تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2247 از 2365 اولاول ... 12471747214721972237224322442245224622472248224922502251225722972347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,461 به 22,470 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام دوستان امروز عضو جدید سیستم صوتیم رو بعد از بررسی بسیار زیاد تهیه کردم و در نهایت بین Es165k فوکال و Upi6 دی ال اس، فوکال رو انتخاب کردم. کیفیت ساختش مثال زدنیه.
    سلام مبارکت باشه
    صدای dls هم گوش کرده بودی ؟دلیلت برای انتخاب فوکال چی بود؟

2. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقای امیر شما چه نفعی از تبلیغ فوکال میبری ؟
    ما که خیری ازش ندیدیم شما انقدر تبلیغ میکنی
    شایدم اینجا گروه خاصی اومدن یه برند و تبلیغ کنن فروشش زیاد بشه
    شایدم من اشتباه میکنم

4. این کاربر از arash820 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شایدم من اشتباه میکنم
    فوکال برند خوبیه.شما چرا ازش راضی نیستید؟ توضیح بدین شاید دوستان مشکلتون رو حل کنند.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فوکال برند خوبیه.شما چرا ازش راضی نیستید؟ توضیح بدین شاید دوستان مشکلتون رو حل کنند.

توضیح دادم چند پست قبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی جواب قانع کننده نشنیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مبارکت باشه
    صدای dls هم گوش کرده بودی ؟دلیلت برای انتخاب فوکال چی بود؟
    ممنون سعید جان. صدای dls رو از کلیپ های متعدد گوش کردم ولی از نزدیک موفق به انجام این کار نشدم ولی فوکال رو از نزدیک خیلی بیشتر گوش کردم. خیلی پرس و جو کردم و مطالعه کردم . واقعیت برتری بین هیچ کدوم از این کامپها نیست و هر دو در یک سطح قرار دارند. فوکال کیک بیس پرتری داره حتما . ولی مهم ترین دلیل من ساخت فرانسه بودن فوکال بود ولی دی ال اس ساخت چینه. از طرفی به نظرم فوکال ووکال بهتری داره ولی دی ال اس توییتر وایدتر. ولی تفاوت واقعا کمه و اصلا برتری چشم گیری وجود نداره. فوکال در ساخت اسپیکر کارنامه پربار تری هم نسبت به دی ال تس داره. شاید بشه گفت 2 برابر دی ال اس جایزه برده و بازم به ساخت فرانسه بودن اون اشاره میکنم.
    مخلص.

8. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شایدم من اشتباه میکنم
    حقیقت من از لحن صحبت شما اصلا خوشم نمیاد. اینو یکبار دیگه هم به شما گفتم. اگر من تا الان به دوستان پیشنهادی رو دادم به این خدطر بوده که قلبا دوست دارم همه از صدا لذت ببرن. دوست دارم همه به دنبال صدای بهتر برن. علاقه دارم به سمت بهبود سطح کیفی سیستمهای صوتی بریم. به سمتی که دنیا داره حرکت میکنه. الان کواکسال اونم 6x9 دیگه تقریبا روی هیچ خودروی به روزی بسته نمیشه. حالا اگه دوستی به میخواد از این نوع کواک استفاده کنه پیشنهاد بنده یک کواک با کیفیت یعنی با صدای گسترده و واید هست توصیم کواکی هست که توییتر اون گوش و سوراخ نکنه و صداش به اصطلاح خودمون رو اعصاب نره . بشه چند ساعتی از گوش کردن موسیقی لذت برد. بنده انواع کواک های پایونییر رو به وفور گوش کردم. به جدیت میتونم بگم جنس صدای فوکال یه چیز دیگس واقعا به نسبت کواک بودنش صدای نسبتا گسترده ای داره، در صورتی که پایونیر فقط بلندی صدا داره تنها کواک پایونیر که کمی قبولش دارم 6902 هست. بنده شخصی رو میشناختم که spl باز بود و البته از sq اصلا اطلاع نداشت . به پیشنهاد یکی از دوستان (من نه) رفته بود 4 تومن پول یک سیستم sq واقعی داده بود. اولش خیلی ناراحت بود از خریدش . وقتی با هم صحبت کردیم بهش گفتم 1 ماه به صدای سیستمت گوش کن و من مطمئنم دیگه بر نمیگردی سراغ سیستم قبلت و این اتفاق افتاد. سلیقه شنیداری کم کم تغییر میکنه. درک مفهوم عمق صدا و داینامیک به زمان و هزینه احتیاج داره.
    شما میبینی به شخصه خودم 1350 پول کامپ فوکال رو دادم پس من قبولش دارم. من به شما گفتم بیا از من بخر؟ به شما گفتم من فروشنده ام؟ خرید شما نفعی برای من داشته؟ پس چرا اینجور صحبت میکنید؟
    4 روز پیش برای دوستم که از شهرستان زنگ زد یه 690 فوکال فرستادم. خیلی راضی بود و تشکر کرد. حالا به هر دلیلی شما خوشت نیومده از فوکال . مگه من به شما نگفتم 320 بر میدارم ازتون؟ شما قبول نکردید ( این پیشنهاد دلسوزانه من بود هنچنین گفتم اگر علاقه دارید 6902 خودم رو بهتون بدم و فوکال رو بگیرم و قیمتو توافق کنیم که شما فرمودید جنس دسته دو نمیخواید) انصاف نیست اینگونه صحبت کنید. شما روز اول یکی از کواک هاتون قطع بود و خودتون متوجه نشدید و دائم به بنده پیام میدادید!!! بنده هم یکبار دیگه گفتم به خاطر لطف شما قطعه به کسی توصیه نمیکنم. اگر بلد باشم سوالات کلی رو جواب میدم. شاید برای 10 نفر شخصا سیستم ارنج کردم و شما اولین نفری هتسد که ناراضی هستید.
    برای پسر عمم یه ست gladen تهیه کردم و پنج شنبه داریم میریم برای نصب عکسش رو هم پایین گذاشتم. بسته به نیازش اینا رو بش پیشنهاد دادم. هر چند گه پیشنهاد اولم بهش rs165 بود ولی خب پولشو فعلا نداشت.

من ذی نفع هیچ برندی نیستم.
    Last edited by amirsein; 28-08-2017 at 18:31.

10. 6 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شایدم من اشتباه میکنم
    دوست عزیز کسایی که فوکال 690 داشتند همه راضی بودند و از شفافیت صداش تعریف میکردند.منتها شما درهم ریختگی صدا دارید خب باید یک امپلی فایر تهیه کنید.صد در صد مشکلتون حل خواهد شد.

12. این کاربر از mahdiplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

13

شایدم من اشتباه میکنم
    شما زحمت بکش داداش 50 صفحه قبل را بخون متوجه میشی - بعضی از افراد حتی اسم این برند هم به گوششون نخورده بود خدا شکر شخصی باعث شد این برند معرف به گوش این شخص هم خورد

حالا ایشون هم خریده طبیعی هست تعصب داشته باشه بیاد پیشنهاد بده ..

خیلی ها هم کارشون خرید فروش هست سود میکنن از این راه دلالی پول در میارن اونا هم برای هزار تومان بیشتر خوب باید بیان تعریف کنن طبیعی هست

شما نه گول دلال جماعت را بخور نه فریب کسی که از روی تعصب میاد یکسری لغات تکراری را میگه

بهتره اول خودت بری صدای هر برندی که را میخوای بخری گوش کنی اگر هم شرایطشو نداری رجوع کن به ی و ت و ب میتونه بهت کمک کنه .

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام وقت بخیر دوستان
    یه سیستم برای 206 اس دی با الویت کیفیت
    ضبط+کامپ+ساب+امپ تا حدود قیمت 1700 تومن.

ارادت
    سلام دوست عزیز. شما سییتم کیفیتی مد نظرتونه یا کیفیتی قدرتی؟ در یک سیستم کیفیتی ترکیب برای داخل خودرو طراحی میشن و پرتاب صدا به خارج خودرو اصلا نداریم .در ضمن بودجه 1700 هم کمه. امکان افزایش بودجه ندارید؟ مثلا 2500؟

سلام
    کیفیتی باشه. اصلا قدرت مهم نیست. هرچی پرتاب صدا به بیرون کمتر باشه بهتره اتفاقا
    بودجه گفت تا 2300 میتونم افزایش بدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان امروز عضو جدید سیستم صوتیم رو بعد از بررسی بسیار زیاد تهیه کردم و در نهایت بین Es165k فوکال و Upi6 دی ال اس، فوکال رو انتخاب کردم. کیفیت ساختش مثال زدنیه.

قیمت فوکال 1350 بود و دی ال اس رو 1250 و 1300 قیمت داشتم. چیزی که به نظر میرسه اینه که شرکت امرداد گویا سود فروشندگان رو در اولین بار فوکال کم قرار داده شده و در بار جدید قراره کمی افزایش پیدا کنه پس به نظر بار جدید فوکال هم به این دلیل و هم به دلیل افزایش قیمت یورو افزایش قابل توجهی پیدا میکنه . دوستانی که قصد تهیه محصولی رو دارند توصیه میشه سریع تر این کار رو انجام بدهند.

مبارکه دوست عزیز، ایشالا به شادی استفاده کنی

یه سوالی و در واقع یه زحمتی داشتم برات

بین کامپوننت های زیر میتونی یه مقایسه ای انجام بدی؟ میخوام ببینم نسبت قیمت به کیفیت کدوم به صرفه تر و معقول تره(چه خوب که فوکال به ایران اومده)

ES165KX2
    ES165K
    ES165K
    PS165FX
    PS165F
    PS165V1

و همینطور همزاد این کامپوننت ها(کواکسیال برای استیج عقب)

EC165K
    PC165F
    PC165

ممنون میشم اگه قیمت اینارو هم داری بهم بگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •