سلام دوستان من مشهد هستم و 1 مگابایت محدود گرفتم. متاسفانه سرعت روز از 220 و شب از 100 بیشتر نمیشه.
ایا راهی هست بشه این سرعتا رو بهتر کرد؟
سلام دوستان من مشهد هستم و 1 مگابایت محدود گرفتم. متاسفانه سرعت روز از 220 و شب از 100 بیشتر نمیشه.
ایا راهی هست بشه این سرعتا رو بهتر کرد؟
دوست عزیز من از یک شرکت دیگه یک مگ حجمی دارم تو روز 120 بیشتر نمیده. شما خدارو شکر کن.
من شک میکنم سرویس 1024 اینجور سرعتی داشته باشه البته من همین سرویس رو میخوام از پارس انلاین تمدید کنم بچه ها میگن 220 میده حالا نمیدونم تو منطقه ما چجور سرعتی بده
جدي؟ آخه تو صفحه هاي قبل ديدم دوستان سرعتاي نجومي زدن و دانلوداي آنچناني (حتي با ٥١٢) گفتم شايد تنظيمات خاصي داره ما بلد نيستيم!
بچه ها با سرویس 512 محدود شبا بیشتر از 700 نمی تونم دانلود کنم قبلا تا 2 گیگ هم دانلود میکردم باید چه کار کنم سرعت هم روی 4 مگ بسته شده
و این هم نمونه تست من در ساعت 10:45 دقیقه شب که روزش 13 بدر بود یعنی همین امروز
![]()
512 Parsonline
4 گیگ ماهانه
تهران
![]()
دوستان شبانه ی پارس آنلاین به صورت فصلی هستش
یعنی اونایی که الان سرعت شبانه شون کم شده صبر کنن تا درست شه
من الان 3 ساله مشترک پارس آنلاینم و تقریبا 6 ماهه ی اول سال سرعتم کم میشه و درعوض شش ماهه ی دوم جبران میشه
الان روز به روز داره کم میشه تا اینکه اوایل خرداد ماه دیگه نمیصرفه دانلود شبانه داشت
بعد از مهرماه بازم درست میشه
از کدوم سرور دانلود میکنی ؟؟
من کلا 12 روز که 512 از پارس گرفتم ، بهترین شبی که دانلود کرد 1.3 گیگ بود از سایت پی سی د انلود ، که یه فیلم هم بود . دیشب 600 مگ دانلود کرد البته از سرور بازی های اون سایت بود که فکر کنم با توجه به رایگان بودن سایت و شلوغ بودنش اینقدر شده بود ، امشب اکانت از فایل گیر گرفتم بینم اون چه چوریه ؟
امیدوارم مشکل هر دمون حل شه
اونوقت شما آقای amir-n71 اون موقعی که دانلودتون خوبه مثلا چقدره و وقتی بد میشه چقدر؟؟ میشه بگید
Last edited by reza_electronic; 02-04-2013 at 22:54.
من از سرور آپلود باز دانلود میکنم اصلا راضی نیستم اگر جواب نده میرم شاتل تو شهرستان ما شاتل معرف شده همه تعریفشو میکنند
1024 محدود
ساعت 12:15 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)