سلام
دوستان لطف کنن یه تست پینگ از 4.2.2.4 بگیرن ببینم من مشکل دارم یا همه مخابراتیها اینجورین
پینگ خود من میانگین 250 هستش
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
دوستان لطف کنن یه تست پینگ از 4.2.2.4 بگیرن ببینم من مشکل دارم یا همه مخابراتیها اینجورین
پینگ خود من میانگین 250 هستش
داداش مال منم 260 هستش
چند روز است که با اینترنت مخابرات بعضی از سایتها مانند سایت زیر را نمیتوانم باز کنم، از دوستان مخابراتی اگر اینترنتشان این سایت را باز میکند، لطفا آی پی و گیتویشان را بنویسند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیتوی من این است:
172.20.1.243
آی پیم هم این است:
5.235.42x
ساغ اولون
Last edited by 971971; 26-02-2015 at 19:07.
openvpn چند روزیه از کار افتاده....
280
باز کرد
ولی چند روزیه کلا مشکل داره
ip
2.186.0.0
default g
172.20.1.239
دوستان ببخشید به عنوان آخرین سوال :
من آخرین راهم برای پیگیری قطعی اینترنتم چیه؟ یعنی اگه با تنظیم مودم توسط نمایندگی بازم مشکل حل نشد چیکار کنم؟ تهران شکایت کنم خوبه؟
ممنون
من جای شما باشم اگر نشد:
زنگ می زنم که خودشان بیان خونه و درستش کنند یا علتش رو بگن
دوستان لینک ثبت نام اینترنت مخابرات چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این سایت لینک ثبت نام نداره
سلام همگی
آقا چند تا سوال
تو سرویس های روی قبوض مخابرات اگه تو هر ماه حجم اضافه اومد برا ماه بعد میمونه یا میسوزه؟
تو این سرویسا هزینه مثل همون پیش پرداخت میشه دیگه؟ هزینه بیشتر که نمیشه؟
دانلود شبانه 1-7 رو داره؟
با 2020 میشه ثبت نام کامل کرد؟ یعنی کلا حضوری نخوان؟ حال و حوصله و وقت حضوری رفتن ندارم
منظورم اینه بعد ثبت نام 2020 نگه کارت شناسایی حضوری بیار
شنبه احتمالا جشنواره یکساله یک مگ 5گیگ بدون مودم که میشه 5+2 گیگ روی قبوض گرفتم
Last edited by TurkOglu1993; 26-02-2015 at 21:24.
جواب اول بله میمونه تو یک ساله میمونه نه مال من که بیشتر نشده بله 1 تا 7 بله با 2020میشه ثبت نام کرد من با 2020 ثبت نام کردم کارت ملی رو دم دست داشته باشین یک ساله که تو سایت نوشته 5 گیگ 3 گیگ هدیه داه + 2 گیگ مودم شما 10 گیگ حجم میگیری
ممنون از راهنماییتون
تو کدوم سایت نوشته این حجم ها رو که گفتین؟
لیست قیمتی که من دارم یک مگ یکماهه 5 گیگ 16740 هست که بدون مودم 2 گیگ اضافه میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)