دوستان يعني چي خط رو رو چند ميبندن؟
در هنگام سفارش ADSL بايد بهشون بگيم رو چند ببندن؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان يعني چي خط رو رو چند ميبندن؟
در هنگام سفارش ADSL بايد بهشون بگيم رو چند ببندن؟؟
پس هزینه اضافه بابت چالاک ندم
تفاوتی با حامی نداره؟
Last edited by p30g; 30-06-2015 at 20:32.
تفاوت سرویس های اسیاتک در تفاوت سرعت دانلود در ساعات رایگان است.اگه ساعات رایگان می خوای بنظرم ۱ مگ به بالا بگیر.من شهاب ۱۰ مگ دارم فقط و فقط برای دانلود شبانه.اگه روزی دانلود شبانه برداشته بشه فکر نکنم کسی اصلا سرعت بالا بگیره.من تست کردم حتی زنگ زدم به پشتیبانی گفت تضمین سرعت سرویس های پایین تر کمتره.البته منظورش اینه که مثلا اگه شما ۱۰ مگابیت بگیری اگه سرعت دانلود شما زیر ۱۶۰ بیاد باید یک کاری برات بکنن ولی اگه مثلا ۵۱۲ گرفتی تازه سرعت شما باید زیر ۸ بیاد تا یک تکونی به خودشون بدن. ولی در کل سرعت همشون توی روز یکی است.من ۱۰ مگابیت رو کردم ۵۱۲ کیلوبیت هیچ سرعتم تغییر نکرد
حالا چرا برای همه سرویس ها این کارو کردند؟ تو ایران هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیره. سرعت می برن بالا حجم زودتر و بیشتر مصرف میشه و کاربر مجبوره حجم بخره. دهنم سرویس شد با این حجم خوری اسیاتک دلم برای سرعت ۶۴ وایمکس تنگ شده.لا مصب این سرویس دهنده ها هر کدومشون یه جای کارشون می لنگه.
Last edited by xxx1360; 30-06-2015 at 22:03.
بالاخره می بندن ما نگیم خودشون می بندن اصلا ببندن یا نبندن ما خودمون می بندیم.
Last edited by xxx1360; 30-06-2015 at 22:12.
دوست عزیز RATE خطوط ADSL در DSLAM تنظیم میشه و ربطی به کاربر نداره
هر چقدر rate خط رو باز تر بذارن کیفیت خط یعنی SNR میاد پایین و موجب قطعی در سرویس دهی میشه و بنابراین شرکت ها بسته به میزان کاربر و قدرت DSLAM هر منقطه rate رو تنظیم میکنن
درصورتی که به مرکز مخابراتیتون نزدیک هستید میتونید درخواست بدید Rate رو زیاد کنن و ار دو هستید پیشنهاد میکنم برای کیفیت خط و کاهش قطعی درخواست بدید rate خططون رو کاهش بدن
داستان ADSL همینه و کاربر باید به این موارد اگاه باشه
درضمن سرعت سرویس دهی در هر مرکز بستگی به میزان پهنای باندی هستش که برای اون منطقه مخابراتی فعال شده که البته زیاد و کم بودنش به عوامل مالی و کارشکنی های مخابرات بستگی داره
اینا رو خودم می دونم.گیر دادن می گن روی چند ببندیم.من خودم برام ۶ بسته بودن خطم کیفیتش خوب بود گفتم بیشتر ببندن که الان روی ده هست تازه این چیزی که نوشته بودم بازی با کلمات بود. منظور از ما خودمون می بندیم یعنی اینکه اگه نبستن اینقدر سریش می شیم که برامون ببندن.برای من خطم خوب بود راضی نمی شدن اینقدر گیر دادم تا یکیشون برام این کارو کرد
Last edited by xxx1360; 01-07-2015 at 00:44.
نه محدود نیست رو 8 mbps هست تقریبا ... البته شاید بعدا محدود کنن اما الان که محدود نیست ...
من حامی دارم! همون 128! سرعت حدود 100-180 تاس!روزانه! سرویسم رایگان نداره که تایم رایگان رو بگم
درخواست جمع آوری دادم انگار نه انگار ! 2 روزه هنوز استفاده میکنم !
آسیاتک ضرره ای به فکر کاربر نیست . هر روز گرونتر از دیروز . شبانه هم که تقریبا ندارن ! روزانه هم سرعت اونقدر بالاست که روزی 400 الی 500 مگ مصرفته ! نامحدود ها هم فوق گرون و سرعت فوق کم
میرم شاتل![]()
من ۱۰ مگابیت رو بردم روی ۵۱۲ توی روز سرعت تغییر نکرد.
Sent from my K017 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)