در مورد یاگی ها یه
نکته ی مهم رو بهتون بگم، باید صبر و حوصله داشته باشید تا بتونید به نتیجه برسید. ببینید، پدر دوست من از نظر کارهای فنی، فوق العاده هست، خودش حتی آنتن یاگی برای خودش درست کرد، خیلی ساده و با آب خوردن بست میسازه و محکمشون میکنه و ... این عدوات و تشکیلات از میله ها تا ... رو خودش بسته، ببینید اگر انتظارتون از یاگی این هست که مثل مودم های دانگلی باشه یعنی بسم الله بزن وصلش کن و فول سرعت به من بده، تصور اشتباهی دارید. شما باید صبر و حوصله داشته باشید.
صبر و حوصله، یعنی بدونید این آنتن رو باید به دفعات باز کنید، تغییر زاویه بدید، فاصله کم و زیاد کنید و به جهت های مختلف بگیرید تا بهترین نتیجه رو داشته باشید. کار وحشتناک و ترسناکی نیست، شما فقط ببین زاویه ی دو تا یاگی نسبت به هم، فاصله ای اینا از هم و جهتی هم که به اون سمت هستند، مهم هستش، یه بار مثلا اگر دیدید نتیجه ی زیاد دلخواهی نگرفتید، تست کنید، مثلا از 35 درجه نسبت به هم بذاریدشون توی 45 درجه نسبت به هم یا مثلا عوض جهتش به سمت دکلی که فکر میکنی خوبه، هی بچرخونی و تست کنی شاید یه جای بهتری رو برات گرفت که شما مطلع نباشی ازش؛ نه که انتظار داشته باشی اینو همینطور بیای بزنی به هر طرفی و فکر کنی برات معجزه کنه.
اگر بهترین نتیجه ی ممکن رو میخواید (توی هر چیزی) همیشه باید صبر داشت و تلاش کرد.
من یک آبان تاریخ اعزامم هست به خدمت ولی الان این خرجا رو کردم تا از یه اینترنت درست و حسابی هم لذت ببرم، توی خونه مخابرات اصفهان دارم با شبانه ی 99درصد رایگان و سرعت دانلود 1.2 مگابایت بر ثانیه ولی وقتی اومدم خونه ی دوستم و این سرعت ها رو دیدم، دیگه زدم دلو به دریا.
همیشه هم تلاش کنیم تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، چیزی ازمون کم نمیاد
.gif)
مثلا من الان فردا که این آنتن های لگاریتمی به دستم رسید، اینجا لحظه ای خبرش رو به شما میدم
.gif)
و شما هم از تجربه ی من استفاده کنید. همونطور که من راه هایی که پدر دوستم رفت رو دیگه نمیرم، از اون استفاده کردم و کمکم کرد و مثلا الان حتی مودم بهتر دارم یا دیگه میدونم چی به چیه یا مثلا وقتی دوستمون S I G N A L اینجا ما رو راهنمایی کرد.
به هر حال من امروز 500 هزار تومن پول این آنتن های لگاریتمی رو از جیب خودم دادم (نه که بگید بچه پولدارم و از جیب پدرم راحت خرج میکنم، نه) و تازه هنوز هزینه ی ارسال از طریق باربری و ... اش و سیمش و اینا هست

. حالا من میام و تجربه ام رو بعدا اینجا میگم، اگر خوب بود که شماها میتونید از اونا استفاده کنید یا اگر آنتن های مزخرفی بود، شما میدونید یاگی ها با هزینه ی یک سوم این لگاریتمی ها، نتیجه ای هم سطح و یا حتی بهتر از اونا داره.
حالا تا فردا خدا برامون چی بخواد
.gif)
الهی به امید تو
.gif)
.