم
    همه که میگن خیلی سخت گیر هستن
    از جزئیات خبر ندارم
    لطفا تجربیاتتون رو بگین

ممنون
    من 53 روزه دارم 03 عجب شیر خدمت میکنم.
    اگه دیپلم و زیر دیپلم باشی، یکم سخت میگیرن، ولی اگه دانشگاهی باشی خیلی راحته.
    شما که یک تیر اعزام میشی، پس دانشگاهی هستی
    دو دوره قبل گروهان 5 (گر5 گد033) گروهان نمونه بود، دوره قبل گروهان اول. ولی شما سعی کن بیوفتی گروهان2 ، فرماندهش خیلی آدم باشعور و جنتلمن هستش.

دوستان

چند تا سوال خنده دار

اگر حین رژه پات درد بگیره یا دستشوییت بیاد باید چی کار کنی یا حین نگهبانی .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا اگر یک روز حالت بد باشه یا مسموم بشی چطوری میتونی از شرکت در رژه و .. انصراف بدی ؟
    رژه که فقط یه بار هستش که فرمانده یا.... سان میبینن، یه بار رو میتونی تحمل کنی.
    ولی توی تمرین رژه میتونی اطلاع بدی و بیای بیرون.
    در موقع نگهبانی، پس بخش وظیفشه بیاد بهت سر بزنه؛ اگه سر نزنه تخلف کرده و اگه بری دستشویی (ترک پست کنی) تو هم تخلف کردی و اگه بگیرن و گیر بدن، از 3 ماه تا 15 سال زندانی داره (این قانونشه، ولی معمولا گیر نمیدن و به تنبیه اکتفا میکنن)

اگه حالت بد بشه، میری پیش ارشد، اون میفرسته بهداری، اگه بهداری بگه استراحت در یگان (با پوتین یا بدون پوتین)(با پوتین باشه باید بیای توی جمع، ولی رژه نمیری؛ بدون پوتین باشه میتونی بری توی آسایشگاه، زیلو بندازی زمین و استراحت کنی، استارحت در منزل (اعزام میشی) ، بستری (میری بیمارستان).

13. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها تو ماهه رمضان نسبت به حالت عادی آموزشی چقدر راحت تره؟اصلا راحت تر هست؟
    آره ماه رمضان سخت نمیگیرن
    کلاسا رو زیر آفتاب برگذار نمیکنن (البته مونده به فرمانده، اگه عقده ای باشه میتونه طبق برنامه سین (ساعتی) بره جلو و همه کلاسا رو جلو آفتاب برگذار کنه.

کیفیت و کمیت غذاها بهتر میشه.

آقا طول مدت اموزشی چقدره؟

8 روز بعد از اعزام ماه رمضون شروع میشه میگن تا اخر اموزشی عشق و حاله درسته؟ کسی تو ماه رمضون اموزشی بوده؟

یه سوال دیگه سربازی 24 ماهه یا 21 ماه؟ تو برگه سفید که چیزی نزده بود

طول مدت آموزشی 8 هفته و 2 روز هست
    ولی شما بعد از 2 ماه از دوره آموزشی مرخص میشی (امریه بعد از دو ماه میاد)
    اون چند روز بعد از 58 روز (8هفته و 2 روز) رو تمرین تحلیف میکنی.

عشق و حال نه، ولی راحت تره، تا آخر ماه رمضان
    چون بعدش باید فشرده تر کار کنی تا آموزشت عقب نمونه.

توی دفترچه بیمه های ما 21 ماه اعتبار زده.
    و تا زمانی که دستور جدید نیاد و اعلام نشه از چه تاریخی 24 ماه خواهد شد!!!؛ همون 21 ماه هست (شاید فردا بگن از تیرماه 24 ماه شده که در این صورت کسانی که از تیر به بعد اعزام میشن، 24 ماه خدمت میکنن؛ شایدم بگن زیر پرچم 24 ماه، اونوقت هرکی که توی پادگانه، خدمتش میشه 24 ماه، حتی اونی که 1 روز مونده تا 21 ماهش تموم بشه)

بچه ها این الان باید کجا بره؟ کسی می دونه؟؟
    این دوست شما باید دقیقا همون جایی مراجعه کنه که توی برگ آبی نوشته شده (آدرس محل اعزام:تهران میدان سپاه سازمان وظیفه عمومی ناجا )

بچه ها سلام/جواد بیکی لیسانس حسابداری از یزد و اعزامی به مرگز 05 کرمان در یک تیر/به نظرتون مدارک تک پسری جز شرایط دارها مثل (متاهل و ...)حساب میشه ؟/مدارک تک پسری چیه تا با خودم ببرم تا نزدیکترین محل به یزد بیفتم؟/یک سوال مهم دیگم به نظر شما عزیزان خدمت در ارگان های ارتش را به لحاظ خوبی و راحتی را به ترتیب هم چه نیرویی میدانید(پدافندو هوایی و دریایی و زمینی)/ به نظرتون با توجه به رشتم چند درصد احتمال داره که دوره کد بخورم ؟/و سوال آخرم اینکه چرا امارات را که خدمت را تازگیها اجباری کرده برای بالای دیپلم بین 6 تا 9 ماه ولی اینجا سیکل و دکتری دوتاشون 21 ماه؟
    حسابداری 90% کد میخوره
    تک پسری جزو کد دارها (شرایط دارها) حساب میشه
    اصل شناسنامه به همراه کپی (یا فقط کپی برابر اصل شناسنامه) خودت و پدرت؛ و اینکه توی پادگان میان 2000 تومن میگیرن، خودشون از اداره ثبت احوال استعلام میگیرن.
    هر کدوم از ارگان ها، شمال رسته هایی هستن، که راحت ترینشون عقدیتی و ستاد (کارهای اداری) هست.

چند وقت پیش دلیل این کارو گفتن، گفتن ما برای مدت خدمت فرق نمیزاریم، ولی نوع شغلی که میدیم از سرباز صفر تا ستوان یکم پزشک متفاوته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •