میشه لطفا به دوستتون بگید نام کاربریش رو بهم بگه تا بررسی کنم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میشه لطفا به دوستتون بگید نام کاربریش رو بهم بگه تا بررسی کنم؟
1 مگ شبها سرعتش چنده دوست عزیز ؟ بطور میانگین ... ساعات رایگان
ویرایش : متوجه پست قبلی نشدم
Last edited by nits; 29-03-2015 at 22:33.
مخابرات:
الان مدتیه از ساعت حدود 1 ربع به 11 شب تا حدود 3 بامداد کیفیت پینگ به صورت خود جوش میاد پایین.
امشب دیگه داشتم کیبرد رو گاز میگرفتم که مجبور شدم زنگ بزنم پشتیبانی. بماند که 10 دقیقه تو صف بودم.
در نهایت وقتی وصل شدم و مشکلم رو گفتم، طرف گفت پینگتون چنده. گفتم 260، گفت قبلا چند بود. گفتم 120. گفت نرماله خوب دیگه بد نیست.
بد از کلی داد و بیداد که عزیزم من زنگ نزدم به شما که نظر کارشناسی در مورد خوب یا بد بودن پینگ من بدی. میخوام کیفیت پینگم ثابت باشه. همه آشناهای من تو شهرای دیگه حتی زمانی که تایم فری (ساعت 1 به بعد معمولا) شروع میشه بازم همون پینگی که تو روز دارن رو شبم دارن. حالا اونا تایم رایگان دارن. شما که دیگه رایگان صاحاب مرده رو برداشتین. دیگه چتونه. یه پینگ تضمین شده هم لیاقت ندارید بدید. پولمونو بریزیم تو کامیون بازیافت زباله بالاخره از توش یه چیز خوبی در میاد تا اینکه بدیم به شما.
یارو شروع کرد ننه من غریبم بازی در آوردن. که آره ما هم مثل شما کاربریم و از خدامونه پینگمون خوب باشه و رایگان باشه و دستور از بالا اومده و این شر و ورا..
من نمیفهمم اگه اونم کاربر سادست پس پشتیبانی کلا چیه. یه تلفن گویا بذارید دیگه.
نه پینگ خوب. سرعت تشویقی که بخوره تو سرشون همون سرعت عادی هم نوسان داره و از سرورهای مختلف سرعت ثابت نمیده. نه ساعت رایگان داره. نه تعرفش ارزونه.
عذر میخوام در کل آدم بعضی وقتا باید حرفشو بریزه بیرون وگرنه تبدیل به غمباد میشه
![]()
Last edited by Dadashmohammad22; 29-03-2015 at 22:35.
مخابرات گویا دانلودش را درست کرد مثله سابق شده همون230 تا ....![]()
آره
عجیبه. تا گفتم سرعت تشویقی نداره اینطور شد. فکر کنم یه نفر از مقامات داره میخونه اینا رو
دیشب سرعت دانلود خوب بود!! چه وضعشه؟ مسئولین پیگیری کنن!
واسه منم همین جوریه ولی یه چند بار ریکانکت میکنم آیپی عوض میشه پینگ درست میشه، معمولا!
سلام
جدی؟تو بازه رایگان؟
دیشب عادی شده بود 230 همین رنج -- ولی به کار اینا اعتمادی نیست
ظاهرا آشغاله اول سرعت سرویس هارو مثه قبلا تشویقی کرد ،بدون شبانه یعنی فقط این راهیه برای اینکه مشترکه بخت برگشته سریع تر ترافیک بسوزونه و بیشترو بیشتر حجم بخره ازشوناما کور خوندن ماه دیگه سرویس ارزون تر میگیرم
، برا وب گردن و گیم آنلاین همین سرعت 60 کافیه
و بخاطر محدود بودن سرعت دیر تر ترافیک میسوزه
+
256 : 60
512 : 120
1024 احتمالا 170
2048 هم همون حدود 220
+
نهایت پیشرفت اینا شده بازگشت اوضاع به حالت 1 سال پیش ! که البته بدون شبانه و امکان دانلود ، سرعت 999 مگ هم قد پشکل نمی ارزه
+
سرویس 512 - رشت - مرکز 4
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 30-03-2015 at 19:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)