نمیخوام ناامیدت کنم. ولی منتظر یک خدمت سخت و طاقت فرسا باش مخصوصا بعد از آموزشی
ناجا= برده داری نوین
نمیخوام ناامیدت کنم. ولی منتظر یک خدمت سخت و طاقت فرسا باش مخصوصا بعد از آموزشی
ناجا= برده داری نوین
سلام دوستان
منم یکی تیر آموزشی 03 عجب شیر - آموزشگاه شهید سرلشگر شعبان برخورداری نزاجا
دوستان منتظر نظرتون هستم
همه که میگن خیلی سخت گیر هستن
از جزئیات خبر ندارم
لطفا تجربیاتتون رو بگین
ممنون
داداش ما هم که تو ارتش بودیم برده بودیم.....
دوستان عزیز تبریک امروز برگه سفید رو خیلی شیک و مجلسی اوردن جلو در خونه من بچه پیروزی هستم افتادم 01 سه راه تختی ارتش از دم خونمون تا پادگان پیاده 15 دقیقه راه هستش به این میگن یک خدمت عالی در ضمن نا گفته نمونه من لیسانسه هستم و متاهل حالا دیگه نمیدونم تاثیری داشته یا نه ولی تو این گرونی و خرج زنو بچه خودش نعمتی هستش نزدیک بودن باید دنبال کار نیمه وقت هم باشم چاره ای نیستش...............
برات خوشحالم برادر من. یکی هم مثل من 7 ساله که نامزد داره و فقط چون به خاطر مشکلاتش عقد نکرده و عقدنامه نداره، مجرد حساب میشه و باید آموزشی رو با مدرک ارشد از تهران بره کرمان. فقط یه میان دوره میدن که اونم نیایم سنگین تره. فقط دعا می کنم که یگانم رو تهران بیفتم که اگه اینطور نشه دیوانه میشم.
دوستان
چند تا سوال خنده دار
اگر حین رژه پات درد بگیره یا دستشوییت بیاد باید چی کار کنی یا حین نگهبانی .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اگر یک روز حالت بد باشه یا مسموم بشی چطوری میتونی از شرکت در رژه و .. انصراف بدی ؟
بچه ها تو ماهه رمضان نسبت به حالت عادی آموزشی چقدر راحت تره؟اصلا راحت تر هست؟![]()
بله کمتر از 1% جاهای ارتش بردگی میکشند ولی کمتر از 1 % نه مثل ناجا که 99% جاهاش بردگیه!!!!!!!!!!!!
بله اون جاهایی که دیدید سرباز ناجا حال میکنه و سپاه و ارتش بیگاری 1% ارگانهاست و استثنا.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته بهتون حق میدم چون تو ارتش خدمت کردید و سرباز ناجا رو ممکنه درک نکنید. که فقط 6 ساعت حق خواب داره!!. همش پست. سرباز کلانتری از اول تا اخر هفته متهم ببره و هزار و یک خطر مرگ رو به جون بخر اخر هفته 8 ساعت مرخصی ساعتی میدن. از سرباز مرزبانی که چیزی نمیگم نمونه بارزش همین مرزبانان عزیزمون 3 ماه پیش و... کارسناسی ارشد راهور که تو جاده های بین شهری کلی میبینیم و شب و روز تعطیلات ندارند.ولی فوق دیپلم ارتش ماکزیمم تا 2 کار داره!!!
یه دکتر وظیفه داشتیم تو درمانگاه بنده خدا 32 سالش بود و 2 تا بچه داشت. از 5 صبح بود تا 5 بعد از ظهر و هفته بعد شیفتش معکوس میشد.!!!!
یادمه که تو یکی از ارگانهای حفاظت وقتی که نمایشگاه طلا بود 2 تا لیسانس وظیفه رو به رگبار بستن و حتی شهید محسوبشون نکردن.
مسئول نظافت و توالت شویمون هم یک لیسانس بود.اگر یه مقدار انصاف داشته باشید میبینید که در ارتش حداقل به مدرک خیلی احترام میذارن.
قصدم اصلا تخریب روحیه دوستان نیست بلکه گفتن واقعیت وپیشگیریه. اگر افتادید ناجا به هر قیمتی شده اگر تخصصی دارید مثل تایپ بگید که ستاد بیفتید که ساعت کاریتون تا 5 بعد از ظهر باشه.اگر پارتی و اشنایی دارید بگید حداقل کلانتری مرزبانی و راهور نیفتید.
قصدم فقط اگاهی دادن به برادران عزیزم بود
موفق باشید.
اگر حین رژه پات درد بگیره یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد از صف خارج میشید و به یک فرد ارشد تر اطلاع میدید ...اکر حالت بد باشه هم به ارشد اطلاع میدی ..برای ما اصلا اگر کسی در رژه مشکل داشت خودشون میگفتند از صف بیرون بیاد .چون کار بقیه رو هم خراب میکنه
بستگی صد در صد به مرکز اموزش دارد .اما در حالت عادی بهتر است
tapatalk
...
REAPER CREW
Last edited by SNOW PATROL; 09-06-2014 at 09:16.
نظام وظیفه سیستم تعجیل رو چند روزی هست که بسته حالا دوستان خبری باشه تا امشب بهتون خبر میدم
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)