یک سوال دیگه یکی از دوستان من افتاده عجب شیر و دوست دیگرم یکی دیگه افتاده پایگاه نوژه همدان .
حال این دو تا میشه توضیح بدین . سخت میگیرن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ چون به احتمال زیاد منم یا بندازنمون همادن یا عجب شیر چون شرایطم با دوستانم یکی بود !!!!!!![]()
یک سوال دیگه یکی از دوستان من افتاده عجب شیر و دوست دیگرم یکی دیگه افتاده پایگاه نوژه همدان .
حال این دو تا میشه توضیح بدین . سخت میگیرن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ چون به احتمال زیاد منم یا بندازنمون همادن یا عجب شیر چون شرایطم با دوستانم یکی بود !!!!!!![]()
[QUOTE=pedromi;8253428]
بله کمتر از 1% جاهای ارتش بردگی میکشند ولی کمتر از 1 % نه مثل ناجا که 99% جاهاش بردگیه!!!!!!!!!!!!
بله اون جاهایی که دیدید سرباز ناجا حال میکنه و سپاه و ارتش بیگاری 1% ارگانهاست و استثنا.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته بهتون حق میدم چون تو ارتش خدمت کردید و سرباز ناجا رو ممکنه درک نکنید. که فقط 6 ساعت حق خواب داره!!. همش پست. سرباز کلانتری از اول تا اخر هفته متهم ببره و هزار و یک خطر مرگ رو به جون بخر اخر هفته 8 ساعت مرخصی ساعتی میدن. از سرباز مرزبانی که چیزی نمیگم نمونه بارزش همین مرزبانان عزیزمون 3 ماه پیش و... کارسناسی ارشد راهور که تو جاده های بین شهری کلی میبینیم و شب و روز تعطیلات ندارند.ولی فوق دیپلم ارتش ماکزیمم تا 2 کار داره!!!
یه دکتر وظیفه داشتیم تو درمانگاه بنده خدا 32 سالش بود و 2 تا بچه داشت. از 5 صبح بود تا 5 بعد از ظهر و هفته بعد شیفتش معکوس میشد.!!!!
یادمه که تو یکی از ارگانهای حفاظت وقتی که نمایشگاه طلا بود 2 تا لیسانس وظیفه رو به رگبار بستن و حتی شهید محسوبشون نکردن.
مسئول نظافت و توالت شویمون هم یک لیسانس بود.اگر یه مقدار انصاف داشته باشید میبینید که در ارتش حداقل به مدرک خیلی احترام میذارن.
قصدم اصلا تخریب روحیه دوستان نیست بلکه گفتن واقعیت وپیشگیریه. اگر افتادید ناجا به هر قیمتی شده اگر تخصصی دارید مثل تایپ بگید که ستاد بیفتید که ساعت کاریتون تا 5 بعد از ظهر باشه.اگر پارتی و اشنایی دارید بگید حداقل کلانتری مرزبانی و راهور نیفتید.
قصدم فقط اگاهی دادن به برادران عزیزم بود
موفق باشید.[/QUOTE
دوست گلم راست میگی من جواد بیکی اعزامی یک تیر به 05 کرمان هستم /راستش اولش که فهمیدم سپاه نیفتادم ناراحت شدم ولی همین که ناجا نیفتادم باید خدا را شکر و ممنون خدا باشم/به امید خدمت اختیاری برای جوانان وطنم
دوستان من افتادم ناجا مرکز آموزش ولیعصر تبریز. نا امیدم کردین. میشه کاری کرد آدم ارگانشو عوض کنه؟؟؟ راهی هست؟
سلام
خیر وقتی کد بخورید دیگه راهی نیست برای تعویضش
دوست عزیز آموزشی دوره ای نیست که بگی سخت میگیرن یا راحت آموزشی بهترین دوران خدمت هست هرکجا هم که بیفتید سختی های خودشو داره حالا اگر بشین پاشو و داد زدن و دستور دادن جزو سختی باشه پس اصلن اینا سخت نیستن بالاخره خدمت هست و سختی های خودش و در نهایت تبدیل شدن به خاطرات شیرین...
اصلن معلوم نیست شما اینجاها بیفتی چون بسته به نیاز ارگان ها سربازها کد میخورن
آقا طول مدت اموزشی چقدره؟
8 روز بعد از اعزام ماه رمضون شروع میشه میگن تا اخر اموزشی عشق و حاله درسته؟ کسی تو ماه رمضون اموزشی بوده؟
یه سوال دیگه سربازی 24 ماهه یا 21 ماه؟ تو برگه سفید که چیزی نزده بود
آموزشی که2 ماهه
به اعزامی های اسفند میگن برج طلایی چون خیلی میرن مرخصی، بعدش به ماه رمضونی ها میگن برج نقره ای چون به قول شما همش عشق و حاله نگران نباش، توی ماه رمضون سخت نمی گیرن
فعلا سربازی 21 ماه هست اما اگر تا پایان سال 93 (حتی اواخر اسفند) یهو بگن 24 ماه، اونوقت همه ی اعزامی های 93 میشن 21 ماه!
مثل پادگانی که خودم توش خدمت میکنم، چون لب مرزه 3 ماه کسری داشت اما اسفند سال پیش یهو گفتن 2 ماه کسری، در نتیجه همه ی بچه های اونجا 1 ماه رفت توی پاچشون!
آموزشی رو؟ بیخیال بابا کلا 2 ماهه میگذره، اصل یگان هست که انشالله جای خوب بیوفتی
آره داداش آموزشی رو...
جای آموزشی حالا زیاد مهم نیست دوماهه دیگه. دوستان میگن ناجا سخته... به خاطر ارگانش گفتم... یگانم هم سخت میشه...
لزما همه جای ناجا سخت نیست، میشه ناجا باشی و بیوفتی تهران (اگر تهرانی هستی) و توی جای خوبش خدمت کنی، مثلا فکر کنم پلیس سفارت خیلی راحت باشه، میتونی هم سپاه باشی و بیوفتی مرز که دهنت سرویسه، توکل کن به خدا و از اینکه ناجا هستی خودتو نباز.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)