حالا از فردا این تعرفه های جدید اعمال میشه؟
چرا تغییری دز تعرفه ها اعمال نشده؟
حالا از فردا این تعرفه های جدید اعمال میشه؟
چرا تغییری دز تعرفه ها اعمال نشده؟
سلام مجدد
دوستان فکر نکنید ما بدمون می یاد کسی در مورد سخت افزار صبحت کنه
شاید ما هم یکی از افرادی باشیم که از بحث مودم و سخت افزار استفاده می کنه
مگه بده بحثش جدا باشه؟
خو اینجوری اگر کاربری بخواد بیاد در مورد سرعت و کیفیت و پوشش ایرانسل بدونه با انبوهی از پیام ها در مورد آنتن و مودم مواجه میشه
فرض کنید خودتون رفتید تاپیک 206 و می خواید در مورد این ماشین بدونید و با انبوهی از صحبت در مورد روغن موتور و چیزای دیگه این ماشین مواجه میشید
حالا هنوز شما تصمیم به خرید 206 نگرفتید ولی دارید در مورد روغن موتور می خونید
فکر کنم شفاف گفتم
موفق باشید
اقا دمت گرم ممنون از توضیحاتت
مارو وسوسه کردیم بری یاگی بخریم
ولی من می خوام به دانگش وصلش کنم هزینه مودمو ایناش برام خیلی بالاس
میخواستم بدونم اگه تو فرکانس بالاتر سرعت بیشتری میده برم یاگی 1800 بگریم
حالا ما که بلد نیستیم اینقدر می چرخونیمش تا جواب بده![]()
بله، فردا نرخ تعرفه ازاد اینترنت از 0.5 به 0.4 کاهش میابد. در خصوص کاهش قیمت بسته ها هنوز اطلاع رسانی نشده است/
اگر ذره ای ارزون شد من همینجا اعلام میکنم دیگه از نت استفاده نکنم
اینا حداقل میومدن سرور داخلی رو به صورت نامحدود یا حداقل قیمت خیلی پایین میدادن خیلی خوب میشد، حالا گرون نشه ارزونی پیشکش
هیچ یادتون میاد 2 سال پیش اینترنت ارزون شده بود ایرانسل قیمت بستشو کرد 25 هزار تومنایندفعه فقط خدا به خیر کنه !
این ایرانسل از وقتی طرح ترابرد اجرا شده سرعتش از ساعت 5 بعدازظر تا 11 شب خیلی بد میشه محله ما ...... کسی تا حالا تیکت زده اعتراض کنه ؟ چه جوریه ؟
چه تغییر بزرگی ما و این همه خوشبختی محاله... هر گیگ پنجاه هزار تومن شده چهل هزار تومن! اصلا گیرم بشه سی هزار یا حتی بیست هزار تومن بازهم غیر واقعیست اساسا من نمیدونم تعرفه آزاد جز باز گذاشتن دست اپراتور برای تعیین قیمت بسته ها چه معنی میتونه داشته باشه. البته یک سود دیگه هم داره خالی کردن فوری حساب اون بیچاره هایی که حجم یا زمان بسته هاشون تمام میشه و خودشون خبر ندارند.
دقیقا به همین خاطره که از سیمکارت دائم ایرانسل نباید برای دانلود استفاده کرد. یکبار که بسته ی خریداری شده بخاطر اهمال ایرانسل هنوز فعال نشده بود 60 هزار تومن روی قبض سیمکارت دائمم آمد
کلا سیمکارت دائمی هیچ فایده ی خاصی نداره . احیانا اگر در شرایط خاصی تعرفه ی مکالمه اش هم ذره ای کمتر بخواد باشه، اون پول هنگفتی که بابت دائمی بودنش دادین جبرانش میکنه
Last edited by HardwareMaster; 21-07-2016 at 21:07.
از دادن اطلاعات غلط به ملت خوددداری کنید وقتی از چیزی اطلاعی ندارید. ایرانسل برای کنترل مصرف اینترنت طرح کنترل مصرف آزاد معرفی کرد که شارژ ریالی مشترک رو نکشه تموم بشه و بعد از تمام شدن بسهته اینترنت بطور خودکار اینترنت قطع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)