تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2247 از 2403 اولاول ... 12471747214721972237224322442245224622472248224922502251225722972347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,461 به 22,470 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با سلام من 256 نامحدود اندیشه دارم ولی سرعتم خیلی محدوده طوریکه حتی تو وایبر این روا یه متن با مشکل و تاخیر ارسال میشه دیگه واقعا بیش از 35 تومن هم در ماه برام سخته که بخوام پول نت بدم

تو قسمت هدایا هم رفتم از کف دستم خالی تر بود هبچ تنظمی وجود نداشت

موقع تمدید اینترنت یه گزینه هست ترافیک تضمین شده 16 گیگ در ماه یه گزینه هم هست تنظیم روزانه کدوم رو انتخاب کنم بهتره من معمولا اون 16 گیگ در ماه رو انتخاب میکنم و لی هیچ فایده ائی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با سلام من 256 نامحدود اندیشه دارم ولی سرعتم خیلی محدوده طوریکه حتی تو وایبر این روا یه متن با مشکل و تاخیر ارسال میشه دیگه واقعا بیش از 35 تومن هم در ماه برام سخته که بخوام پول نت بدم

موقع تمدید اینترنت یه گزینه هست ترافیک تضمین شده 16 گیگ در ماه یه گزینه هم هست تنظیم روزانه کدوم رو انتخاب کنم بهتره من معمولا اون 16 گیگ در ماه رو انتخاب میکنم و لی هیچ فایده ائی نداره
    دوستان تو پست های قبلی نوشتن. اختلالاتی رو پروتکل های مختلف دیده میشه.
    تو بعضی رنج های Ip کمتره رو بعضی بیشتر. وایبر هم طبیعتا مثل بقیه .

ربطی به سرویس های شما اعم از محدود و نامحدود نداره

3. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه می فرمودید 4-7 شدنی تر بود تا 1-4
    حالا ساعتش رو خود شرکت میتونه تعیین کنه که مشکلی از نظر بالا رفتن کاربرا پیش نیاد.منظورم اینه که مثل بعضی از شرکت های دیگه ساعت های محدود تر رایگان داشته باشین تا نیم بها.اینجوری فکر کنم مشتری سرویس های بالاتر بیشتر بشه.اینجوری مقدار حجم ممکن دانلود زیاد با سرویس های پایینتر فرقی نداره چون زمانش کمتره اما خوب سرعت بالاتری در اختیار کاربر هست.جنبه تشویقیش بیشتره.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

عملا میشه گفت فرقی نداره شما کدوم رو انتخاب کنی ... 256 نامحدود و 256 نامحدود انتخابی ... توی اولی اون 16 گیگ رو معمولا روزهای اوایل با سرعت بالا میتونید فایل ها رو دانلود کنید ولی توی دومی دست خودتون هست که 4 بار 4 گیگ - 4 گیگ سرعت رو ببرید بالا
    حالا موقع تمدید اینکه نوشته مثلا محدودیت روزانه تقریبا 900 مگابایت یا ماهیانه تقریبا 40 گیگابایت فرقی نداره ... قبلا من 24 ساعت میذاشتم فایلهام دانلود بشن با 256 تقریبا 2 گیگ میگرفتم هر روز که ماهیانه میشد تقریبا 60 - 70 گیگ ... حالا فکر میکنم در سیستم جدید شما در روز بعد از دانلود 900 مگابایت سرعتت میاد پایین ... و اگر محدودیت ماهانه رو انتخاب کنی بعد از 40 گیگ سرعتت میاد پایین ... همیشه هم که 40 گیگ نمیشه دانلود کرد ... فوقش میرسه به 25 - 30 .. اون 16 گیگ رو هم اضافه کن میشه تقریبا 45 گیگ در ماه میتونی دانلود کنی ... یعنی یه کاری کردن که عمرا دانلودت بیشتر از 50 گیگ بزنه بالا در ماه ... قبلا 28 تومن بود 72 گیگ میگرفتم ... این ماه هیچی به هیچی ...هر روز قیمت میره بالا و کیفیت خدمات بدتر ... یعنی هر ISP برای خودش یه قیمت میذاره ... چراباید قیمت فلان شرکت با فلان شرکت فرق داشته باشه نمیدونیم ... خلاصه همه چی شیر تو شیره و نظارتی هم نیست ... من موندم چرا اصلا اینترنتمون رو تمدید میکنیم با این وضع

الان سواله برای من که بهترین سرویس این شرکت کدومه ؟

6. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هیچکدوم از سرویس های اندیشه مقرون به صرفه نیست، حجمی ها که زود تمام میشن و مجبوری که حجم بخری، نامحدودها هم که هر روز یه مسخره بازی جدید روش اجرا میشه

8. 3 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه JUST KIOSK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پیداش کردم. الان 256 نامحدود با محدودیت انتخابی شارژ کردم، یکی از پین ها رو هم از قسمت هدایا فعال کردم، ولی هنوز تغییری توی سرعت ایجاد نشده.
    حدود 10 دقیقه باید شده باشه، 2 بار هم مودم رو ریست کردم. لینک دانلود هم مشکلی نداره.
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم اگر یه رسیدگی بکنید.
    من ساعت 2:45 اینا یک پین فعال کردم، ولی سرعتم هنوز حدود 30 میزنه! اگر سرویستون مشکل داره که لطف کنید پین من رو غیر فعال کنید حداقل، چون الان حجمش داره میره بدون اینکه سرعتم بالا باشه...!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

هیچکدوم از سرویس های اندیشه مقرون به صرفه نیست، حجمی ها که زود تمام میشن و مجبوری که حجم بخری، نامحدودها هم که هر روز یه مسخره بازی جدید روش اجرا میشه
    سلام دوست عزیز

بنده هر دو سرویس رو دارم استفاده می کنم
    هم 512 3 گیگ مخابرات هم 512 2 گیگ اندیشه
    بنظر من اندیشه خیلی بهتره با اینکه سرعت مخابراتم از 120 بالاتر نمی ره این ماه 3 گیگ حجم بیشتر گرفتم نمی دونم چطوری حجم می خوره هنوزم موندم ولی با اندیشه اصلا مشکلی تا الان نداشتم سرعتم 260 هست خیلی راضیم حجم اضافه نگرفتم

11. این کاربر از zerocold981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من ساعت 2:45 اینا یک پین فعال کردم، ولی سرعتم هنوز حدود 30 میزنه! اگر سرویستون مشکل داره که لطف کنید پین من رو غیر فعال کنید حداقل، چون الان حجمش داره میره بدون اینکه سرعتم بالا باشه...!
    اگه ممکنه نام کاربریتون رو برام پیام خصوصی کنید

13. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اگه ممکنه نام کاربریتون رو برام پیام خصوصی کنید

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزیز

بنده هر دو سرویس رو دارم استفاده می کنم
    هم 512 3 گیگ مخابرات هم 512 2 گیگ اندیشه
    بنظر من اندیشه خیلی بهتره با اینکه سرعت مخابراتم از 120 بالاتر نمی ره این ماه 3 گیگ حجم بیشتر گرفتم نمی دونم چطوری حجم می خوره هنوزم موندم ولی با اندیشه اصلا مشکلی تا الان نداشتم سرعتم 260 هست خیلی راضیم حجم اضافه نگرفتم
    الان رفیقم 1مگ اندیشه داره سرعتش 220 بعد شما 512 داری میگی سرعتم رو 260! چجوری آخه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •