تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2247 از 3745 اولاول ... 1247174721472197223722432244224522462247224822492250225122572297234727473247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,461 به 22,470 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من asiateck میخوام بگیرمadsl
    اهواز منطقه مخابراتی گلستان
    سرویس اسمی را روی چند میبندن
    مثلا اگر یک مگ بگیرم دو مگ میبندن یا همون یک مگ؟

سوال دوم
    شبانه رایگان ایا سرعت چقد تغییر میکنه؟
    سرعت دانلود از سرور های خارجی با سرور های داخلی برابر است یا نه؟
    مثلا میهن دانلود سرعت 400 kb
    ولی سایت rapidshare سرعت 100 kb?
    سوال اول
    بستگی به این داره که خطت تا چند بکشه مثلا من وقتی ثبت نام کردم دو مگابیت ثبت نام کردم و یادم نمی یاد فکر کنم خطم رو ۶ بسته بودن بعد زنگ زدم بالاتر بردن الان روی ۱۰ بسته شده.
    سوال دوم شبانه محدود میشه.تفاوت سرویس های اسیاتک در تفاوت سرعت دانلود شبانه است .در روز شما هر سرویسی که خریده باشید چه ۱۲۸ کیلوبیت چه ۱مگابیت چه ۱۰ مگابیت سرعت یکی است یعنی بستگی به کیفیت خط شما دارد.در ساعات رایگان بالاترین سرعت حداقل برای من ۲۵۶ است در سرویس شهاب ۱۰ مگابیت .سایر سرویس ها پایین تر حساب کن.بعضی ها از سرور داخلی تا ۱ مگابایت سرعت دانلود هم گرفتن.ولی اکثر افراد همون ۲۵۶ است و شما هم روی ۲۵۶ حساب کن.سرور خارجی رو تست نکردم و نمی دونم چه سرعتی میده.احتمالا پایین تر میده. این هایی که گفتم تجربه خودمه.من خطم فیبر نوری است کافو۶ انقلاب.که مرکزش کمپلو است. سرعت دانلود در سایر سرویس ها
    ۱۰مگابیت:۲۵۶
    ۲ مگابیت :۱۲۸
    ۱مگابیت:۹۰
    ۵۱۲کیلوبیت:۶۴
    Last edited by xxx1360; 30-06-2015 at 11:02.

2. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه WBS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شماها هم فقط بلدید دل ادم رو اب کنید.من خطم فیبر نوری است.هم خطم عالیه و هم مرکز مخابراتی خوبه ولی توی شب فوقش به ۳۰۰ رسیده.من موندم چرا این طرح فقط برای بعضی ها فعاله؟خوش به حالت.می گم یک تست از tinymoviez توی ساعات رایگان بزار.من اخرش نفهمیدم این سرورش داخلی محسوب می شه یا خارجی؟لامصب سرعتش از میهن دانلود و دانلودها هم بالاتره.

Sent from my K017 using Tapatalk
    احتمالا اونم سرورش همین لینوکس ایران هست ... فیبر نوری که کلا باید کیفیتش بالاتر از زوج سیم مسی ها باشه تو انتقال دیتا اما به نظر تو ایران روش خوب سرویس نمیدن حالا چراش رو نمیدونم ...

شما کدوم شهری؟! اگه تهرانی، کدوم مرکز مخابراتی هستی؟!
    اونایی که تهرانن ،لطف کنن در مورد سرعت شبانشون یه توضیحی بدن...
    کرج هستم ... والله همچینم خوب نیست که ... پارس آنلاین هم همینطوری بود تازه یه کم سرعتش بیش تر بود اما شبانه رو برداشت که ما اومدیم آسیاتک ... (البته نا گفته نمونه چون قرارداد داشتم باهاش اون زمان که شبانه رو برداشت و کسایی که قرارداد داشتن فقط شبانه رایگان داشتن مثل ما سرعت بهتر شد چون فک کنم بار ترافیک شب خیلی کم شد یهویی)

4. 2 کاربر از WBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

احتمالا اونم سرورش همین لینوکس ایران هست ... فیبر نوری که کلا باید کیفیتش بالاتر از زوج سیم مسی ها باشه تو انتقال دیتا اما به نظر تو ایران روش خوب سرویس نمیدن حالا چراش رو نمیدونم ...

)
    بابا خسته شدم ازشون.زنگ می زنم بهشون می گم این طرح حذف محدودیت برای سرور داخلی برای من جواب نمیده توی ساعات رایگان می گه مال ترافیک کاربر هست اخه ساعت ۶ صبح ترافیک کاربر هست.از ساعت ۱۲ شب به این طرف سرعت من افت می کنه تا ساعت ۸ صبح .بعد ۸ صبح یک دفعه سرعت می ره روی۸۰۰.جالب اینجاست توی سرویس هایی که ساعت رایگانشون تا ساعت ۱۰ هست تا همین ساعت سرعت من روی ۲۵۶ است تازه کاش ثابت باشه دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم یک فایل یک گیگ رو که همیشه با سرعت ۲۵۶ توی یک ساعت و خورده ای دانلود می کردم دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم اونم به خاطر نوسان سرعت. وایمکس داشتم داغون بود اومدم اسیاتک سرعتم بهتر شده حجم تند تند مصرف میشه.۲ تیر تمدید کردم ۷ تیر ۳ گیگ بیشتر نمونده بود.بخاطر همین فیبر نوری هم نمی تونم تغییر بدم چون جای دیگه ای روی فیبر نوری سرویس نمیده.
    Last edited by xxx1360; 30-06-2015 at 15:01.

6. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WBS

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کرج هستم ... والله همچینم خوب نیست که ... پارس آنلاین هم همینطوری بود تازه یه کم سرعتش بیش تر بود اما شبانه رو برداشت که ما اومدیم آسیاتک ... (البته نا گفته نمونه چون قرارداد داشتم باهاش اون زمان که شبانه رو برداشت و کسایی که قرارداد داشتن فقط شبانه رایگان داشتن مثل ما سرعت بهتر شد چون فک کنم بار ترافیک شب خیلی کم شد یهویی)
    سرعت دانلودت از سرور داخلی و هاست های آسیاتک مثله روزانس یا محدوده؟!!
    ممنون از پاسخت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سوال اول
    بستگی به این داره که خطت تا چند بکشه مثلا من وقتی ثبت نام کردم دو مگابیت ثبت نام کردم و یادم نمی یاد فکر کنم خطم رو ۶ بسته بودن بعد زنگ زدم بالاتر بردن الان روی ۱۰ بسته شده.
    سوال دوم شبانه محدود میشه.تفاوت سرویس های اسیاتک در تفاوت سرعت دانلود شبانه است .در روز شما هر سرویسی که خریده باشید چه ۱۲۸ کیلوبیت چه ۱مگابیت چه ۱۰ مگابیت سرعت یکی است یعنی بستگی به کیفیت خط شما دارد.در ساعات رایگان بالاترین سرعت حداقل برای من ۲۵۶ است در سرویس شهاب ۱۰ مگابیت .سایر سرویس ها پایین تر حساب کن.بعضی ها از سرور داخلی تا ۱ مگابایت سرعت دانلود هم گرفتن.ولی اکثر افراد همون ۲۵۶ است و شما هم روی ۲۵۶ حساب کن.سرور خارجی رو تست نکردم و نمی دونم چه سرعتی میده.احتمالا پایین تر میده. این هایی که گفتم تجربه خودمه.من خطم فیبر نوری است کافو۶ انقلاب.که مرکزش کمپلو است. سرعت دانلود در سایر سرویس ها
    ۱۰مگابیت:۲۵۶
    ۲ مگابیت :۱۲۸
    ۱مگابیت:۹۰
    ۵۱۲کیلوبیت:۶۴
    سلام
    خوب شد اين پست شما رو ديدم
    من ميخوام مشترك اسياتك بشم و بسته شهاب مد نظرم هست
    و سرعت روز خيلي برام مهمه كه بالا باشه و سرعت شب خيلي تفاوتي برام نداره
    يعني هفتاد هشتاد كيلوبايت بر ثانيه هم باشه كارم راه ميفته
    با اين تفاسير و اينكه شما ميگيد سرعت روز در همه بسته ها يكيه من همون ١٢٨ رو بگيرم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    خوب شد اين پست شما رو ديدم
    من ميخوام مشترك اسياتك بشم و بسته شهاب مد نظرم هست
    و سرعت روز خيلي برام مهمه كه بالا باشه و سرعت شب خيلي تفاوتي برام نداره
    يعني هفتاد هشتاد كيلوبايت بر ثانيه هم باشه كارم راه ميفته
    با اين تفاسير و اينكه شما ميگيد سرعت روز در همه بسته ها يكيه من همون ١٢٨ رو بگيرم؟
    سلام اگه توی شب ۷۰ یا ۸۰ بسه برات پس یک مگ بگیر که هم روزانه با بالاترین سرعت داری هم شبانه بهت ۹۰ می ده.
    ۱۲۸: ۱۶
    ۲۵۶:۳۲
    ۵۱۲:۶۴
    1mbit:90
    فقط یک چیزی حجمش زود تمام میشه.هر چی بیشتر مصرف کنی در یک چشم بهم زدن حجم ماهانه تمامه و باید دوباره شارژ کنی.
    Last edited by xxx1360; 30-06-2015 at 16:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام اگه توی شب ۷۰ یا ۸۰ بسه برات پس یک مگ بگیر که هم روزانه با بالاترین سرعت داری هم شبانه بهت ۹۰ می ده.
    ۱۲۸: ۱۶
    ۲۵۶:۳۲
    ۵۱۲:۶۴
    1mbit:90
    فقط یک چیزی حجمش زود تمام میشه.هر چی بیشتر مصرف کنی در یک چشم بهم زدن حجم ماهانه تمامه و باید دوباره شارژ کنی.
    ممنون از جوابتون
    سرعت روزش در چه حده؟
    براي همه بسته ها سرعت روز يكيه؟

سوال دوم:
    اينكه ميگيد حجمش زود تموم ميشه
    مگه حجم مصرفي به بسته هم ربط داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    سرعت روزش در چه حده؟
    براي همه بسته ها سرعت روز يكيه؟

سوال دوم:
    اينكه ميگيد حجمش زود تموم ميشه
    مگه حجم مصرفي به بسته هم ربط داره؟
    برای همه بسته ها سرعت روز بستگی به کیفیت خط شما و مرکز مخابراتی شما دارد

سوال دوم من شهاب دارم ماهیانه ترافیک ۱۰ گیگ .این ماه به یک هفته نکشید نمی دونم حجمم چی شد.حس می کنم شتاب مصرفش زیاده.زود حجم خالی می کنه.
    Last edited by xxx1360; 30-06-2015 at 17:21.

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لطفا جواب بدید سرویس حامی خط رو روی چه سرعتی میبندند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لطفا جواب بدید سرویس حامی خط رو روی چه سرعتی میبندند
    روی هر سرعتی ببندن بعدش اگه خطت بکش برات می برن بالا

14. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •