تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2246 از 2365 اولاول ... 12461746214621962236224222432244224522462247224822492250225622962346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,451 به 22,460 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..حمید اقا...
    ببخشید احتمالا اشتباه کردم چون دیدم امپ ماسکونی زیرو را در فروم همسایه فروختید فکر کردم شما بودید....
    الان من حتی اگر پخشم هم ۴ ولتی نباشه روی ۳ ولت هم کذاشتم تاثیر محسوسی نکرد...با اینکه امپم روی دو اهم ۵۰۰ وات می دهد...امپ ضعیف نیست...
    شبتون بخیر..
    چرا خودم بودم.جنسهای آکبند یه چیزائی دارم.
    8105 روی 2 اهم 1000 تا مگه نمیدوه؟روی 4 اهم 500 تا میده. m12 داری دیگه،براش 500 تا کافیه.پخشت چیه؟
    فایده ای نداره من حتی گفتن ساب لول بزار رو 0 بعد گینو زیاد کن تا 1ولت بردم از 1ولت هم یخورده ردش کردم اصلا انگار نه انگار تا وقتی که سابووفر لول رو زیاد نکنم تکونی به ساب نمیده
    تنها راهش همینه که گینو بزاری رو 4ولت بعد سابووفر لول رو زیاد کنی حالا اگه مثلا رو لول 10میبینی صداش خراب میشه بزار رو لول 7یا 8
    من فعلا چند ماهه رو همین تنظیماته خواستم امپ مونو بگیرم حالا که دیدم شما هم همین مشکلو داری دیگه پشیمون شدم احتمال زیاد اینو ردش کنم یه ضبط 5150 بگیرم
    سلام شما آمپ و ساب و پخشتون چیه؟
    با سلام خدمت دوستان.
    بنده اولین بار سیستم میخوام رو ماشین نصب کنم.راهنمای شما دوستان اهل فن رو میخواستم.
    بنده یه پخش نونو پایونیر مدل p710کاروزاریا خریدم و بعلاوه بلند گوی jbl T595 معروف به جی بی ال سنگی میخوام یه آمپلی بخرم نمیدونم چی خوبه .البته میگن بیس این بلندگو خوبه ولی چون تجربه ندارم نمیدونم من رو راضی میکنه یا نه بخاطر همون احساس میکنم یه آمپلی بگیرم که همراه بلندگو ساب هم جواب بده(یه ساب در حد jbl1000البته این ساب رو چون تو ماشین دوستان هست میشناسم.)برام به صرفه تر باشه.میخوام برای آمپلی حدود 200 الی 250 هزینه کنم.و اینکه پخش و باند رو دست دوم خریدم آمپلی رو هم میخوام دست دوم پیدا کنم.
    با این تفاسیر اگه بنده رو راهنمایی کنین ممنون میشم.
    سلام.
    595 لیمیتد آمریکائیه اصل اسپیکر خیلی خوبیه ولی درایور کردنش هزینه بره. باید 250 وات به ووفرها و 100 وات به تویتر میدرنج ها وردی سالم بدین.پس با 200-300 بای آمپ خوب خدا حافظی کنید.یا دنبال یه دست دوم خوب باشید.
    اگر از یه آمپ چهار کانل بخواهید استفاده کنید در حق این اسپیکر جفا کردین و از نهایت قابلیتهاش استفاده نبردین.
    این پخش خیلی قیمت بالای داشت 1500 دلار قیمت ایران چند و یا گیر میاد ارزش همچین هزینه ای داره ؟ یا برم همون بین الپاین 163 و mx100 سونی یکیو رو انتخاب کنم ؟
    به نظر شما کدوم بهتر بوده ؟ الپاین و یا سونی ؟
    سلام.
    gs9 و کلا پخشهای های اند رو نباید با پخشهای معمولی مقایسه کنید. باید قطعاتتون به هم بیان. مثلا اگر کامپوننت های اند و آمپ های اند دارین باید پخش خوب ببگیرید . یا اگر از پخش معمولی استفاده میکیند حتما از یه پروسور مرغوب استفاده نمائید.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام شما آمپ و ساب و پخشتون چیه؟
    سلام پخشم 300uvm کنوود ساب 121سونی و امپ هم 4کانال 1004 سونی هست
    الان من اگه سابووفر لول رو بزارم رو 0 هر چقدر گینو زیاد کنم اصلا سابو تکون نمیده در صورتی که پخش 1202 یکی از بچه ها رو سیستمم تست کردیم چنین چیزی نبود و سابووفر لول پخش روی 0 بود ولی قشنگ با زیاد کردن گین سابو تکون میداد
    Last edited by farshad0123; 26-08-2017 at 23:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شبتون بخیر..
    چرا خودم بودم.جنسهای آکبند یه چیزائی دارم.
    8105 روی 2 اهم 1000 تا مگه نمیدوه؟روی 4 اهم 500 تا میده. m12 داری دیگه،براش 500 تا کافیه.پخشت چیه؟
    چاکر حمید آقا . فکر کنم این مشخصاتی که فرمودید برای 9105 هست. 8105 رو 4 اهم 300 تا میده و رو 2 اهم 500 تا.
    اگه اشتباه نکنم ploton7 دو تا m10 داره. قدرت آمپشون کافیه از نظر اعداد و ارقام.
    بنده با پخش 300uvm صدای ساب 8 راکفورد و شنیدم خوب صدای در میومد ولی مشکل این دوستان و نمیدونم چیه. چجوری هر قدر گین رو باز میکنن تفاوت نمیکنه !!!
    Last edited by amirsein; 26-08-2017 at 23:37.

5. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان بنده یه سوال در مورد آمپلی مناسب جهت راه اندازی باند jbl T595 معروف به سنگی با پخش پایونیر p710کاروزاریا داشتم که با راهنمای خوب یکی از دوستان تو همین انجمن متوجه شدم یه آمپلی دو کاناله خوب لازم دارم و خودم یه سرج کردم دیدم برای برادر کوچکتر همین بلندگو پیشنهاد امپ دو کاناله پایونیر مدل 5602 رو پیشنهاد دادن میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم واز اونجای که بنده دنبال جنس دست دوم برای این کار هستم اگه دوستان راهنمایی کنند دست بنده برای خرید باز تر میشه.
    و یه راهنمایی دیگه اونم اینکه بلندگو رو وقتی خریدم به صورت فابریک دو تا سوکت تیوتر با ووفر به هم وصل بودن (فکر کنم بهش میگن پل زده بودن)وفروشنده برام این پل رو قطع کرد گفت اینطوری بهتره و تیوترت نمیسوزه و گفت میتونی تیوتر رو به یه آمپ دیگه یا اصلا به خروجی خود پخش نصب کنی نظر دوستان اهل فن چیه؟
    اگه بنده رو به زبان ساده راهنمایی کنیین ممنون میشم.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام پخشم 300uvm کنوود ساب 121سونی و امپ هم 4کانال 1004 سونی هست
    الان من اگه سابووفر لول رو بزارم رو 0 هر چقدر گینو زیاد کنم اصلا سابو تکون نمیده در صورتی که پخش 1202 یکی از بچه ها رو سیستمم تست کردیم چنین چیزی نبود و سابووفر لول پخش روی 0 بود ولی قشنگ با زیاد کردن گین سابو تکون میداد
    سلام.
    موضوع کاملا مشخص هست. امپ شما در بهترین شرایط در حالت بریج 175 وات میده که در عمل اینگونه نیست و افت ولتاژ و تلفات هم دارین پس وات خروجی کاهش پیدا مکینه. پخش شما 4 ولت هست و ساب ووفرتون حداقل نیاز به 400 وات توان ورودی داره با مشخصاتی که من خوندم 400 وات براش خیلی کمه و قابلیت دریافت وات بالاتر رور هم داره.من خودم باشم زیر 600 وات بهش ورودی نمیدم.
    نتیجه گیری: به هیچ عنوان امپ مورد استفاده پاسخ گونی نیاز ساب ووفر نیست.
    نکته: اگر با پخشهای دیگری تست کردین و صدا و اجرای ساب ووفر بهتر بوده ممکنه Pre Out پخشتون هم ایراد داشته باشه بهتره به یه تعمیرکار نشون بدین به نظر من.
    اما در هر صورت این آمپ برای این ساب ووفر جوابگو نیست.
    با سلام خدمت دوستان بنده یه سوال در مورد آمپلی مناسب جهت راه اندازی باند jbl T595 معروف به سنگی با پخش پایونیر p710کاروزاریا داشتم که با راهنمای خوب یکی از دوستان تو همین انجمن متوجه شدم یه آمپلی دو کاناله خوب لازم دارم و خودم یه سرج کردم دیدم برای برادر کوچکتر همین بلندگو پیشنهاد امپ دو کاناله پایونیر مدل 5602 رو پیشنهاد دادن میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم واز اونجای که بنده دنبال جنس دست دوم برای این کار هستم اگه دوستان راهنمایی کنند دست بنده برای خرید باز تر میشه.
    و یه راهنمایی دیگه اونم اینکه بلندگو رو وقتی خریدم به صورت فابریک دو تا سوکت تیوتر با ووفر به هم وصل بودن (فکر کنم بهش میگن پل زده بودن)وفروشنده برام این پل رو قطع کرد گفت اینطوری بهتره و تیوترت نمیسوزه و گفت میتونی تیوتر رو به یه آمپ دیگه یا اصلا به خروجی خود پخش نصب کنی نظر دوستان اهل فن چیه؟
    سلام
    دوست عزیز مجددا عرائض بنده رو مطالعه نمائید(البته اگر منظور بنده بودم)
    من نگفتم آمپ دو کانال بلکه یه امپ 4کانال قوی یا دو تا دو کانال با قدرتهای مختلف. مثلا دو تا 200 واتی برای ووفرها و دو کانال 100 واتی برای تیوتر و میدرنج باید تهیه کنید.
    الان دیگه کسی سراغ کواکسیال اونم این مدل نمیره.
    یه جفت کامپوننت خوب و یه ساب باکس واقعا صدای فواق العاده ای بهتون میده. با یه آمپ 4 کانال مناسب.

8. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز مجددا عرائض بنده رو مطالعه نمائید(البته اگر منظور بنده بودم)
    من نگفتم آمپ دو کانال بلکه یه امپ 4کانال قوی یا دو تا دو کانال با قدرتهای مختلف. مثلا دو تا 200 واتی برای ووفرها و دو کانال 100 واتی برای تیوتر و میدرنج باید تهیه کنید.
    الان دیگه کسی سراغ کواکسیال اونم این مدل نمیره.
    یه جفت کامپوننت خوب و یه ساب باکس واقعا صدای فواق العاده ای بهتون میده. با یه آمپ 4 کانال مناسب.[/QUOTE]
    سلام
    از بابت توجه شما به سوالات بنده متشکرم.
    اگر سوالات بنده بصورت درست مطرح نمیگردد بخاطر نا اشنای بنده با این موضوع میباشد.
    برادر به هر حال بنده این بلندگو رو از روی بی تجربگی خریدم و دو تا حالت داره یا ردش کنم و به قول شما کامپونت و ساب ببندم.یا دنبال یه آمپ 4 کانال با مشخصاتی که امکان خروجی دوتا 200 و دو تا 100 بهم بده بگردم.بنده فقط میخوام بدونم اگه بخواهم این بلندگو رو استفاده کنم با توضیحات شما چه آمپلی فایری (اسم و مدل)به نظر شما مناسب این کاره.
    و آیا این ممکنه که برای ووفر از یه امپ دو کانال خوب و برای تویتر از خروجی خود پخش استفاده کنم که هم به تویتر صدمه نزنه.
    برادر بزرگوار اگه جای کمی پرت گفتم بزار به حساب بی تجربگی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    gs9 و کلا پخشهای های اند رو نباید با پخشهای معمولی مقایسه کنید. باید قطعاتتون به هم بیان. مثلا اگر کامپوننت های اند و آمپ های اند دارین باید پخش خوب ببگیرید . یا اگر از پخش معمولی استفاده میکیند حتما از یه پروسور مرغوب استفاده نمائید.
    منم می خواهم بدونم واقعا ارزش هزینه داره یعنی صدای با این هزینه چقدر فراتر از یک سیستم رده متوسط

من خونه از امپلی فایر سری rx -a670 استفاده میکن گاهی فیلم دیدن و شنیدن اهنگ باهاش زیبایهای اهنگ و یا فیلم رو چند برابر میکنه
    و به نظر من ارش خرجی که کردم رو داشته 7 تومن با مجوعه بلند گو و کابلهای برام هزینه داشت اما با تمام وجود می گم ارزش داشت باز میشد بیشتر هزینه کرد اما این هزینه برای من بهترین صدا رو داره و کاملا راضی هستم

حالا برای ماشین هم می خواهم ببندم اما با یک هزینه معقول اما صدای خوب و با کیفیت بدون قدرت زیاد

من در یک حد متوسط
    کامپوننت گلدین rs-x165 انتخاب کردم که طبق گفته دوستان داری کیفیت و ضوح خوب هست و تنها چیزی هست که فعلا به نتیجه رسیدم
    هد یونیت هم بین دو مدلی که گفتم (الپاین 163 و سونی 100) در گیرم کدوم رو انتخاب کنم
    ممنون میشم در تصمیم گیری و نتیجه بهره کمک کنید

اگر به نظر کارشناسان فن ارزش هزینه کردن بیشتر داره تا برم سارغ رده های بالاتر (نصبت صدا به هزینه خیلی مهمه )
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من پخش کنوود 300 یو وی ام و اسپیکر فوکال 690 تهیه کردم
    قصد خرید آمپ نداشتم فعلا
    ترکیب این 2 تا اصلا صدای رضایت بخشی نداده
    اصلا بیس نداره مخصوصا تو ولوم های پایین و یسری موزیک ها
    بیشتر اوقات آدم با ولوم متوسط گوش میده به موزیک
    ولی این ترکیب یه صدای آماتور میده مخصوصا تو بیس و گرمی صدا
    از وقتی گرفتم رو اعصابه
    راهنمایی میخواستم
    ممنون
    من جواب سوالم و نگرفتم
    یکی از دوستان گفت کواک کیفیتی هست انتظار بیس نداشته باش
    برو عوضش کن
    آخه چیزی که باز بشه بخوای بفروشی 100 ت زیر قیمت میخوان بردارن باز بری یه کواک بالاتر برداری همه جوره ضرر میشه
    آقا خواهشا اینجا مشاوره الکی ندید
    آخه این فوکال چی بود ما خریدیم
    والا یه پایونیر سطح پایین از این صداش بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    بهترین گزینه من اگه جای شما بودم با هزینه شما خرید 5602 پایونیر هستش و یه آمپلی سبکتر مثل 3602 هم به تویتر وصل کنید آمپلی 4 کانال پایونیر d9604 هم میتونید تهیه کنید بله تویتر رو به پخشم میشه وصل کرد موقت ولی پخش ضعیفه براش امپلی بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان امروز عضو جدید سیستم صوتیم رو بعد از بررسی بسیار زیاد تهیه کردم و در نهایت بین Es165k فوکال و Upi6 دی ال اس، فوکال رو انتخاب کردم. کیفیت ساختش مثال زدنیه.

قیمت فوکال 1350 بود و دی ال اس رو 1250 و 1300 قیمت داشتم. چیزی که به نظر میرسه اینه که شرکت امرداد گویا سود فروشندگان رو در اولین بار فوکال کم قرار داده شده و در بار جدید قراره کمی افزایش پیدا کنه پس به نظر بار جدید فوکال هم به این دلیل و هم به دلیل افزایش قیمت یورو افزایش قابل توجهی پیدا میکنه . دوستانی که قصد تهیه محصولی رو دارند توصیه میشه سریع تر این کار رو انجام بدهند.
    Last edited by amirsein; 27-08-2017 at 22:50.

14. 5 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •