تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2248 از 2365 اولاول ... 12481748214821982238224422452246224722482249225022512252225822982348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,471 به 22,480 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    کیفیتی باشه. اصلا قدرت مهم نیست. هرچی پرتاب صدا به بیرون کمتر باشه بهتره اتفاقا
    بودجه گفت تا 2300 میتونم افزایش بدم.
    سلام. صبر کنید حمید آقا میان خیلی تخصصی تر راهنماییتون میکنن. ولی کلی خدمتتون بگم این که همین سیستمی که برای پسر عمم ارنج کردم حدود 2200 در میاد که البته اولویت اول تهیه کامپوننت rs165 با افزایش بودجه حدود 350 تومن هست. باز صبر کنید حمید خان بین نظر بدن.

مبارکه دوست عزیز، ایشالا به شادی استفاده کنی

یه سوالی و در واقع یه زحمتی داشتم برات

بین کامپوننت های زیر میتونی یه مقایسه ای انجام بدی؟ میخوام ببینم نسبت قیمت به کیفیت کدوم به صرفه تر و معقول تره(چه خوب که فوکال به ایران اومده)

ES165KX2
    ES165K
    ES165K
    PS165FX
    PS165F
    PS165V1

و همینطور همزاد این کامپوننت ها(کواکسیال برای استیج عقب)

EC165K
    PC165F
    PC165

ممنون میشم اگه قیمت اینارو هم داری بهم بگی
    قربان شما و ممنون.
    مقایسه کامپ ها و کواک های یک برند تقریبا کار ساده ای هست به هر شکل شرکتی که داره این قطعات رو تولید میکنه یه سری اصول خاص خودشو تقریبا سعی میکنه بسته به رده قیمتی کامپ مد نظر قرار بده پس این موضوع که بخوایم بگیم کدوم بهتره قطعا هر چی بیشتر پول بدی به قطعه بهتری میرسید. اما چیزی که به نظر میرسه اینه که یکی از پر فروش ترین های فوکال ps165fx با قیمت 1080 بوده. هم قیمت مناسبی داره هم کیفیت بالا و ساخت فرانسه هم هست . به این موارد برنده جایزه eisa رو هم اضافه کنید. از طرف دیگه این کامپ کمی حساسیت کمتری به نصب و استفاده داره و نسبت به k2 power به نظر سخت جون تره . البته مثلا در مقایسه es165k و کامپ نام برده ، es هم قدرت بالاتری داره و هم دقت بالاتری ولی حساسیت به نصب و دیستورشن هم بالاتره. نباید وات اضافه بش داد. البته قطعا دیستورشن در همه کامپ ها باعث فرسودگی کامپ میشه و از کیفیت اون به مرور کم میکنه ولی این میزان حساسیت خب متغیره. در مقایسه es165k و es165k2 هم با توجه یکسان بودن قدرت ها تفاوتی اصلی تغییر دقت کامپ هست. کراسوور از کیفیت بالاتری برخورداره.
    165v1 هم در رده قیمتی خودش کامپ بدی نیست ولی تفاوت قابل توجهی با ps165fx داره. جنس و نوع صدای فوکال به نسبت در هر کامپ وجود داره.
    در مورد قیمت:
    Es165k که 1350
    Es165k2 به قیمت حدود 1700
    Ps165fx به قیمت 1080
    165v1 هم حدودا 675
    باقی قطعات رو قیمت ندارم ولی براتون تلفن و آدرس دو تا از نمایندگی های فوکال رو میفرستم که اگه خواستید سوال کنید. همچنین میتونید از سایت crutchfield قیمت دلاری هر کامپ رو مشاهده کنید و با نسبت گیری ساده قیمت حدودی هر کامپ رو در بیارید.
    مخلص
    Last edited by amirsein; 28-08-2017 at 18:18.

2. 8 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. صبر کنید حمید آقا میان خیلی تخصصی تر راهنماییتون میکنن. ولی کلی خدمتتون بگم این که همین سیستمی که برای پسر عمم ارنج کردم حدود 2200 در میاد که البته اولویت اول تهیه کامپوننت rs165 با افزایش بودجه حدود 350 تومن هست. باز صبر کنید حمید خان بین نظر بدن.

قربان شما و ممنون.
    مقایسه کامپ ها و کواک های یک برند تقریبا کار ساده ای هست به هر شکل شرکتی که داره این قطعات رو تولید میکنه یه سری اصول خاص خودشو تقریبا سعی میکنه بسته به رده قیمتی کامپ مد نظر قرار بده پس این موضوع که بخوایم بگیم کدوم بهتره قطعا هر چی بیشتر پول بدی به قطعه بهتری میرسید. اما چیزی که به نظر میرسه اینه که یکی از پر فروش ترین های فوکال ps165fx با قیمت 1080 بوده. هم قیمت مناسبی داره هم کیفیت بالا و ساخت فرانسه هم هست . به این موارد برنده جایزه eisa رو هم اضافه کنید. از طرف دیگه این کامپ کمی حساسیت کمتری به نصب و استفاده داره و نسبت به k2 power به نظر سخت جون تره . البته مثلا در مقایسه es165k و کامپ نام برده ، es هم قدرت بالاتری داره و هم دقت بالاتری ولی حساسیت به نصب و دیستورشن هم بالاتره. نباید وات اضافه بش داد. البته قطعا دیستورشن در همه کامپ ها باعث فرسودگی کامپ میشه و از کیفیت اون به مرور کم میکنه ولی این میزان حساسیت خب متغیره. در مقایسه es165k و es165k2 هم با توجه یکسان بودن قدرت ها تفاوتی اصلی تغییر دقت کامپ هست. کراسوور از کیفیت بالاتری برخورداره.
    165v1 هم در رده قیمتی خودش کامپ بدی نیست ولی تفاوت قابل توجهی با ps165fx داره. جنس و نوع صدای فوکال به نسبت در هر کامپ وجود داره.
    در مورد قیمت:
    Es165k که 1350
    Es165k2 به قیمت حدود 1700
    Ps165fx به قیمت 1080
    165v1 هم حدودا 675
    باقی قطعات رو قیمت ندارم ولی براتون تلفن و آدرس دو تا از نمایندگی های فوکال رو میفرستم که اگه خواستید سوال کنید. همچنین میتونید از سایت crutchfield قیمت دلاری هر کامپ رو مشاهده کنید و با نسبت گیری ساده قیمت حدودی هر کامپ رو در بیارید.
    مخلص
    عزیز متشکر از پاسختون فقط 2تا نکته

از همین سری K2 Power و Expert کواکسیال هاش هم موجود شده تو ایران؟ منظورم اون 3مدلیه که گفتم

و بعد اینکه گفتین
    از طرف دیگه این کامپ
    PS165FX
    کمی حساسیت کمتری به نصب و استفاده داره و نسبت به k2 power به نظر سخت جون تره ، سوالی که برام پیش اومد اینه که چرا PS165FX v, hj
    رو انتخاب نکردین؟ حداقلش اینه که Phase plug داره ، آیا اصلا بهش فکر کردین؟؟

و نکته آخر اینکه برای کامپی که خریدین فکری هم برای درایو و آمپش کردین؟ آیا در نهایت با همین 7056 که تو امضاتون زدین قراره صداش در بیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز متشکر از پاسختون فقط 2تا نکته

از همین سری K2 Power و Expert کواکسیال هاش هم موجود شده تو ایران؟ منظورم اون 3مدلیه که گفتم

و بعد اینکه گفتین
    از طرف دیگه این کامپ
    PS165FX
    کمی حساسیت کمتری به نصب و استفاده داره و نسبت به k2 power به نظر سخت جون تره ، سوالی که برام پیش اومد اینه که چرا PS165FX v, hj
    رو انتخاب نکردین؟ حداقلش اینه که Phase plug داره ، آیا اصلا بهش فکر کردین؟؟

و نکته آخر اینکه برای کامپی که خریدین فکری هم برای درایو و آمپش کردین؟ آیا در نهایت با همین 7056 که تو امضاتون زدین قراره صداش در بیاد؟
    در مورد درایورهای دیگه که فرمودید بله فکر شده. P600.4 آمپیه که طبق شناسنامه 130 وات روی هر کانال میده که با احتساب افت و ... میشه روی 100 وات واقعی این آمپ حساب کرد از طرفی از نظر کیفیت هم آمپ خوبیه هرچند که از لحاظ کیفی میشه از آمپ های بهتری هم استفاده کرد ولی p600 آمپ دسته پایینی نیست. در مورد پخش در صفحات گذشته خیلی بحث شد. بله فعلا قراره از همین 7056 استفاده با این توضیح که بنده بین آلپاین و سونی و این پخش با گوش کردن صدای هر کدوم در انتها این پخش رو انتخاب کردم و از صداش راضیم البته باید در نظر بگیریم که نیاز به یک پخش بهتر که هزینه قابل توجهی رو خواهد داشت حس میشه (حداقل 1200 هزینه داره پخشی که هم امکاناتی مانند usb و cd رو داشته باشه و هم صدای قابلی داشته باشه . چند مورد کلاریون سراغ داشتم ولی با مشکل usb نمیتونستم کنار بیام)
    در مورد phase plug که فرمودید بله فکر کردم . باید ببینیم در ازای از دست دادن این مورد که حتما باعث افزایش دقت ووفر میشه چه چیزهایی رو بدست میاریم.
    Kelvar kone جنس صفحه ی بهبود یافته ای که باعث افزایش دقت و داینامیک میشه
    M shaped tweeter توییتر بهتر و با تکنولوژی بهتر که صدای فراگیر تر.
    Radial VC cooling دفع حرارت بهتر که در استفاده مداوم میتونه مهم باشه و باعث افزایش داینامیک و قدرت میشه.
    Improved spider اسپایدری که باعث افزایش دقت و خطی نگه داشتن صدا میشه
    در مجموع عواملی که گفته شد باعث میشه کیفیت و دقت بهتری رو دراین کامپ شاهد باشیم.
    در مورد جان سخت بودن اینو بگم که فکر نکنید es کامپ اصطلاحا سوسلیه و سریع میسوزه. نه بلکه مهمه که دست از کامپ استفاده بشه در این صورت قطعا سالها بدون هیچ مشکلی کار خواهد کرد. بعضی افراد هستد که از زمانی که داخل ماشین میشن صدا رو زیاد میکنن و بیش از حدتوان کامپ بهش وات میدن و چندین ساعت به این کار ادامه میدن. اگر میخوایم به کامپ وات بالا بدیم اگه 15 دقیقه در های ولت هستیم 5 دقیقه باید به کامپ استراحت بدیم . این اصول استفاده از کامپه.
    بنده آمپ رو با توجه به اصول تنظیم گین راکفورد تنظیم میکنم . شاید برخی افراد بگن با این گین صدای کامپ خوب در نمیاد ولی برای من مهمه که از 100 درصد کیفیت کامپ استفاده کنم نه از 100 درصد قدرتش. پس مشکلی از بابت این موضوع ندارم.
    اینم لینک es165k که مواردی که گفتم داخلش هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مخلص.

5. 5 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حقیقت من از لحن صحبت شما اصلا خوشم نمیاد. اینو یکبار دیگه هم به شما گفتم. اگر من تا الان به دوستان پیشنهادی رو دادم به این خدطر بوده که قلبا دوست دارم همه از صدا لذت ببرن. دوست دارم همه به دنبال صدای بهتر برن. علاقه دارم به سمت بهبود سطح کیفی سیستمهای صوتی بریم. به سمتی که دنیا داره حرکت میکنه. الان کواکسال اونم 6x9 دیگه تقریبا روی هیچ خودروی به روزی بسته نمیشه. حالا اگه دوستی به میخواد از این نوع کواک استفاده کنه پیشنهاد بنده یک کواک با کیفیت یعنی با صدای گسترده و واید هست توصیم کواکی هست که توییتر اون گوش و سوراخ نکنه و صداش به اصطلاح خودمون رو اعصاب نره . بشه چند ساعتی از گوش کردن موسیقی لذت برد. بنده انواع کواک های پایونییر رو به وفور گوش کردم. به جدیت میتونم بگم جنس صدای فوکال یه چیز دیگس واقعا به نسبت کواک بودنش صدای نسبتا گسترده ای داره، در صورتی که پایونیر فقط بلندی صدا داره تنها کواک پایونیر که کمی قبولش دارم 6902 هست. بنده شخصی رو میشناختم که spl باز بود و البته از sq اصلا اطلاع نداشت . به پیشنهاد یکی از دوستان (من نه) رفته بود 4 تومن پول یک سیستم sq واقعی داده بود. اولش خیلی ناراحت بود از خریدش . وقتی با هم صحبت کردیم بهش گفتم 1 ماه به صدای سیستمت گوش کن و من مطمئنم دیگه بر نمیگردی سراغ سیستم قبلت و این اتفاق افتاد. سلیقه شنیداری کم کم تغییر میکنه. درک مفهوم عمق صدا و داینامیک به زمان و هزینه احتیاج داره.
    شما میبینی به شخصه خودم 1350 پول کامپ فوکال رو دادم پس من قبولش دارم. من به شما گفتم بیا از من بخر؟ به شما گفتم من فروشنده ام؟ خرید شما نفعی برای من داشته؟ پس چرا اینجور صحبت میکنید؟
    4 روز پیش برای دوستم که از شهرستان زنگ زد یه 690 فوکال فرستادم. خیلی راضی بود و تشکر کرد. حالا به هر دلیلی شما خوشت نیومده از فوکال . مگه من به شما نگفتم 320 بر میدارم ازتون؟ شما قبول نکردید ( این پیشنهاد دلسوزانه من بود هنچنین گفتم اگر علاقه دارید 6902 خودم رو بهتون بدم و فوکال رو بگیرم و قیمتو توافق کنیم که شما فرمودید جنس دسته دو نمیخواید) انصاف نیست اینگونه صحبت کنید. شما روز اول یکی از کواک هاتون قطع بود و خودتون متوجه نشدید و دائم به بنده پیام میدادید!!! بنده هم یکبار دیگه گفتم به خاطر لطف شما قطعه به کسی توصیه نمیکنم. اگر بلد باشم سوالات کلی رو جواب میدم. شاید برای 10 نفر شخصا سیستم ارنج کردم و شما اولین نفری هتسد که ناراضی هستید.
    برای پسر عمم یه ست gladen تهیه کردم و پنج شنبه داریم میریم برای نصب عکسش رو هم پایین گذاشتم. بسته به نیازش اینا رو بش پیشنهاد دادم. هر چند گه پیشنهاد اولم بهش rs165 بود ولی خب پولشو فعلا نداشت.

من ذی نفع هیچ برندی نیستم.

با سلام به شما
    اولا عذر خواهی میکنم اگه از لحن حرفهام ناراحت شدی
    دوما پیروی حرفهای شما و تعجبی که کرده بودم که همه راضی بودن و من مشکل داشتم
    چندتا نصاب دیگه بردم امروز تا بالاخره یکی ایرادشو فهمید
    بین راه سیم 2 تیکه شده بوده و انگار یکی از باندها + - جا به جا و باعث میشده بهم ریزی و ضعف صدا داشته باشم
    خلاصه الان 70 درصد صدا بهتر شد
    خیلی فرق کرد پرتاب صدا و شفافیت مخصوصا
    ولی کلا قدرتی نیست بیس قوی نداره
    به هر حال خواستم بگم اینجا و عذر خواهی کنم
    راستی راجب به اینترفیس هم زنگ زدم به اون آقا این سوکت بی ام و های 206 اینترفیسش نیست برای کنوود
    یا حق مخلصیم

7. 6 کاربر از arash820 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iman76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.

من سمند 96 دارم میخوام درای جلو و عقب ماشین بلندگوی گرد بذارم جای فابریکیشون بدون برش و .... و بلندگویی میخوام که بدون آمپ درایو بشه یه سیستم کاملا معمولی میخوام که فقط صداش از فابریکش بهتر باشه.

قدرتم مهم نیست واسم بیشتر کیفیت.

واسه پخش چون سی دی واسم مهم نیست پخش m55 سونی که 300 تومنه میخوام بگیرم.

درای جلوی سمند بلندگوی 10 سانتی میخوره؟ عقب چند سانتی؟

9. این کاربر از iman76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

من سمند 96 دارم میخوام درای جلو و عقب ماشین بلندگوی گرد بذارم جای فابریکیشون بدون برش و .... و بلندگویی میخوام که بدون آمپ درایو بشه یه سیستم کاملا معمولی میخوام که فقط صداش از فابریکش بهتر باشه.

قدرتم مهم نیست واسم بیشتر کیفیت.

واسه پخش چون سی دی واسم مهم نیست پخش m55 سونی که 300 تومنه میخوام بگیرم.

درای جلوی سمند بلندگوی 10 سانتی میخوره؟ عقب چند سانتی؟
    سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان خوبم.عید سعید قربان رو خدمت تک تک شما عزیزان تبریک و شادباش عرض میکنم.
    دوست من درهای جلو سمند سایز من درآوردی12cm دارن. اما سایزهای 10 و 13 قابل نصب هستند.میتونید برندهای ذیل رو خودتون هم بررسی و انتخاب بفرمائید:
    گلیدن:
    سریه RC مدل:RC130(آخر شهریور موجود میشه)
    سریه Alpha مدل:Alpha 130 Coax
    فوکال مدل: 100Ac
    آلپاین:
    تایپ G مدل:SPG-13C2
    تایپ S مدل:SPS-13C2
    هلیکس سریه اسپریت مدل:E5X.2

11. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان خوبم.عید سعید قربان رو خدمت تک تک شما عزیزان تبریک و شادباش عرض میکنم.
    دوست من درهای جلو سمند سایز من درآوردی12cm دارن. اما سایزهای 10 و 13 قابل نصب هستند.میتونید برندهای ذیل رو خودتون هم بررسی و انتخاب بفرمائید:
    گلیدن:
    سریه RC مدل:RC130(آخر شهریور موجود میشه)
    سریه Alpha مدل:Alpha 130 Coax
    فوکال مدل: 100Ac
    آلپاین:
    تایپ G مدل:SPG-13C2
    تایپ S مدل:SPS-13C2
    هلیکس سریه اسپریت مدل:E5X.2
    برای عقب فابریک چند سانتی میشه گذاشت؟

13. این کاربر از iman76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بله سالهاست av5.1 موجوده در کشور و آمپ فوق العاده ای هست. بیشتر به درد 3way میخوره ولی میشه 2way هم بست ولی 3 عالیه عالیه.
    تو اینترنت بزن نمایندگی ایران هرتز و آدیسان و ... من یادمه زده بودم یه لیست با شماره تلفن و آدرس آورد . زنگ بزن بهت میگن کدوما موجود دارن.
    قیمت هم تا 5 ماه پیش حدود 2450 بود .
    شنیدم (مطمئن نیستم) تو بار جدید حدود 2950 قیمت خورده. زنگ بزن قیمتا رو بگیر از اون لیست داخل نت.
    مهندس جان اون مدلي كه شما ميگي معمولي هستش
    اين HD يه
    رو خودش ورودي ديجيتال داره ...

15. این کاربر از 8613187 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای عقب فابریک چند سانتی میشه گذاشت؟
    ۱۶ سانتی.
    و برای پخش هم بهتره مدلی با آمپلیفایر قوی بخرید وگرنه نهایتا خسته میشید و برای آمپلی جداگانه هزینه خواهید کرد. از سونی x100 و از پایونییر با قیمت پایین تر 4850fd
    من جلوی سمند ۹۴ هلیکس e4x.2 گذاشتم راضی ام.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

17. این کاربر از farzad3260 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

۱۶ سانتی.
    و برای پخش هم بهتره مدلی با آمپلیفایر قوی بخرید وگرنه نهایتا خسته میشید و برای آمپلی جداگانه هزینه خواهید کرد. از سونی x100 و از پایونییر با قیمت پایین تر 4850fd
    من جلوی سمند ۹۴ هلیکس e4x.2 گذاشتم راضی ام.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    focal 165 ac بدون آمپ و با پخش x100 خوب میشه؟

19. این کاربر از iman76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •