تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2245 از 3347 اولاول ... 1245174521452195223522412242224322442245224622472248224922552295234527453245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,441 به 22,450 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در مورد یاگی ها یه نکته ی مهم رو بهتون بگم، باید صبر و حوصله داشته باشید تا بتونید به نتیجه برسید. ببینید، پدر دوست من از نظر کارهای فنی، فوق العاده هست، خودش حتی آنتن یاگی برای خودش درست کرد، خیلی ساده و با آب خوردن بست میسازه و محکمشون میکنه و ... این عدوات و تشکیلات از میله ها تا ... رو خودش بسته، ببینید اگر انتظارتون از یاگی این هست که مثل مودم های دانگلی باشه یعنی بسم الله بزن وصلش کن و فول سرعت به من بده، تصور اشتباهی دارید. شما باید صبر و حوصله داشته باشید.

صبر و حوصله، یعنی بدونید این آنتن رو باید به دفعات باز کنید، تغییر زاویه بدید، فاصله کم و زیاد کنید و به جهت های مختلف بگیرید تا بهترین نتیجه رو داشته باشید. کار وحشتناک و ترسناکی نیست، شما فقط ببین زاویه ی دو تا یاگی نسبت به هم، فاصله ای اینا از هم و جهتی هم که به اون سمت هستند، مهم هستش، یه بار مثلا اگر دیدید نتیجه ی زیاد دلخواهی نگرفتید، تست کنید، مثلا از 35 درجه نسبت به هم بذاریدشون توی 45 درجه نسبت به هم یا مثلا عوض جهتش به سمت دکلی که فکر میکنی خوبه، هی بچرخونی و تست کنی شاید یه جای بهتری رو برات گرفت که شما مطلع نباشی ازش؛ نه که انتظار داشته باشی اینو همینطور بیای بزنی به هر طرفی و فکر کنی برات معجزه کنه.

اگر بهترین نتیجه ی ممکن رو میخواید (توی هر چیزی) همیشه باید صبر داشت و تلاش کرد.

من یک آبان تاریخ اعزامم هست به خدمت ولی الان این خرجا رو کردم تا از یه اینترنت درست و حسابی هم لذت ببرم، توی خونه مخابرات اصفهان دارم با شبانه ی 99درصد رایگان و سرعت دانلود 1.2 مگابایت بر ثانیه ولی وقتی اومدم خونه ی دوستم و این سرعت ها رو دیدم، دیگه زدم دلو به دریا.

همیشه هم تلاش کنیم تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، چیزی ازمون کم نمیاد مثلا من الان فردا که این آنتن های لگاریتمی به دستم رسید، اینجا لحظه ای خبرش رو به شما میدم و شما هم از تجربه ی من استفاده کنید. همونطور که من راه هایی که پدر دوستم رفت رو دیگه نمیرم، از اون استفاده کردم و کمکم کرد و مثلا الان حتی مودم بهتر دارم یا دیگه میدونم چی به چیه یا مثلا وقتی دوستمون S I G N A L اینجا ما رو راهنمایی کرد.

به هر حال من امروز 500 هزار تومن پول این آنتن های لگاریتمی رو از جیب خودم دادم (نه که بگید بچه پولدارم و از جیب پدرم راحت خرج میکنم، نه) و تازه هنوز هزینه ی ارسال از طریق باربری و ... اش و سیمش و اینا هست . حالا من میام و تجربه ام رو بعدا اینجا میگم، اگر خوب بود که شماها میتونید از اونا استفاده کنید یا اگر آنتن های مزخرفی بود، شما میدونید یاگی ها با هزینه ی یک سوم این لگاریتمی ها، نتیجه ای هم سطح و یا حتی بهتر از اونا داره.

حالا تا فردا خدا برامون چی بخواد الهی به امید تو .
    Last edited by Lord Farshad; 21-07-2016 at 01:48.

2. 14 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

درود.

خب ما عکس این آنتن هامون رو امروز گرفتیم واستون، اینها هستند:

اون بالایی SXT LTE هست و پایینش هم دو تا یاگی با زوایه ی 45 درجه نسبت به هم. این کاملش:

البته امروز یکم آنتن ها رو دستکاری کردیم چون من دو تا آنتن سفارش دادم برای خودم که فردا میرسه، از این لگاریتمی ها:

البته به نظرم اشتباه کردم فکر نمیکنم آنتن های به درد بخوری باشند، بهتر میبود از همون یاگی ها برای خودم میخریدم.
    قسمت نبود من sxt بخرم
    امروز هر جا زنگيدم تموم شده بود تهران
    شما جايي سراغ نداري اصفهان كه بفرسته؟!
    فعلا ميگن مجود نيست هفته بعد بزنگ
    انتهاتون قذرتش چقدر عست يعني اعلام شده بهتون
    لينكس دارين رو اينترنت كه بسه هريد از اين آنتن ها؟! چون من اصفهان نيستم

4. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

در مورد یاگی ها یه نکته ی مهم رو بهتون بگم، باید صبر و حوصله داشته باشید تا بتونید به نتیجه برسید. ببینید، پدر دوست من از نظر کارهای فنی، فوق العاده هست، خودش حتی آنتن یاگی برای خودش درست کرد، خیلی ساده و با آب خوردن بست میسازه و محکمشون میکنه و ... این عدوات و تشکیلات از میله ها تا ... رو خودش بسته، ببینید اگر انتظارتون از یاگی این هست که مثل مودم های دانگلی باشه یعنی بسم الله بزن وصلش کن و فول سرعت به من بده، تصور اشتباهی دارید. شما باید صبر و حوصله داشته باشید.

صبر و حوصله، یعنی بدونید این آنتن رو باید به دفعات باز کنید، تغییر زاویه بدید، فاصله کم و زیاد کنید و به جهت های مختلف بگیرید تا بهترین نتیجه رو داشته باشید. کار وحشتناک و ترسناکی نیست، شما فقط ببین زاویه ی دو تا یاگی نسبت به هم، فاصله ای اینا از هم و جهتی هم که به اون سمت هستند، مهم هستش، یه بار مثلا اگر دیدید نتیجه ی زیاد دلخواهی نگرفتید، تست کنید، مثلا از 35 درجه نسبت به هم بذاریدشون توی 45 درجه نسبت به هم یا مثلا عوض جهتش به سمت دکلی که فکر میکنی خوبه، هی بچرخونی و تست کنی شاید یه جای بهتری رو برات گرفت که شما مطلع نباشی ازش؛ نه که انتظار داشته باشی اینو همینطور بیای بزنی به هر طرفی و فکر کنی برات معجزه کنه.

اگر بهترین نتیجه ی ممکن رو میخواید (توی هر چیزی) همیشه باید صبر داشت و تلاش کرد.

من یک آبان تاریخ اعزامم هست به خدمت ولی الان این خرجا رو کردم تا از یه اینترنت درست و حسابی هم لذت ببرم، توی خونه مخابرات اصفهان دارم با شبانه ی 99درصد رایگان و سرعت دانلود 1.2 مگابایت بر ثانیه ولی وقتی اومدم خونه ی دوستم و این سرعت ها رو دیدم، دیگه زدم دلو به دریا.

همیشه هم تلاش کنیم تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، چیزی ازمون کم نمیاد مثلا من الان فردا که این آنتن های لگاریتمی به دستم رسید، اینجا لحظه ای خبرش رو به شما میدم و شما هم از تجربه ی من استفاده کنید. همونطور که من راه هایی که پدر دوستم رفت رو دیگه نمیرم، از اون استفاده کردم و کمکم کرد و مثلا الان حتی مودم بهتر دارم یا دیگه میدونم چی به چیه یا مثلا وقتی دوستمون S I G N A L اینجا ما رو راهنمایی کرد.

به هر حال من امروز 500 هزار تومن پول این آنتن های لگاریتمی رو از جیب خودم دادم (نه که بگید بچه پولدارم و از جیب پدرم راحت خرج میکنم، نه) و تازه هنوز هزینه ی ارسال از طریق باربری و ... اش و سیمش و اینا هست . حالا من میام و تجربه ام رو بعدا اینجا میگم، اگر خوب بود که شماها میتونید از اونا استفاده کنید یا اگر آنتن های مزخرفی بود، شما میدونید یاگی ها با هزینه ی یک سوم این لگاریتمی ها، نتیجه ای هم سطح و یا حتی بهتر از اونا داره.

حالا تا فردا خدا برامون چی بخواد الهی به امید تو .
    مرسي واسه توضيحات فرشاد جان زحمت ميكشي
    فردا هم اگه تست سرعت با اين انتن جديدهات رو بزاري كه خيلي خوب ميشه واقعا كه ببينيم اينا بهتره يا ياگي عا يا sxt lte
    تا اينجاي كار طبق حرفاي شكا امتن ميكروتيك از همه بهتر بده و سرعت بيشتر رو ميده درسته!؟

6. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

مرسي واسه توضيحات فرشاد جان زحمت ميكشي
    فردا هم اگه تست سرعت با اين انتن جديدهات رو بزاري كه خيلي خوب ميشه واقعا كه ببينيم اينا بهتره يا ياگي عا يا sxt lte
    تا اينجاي كار طبق حرفاي شكا امتن ميكروتيك از همه بهتر بده و سرعت بيشتر رو ميده درسته!؟
    بهتر نیست این بحث ها رو توی تایپک مودم بزارید !!!!

8. این کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

بهتر نیست این بحث ها رو توی تایپک مودم بزارید !!!!
    سلام. بنده از دوستم Lord Farshad عزیز خواستم با توجه به گسترده شدن بحث آنتن ها، ادامه‌ی بحث آنتن ها رو در بخش مربوطه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست مطرح کنه. شما هم لطفاً زحمات بچه ها رو در زمینه‌ی کمک به این تاپیک ببینید گرچه بعضی مواقع غیرمرتبط با موضوع تاپیک میشه و این اجتناب ناپذیر هست. مدیران و ناظران محترم هستند و اگر صلاح دیدند تذکرات لازم رو میدند.

10. این کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    لطفا برای نظم انجمن توصیه میشه بحث های مودم در تاپیک خودش انجام بشه
    چندین بار گفته شده این موضوع
    موفق باشید

12. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

انگار اسپید تست بذاریم، پست ارزش معنایی بالاتری نسبت به کمک کردن داره!

وقتی شخصی سوالی میپرسه و کمکی از دست من نوعی بر بیاد، خیلی خوبه که کمک کنیم به هم و همدیگر رو راهنمایی کنیم.

در قالب پی نوشت، آنتی اسپم میذارم! آخه از نظر من اون تیکه ی اول پستم اسپم به حساب میاد!!

پ.ن 1 : آنتن ها به دستم رسید. طبق حرف فروشنده و کاتالوگش این 4G رو مثلا نمیگیره ولی به نظر من اشتباه میگند (یا بهتر بگم، اینا آنتن های تقویتی سیگنال موبایل هستند حالا ما میخوایم برای این کار استفاده کنیم، دقیقا مثل یاگی ها). به هر صورت دیگه خریدیم حالا، تا عصر اگر شد براش سیم تهیه کنیم (فیشش متفاوت هست ) و وصلش کنیم.

پ.ن 2 : به عنوان شخصی که روزی ناظر همین بخش بوده و از خود مدیرا هم بپرسید، کسی بوده که نقش زیادی توی چیدمان و تقسیم بندی بخش به همین شکلی که الان میبینید، داشته؛ میگ که اگر نیازی به تذکر باشه، بذارید ناظرا تذکر بدن نه شخص دیگه ای.

حالا فارغ از شوخی و اگر جدی بخوایم بگیم، من یه پیام خصوصی به میلاد جان یا وحید عزیز میزنم، اگر صلاح بود که یه پست های قدیمی از خود مدیرا رو به رسم قدیم میبریم و یه تاپیک میسازیم برای بحث در مورد آنتن ها و پست های به درد بخور اینجا هم منتقل میشه، اگرم صلاح نبود که ما دیگه چیزی نمیگیم شما خودتون با سعی و خطا برید بخرید و مث ما ریسک کنید، یه نتیجه ای بهتون میده دیگه والا .

14. 5 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

درود.

انگار اسپید تست بذاریم، پست ارزش معنایی بالاتری نسبت به کمک کردن داره!

وقتی شخصی سوالی میپرسه و کمکی از دست من نوعی بر بیاد، خیلی خوبه که کمک کنیم به هم و همدیگر رو راهنمایی کنیم.

در قالب پی نوشت، آنتی اسپم میذارم! آخه از نظر من اون تیکه ی اول پستم اسپم به حساب میاد!!

پ.ن 1 : آنتن ها به دستم رسید. طبق حرف فروشنده و کاتالوگش این 4G رو مثلا نمیگیره ولی به نظر من اشتباه میگند (یا بهتر بگم، اینا آنتن های تقویتی سیگنال موبایل هستند حالا ما میخوایم برای این کار استفاده کنیم، دقیقا مثل یاگی ها). به هر صورت دیگه خریدیم حالا، تا عصر اگر شد براش سیم تهیه کنیم (فیشش متفاوت هست ) و وصلش کنیم.

پ.ن 2 : به عنوان شخصی که روزی ناظر همین بخش بوده و از خود مدیرا هم بپرسید، کسی بوده که نقش زیادی توی چیدمان و تقسیم بندی بخش به همین شکلی که الان میبینید، داشته؛ میگ که اگر نیازی به تذکر باشه، بذارید ناظرا تذکر بدن نه شخص دیگه ای.

حالا فارغ از شوخی و اگر جدی بخوایم بگیم، من یه پیام خصوصی به میلاد جان یا وحید عزیز میزنم، اگر صلاح بود که یه پست های قدیمی از خود مدیرا رو به رسم قدیم میبریم و یه تاپیک میسازیم برای بحث در مورد آنتن ها و پست های به درد بخور اینجا هم منتقل میشه، اگرم صلاح نبود که ما دیگه چیزی نمیگیم شما خودتون با سعی و خطا برید بخرید و مث ما ریسک کنید، یه نتیجه ای بهتون میده دیگه والا .
    اینو به چه مودمی وصل می کنی که برقش رو میده ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

صادق عباسی شاهکوه، معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه‌ی رگولاتوری از تغییر روش ارا‌ئه‌ی اینترنت ثابت (ADSL، وایمکس و ...) خبر داد که پس از این تغییر اینترنت حجمی حذف خواهد شد.
    معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه‌ی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: «در طرح‌های معمول جهانی ارائه‌ی اینترنت موبایل به صورت حجمی متداول است اما اینترنت ثبات حجمی مرسوم نیست و خدمات اینترنت به صورت سرعتی عرضه ‌می‌شود.»
    عباسی شاهکوه اعلام کرد: «در تعرفه‌های اینترنتی که به تازگی تصویب شده است یک روش حجمی تعیین شد که این روش یک گام به سمت تغییر مدل اینترنت ثابت از سرویس حجمی به سمت سرویس سرعتی است.»
    معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توضیح داد: «محتوا با حجم بیشتر باید راحت‌تر به دست مردم برسد و محدودیت‌های حجم حذف شود. بر اساس نحوه‌ی مصرف کنونی مشترکان سرویس‌های حجیم بیشتر ویدیویی و داخلی است.»
    به گفته‌ی عباسی شاهکوه، شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی اینترنت موظف شده‌انده ظرف ۶ ماه آینده محاسبه‌ی ترافیک داخلی و خارجی را برای کاربرانشان تفکیک کنند.
    با توجه به گفته‌ی معاون رگولاتوری باید منتظر حذف سرویس‌های حجمی بود. حذف اینترنت حجمی در ایران می‌تواند یکی از مهم‌ترین اتفاقات چند سال اخیر فناوری اطلاعات کشور باشد و رضایت کاربران را فراهم کند.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستانی که بحث آنتن و ... انداختن
    یعنی آنتن باعث افزایش سرعت 4g میشه!؟
    و اینکه 4g بدون آنتن جواب نمیده؟
    من با گوشی استفاده میکنم
    مودم هم نمیدونم چی بگیرم که از رونق نیفته تا چند سال ( مثل وایمکسای بخت برگشته نشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •