تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2246 از 3195 اولاول ... 124617462146219622362242224322442245224622472248224922502256229623462746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,451 به 22,460 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

رفیق جان من هر جا رفتم دنتال هارد ارجینالش می گن نیومده برو 250 لب تاب ساتا بگیر که؟
    چه کنم حالا
    نه عزیز جان،هارد اوریج اسلیم هنوز نیومده اما اصلا توصیه نمیشه از هارد لپ تاب استفاده کنی،واسه دستگاه مشکل ایجاد میکنه........

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خیلی ممنون ولی فرمت FAT32 تا چند میشه درست کرد فکر کنم تا یه اندازه ایی نشه بیشتر

با چه ظرفیتی بگیرم راستی این هاردهای اکسترنال USB3 میخوام بگیرم وصل میشه یا نه دوست گرامی چه ظرفیتی بگیرم که مشکلی با FAT32 نداشته باشه ؟؟؟؟؟
    بازم ممنون از راهنماییتون
    و یه سوال دیگه هست اینکه مایکروسافت چند مدل XBOX360 داده
    1 آرکید داده بعدش هم ELITE که از نظر ابعادی کوچکتر هم هست مگه نه دوستان خوده آرکید هم 2 مدل داشت آیا مدل دیگه ای هم داده یا نه دوستان این دوستم میگه یه مدل دیگه هم داده بیرون که هنوز ..ک نشده درست میگه یا نه؟؟؟؟؟
    FAT32 تا هرچقدر که بخواید میتونید درست کنید ولی ظرفیت هر کدومش محدود هست .

اگه هارد USB3 میخوای بگیری حتما مبدل USB 2 دارشو بگیر که بتونی باهاش کار کنی چون کلا Socket پورت 3 با 2 فرق داره.

البته خوده پورت نه , Pin های داخلش تو USB3 پنج ردیف بیشتره.
    رفیق جان من هر جا رفتم دنتال هارد ارجینالش می گن نیومده برو 250 لب تاب ساتا بگیر که؟
    چه کنم حالا
    خوده کنسول Slim یهو نایاب میشه چه برسه به وسایل جانبیش !!!

هارد های -- شده بهش میخوره ولی هارد معمولی رو که شما همینطوری برداری بندازی تو کنسول جواب نمیده.
    یه داستانی قبلا بود واسه شناسایی درایو های 360 اسلیم. اون درسته؟
    مثلا هیتاچی 2 تا سوراخ سمت چپ و راستش داره. لایت آن معمولیه. یه مدل دیگه هست که یه حالت مربعی داره با خطهایی که روشه!
    الان واسه من با اون عکسها باید لایت آن باشه!

یه خبر دیگه هم شنیده بودم در مورد همون گروه هــکر. که اون گفته هاشون که اسلیم -- شده ولی کامل نیست خالی بندیه و اصلا نتونستن هنوز هکش کنن!
    تو این ایران کوفتی هم که یه دیسک ارجینال واسه 360 گیر نمیاد.

اگر کسی جایی سراغ داره توی تهران یه آمار بده !

برای درایو های Slim LiteOn بهترین راهش همین فیلم زیر هست که 9504 و یا 0225 رو معلوم میکنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درمورد ه ک هم مثل اینکه فعلا کارشون Delay خورده تا ببینیم چیکار میکنن.

سلام دوستان ..

یک عدد Slim 250Gb کاملا تمیز و در حد آک با یک عدد دسته ی اورجینال اضافه و 35تا بازی به فروش میرسد

Rohallah_Tavakoli قدیمی

یا حق
    داداش تورو از هر دری بندازن بیرون از یه سوراخ دیگه میایی تو !! کارت درسته .

چند میدی عزیز ؟

=========================================

Cry Engine 3 توجه همه رو به خود جلب میکند !!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 8 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز تو این فکر بودم که چرا ms انقدر احمقانه فکر کرد و به جای این DVDهای مزخرف از HD-DVD استفاده نکرد !!

فکر کنم در آیننده ی نزدیک xbox دارها به مشکل برخورد کنند !!

--------------
    دوستان هارد اورجینال 120 گیگ ( موجود باشه ) چنده ؟
    ----------

5. 4 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

امروز تو این فکر بودم که چرا ms انقدر احمقانه فکر کرد و به جای این DVDهای مزخرف از HD-DVD استفاده نکرد !!

فکر کنم در آیننده ی نزدیک xbox دارها به مشکل برخورد کنند !!

--------------
    دوستان هارد اورجینال 120 گیگ ( موجود باشه ) چنده ؟
    ----------
    اینده نزدیک ؟
    6 سال گذشته دیگه داریم میریم تو نسل بعدی
    تا حالا هم مشکلی نداشته
    از همون 2006 بازی مثل lost oddysey اومد و 4 تا Dvd بود و خرجش یک change dvd ساده
    تا الان که dead space 2 اش هم 2 تا Dvd بود

یادم میاد دورانی که بازی های PC رو توی 6 یا 7 تا Cd میدادن بازار تو این مملکت !

hd-dvd رو هم زد اما برای پخش فیلم که به صورت external device بود که خیلی رود جمع شد

هارد هم بین 70 تا 80

7. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام . دوستان من بازم یه سوال غیر حرفه ای دارم.......... اینکه برای هر بار update کردن دستگاه باید از حاظ سخت افزاری دستکاری بشه؟؟ و منظور از lt این چیزا چیه؟؟؟؟؟ بازم شرمنده

قربان همه دوستان

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ای بابا من تازه 4ماه نمیشه xbox گرفتم ، داریم میریم تو نسل بعدی

ولی اینطوری نمیشه !! واقعا ms از نظر drive افتضاح کارکرده !! اون از صدای کنسول این هم از DVD9GB بودنش !!

هارد 250GB حدود 100 تومن هست !! ولی آخه 250GB نیازم نمیشه !!

تا 40-50 تومن چیزی هست !! ؟؟

-----------
    بعد راهی برای اجرای این MKV لعنتی وجود نداره !!!

10. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عرضه کیت توسعه جدید xbox توسط Microsoft

حتما شما هم تا به حال، در ذهن خود به فرایند تولید بازی ها فکر کرده اید. این کار فرایندی پیچیده و پر هزینه است. ابزار های توسعه قیمت گزافی دارند. به ویژه وقتی کار گروهی لازم است وتعداد سخت افزار ها و ابزار توسعه لازم، چندین برابر می شود. وقتی باید برای یک بازی 50 دلار پول پرداخت کنید، هزینه ی همین موارد را می دهید. علاوه بر این، هرچقدر ابزار های توسعه یافته ی بیشتری برای توسعه دهندگان یک پلتفرم در اختیار باشد؛ نرم افزار های بهتری هم به دست شما خواهند رسید. این نکته شامل بازی ها هم می شود. وقتی هم که پای بازی به میان می آید؛ ایکسباکس به عنوان یکی از قوی ترین کنسول ها مطرح می شود. پس با وجود این که مایکروسافت کیت توسعه جدید ایکس باکس را عرضه کرده است؛ جا دارد نگاهی به ویژگی های این کیت توسعه بیاندازیم.

کنسول XDK جدید، با استفاده از Sidecar (قسمت برآمده در بالای کنسول) به توسعه دهندگان امکان دیباگینگ (یافتن و حل باگ ها) و ... را هم خواهد داد. البته تمام تیم توسعه به این امکانات نیاز ندارند. بنابر این Sidecar انعطاف پذیری بیشتری برای استدیو ها ارائه خواهد داد. برای مثال می تواند در میان چند کنسول Xbox Development Kit ؛ به اشتراک گذاشته شود. با این کار نیاز به لیسانس های گران قیمت تر برای امکانات دیباگینگ اضافی حذف شده و به این ترتیب قیمت نهایی ساخت، تست، دیباگ و عرضه بازی های Xbox 360 و یا گیم های آراکید Xbox Live؛ کاهش خواهد یافت.

به گفته این شرکت، کیت توسعه جدید ایکس باکس، با هدف افزایش کارایی و کاهش قیمت، برای تیم های توسعه دهنده ی Xbox 360 طراحی شده است. همچنین مقداری رم اضافه را هم به منظور توسعه ی بهتر ارائه می دهد. فلش مموری داخلی، گنجایش بیشتر هارد دیسک و ابعاد کوچکتر، از دیگر مشخصات این کیت توسعه هستند. ضمنا این کیت، به طور قابل توجهی ارزان تر از اجدادش بوده و برای توسعه دهندگان به صرفه تر است.

XDK و Sidecar جدید برای تمام توسعه دهندگانی که قرارداد و مجوز مایکروسافت را دارند؛ در دسترس خواهد بود. و زمانی که بتواند انتظارات را به طور کامل براورده کند؛ آن گاه به کیت استاندارد توسعه ایکس باکس تبدیل خواهد شد.

با تمام این ها باید شاهد بازی هایی ارزانتر و شاید با گرافیک بهتر، برای آینده ایکس باکس باشیم. البته شاید فرقی به حال آن هایی که از بازی های 3 هزارتومانی کپی شده استفاده می کنند نداشته باشد. اما کاهش قیمت بازی ها، در عین افزایش کیفیت، کنسول ایکس باکس را در میدان رقابت با سونی، باز هم جلوتر خواهد انداخت. ضمن این که احتمالا با این کیت توسعه جدید، تیم های توسعه دهنده هم قوت بیشتری خواهند گرفت.

منبع : نارنجی

12. 11 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

بعد راهی برای اجرای این MKV لعنتی وجود نداره !!!
    برای اجرای mkv دو راه دارید
    1-فایل mkv رو با استفاده از نرم افزار های converter فرمتشو عوض کنی
    2-یه کابل شبکه از کامپیوترت به ایکس بکس بکشی بعد با استفاده از نرم افزار window media center فایل mkv رو توی ایکس باکس ببینی

14. 3 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام . دوستان من بازم یه سوال غیر حرفه ای دارم.......... اینکه برای هر بار update کردن دستگاه باید از حاظ سخت افزاری دستکاری بشه؟؟ و منظور از lt این چیزا چیه؟؟؟؟؟ بازم شرمنده

قربان همه دوستان
    ما دو تا اپدیت داریم
    یکی اپدیت نرم افزاری یا همون سیستم عامل کنسول
    یکی هم اپدیت سخت افزاری برای اجرای بازی های کپی که باید درایو باز بشه
    اپدیت نرم افزاریو به راحتی خودت میتونی انجام بدی ولی اپدیت سخت افزاری نیاز به باز شدن کنسول داره که بدی بیرون بهتره
    جدید ترین اپدیت سخت افزاری هم LT PLUS نام داره

16. 2 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1-فایل mkv رو با استفاده از نرم افزار های converter فرمتشو عوض کنی
    وقت + حوصله convert رو ندارم !!
    2-یه کابل شبکه از کامپیوترت به ایکس بکس بکشی بعد با استفاده از نرم افزار window media center فایل mkv رو توی ایکس باکس ببینی
    خود windows media player با mkv مشکل داره !!

یعنی SYNC کنیم دیگه !! ؟؟

از کابل دیگه ای نمیشه استفاده کرد ؟ آخه به Live هم میخوایم وصل شیم

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

جدید ترین اپدیت سخت افزاری هم LT PLUS نام داره
    بله LT+ 1.1

18. 4 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •