دانلود دیشب من 1100 مگ بود.
البته هم از رپید لینک گذاشته بودم هم از هات فایل.امروز هم با رپیدشیر مشکلی نداشتم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دانلود دیشب من 1100 مگ بود.
البته هم از رپید لینک گذاشته بودم هم از هات فایل.امروز هم با رپیدشیر مشکلی نداشتم.
دوست عزیز، انگار یه اشتباهی شده. تستی که واسه اکو 2 مگ گذاشتی تاریخش مال حدود 1 ماه قبله.
امروز 2.8.2010 هستیم که دومی تاریخش همینه ولی اولی مال 5.7.2010 هست.
امروز برای من از رپیدشیر وسط دانلود هی قطع میشد .... V.P.N زدم اوکی شد ... هنوز هم رپید رو محدود می کنند
سلام..
من آرت 1 دارم میخوام بیام اکو 128 ! میخواستم بدونم اکو 128 هنوز روی 512 بستن؟
سلام
لطقا راهنمائی کنید
در قسمت ترافیک مصرفی هم دریافت و آپلود معمولی را گذاشته و هم رایگان
مثلا برای دوستم آمدن نصب کردن و هنوز شب نشده ولی هم در قسمت دانلود معمولی و هم قسمت دانلود رایگان به مقدار یکسان کم کرده میشود توضیحی دهید که چگونه است و چگونه متوجه شویم
و آیا برای مصرف رایگان شبانه باز هم به همین طور کم میکنه و یا فقط از ترافیک رایگان باید کم شود
و آیا شبها از ساعت 1 تا 7 صبح باید از یوزر نیم و پسورد جداگانه استفاده کنیم و یا همون که روزانه هم استفاده میکنم لطفا راهنمائی کنید
و لطفا توضیحی دهید در این مورد که اینجا در اکانت نوشته
-------------
گزارش اتصالات PPPOE: در این گزارش براساس بازه زمانی مورد نیاز، می توانید تعداد دفعات اتصال از طریق PPPOE و مدت زمان آن را مشاهده فرمایید. همچنین اتصال جاری در لحظه خود را نیز می توانید ملاحظه فرمایید.
این گزارش مبنای محاسبه مصرف شما نمی باشد
-------------
و اگر بخواهم بدانم دقیقا چقدر از اکانت کم شده است از کدام قسمت باید چک کنم و از bridge استفاده میکنم و کانکشن ساختم
خداحافظ
شما هم خودت یکی از همونها هستی:
مثل اینکه فقط من و 1 نفر دیگه از شاشتل اومدیم بیرون خدا رو شکر تا حالا هم سرعتامون توپس بوده.
آقا یکم غیرت به خرج بدین حداقل نمی خواهید شکایت کنید بکشید بیرون تا کی می خواهید پول مفت بدین به این شرکت.
آقای من شما هرجا بگی زنگ زدم هر شرکتی بگی رفتم اما همش آشغالتر از شاشتل ! نمیدونم دیگه چی کار کنم
اشتباه شد ...
Last edited by I3 E L O \/ E D; 02-08-2010 at 21:33.
ping که افتضاح بود از جمعه که دستکاری کردن سرعت روزانه و باز کردن صفحات به شکل محسوسی کم شد
تهرانی برو پارس خیالت از دانلود شبانه راحت باشه.
هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)