تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2248 از 3347 اولاول ... 1248174821482198223822442245224622472248224922502251225222582298234827483248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,471 به 22,480 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از دادن اطلاعات غلط به ملت خوددداری کنید وقتی از چیزی اطلاعی ندارید. ایرانسل برای کنترل مصرف اینترنت طرح کنترل مصرف آزاد معرفی کرد که شارژ ریالی مشترک رو نکشه تموم بشه و بعد از تمام شدن بسهته اینترنت بطور خودکار اینترنت قطع میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا
    بسیار طرح خوبیه و نه تنها من بلکه کل خانواده و دوستان و اقوام هم از این طرح استفاده میکنم و دیگه خیالمون راحت راحته
    تاحالا یه بار هم نشده اشتباها از شارژمون بره بعد از این طرح

2. 3 کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

منم مدتی هست طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کردم تا به امروز مشکلی برام پیش نیومده

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

4. 2 کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aalliirraazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تست 4G ایرانسل - تبریز - ولیعصر

سرور داخلی:

سرور خارجی:

تست با قند شکن (کر یو):
    Last edited by aalliirraazz; 22-07-2016 at 01:05.

6. این کاربر از aalliirraazz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من از صبح منتظر موندم ببینم خصوصیمو جواب میدن که تاپیک رو خود مدیرا بزنند، جوابی نیومد برای همین الان جواب میدم. همین یه بار و بعدش خلاص دیگه خودتون صحبح و خطا تست کنید و بسم الله .

اینو به چه مودمی وصل می کنی که برقش رو میده ؟؟؟
    من تو خرید این آنتن ها سه تا ریسک کردم، یکی اینکه مشخص نیست 4G بگیره (این یکیو میدونم میگیره چون من میخوام به عنوان تقویت کننده ازش استفاده کنم)، یکی اینکه نمیدونم وقتی سه برابر یاگی براش خرج کردم، حداقل اندازه همون بهم کار بده و سومیش هم اینی هست که شما گفتی با اسم رمز یا خدا ایشالا کار بده وصلش میکنم به مودمی که خریدمش. یا میزنیم 500 تومن مودم رو خراب میکنیم یا که یه چیز خوبی میشه دیگه .

قسمت نبود من sxt بخرم
    امروز هر جا زنگيدم تموم شده بود تهران
    شما جايي سراغ نداري اصفهان كه بفرسته؟!
    فعلا ميگن مجود نيست هفته بعد بزنگ
    انتهاتون قذرتش چقدر عست يعني اعلام شده بهتون
    لينكس دارين رو اينترنت كه بسه هريد از اين آنتن ها؟! چون من اصفهان نيستم
    ما خودمون از همون تهران خریدیم، والا ماشالله تا انگار دوستان دیدن یکم تقاضا زیاده، یا ناموجود شد یا مثلا از اونجایی که ما خریدیم، تا به ما فروخت 20 تومن رفتم دیدم تو سایتش گرون کرده و بعدم ناموجود شد حالا شما صبر کنی، تو اون هفته باید یکیشون اوکی بشه.

دوستانی که بحث آنتن و ... انداختن
    یعنی آنتن باعث افزایش سرعت 4g میشه!؟
    و اینکه 4g بدون آنتن جواب نمیده؟
    من با گوشی استفاده میکنم
    مودم هم نمیدونم چی بگیرم که از رونق نیفته تا چند سال ( مثل وایمکسای بخت برگشته نشه )
    اگر مثل ما عجولی و نمیتونی یه چند ماهی صبر کنی تا سرنوشت TDD رو ببینی، بی شک بهترین مودم DWR-953 هست.
    ببین یه موقعی هست که شما چسبیدی به دکل و با گوشی وصلی، خب طبیعتا با همون بهترین سرعت رو میگیری ولی وقتایی هست که پوشش منطقه ای خوبی نداری، یا سرعت توی محدوده ی شما خوب نیست، میخوای بهتر وصل بشی به دکل یا اصلا وصل بشی به یه دکل دورتر و انتخاب بهتری داشته باشی، اینطور مواقع هست که میای و از آنتن استفاده میکنی. خب طبیعتا تو همچین شرایطی مشخص هست که گوشی یا دانگل یا مودم های ساده جوابگو نیست، شما این کارا رو انجام میدی تا به سرعت بهتری برسی، دقیقا مثل کاری که خونه ی دوست من انجام میشه و ... که قبلا گفتم.

اقا دمت گرم ممنون از توضیحاتت
    مارو وسوسه کردیم بری یاگی بخریم
    ولی من می خوام به دانگش وصلش کنم هزینه مودمو ایناش برام خیلی بالاس
    میخواستم بدونم اگه تو فرکانس بالاتر سرعت بیشتری میده برم یاگی 1800 بگریم
    حالا ما که بلد نیستیم اینقدر می چرخونیمش تا جواب بده
    یه سوال دیگه حتما باید دو تا انتن باشه ؟
    بستگی داره شما چقدر فاصله داشته باشید از دکل یا اینکه سرعت تو محدودتون چقدر باشه، نمیدونم شما چه دانگلی استفاده میکنی و ... ولی اگر قابلیت اضافه کردن آنتن خارجی داره، طبیعتا و عرفا نهایت باید بتونی یه آنتن بهش وصل کنی و اگر یه جای آنتن داشته باشه، خب یه یاگی میاری بهش وصل میکنی و مشخصا باید سیگنال بهتری بگیری از حالت عادی و به قول خودت هی دیگه باید بچرخونی و اینور اونورش کنی .

مرسي واسه توضيحات فرشاد جان زحمت ميكشي
    فردا هم اگه تست سرعت با اين انتن جديدهات رو بزاري كه خيلي خوب ميشه واقعا كه ببينيم اينا بهتره يا ياگي عا يا sxt lte
    تا اينجاي كار طبق حرفاي شكا امتن ميكروتيك از همه بهتر بده و سرعت بيشتر رو ميده درسته!؟
    والا سخته انتخاب بین اینا، اونم توی منطقه ای که ما هستیم، هنوز تست ها تموم نشده، واسه همین رتبه بندیشون نمیکنم فعلا .
    چون دیگه نمیخوام توی این زمینه ها حرف بزنم، میام اینو کامل میگم که دیگه بچه ها در جریان باشند و دیگه خود دانند که چه کنند. امروز متاسفانه خوردیم به پنج شنبه عصر و هر قدر ما اینجا رو زیر و رو کردیم، اکثر مغازه ها بسته (علی الخصوص اونی که میدونستیم سیم RG58 و این نوع اتصالش رو داره) و هر کی هم باز بود، متاسفانه نوع اتصالش رو نداشت (واسه تبدیل آنتن کنبوتونگ مادگی به SMA که بیاد و بخوره به مودم) خلاصه که کارمون افتاد به شنبه، حالا تا دیگه ببینیم این لگاریتمی ها چی از آب در بیاد.

همین. و من الله توفیق .

8. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من از صبح منتظر موندم ببینم خصوصیمو جواب میدن که تاپیک رو خود مدیرا بزنند، جوابی نیومد برای همین الان جواب میدم. همین یه بار و بعدش خلاص دیگه خودتون صحبح و خطا تست کنید و بسم الله .

من تو خرید این آنتن ها سه تا ریسک کردم، یکی اینکه مشخص نیست 4G بگیره (این یکیو میدونم میگیره چون من میخوام به عنوان تقویت کننده ازش استفاده کنم)، یکی اینکه نمیدونم وقتی سه برابر یاگی براش خرج کردم، حداقل اندازه همون بهم کار بده و سومیش هم اینی هست که شما گفتی با اسم رمز یا خدا ایشالا کار بده وصلش میکنم به مودمی که خریدمش. یا میزنیم 500 تومن مودم رو خراب میکنیم یا که یه چیز خوبی میشه دیگه .

ما خودمون از همون تهران خریدیم، والا ماشالله تا انگار دوستان دیدن یکم تقاضا زیاده، یا ناموجود شد یا مثلا از اونجایی که ما خریدیم، تا به ما فروخت 20 تومن رفتم دیدم تو سایتش گرون کرده و بعدم ناموجود شد حالا شما صبر کنی، تو اون هفته باید یکیشون اوکی بشه.

اگر مثل ما عجولی و نمیتونی یه چند ماهی صبر کنی تا سرنوشت TDD رو ببینی، بی شک بهترین مودم DWR-953 هست.
    ببین یه موقعی هست که شما چسبیدی به دکل و با گوشی وصلی، خب طبیعتا با همون بهترین سرعت رو میگیری ولی وقتایی هست که پوشش منطقه ای خوبی نداری، یا سرعت توی محدوده ی شما خوب نیست، میخوای بهتر وصل بشی به دکل یا اصلا وصل بشی به یه دکل دورتر و انتخاب بهتری داشته باشی، اینطور مواقع هست که میای و از آنتن استفاده میکنی. خب طبیعتا تو همچین شرایطی مشخص هست که گوشی یا دانگل یا مودم های ساده جوابگو نیست، شما این کارا رو انجام میدی تا به سرعت بهتری برسی، دقیقا مثل کاری که خونه ی دوست من انجام میشه و ... که قبلا گفتم.

بستگی داره شما چقدر فاصله داشته باشید از دکل یا اینکه سرعت تو محدودتون چقدر باشه، نمیدونم شما چه دانگلی استفاده میکنی و ... ولی اگر قابلیت اضافه کردن آنتن خارجی داره، طبیعتا و عرفا نهایت باید بتونی یه آنتن بهش وصل کنی و اگر یه جای آنتن داشته باشه، خب یه یاگی میاری بهش وصل میکنی و مشخصا باید سیگنال بهتری بگیری از حالت عادی و به قول خودت هی دیگه باید بچرخونی و اینور اونورش کنی .

والا سخته انتخاب بین اینا، اونم توی منطقه ای که ما هستیم، هنوز تست ها تموم نشده، واسه همین رتبه بندیشون نمیکنم فعلا .
    چون دیگه نمیخوام توی این زمینه ها حرف بزنم، میام اینو کامل میگم که دیگه بچه ها در جریان باشند و دیگه خود دانند که چه کنند. امروز متاسفانه خوردیم به پنج شنبه عصر و هر قدر ما اینجا رو زیر و رو کردیم، اکثر مغازه ها بسته (علی الخصوص اونی که میدونستیم سیم RG58 و این نوع اتصالش رو داره) و هر کی هم باز بود، متاسفانه نوع اتصالش رو نداشت (واسه تبدیل آنتن کنبوتونگ مادگی به SMA که بیاد و بخوره به مودم) خلاصه که کارمون افتاد به شنبه، حالا تا دیگه ببینیم این لگاریتمی ها چی از آب در بیاد.

همین. و من الله توفیق .
    شنبه هر موقع كه جور مردي اتصال آنت رو
    يه تست بگير كه ما بتونيم رتبه بندي كنيم اينارو باهم[emoji1305]

10. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    من توی اینجا
    تحت پوشش TDD ایرانسل هستم
    ؟
    اصلا چجوری سرویس بگیرم ؟
    مودم چی بگیرم ؟
    فرکانس چند ؟
    Last edited by EDWARD WHITE; 22-07-2016 at 01:30.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ببینین من مودم ADSL دارم که usb خور هست، دلیلی داره که برم این مودم رو بخرم؟
    میتونم یه مودم usb ساده ولی با کیفیت بخرم - اگه پیشنهاد بدین - و اون رو به این مودم وصل کنم و ازش استفاده کنم!؟
    چون هزینه این مودمی که فرمودین بالاست و وسعم نمیرسه چون کلی خرج کردم برای نت های دیگه و ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من توی اینجا
    تحت پوشش TDD ایرانسل هستم
    ؟
    اصلا چجوری سرویس بگیرم ؟
    مودم چی بگیرم ؟
    فرکانس چند ؟
    td-lte هنوز شروع به کار نکرده.
    منتظر هستیم ببینیم بعد مدتها که وعده اش رو داده اند، کی و چی میخوان به ملت ارائه بدن!
    مودم هاش هم مثل وایمکس مخصوص خود شبکه هست که خودشون ارائه خواهند داد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از دادن اطلاعات غلط به ملت خوددداری کنید وقتی از چیزی اطلاعی ندارید. ایرانسل برای کنترل مصرف اینترنت طرح کنترل مصرف آزاد معرفی کرد که شارژ ریالی مشترک رو نکشه تموم بشه و بعد از تمام شدن بسهته اینترنت بطور خودکار اینترنت قطع میشه

چه اطلاعت غلطی دادیم! اینکه میگیم یکی از اهداف مصرف آزاد این قضیه هست دروغه؟ شما بمن بگو کی حاضره با آگاهی از قضیه بابت هر گیگ 50یا 40 هزار تومن بده؟ اولا که طرح بقول دوستان حدود یکسال هست قبلش ایرانسل سالها به همین روش جیب همه رو خالی میکرد خود من ده بار بیشتر سرم اومد و جالبه تو گردهمایی مربوط به ایرانسل در شیراز بود یکی پاشد همین رو به مسول مربوطه مطرح کرد که چرا طرح تموم میشه مانند همراه اول یه مسج نمیدید به کاربر اطلاع بدید که از این ببعد با تعرفه آزاد محاسبه میشه با کمال پر رویی برگشت گفت خودتون باید حواستان باشه قانونی وجود نداره که ایرانسل رو ملزم به اطلاع دادن به شما بکنه وظیفه ما نیست! بالاخره بعد از چندین سال از بس ملت داد زدند سال پیش این طرح رو داد که بگه اره یه کاری کردم خود من تا شش هفت ماه اول خبر از این طرح نداشتم ایرانسل که روزی ده تا مسج تبلیغاتی میده یه مسج نداد بگه چنین طرحی هم راه اندازی شده دست آخر از طریق همین فروم آگاه شدم یا مثلا همین الان هم هنوز خیلی از سن بالاتر ها به این موارد وارد نیستند که باید طرح فعال کنند و هنوز دارند از این جریان زیان میبینند مادر خود من ماه گذشته بود گفت دیروز بیست تومن شارژ کردم میخوام زنگ بزنم میگه اعتبار نداری نگاه کردم دیدم بله بسته ماهانه تمام شده و حسابش خالی کرده! ایرانسل اگه هدفی از این جریان نداره چرا نباید بصورت دیفالت برای همه مصرف آزاد غیر فعال بکنه اگر کسی دوست داشت هر گیگ پنجاه هزار تومنی مصرف بکنه (که بعید میدونم چنین کسی پیدا بشه) طرحش فعال بکنه!

15. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من تجربه ای که داشتم به شخصه در اختیارگذاشتم وقتی بسته نباشه روی خطی که طرح کنترل مصرف آزاد داره اصولا دیتا درش رد و بدل نمیشه دیگه که حالا بخواد شارژ بخوره از طرف یا نه ! شما هم میگی شارژ منو خوردن اوکی مشکلی نداره شما شکایت میکردی تکلیفت روشن میشد دیگه! وگرنه اون اپراتورها که حرفهای هوایی زیاد میزنن. وقتی چند نفر شکایت کنن به مشکل پی میبرن درستش می کنن که دیگه این داستان برای یه نفر دیگه تکرار نشه ، البته این تجربه شما بود من که هیچ مشکلی در زمان فعال بودن طرح مصرف آزاد و خوردن شارژ ریالی اصولا نداشتم وگرنه ولشون نمی کردم
    اینی که من گفتم مربوط به سیم دائمی هستش نه اعتباری
    وقتی بسته ی شما تموم شد بدون هیچ اعلامی شروع میکنه به دانلود آزاد و آمدن روی قبض
    (اخیرا و بعد از زیان سنگین فراوان مشترکین و سود هنگفت خودشون گهگاه پیامکی میاد دایر بر اینکه مصرف شما آزاد محاسبه می شود)
    ------- پایان این بحث --------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •