الان فیلم ابی استقلالی رو دیدم خیلی قشنگ بود حتما بگیرید ببینید.یه مستنده از صحنه ها و پشت صحنه های استقلال
یه چند جاش واقعا از خنده روده بر میشید
الان فیلم ابی استقلالی رو دیدم خیلی قشنگ بود حتما بگیرید ببینید.یه مستنده از صحنه ها و پشت صحنه های استقلال
یه چند جاش واقعا از خنده روده بر میشید
اقا لنگیا توی تاپیکشون در ارزوی دستیار استقلالیه امیرخان هستند(مظلومی)
خیلی جالبه اگه مظلومی الان سرمربی استقلال بود بدترین مربی دنیا بود ولی حالا ...
رحمتی اون موقع که توی تیم ما ذخیره بو خدای سوتی بود ولی حالا ...
صادقی .................................................. ....................
بائو.......................................... ................................
خوب پس مشکل از امیر نیست. خود واعظ یه چیزیش میشهمن بودم امیر رو نگه میداشتم ولی به این شرط که چند تا دستیار و آنالیزور درست درمون برای خودش پیدا کنه.
لاشخورن : دیراستی این پرسپولیسی ها چرا همیشه از ته مونده استقلال میخورن
سید مهدی رحمتیمیثم بائوامیرحسین صادقیو در سالهای قبلدر ارزوی دستیار استقلالیه امیرخان هستند
سیدعباسینیکبختو ... ( شما بقیه اش را بگین )عابدزاده
رحمتی که مطمئنا تمدید میکنه
Last edited by vahid78; 03-05-2009 at 21:45.
الانش هم گاهی اوقات سوتی ها خطرناکی میده ! اون موقع طالبلو تو اوج بود ولی حالا یکم پاش لرزیده...رحمتی اون موقع که توی تیم ما ذخیره بو خدای سوتی بود ولی حالا ...
امیدوارم برن یه دروازه بان خوب این فصل بخرن که اگه یه وقت طالبلو مصدوم شد از اون استفاده کنیم. این نامداری خو قابل اطمینان نیست
جباري، مي توني بري
واعظ : جباري و هر بازيكن ديگري مختار است پس از پايان قراردادش با تيم هاي ديگر وارد مذاكره شود . ما نه جباري ، بلكه هيچ بازيكن ديگري را به زور نگه نمي داريم من عادت ندارم به حرف هاي بازيكن بپردازم .باشگاه چارچوب دارد .
من مثل بعضي ها اهل بمب تركاندن ، ترقه زدن ! و اين جور كار ها نيستم با منطق حركت مي كنيم . بسيار با برنامه . هر شخصي با ما به توافق نرسد مي تواند برود . اكنون او را در ليست بازيكنان درجه دوم گذاشته ايم با هر تيمي به توافق برسد مي تواند برود .
ولی نه مثل اینکه داره میرهرحمتی که مطمئنا تمدید میکنه
رحمتی، حسینی و عقیلی در راه پرسپولیس
لاکردارها خرشانسن : دی 3 امتیاز رفت به حسابشونحریف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا کنار کشید
من امروز رفتم بخرمش ولی گفتم مگه مریضی پسر؟الان فیلم ابی استقلالی رو دیدم خیلی قشنگ بود حتما بگیرید ببینید.یه مستنده از صحنه ها و پشت صحنه های استقلال
یه چند جاش واقعا از خنده روده بر میشی
این 2 روز دیگه میاد برو دانلود کن
حالا کسی لینک دانلودش رو داره ما رو پیش خودمون سرفراز کنه؟![]()
براي يك سايت خبري كه فقط تكذيب ميكند
متن نامه واعظ آشتياني گوياي همه چيز است
خبرگزاري فارس: در حالي كه يكي از سايتها، خبر حضور خبرنگاران در تمرين استقلال را تكذيب كرده بود مشاهده نامه مديرعامل باشگاه استقلال نشان ميدهد كه آن سايت در تحليل خود دچار اشتباه شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، خبرنگاران و هواداراني كه امروز براي پوشش خبري و تماشاي تمرين استقلال به ورزشگاه دستگردي رفته بودند با نامهاي كه به امضاي مديرعامل باشگاه رسيده بود؛ مواجه شدند.
واعظ آشتياني در اين نامه حضور خبرنگاران (به جز عكاس سايت باشگاه و فيلمبرداران شركت نقش اول) و هواداران را ممنوع اعلام كرده بود.
خبرنگار خبرگزاري فارس كه در محل تمرين حضور داشت اين خبر را اعلام كرد اما يكي از سايتهاي خبري كه علاقه خاصي به تكذيب اخبار ديگران دارد خوشحال و سرمست از اينكه سوژه ديگري به دست آورده اعلام كرد كه حضور خبرنگاران در تمرين استقلال آزاد است و فقط هواداران نميتوانند در محل تمرين حضور يابند.
مشاهده متن نامه واعظ آشتياني به سرپرست مجموعه دستگردي نشان ميدهد كه ماجرا از چه قرار است و دوستاني كه قصد تكذيب اين خبر را دارند بدون آنكه خبرنگاري در محل تمرين داشته باشند دچار اشتباه شدند.
متن نامه خودگوياي همه چيز است.
انتهاي پيام/
گفت و گو با زننده گل قهرماني ليگ هشتم
جانواريو: خداوند هديهاي برايم كنار گذاشته بود
خبرگزاري فارس: هافبك برزيلي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: خداوند براي پايان فصل من هديهاي كنار گذاشته بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيهاي تاثيرگذار، بيحاشيه و مفيد بودن در بازي گروهي همگي از ويژگيهاي بارز بازيكني است كه به قول خودش با به ثمر رساندن گل قهرماني از خداوند هديه اين تلاشها را گرفت.
فابيو جانواريو مردي برزيلي و حرفهاي است كه وقتي براي انجام مصاحبه مقابلش قرار ميگيري بايد تمام آموزههاي خود را كنار بگذاري و در فضايي كاملا حرفهاي منتظر پاسخهايي باشي كه كمتر از بازيكن ايراني شنيدهاي. او مشكلات را رد نميكند اما صادقانه و با غيرتي مثالزدني، سئوال كننده را مورد عتاب قرار ميدهد كه چرا بايد از گذشتهها و خاطرات بد صحبت شود. فابيو بازيكن تيم قهرمان است و يك فصل قهرمانانه بازي كرده و اين را حق خود ميداند كه فقط بخواهد از لحظاتش لذت ببرد و ديگر هيچ. جانواريو با همين شرايط با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت و گو كرد.
فارس: شمار زيادي از هواداران استقلال قهرماني تيم خود با گلزني تو را معجزه ميدانند. خودت چه فكري ميكني؟
*نه؛ اين هديهاي بود كه از طرف خداوند گرفتم. اين معجزه از طرف من نيست. معجزه را خدا به انسان ميدهد. من تمام تلاش خودم را انجام دادم تا تيم پيروز شود. در كل يك كار گروهي بود و در آن شرايط و آن لحظه خدا كمك كرد به پيروزي برسيم تا يك تيم قهرمان شود و نه يك بازيكن.
فارس: دفعه اولي كه براي مصاحبه مقابل هم نشستيم با چهرهاي مصمم از قهرمان شدن حرف زدي. واقعا فكر مي كردي روزي جام قهرماني را لمس كني؟
* آن زمان فكر نميكردم قهرمان شويم اما اكنون كه قهرمانيم احساس متفاوتي دارم. اين حسي است كه تا به حال در طول زندگيام نداشتم و به همين دليل در حال حاضر احساس خوشايندي دارم. آن موقع تلاش ميكرديم قهرمان شويم ولي حالا ما تيم قهرمان هستيم.
فارس: تا به حال با هيچ تيمي طعم قهرماني را چشيده بودي؟
* نه به اين صورت. با تيم منطقهاي در برزيل قهرمان شده بودم اما مثل قهرماني استقلال نبود. دو تيم استقلال و پرسپوليس بيشترين طرفدارها را دارند.
فارس: استقلال تا قبل از بازي با پيام از شانس كمتري براي قهرماني برخوردار بود و كمتر كسي فكر ميكرد كه اين تيم قهرمان شود. تو چه فكري مي كردي؟
* تا قبل از بازي با پيام اصلا مطمئن نبودم قهرمان ميشويم چون از محالات بود كه چنين اتفاقاتي رخ دهد. در آن روز همه تمركزم روي بازي بود. به بازي فولاد مقابل ذوبآهن فكر نميكردم. ميخواستم بهترين تواناييام را نمايش دهم. وقتي وارد ميدان شدم هرازگاهي اسكوربورد را نگاه ميكردم. وقتي فهميدم ذوب آهن گل خورده اميدوارتر شدم و معتقد بودم اگر خدا بخواهد قهرمان ميشويم.
فارس: استقلال به غير از هفتههاي پاياني شانس اول قهرماني به حساب ميآمد اما به يكباره افت كرد. حتي تو هم افت داشتي؛ چرا؟
* من سه هفته مصدوم بودم وقتي به تركيب بازگشتم، كل تيم دچار افت شده بود. طبيعي بود روي بازي من هم تاثير بگذارد.
فارس: چقدر از مسائل حاشيهاي كه براي تيم رخ داده بود خبر داشتي؟
* هيچي.
فارس: پس آدم خوششانسي هستي كه به دليل خارجي بودن از اين مسائل دور بودي.
*شايد. من چيز خاصي متوجه نشده بودم فقط شنيدم قبلا يكسري اتفاقها در اين تيم رخ داده است اما خودم را درگير كسب اطلاعات بيشتر نكردم.
فارس: برايت تازگي نداشت كه با چنين مسائلي روبرو شدي؟
* استقلال تيم بزرگي است و چون شانس قهرماني داشت اين اتفاقات حاشيهاي كاملا طبيعي بود. اين مسائل چيز عجيبي نيست. هر اتفاقي كه در اين تيم رخ ميدهد انعكاس خبري آن چند برابر تيمهاي ديگر است. اگر همين اتفاقات در تيم ديگري رخ دهد اين همه انعكاس نخواهد داشت.
فارس: براي خودت جاي سئوال نداشت كه چرا استقلال افت كرد؟
* فوتبال همين است، هر تيمي در طول فصل فراز و نشيب دارد. منچستريونايتد در همين فصل با افت روبرو شد. مثلا ما بازي با سايپا داشتيم خوب بازي ميكرديم و نزديك بود ببريم، اما ناگهان گل خورديم. در بازي با الاتحاد هم همين اتفاق افتاد.
فارس: چه كسي مقصر بود؟
* در بازي گروهي شخص را نبايد مقصر دانست. مثلا در بازي با الاتحاد مربي بيرون زمين بود. در اين ما بازيكنان بوديم كه در داخل زمين تمركز خود را از دست داده بوديم. مربي كه بيرون زمين است كاري از دستش بر نميآيد. در بازي با الجزيره اگر پنالتي را گل ميكرديم نتيجه ميگرفتيم و آن وقت همه از استقلال تعريف ميكردند. ما بدشانسي آورديم.
فارس: اين موضوع چقدر به غيرحرفهاي بودن بازيكنان برميگردد؟
* مطمئنا بازيكنان سعي ميكنند تمركزشان را حفظ كنند تا نتيجه را كسب كنند اما بعضي مواقع پيش ميآيد. اين موضوع در ليگهاي اروپايي هم اتفاق ميافتد. در بازي با ام صلال، ما بيشتر حمله كرديم اما آنها در پي دو حمله به گل رسيدند.
فارس: اما اين اواخر به نظر ميآمد بعضي از بازيكنان تيم آن طور كه بايد در خدمت تيم نبودند و اين موضوع روي بازي تو تاثير گذاشته بود.
* من چنين چيزي را در مورد خودم احساس نكردم. نميتوانم اين قضيه را باور كنم چون تمام تيم ميخواست كه قهرمان شويم. همه ما با هم كار گروهي انجام ميداديم.
فارس: غيبت بازيكني مثل جباري تاثيري در بازي تو گذاشته بود؟
*استقلال نزديك به 30 بازيكن دارد كه همه آنها قوي هستند. حتي اگر من نباشم افراد خوبي براي پر كردن جاي من هستند. من در مورد اهميت بازيكنان اطلاع دارم. جباري اهميت ويژهاي دارد. اگر در بازي حضور داشته باشد مطمئن تر ميتوان آن بازي را تمام كرد اما وقتي نيست بايد بهترين تلاش كنيم تا كار را به سرانجام برسانيم.
فارس: در طول فصل بازي كدام بازيكن استقلال را موثرتر ديدي؟
* يك بازيكن را نميتوانم انتخاب كنم. نميتوانم بگويم كه فقط يك بازيكن تاثير داشته است. نميتوانم قبول كنم كه در يك تيم قهرمان از يك اسم نام برده شود. ما به صورت گروهي قهرمان شديم.
فارس: از بازيكنان استقلال چه چيزي ياد گرفتي؟
* دقيقا نميتوانم بگويم كه از هر كدام چه چيزي ياد گرفتم اما در هر تمرين و بازي كه انجام ميداديم من يك موضوعي ياد ميگرفتم. خودم را در هر بازي با شرايط سازگار ميكردم تا بدانم چه كارهايي انجام بدهم.
فارس: قبل از حضورت در استقلال امير قلعهنويي را چقدر ميشناختي؟
* شناختي نداشتم. وقتي به استقلال آمدم او را به عنوان مردي ميشناختم كه رهبري مس كرمان را بر عهده داشته و نتايج خوبي با اين تيم كسب كرده و دوباره به استقلال بازگشته بود.
فارس: قلعهنويي را چطور مربي ديدي؟
* او مربي است كه به شدت تيم را به تلاش وا ميدارد و رهبر خيلي خوبي است. قهرمان شدن و پيروز بودن را دوست دارد.
فارس: به لحاظ فني كدام ويژگي اين مربي تحسين تو را برمي انگيزد؟
* مسئله خوبي كه در او ديدم اين بود كه بازنده شدن و بازنده بودن را نميپذيرد. كسي است كه ميخواهد هميشه برنده شود و اين باعث ميشود از تيم بخواهد فعاليت بيشتري كند.
فارس: پس چرا استقلال در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه نگرفت؟
* اين موضوع را نميتوان به گردن قلعهنويي انداخت. اگر تيمي خوب نتيجه ميگيرد همه عوامل نقش دارند و به همان اندازه اگر تيم ببازد همه مقصر هستند. ضمن اينكه ما در گروه سختي قرار گرفتهايم. همه تيم ها قوي هستند و بهترين بازيكنان را دارند.
فارس: استقلال هم بهترين تيم ايران بوده و هست؟
* استقلال بهترين تيم در ايران است. در تيمهاي حريف بازيكنان ملي پوش برزيلي بازي ميكنند. آنها بازيكنان خوب به خدمت گرفتهاند.
فارس: اما همين حريفان قبل از مسابقات روي استقلال حساب ديگري باز كرده بودند؟
*گذشته هر چه بوده گذشته و نميخواهم منفي حرف بزنم. مي خواهم در مورد چيزهاي مثبت صحبت كنم. من اكنون خوشحالم و نميخواهم با اين حرفها روحيهام خراب شود.
فارس: فكر ميكني اكنون كه قهرمان شدي همه چيز عوض شده است؟
*نميدانم. بعد از اينكه از مشهد به تهران بازگشتيم فرصت نشده بين مردم باشم. فقط استقبال خوب آنها را در فرودگاه ديدم. مسلما خيليها بابت اين قهرماني خوشحال هستند.
فارس: برنامهات براي آينده چيست؟
*چون با استقلال قهرمان شدم؛ ميخواهم در اين تيم بمانم اما همه چيز بستگي به شرايط دارد.
فارس: اگر از تيمهاي اماراتي پيشنهاد داشته باشي قبول ميكني؟
*اگر شرايط خوبي باشد، بله.
فارس: اما تو اكنون در بين هواداران استقلال از محبوبيت بالايي برخورداري و شايد اين ترك استقلال باعث ناراحتي آنها شود.
* در حال حاضر سعي ميكنم لحظاتم را خوب بگذرانم و به آينده فكر نميكنم كه چه پيش ميآيد. اكنون از اين قهرماني و بودن در كنار مردم و هواداران لذت مي برم. از طرف ديگر چون اين موضوع؛ زندگيام را تحت الشعاع قرار ميدهد بايد منطقي تصميم بگيرم.
فارس: تو يك فصل پرتلاش را در استقلال گذراندي و با به ثمر رساندن گل قهرماني پاداش گرفتي.
* من اين موضوع را به حساب قسمت ميگذارم. خدا اين هديه را براي من كنار گذاشته بود.
فارس: شايد به اين دليل كه تو صادقانهترين بازي ها را براي استقلال انجام دادي.
*خيلي خوشحالم كه اين را مي شنوم. سعي كردم تمام تلاشم را براي تيم انجام دهم. من هديهاي گرفتم كه متعلق به همه است.
فارس: دوست داري اين قهرماني را با چه تيم بزرگي تجربه كني؟
*هميشه دوست دارم خوشحال باشم؛ با كدام تيم برايم فرقي نميكند اما دوست دارم در اسپانيا بازي كنم. احساس قهرماني آنقدر خوب بود كه ميخواهم دوباره تكرار شود.
فارس: اكنون كه قهرمان شدي دوست داري از باشگاه چه پاداشي بگيري؟
*هيچ. من قرارداد دارم و كار خاصي انجام ندادم.
فارس: براي هواداران حرف خاصي نداري؟
*از آنها ممنون هستم كه در هر شرايطي از تيم حمايت كردند. اميدوارم با اين قهرماني گوشهاي از محبتهايشان را جبران كرده باشيم.
فارس: اگر ذوبآهن قهرمان مي شد چه حالي پيدا ميكردي؟
*واي، نميتوانم تصور كنم. خيلي حس بدي مي شد.
گفت و گو: مهستا اخباري
انتهاي پيام/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)