تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2249 از 4751 اولاول ... 1249174921492199223922452246224722482249225022512252225322592299234927493249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,481 به 22,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها من اومدم بگم که من اکو 512 دارم و بعد از 3 ماه سرعت افتضاح 3 یا 4 شبه سرعتم خوب شده .
    البته من دیگه بی خیاله دانلود شدم هر چی میخواستم دانلود کنم مجبور شدم بخرم . الان حدود 60 هزار تومن فقط چیزایی که میخواستم دانلود کنم و نیاز شدید داشتمو خریدم از بیرون و خیلیاشم از فروشگاه سایت .
    اینو گفتم چون بعضیا تا سرعتشون پایینه میان اینجا میگن پایینه مثل خودم ولی وقتی سرعتشون خوب میشه میرن دیگه پشت سرشون هم نگا نمیکنن. ما اومدیم که نامردی نشه .

2. 2 کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم از پارسال دارم اما دیگه شورشو در اوردن ! هرچیزی یه حدی داره دیگه ! الان لایزر پول رانژه هم نمیگیره 512 با ترافیک 10 گیگ ماهی 32 تومن ! جمعه ها هم رایگان شبا هم رایگان
    واقعا؟ جالب شد. پس شب ها رایگان هست و هزینه رانژه نمی گیره؟

قیمت 128 چقدر هست؟ چند نوع داره و فهرست قیمت هاش رو اگر دارین بزارین اینجا

داره خودمونی میشه rezamicro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دوره زمانی ذکر شده در زیر برای خرید ترافیك اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پكیج "3 گیگ ترافیك"، 3 گیگ ترافیك رایگان نیز به مناسبت این میلاد باسعادت از سوی گروه شركت‌های شاتل برای دوره‌ی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت كه می‌توانید از آن در دوره‌ی حاضر سرویس خود بهره گیرید.
    با آروزی موفقیت و شادمانی برای شما.
    دوره زمانی در شهر تهران: 9 تا 20 مرداد ماه
    دوره زمانی در سایر شهرها (به غیر از بندرعباس، بندرلنگه، بروجن، یاسوج و شهر کرد): 9 تا 27 مرداد ماه
    دوستان منظور شاتل اینه که اگه یه پکیج 3 گیگ بخریم 3 گیگ رایگان میده یا اینکه به ازای خرید هر پکیچ دلخواه، 3 گیگ هم ترافیک رایگان هدیه میده؟
    کسی تا حالا این ترافیکو خریداری کرده؟چقدر اضافه کردن؟همن لحظه ترافیک هدیه اضافه شده یا مثل قبل باید کلی برای گرفتن ترافیک تلفن بازی کرد؟!!

5. این کاربر از rezamicro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها شاتل دیگه سرعتهای شبانه رو پایین نمیاره!سیاست جدیدش که حداقل یک هفته ای هست برای من پیاده شده اینه که تا ساعت 4 صبح به هیچ عنوان از دانلود سنترهای معروف مخصوصا رپیدشیر نمیذاره دانلود کنی!!
    با این کارش ترافیک دانلود شبانه من که از یک تا هفت صبح با اشتراک eco 128 درحدود 1200MB بوده به 550MB کاهش پیدا کرده!!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

محدودیت ایجاد شده برای رپیدشیر از طرف شاتل:
    در ساعات غیر رایگان (روزانه): از هفت صبح تا 1 بامداد امکان دانلود وجود داره و سایت رپیدشیر به راحتی بالا میاد
    در ساعات رایگان (شبانه):از ساعت 1 بامداد تا 4 امکان دانلود از رپیدشیر وجود نداره ولی از 4 تا هفت صبح به حالت عادی برمیگرده!!

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا من با امشب سه شبه که از سرور رپیدشیر به هیچ وجه دانلود ندارم ! نه که سرعت کم باشه ها ! اصلا دانلود ندارم !
    می خواستم ببینم همچین مشکلی برای کس دیگه ای هم پیش اومده !؟ نه که الان اینطور شده باشه. اگه کسی قبلا این مشکل واسش پیش اومده لطفا بگه چقدر وقت بعدش درست شد و چرا اینجور شده !
    جالب اینه که روزا هیچ مشکلی با رپیدشیر ندارم ولی شبا اصلا سایتشم باز نمیکنه ! در صورتی که شب ها از سرور های دیگه می تونم دانلود داشته باشم ...

9. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

آقا من با امشب سه شبه که از سرور رپیدشیر به هیچ وجه دانلود ندارم ! نه که سرعت کم باشه ها ! اصلا دانلود ندارم !
    می خواستم ببینم همچین مشکلی برای کس دیگه ای هم پیش اومده !؟ نه که الان اینطور شده باشه. اگه کسی قبلا این مشکل واسش پیش اومده لطفا بگه چقدر وقت بعدش درست شد و چرا اینجور شده !
    جالب اینه که روزا هیچ مشکلی با رپیدشیر ندارم ولی شبا اصلا سایتشم باز نمیکنه ! در صورتی که شب ها از سرور های دیگه می تونم دانلود داشته باشم ...
    از مگاآپلود میونی چیزی بذاری؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام عزیز
    منم دقیقا همین مشکل را دارم از 3 شب پیش اینطوری شد
    دیشب با u95 امتحان کردم خیلی راحت میشه دانلود کرد ولی خب سرعت خیلی کم میشه
    الان دارم با پشتیبانی کلنجار میرم ببینم به جایی میرسیم یا نه

12. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام عزیز
    منم دقیقا همین مشکل را دارم از 3 شب پیش اینطوری شد
    دیشب با u95 امتحان کردم خیلی راحت میشه دانلود کرد ولی خب سرعت خیلی کم میشه
    الان دارم با پشتیبانی کلنجار میرم ببینم به جایی میرسیم یا نه
    تورنت و مگاآپلودو رپیشر با هم محدود شدند!
    آخرین باری که این جوری شد 2 ماه همونجوری موند بعد یه یه ماهی باز بود حالام دوباره...

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

الکی به من گفتن که سرور شما مشکل داره که درست میشه ؛ اما مث اینکه همگانیه !

اصلا مگا آپلود برای من باز نمی شه !!!!

رپید شیر و فایل سرور و بقیه هم که انگار واسم خرابن !!!!

چیکار کنیم ؟! گناه داریم که !!!!!!

15. این کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •