دوستان برا من دانلود شبانه دقیقا نصف شده .روزانه 1 مگ و بالاتر ولی شبانه دور و بر 500 600 کیلو .الترا دارم.شما چی ؟ برای شما هم فرق کرده یا نه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان برا من دانلود شبانه دقیقا نصف شده .روزانه 1 مگ و بالاتر ولی شبانه دور و بر 500 600 کیلو .الترا دارم.شما چی ؟ برای شما هم فرق کرده یا نه؟
امروز زنگ زدم ۲۰۲۰ قطعی رو دوباره گزارش دادم یه بررسی کردش و گفت بعده ۱۰ دقیقه روشنش کن اگه وصل نشد ببر نمابندگی مودم رو تنظیم کنه![]()
منم اینکارو کردم اما بازم وصل نشد
سوال اول اینکه مودم تنظیمه تنظیمه و یهویی قطع شده پس تنظیم حضوری برای چیه؟ من فکر میکنم اینا نام کاربری منو تغییر دادن ولی تو سیستمشون ثبت نشده واسه همین وقتی هم میپرسی همون قبلی رو میگن. امکانش هست؟
سوال دوم اینکه این نمایندگی مخابرات کجاس؟ ولیعصرم. همون ساختمان مخابرات رو فلکه مخابراته؟
ممنون
این عجیبه که مودم یهویی قطع بشه و از تنظیم در بیاد.
بله و شاید هم مشکل از مخابرات بود ولی شما دستکاری کردین از اون موقع.
اگر خواستین team viewer بدین نگاهی بندازم.
آدرس نمایندگی رو نمی دونم احتمالا سایتشان بنویسد
این team viewer چیه و چطوری اینجا قرارش یدم؟
برنامه ای برای troubleshooting هست.
بعد از باز کردنش به شما یوزنیم و پسورد میده.
این دو تارو به هرکس بدید میتونه سیستم شمارو کنترل کنه(تا زمانی که برنامه بازهست و پسورد عوض نشده)
مثل این می ماند که طرف مقابل پشت سیستم شما نشسته است و می توانید نشانک ماوس را تکان دهد و دسکتاپ را ببیند و ...(remote desktop)
اصولا پشتیبانی ISP باید چنین خدمتی به شما بکند و به جای بردن مودم اونا مودم شما رو از طریق "کنترل از راه دور" تنظیم و چک کند.
طبیعی هست که اگر یوز پس بدید ریسک اعتماد به من رو می پذیرین + روی سیستم باید اینترنت دیگری باشد(اینترنت به کمک گوشی تلفن یا ...) + در عین اینترنت داشتن مودم قابل دسترسی باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده از team viewer در خیلی از جاها(خارج و جدیدا ایران) مرسومه.
ممنونم
قبول میکنم اما این فایل حجمش خیلی بالاس و نمیتونم دانلودش کنم![]()
عجب....
چه سرعت بالایی دارید.(خود این برنامه به خاطر ارسال و دریافت تصاویر و ... نیز سرعت و حجم نسبتا بالایی مثل برنامه خواهد گرفت.![]()
واسه من اینطوری شده بود بعد یه هفته دردسر و ... و تنظیم مودم توسط نماینده مشکلم حل نشد تا اینکه با استفاده از دکمه پشت مودم تنظیمات رو ریست کردم و خودم تنظیم کردم و درست شد.
شما هم امتحان کن شاید مشکل شما هم اینطوری درس بشه.
والا دوسه بار اینکارو کردم فقط آخرین روش یعنی بردن مودم به نمایندگی مونده
آخه ما چه گناهی کردیم که باید به خاطر استفاده از اینترنت اینهمه سختی بکشیم...
والا دوسه بار اینکارو کردم فقط آخرین روش یعنی بردن مودم به نمایندگی مونده
آخه ما چه گناهی کردیم که باید به خاطر استفاده از اینترنت اینهمه سختی بکشیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)