امروز دوباره یکم پاکت لاست بوجود اومد.امیدوارم ربطی به تموم شدن تعطیلات و شروع کار ادارات و این چیزا نداشته باشه و موقتی باشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز دوباره یکم پاکت لاست بوجود اومد.امیدوارم ربطی به تموم شدن تعطیلات و شروع کار ادارات و این چیزا نداشته باشه و موقتی باشه.
پس قطعا مشکل مخالفت مخابراته؟ یعنی شرکت شما آمادگی داره که همین الانم این تجهیزاتو در صورت موافقت مخابرات نصب کنه؟
اصلا هم مشخص نیست کی ممکنه این محدودیت برطرف بشه؟
بله امادگی وجود داره
موقتی هست و دلیلش مصرف بالا تو این مرکز که شما تشریف دارید هست. طبق گزارش واحد توسعه جزو مراکز در حال پیگیری برای توسعه اعلام شده.
اقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سرویسهای بالای 1024 که شبها نیم بها هستن نمیشه بجاش ساعات کمتری ولی به صورت رایگان باشه؟ مثلا بجای 1 تا 7 ، 1 تا 4 رایگان باشه.یا اینکه به انتخاب کاربر یه هفته در ماه شبها رایگان باشه و بقیه شبها تمام بها.
اگه می فرمودید 4-7 شدنی تر بود تا 1-4
چه صبری داری به خدا من بودم تا حالا بیست بار شرکتم رو عوض میکردم , باریکلا به این صبر و پشتکار![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی میگردم پرداخت اعتباری رو پیدا نمیکنم، تغییر کرده؟
اگه تو کلاسیک مود برید میبینید تو quick task هنوز اضافه نشده.
پیداش کردم. الان 256 نامحدود با محدودیت انتخابی شارژ کردم، یکی از پین ها رو هم از قسمت هدایا فعال کردم، ولی هنوز تغییری توی سرعت ایجاد نشده.
حدود 10 دقیقه باید شده باشه، 2 بار هم مودم رو ریست کردم. لینک دانلود هم مشکلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)