تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2246 از 3347 اولاول ... 1246174621462196223622422243224422452246224722482249225022562296234627463246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,451 به 22,460 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حالا از فردا این تعرفه های جدید اعمال میشه؟

چرا تغییری دز تعرفه ها اعمال نشده؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام مجدد
    دوستان فکر نکنید ما بدمون می یاد کسی در مورد سخت افزار صبحت کنه
    شاید ما هم یکی از افرادی باشیم که از بحث مودم و سخت افزار استفاده می کنه
    مگه بده بحثش جدا باشه؟
    خو اینجوری اگر کاربری بخواد بیاد در مورد سرعت و کیفیت و پوشش ایرانسل بدونه با انبوهی از پیام ها در مورد آنتن و مودم مواجه میشه
    فرض کنید خودتون رفتید تاپیک 206 و می خواید در مورد این ماشین بدونید و با انبوهی از صحبت در مورد روغن موتور و چیزای دیگه این ماشین مواجه میشید
    حالا هنوز شما تصمیم به خرید 206 نگرفتید ولی دارید در مورد روغن موتور می خونید
    فکر کنم شفاف گفتم
    موفق باشید

3. 10 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gsshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود.

این یاگی ها از بازار طالقانی اصفهان، اینترنتی هم میفروشند فقط باید بگردید، یکم قیمتش از اونجا بالاتر هست (توی پست قبلیم به دوستمون توضیح دادم) و همینطور المنت بیشترش هم هست که قیمتش از اینا بیشتره. (المنت بیشتر، طول بیشتر و آنتن بهتر).

یه نکته ای رو مد نظر قرار بدید، این یاگیا از فروشنده ی بازاری خریده شده، واسه همین دیتاشیت نداره اگر نه من براتون قرارش میدادم، طبق گفته ی فروشنده 12 دی بی هستند و تا یه دو کیلومتر رو میزنه (حرف فروشنده هست و زیاد قابل اتکا نیست) و فروشنده به پدر دوستم گفته این فقط مال فرکانس 900 هستش ها، ایشون هم به ریسک خودش خریده و اومده تست کرده، راحت ایرانسل رو هم میگیره با همراه اول و ایرانسل هر دوتاشون تست کردیم، با هر دوتاشون وصل شده.

بهترین مورد برای اینکه روزه ی شک دار نگیری شما، توجه به اطلاعات آنتنی هست که میگیری، شما اگر سرچ کنی توی اینترنت برای اینها، هستند آنتن هایی که مثلا گفته فرکانس فلان قدر تا فلان قدر رو پوشش میده.

ما اینجا الان دو تا یاگی ها رو به MR200 وصل کردیم و یه SXT LTE هم هستش که جداست.

یه مودم D-Link DWR-953 هم من برای خودم خریدم که وقتی رفتم خونمون اصفهان، اونو اونجا وصل کنم، عوض این یاگی ها هم برای خودم دو تا آنتن لگاریتمی سفارش دادم (که فکر کنم تو این مورد واقعا بد اشتباهی کردم ) که فردا میرسه دستمون و بنا هست این آنتنی که شماها توی پست قبل دیدید رو همه تشکیلات رو باز کنیم و اونا رو ببندیم تا اینجا هستم که ببینیم اونا چطور کار میده بهمون .

بسته به این هست که شما چقدر اهمیت بدید و نیازتون چی باشه، من به شخصه آدمی نیستم یه دانگل راضیم کنه مثلا! طبیعتا بهترین مودم، مودم هایی هستند که پورت ون هم دارند، آنتن جداشونده دارند که شما بتونی هر آنتی خواستی بهشون وصل کنی و محدود به آنتن خودش نباشی، چیزایی مثل وای فای AC و ... هم که دیگه چه بسا بهتر.
    الان از هر کی بپرسی، کاملترین مودمی که بخواد برات نام ببره میگه MR200 ولی ولی یه مساله ای، الان مودم D-Link DWR-953 کم کم سر و کله اش توی بازار ما پیدا شده که ببین اگر شما میخوای مثلا 420 تومن بدی MR200 رو بخری، بدون هیچ شکی از کسی که همزمان داره با این دو تا مودم کار میکنه، شما 70 تومن بذار روی پولت فرضا و 953 رو بخر.

من الان دوستم اینا MR200 دارند و من خودم D-Link DWR-953 ، همزمان دارم با هر دو تا کار میکنم، آنتن دهی 953 بی هیچ شکی بهتر از رقیبش هست، امکانات دیگه اش هم بهتر هست، مهمترین مزیتش هم که برسم خونمون بی هیچ شکی تست خواهم کرد، قابلیت ادغام اینترنتش هست.

آنتن های یاگی هم هیچ کار نرم افزاری ای نیاز نداره، شما آنتن های خود مودم رو جدا میکنی (مودم باید آنتن جدا شونده داشته باشه مثل این دو مدلی که بالا برات گفتم) و به جای آنتن های خودش، اون یاگی ها رو میدی بهش و تمام.
    اقا دمت گرم ممنون از توضیحاتت

مارو وسوسه کردیم بری یاگی بخریم

ولی من می خوام به دانگش وصلش کنم هزینه مودمو ایناش برام خیلی بالاس

میخواستم بدونم اگه تو فرکانس بالاتر سرعت بیشتری میده برم یاگی 1800 بگریم

حالا ما که بلد نیستیم اینقدر می چرخونیمش تا جواب بده

5. این کاربر از gsshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gsshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه حتما باید دو تا انتن باشه ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

حالا از فردا این تعرفه های جدید اعمال میشه؟

چرا تغییری دز تعرفه ها اعمال نشده؟
    بله، فردا نرخ تعرفه ازاد اینترنت از 0.5 به 0.4 کاهش میابد. در خصوص کاهش قیمت بسته ها هنوز اطلاع رسانی نشده است/

8. 3 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله، فردا نرخ تعرفه ازاد اینترنت از 0.5 به 0.4 کاهش میابد. در خصوص کاهش قیمت بسته ها هنوز اطلاع رسانی نشده است/
    اگر ذره ای ارزون شد من همینجا اعلام میکنم دیگه از نت استفاده نکنم
    اینا حداقل میومدن سرور داخلی رو به صورت نامحدود یا حداقل قیمت خیلی پایین میدادن خیلی خوب میشد، حالا گرون نشه ارزونی پیشکش

10. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر ذره ای ارزون شد من همینجا اعلام میکنم دیگه از نت استفاده نکنم
    اینا حداقل میومدن سرور داخلی رو به صورت نامحدود یا حداقل قیمت خیلی پایین میدادن خیلی خوب میشد، حالا گرون نشه ارزونی پیشکش
    هیچ یادتون میاد 2 سال پیش اینترنت ارزون شده بود ایرانسل قیمت بستشو کرد 25 هزار تومن ایندفعه فقط خدا به خیر کنه !

این ایرانسل از وقتی طرح ترابرد اجرا شده سرعتش از ساعت 5 بعدازظر تا 11 شب خیلی بد میشه محله ما ...... کسی تا حالا تیکت زده اعتراض کنه ؟ چه جوریه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چه تغییر بزرگی ما و این همه خوشبختی محاله... هر گیگ پنجاه هزار تومن شده چهل هزار تومن! اصلا گیرم بشه سی هزار یا حتی بیست هزار تومن بازهم غیر واقعیست اساسا من نمیدونم تعرفه آزاد جز باز گذاشتن دست اپراتور برای تعیین قیمت بسته ها چه معنی میتونه داشته باشه. البته یک سود دیگه هم داره خالی کردن فوری حساب اون بیچاره هایی که حجم یا زمان بسته هاشون تمام میشه و خودشون خبر ندارند.

13. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چه تغییر بزرگی ما و این همه خوشبختی محاله... هر گیگ پنجاه هزار تومن شده چهل هزار تومن! اصلا گیرم بشه سی هزار یا حتی بیست هزار تومن بازهم غیر واقعیست اساسا من نمیدونم تعرفه آزاد جز باز گذاشتن دست اپراتور برای تعیین قیمت بسته ها چه معنی میتونه داشته باشه. البته یک سود دیگه هم داره خالی کردن فوری حساب اون بیچاره هایی که حجم یا زمان بسته هاشون تمام میشه و خودشون خبر ندارند.
    دقیقا به همین خاطره که از سیمکارت دائم ایرانسل نباید برای دانلود استفاده کرد. یکبار که بسته ی خریداری شده بخاطر اهمال ایرانسل هنوز فعال نشده بود 60 هزار تومن روی قبض سیمکارت دائمم آمد
    کلا سیمکارت دائمی هیچ فایده ی خاصی نداره . احیانا اگر در شرایط خاصی تعرفه ی مکالمه اش هم ذره ای کمتر بخواد باشه، اون پول هنگفتی که بابت دائمی بودنش دادین جبرانش میکنه
    Last edited by HardwareMaster; 21-07-2016 at 21:07.

15. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دادن اطلاعات غلط به ملت خوددداری کنید وقتی از چیزی اطلاعی ندارید. ایرانسل برای کنترل مصرف اینترنت طرح کنترل مصرف آزاد معرفی کرد که شارژ ریالی مشترک رو نکشه تموم بشه و بعد از تمام شدن بسهته اینترنت بطور خودکار اینترنت قطع میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •