دوستان سن پدر باید چند سال باشه تا بشه معافیت کفایت گرفت؟
دوستان سن پدر باید چند سال باشه تا بشه معافیت کفایت گرفت؟
59 بود . شده 65
ما معاف بودیم رسید به ما شد 65
چی شد خبر جدیدی نیست؟
با پارتی که تقریبا همه کار میشه کرد، ببستگی به آدمش داره که ببینه میخواد از پارتی استفاده کنه یا نه!
معمولا پادگان های لب مرز محل تجمع کسایی هست که یا پارتی نداشتند، یا نخواستند از پارتی استفاده کنند
سلام جواد
1-بله تک پسری بودن هم شرایط هست اما جزو اولویت های اول نیست، اولین اولویت با فرزند نظامی هست، بعد متاهلی با فرزند، بعد متاهلی بدون فرزند، بعدش فکر کنم تک فرزندی یا تک پسری باشه
2-یادم نمیاد مدرک چی میخواستند چون خودم نداشتم اصلا پیگیر نبودم، اما وقتی برید اونجا بهتون میگن بعد به خانواده میگید براتن بفرستند
3- حالا که شما نیروی زمینی هستید چه اهمیتی داره کدومش راحت تره؟ میگن معمولا حسابداری ها کد نمی خوردند اما درگیر دوره کد نشو، دوست من که کد خورد اوضاع اش بهتر از منی شد که کد نخورد، همیشه کد بد نیست
4-اینم باید برید از آقایون بوووووووووووق بپرسید.
لیسانسه های 05 میوفتند گردان 4، پادگان بدی نیست خصوصا اگر بیوفتی گروهان 6 که خیلی هتله یا بیوفتی 3
با خودت کارت تلفن ببر، یه دو ماهی هم موبایل ات رو بی خیال شو
دمت گرم حرف دلمو زدي
Last edited by mhei; 11-06-2014 at 08:22.
باید 65 سالش تموم شده باشه و وارد 66 بشه تا شما معاف بشی
بهترین حالتهای خدمت
1- امریه
2- سربازمعلم
3- وزارت دفاع
4- سپاه
5- ارتش
6- ناجا
بدترین، سختترین خدمت تو کل ایران ، خدمت تو مرزبانی هست بعدشم پلیس راهور
کلا خدمت تو ناجا یعنی سرپا ایستادن های طولانی و مداوم + نخود هر آشی شدن
دعوا بشه> ناجا ، دزدی بشه> ناجا ، فوتبال باشه> ناجا ، عید باشه> ناجا ، عزاداری باشه> ناجا
انتخابات باشه> ناجا ، رییس جمهور یا رهبر بیاد سفر استانی> ناجا
خلاصه کنم، ناجا اینجا ، ناجا اونجا ، ناجا همه جا ، همه وقت ، 24 ساعت 7 روز هفته ، بدون تعطیلی و ...
سلام
من دیپلم دارم و برگه سبزم هم گرفتم و چون سرباز غایب بودم 6 ماه اضافه خدمت خوردم...
حالا به نظرتون آیا امکان داره چون سرباز غایب بودم آموزشی من رو به جای بد بندازن یا مثلا کل خدمت رو بدترین جاها بیافتم..
یا سرباز غایب بودن کلا تاثیری نداره و فقط اضافه خدمت میخوری ؟
خواهشا اگه کسی هم اینجا سرباز غایب بوده و خدمت رفته بهم پی ام بده...چند تا سوال دارم ازش.
مرسی
Last edited by ali_agha1981; 11-06-2014 at 18:25.
سلام بچه ها
امیدوارم خوب باشین
من لیسانس هستم و تاریخ اعزامم افتاده شهریور
من چون مادرم ناراحتی قلبی داره والانم درگیریم ومیخوام کمک خانواده باشم
بنظرتون تاریخ اعزام رو میندازن واسم ابان اگه درخواست بدم؟
بعد الان بنظرتون درخواست بدم یا 1ماه قبل اعزام؟
راهی هست که صددرصد قبول کنن؟
خ نگرانم
متشکرم![]()
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)