تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2245 از 4105 اولاول ... 1245174521452195223522412242224322442245224622472248224922552295234527453245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,441 به 22,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اول تیر، نیروی انتضامی - مرکزآموزش ولیعصر تبریز کسی نیست؟
    نمیخوام ناامیدت کنم. ولی منتظر یک خدمت سخت و طاقت فرسا باش مخصوصا بعد از آموزشی

ناجا= برده داری نوین

حـــــرفـه ای Saleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    منم یکی تیر آموزشی 03 عجب شیر - آموزشگاه شهید سرلشگر شعبان برخورداری نزاجا

دوستان منتظر نظرتون هستم
    همه که میگن خیلی سخت گیر هستن
    از جزئیات خبر ندارم
    لطفا تجربیاتتون رو بگین

ممنون

3. 4 کاربر از Saleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نمیخوام ناامیدت کنم. ولی منتظر یک خدمت سخت و طاقت فرسا باش مخصوصا بعد از آموزشی

ناجا= برده داری نوین

داداش ما هم که تو ارتش بودیم برده بودیم.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان عزیز تبریک امروز برگه سفید رو خیلی شیک و مجلسی اوردن جلو در خونه من بچه پیروزی هستم افتادم 01 سه راه تختی ارتش از دم خونمون تا پادگان پیاده 15 دقیقه راه هستش به این میگن یک خدمت عالی در ضمن نا گفته نمونه من لیسانسه هستم و متاهل حالا دیگه نمیدونم تاثیری داشته یا نه ولی تو این گرونی و خرج زنو بچه خودش نعمتی هستش نزدیک بودن باید دنبال کار نیمه وقت هم باشم چاره ای نیستش...............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان عزیز تبریک امروز برگه سفید رو خیلی شیک و مجلسی اوردن جلو در خونه من بچه پیروزی هستم افتادم 01 سه راه تختی ارتش از دم خونمون تا پادگان پیاده 15 دقیقه راه هستش به این میگن یک خدمت عالی در ضمن نا گفته نمونه من لیسانسه هستم و متاهل حالا دیگه نمیدونم تاثیری داشته یا نه ولی تو این گرونی و خرج زنو بچه خودش نعمتی هستش نزدیک بودن باید دنبال کار نیمه وقت هم باشم چاره ای نیستش...............
    برات خوشحالم برادر من. یکی هم مثل من 7 ساله که نامزد داره و فقط چون به خاطر مشکلاتش عقد نکرده و عقدنامه نداره، مجرد حساب میشه و باید آموزشی رو با مدرک ارشد از تهران بره کرمان. فقط یه میان دوره میدن که اونم نیایم سنگین تره. فقط دعا می کنم که یگانم رو تهران بیفتم که اگه اینطور نشه دیوانه میشم.

7. این کاربر از babakshahkaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان

چند تا سوال خنده دار

اگر حین رژه پات درد بگیره یا دستشوییت بیاد باید چی کار کنی یا حین نگهبانی .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا اگر یک روز حالت بد باشه یا مسموم بشی چطوری میتونی از شرکت در رژه و .. انصراف بدی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

بچه ها تو ماهه رمضان نسبت به حالت عادی آموزشی چقدر راحت تره؟اصلا راحت تر هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

داداش ما هم که تو ارتش بودیم برده بودیم.....

بله کمتر از 1% جاهای ارتش بردگی میکشند ولی کمتر از 1 % نه مثل ناجا که 99% جاهاش بردگیه!!!!!!!!!!!!

بله اون جاهایی که دیدید سرباز ناجا حال میکنه و سپاه و ارتش بیگاری 1% ارگانهاست و استثنا.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    البته بهتون حق میدم چون تو ارتش خدمت کردید و سرباز ناجا رو ممکنه درک نکنید. که فقط 6 ساعت حق خواب داره!!. همش پست. سرباز کلانتری از اول تا اخر هفته متهم ببره و هزار و یک خطر مرگ رو به جون بخر اخر هفته 8 ساعت مرخصی ساعتی میدن. از سرباز مرزبانی که چیزی نمیگم نمونه بارزش همین مرزبانان عزیزمون 3 ماه پیش و... کارسناسی ارشد راهور که تو جاده های بین شهری کلی میبینیم و شب و روز تعطیلات ندارند.ولی فوق دیپلم ارتش ماکزیمم تا 2 کار داره!!!
    یه دکتر وظیفه داشتیم تو درمانگاه بنده خدا 32 سالش بود و 2 تا بچه داشت. از 5 صبح بود تا 5 بعد از ظهر و هفته بعد شیفتش معکوس میشد.!!!!

یادمه که تو یکی از ارگانهای حفاظت وقتی که نمایشگاه طلا بود 2 تا لیسانس وظیفه رو به رگبار بستن و حتی شهید محسوبشون نکردن.
    مسئول نظافت و توالت شویمون هم یک لیسانس بود.اگر یه مقدار انصاف داشته باشید میبینید که در ارتش حداقل به مدرک خیلی احترام میذارن.

قصدم اصلا تخریب روحیه دوستان نیست بلکه گفتن واقعیت وپیشگیریه. اگر افتادید ناجا به هر قیمتی شده اگر تخصصی دارید مثل تایپ بگید که ستاد بیفتید که ساعت کاریتون تا 5 بعد از ظهر باشه.اگر پارتی و اشنایی دارید بگید حداقل کلانتری مرزبانی و راهور نیفتید.

قصدم فقط اگاهی دادن به برادران عزیزم بود
    موفق باشید.

11. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان

چند تا سوال خنده دار

اگر حین رژه پات درد بگیره یا دستشوییت بیاد باید چی کار کنی یا حین نگهبانی .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا اگر یک روز حالت بد باشه یا مسموم بشی چطوری میتونی از شرکت در رژه و .. انصراف بدی ؟

اگر حین رژه پات درد بگیره یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد از صف خارج میشید و به یک فرد ارشد تر اطلاع میدید ...اکر حالت بد باشه هم به ارشد اطلاع میدی ..برای ما اصلا اگر کسی در رژه مشکل داشت خودشون میگفتند از صف بیرون بیاد .چون کار بقیه رو هم خراب میکنه

بچه ها تو ماهه رمضان نسبت به حالت عادی آموزشی چقدر راحت تره؟اصلا راحت تر هست؟
    بستگی صد در صد به مرکز اموزش دارد .اما در حالت عادی بهتر است

tapatalk
    ...
    REAPER CREW
    Last edited by SNOW PATROL; 09-06-2014 at 09:16.

13. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

تا حالا اینطور چیزی نشنیده بودم!!! برید یه دفتر پلیس+10 دیگه اگه اونجا هم همین رو گفتن برید خود نظام وظیفه پیگیر بشید...
    البته فرصت زیادی نیست و شاید واقعا ظرفیت تکمیل شده باشه ولی طبق لینک پست قبلم (بند 4) تا 48 ساعت قبل از اعزام میشه درخواست داد!
    به هر حال شما سعی خودتونو بکنید...

اصلا قابل پیشبینی نیست...
    نظام وظیفه سیستم تعجیل رو چند روزی هست که بسته حالا دوستان خبری باشه تا امشب بهتون خبر میدم

15. این کاربر از 775e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •