برای منم این هدیه نوروزی يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندر اومده ولی زده به ارزش 65 هزار تومن ! دوستان که میگن واسه اونا زده 50 هزار تومن !
بخوام بفروشمش جایی هست ؟ همین کد فعال سازی و سریال اصلشه ؟
برای منم این هدیه نوروزی يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندر اومده ولی زده به ارزش 65 هزار تومن ! دوستان که میگن واسه اونا زده 50 هزار تومن !
بخوام بفروشمش جایی هست ؟ همین کد فعال سازی و سریال اصلشه ؟
اگه حوصله داری برای دانلود بعد سه یا چهار دقیقه دیسکانت کن دوباره وصل شو
اونجوری که اون دوستمون چند پست قبلت گذاشته بود شبی 7.6 گیگ دان کرده که البته فک کنم گذراست و خودشون هم گفته بودن که "عید اینجور شده"
ولی من دقیقا شبها سرعت واقعیم رو دارم و شبی حول و حوش 1 گیگ دانلود میکنم البته کلا 8 روز که از پارس 512 گرفتم و تا الان که فوق العاده بوده به نظرم .
من قبل از عید شبی 2 تا 2.5 گیگ میگرفتم الآن شده 5 تا 7.5 ولی دوباره کم میشه برمیگرده رو حالت قبل
زنگ زدن پارس لاین اینو میخواستم:
POL-1024-U
1 مگ نامحدود ماهی 220 هزار تومان و سالی 2,360 میلیون
میگفت چون خوب اینقدر میدید مشمول جایزه مصرف منصفانه نمیشه و سرعتتون 24 ساعت دانلود کنید همون هست و Burst هم داره و....
ان هم فقط برای سرورهای خارجی و اروپایی میخوام
دوستان کسی گرفته داره؟ راست میگند؟ میخوام اینو بگیرم
Last edited by italodance; 30-03-2013 at 08:43.
سرعت تا 1.7 بالا میره
البته شبا میشه همون 1مگ
ممنون پس شما همین 1 مگابیت نامحدود را دارید و سرعتش از سرورهای اروپایی خود هست با speedtest.com میگیرید؟
در 24 ساعت صبح ظهر عصر شب یکسان هست؟ سرعت تک کانکشن هم که همون speedtest.com میشه هم یکسان یعنی نرمال 1 مگ هست 24 ساعت؟
Last edited by italodance; 30-03-2013 at 09:51.
من سرویس 512 محدود دارم ولی شبها سرعتم از 70 بالاتر نمیره!
ولی روزها سرعت خوبی دارم :
![]()
1 مگابیت دیگه !؟ یعنی سرعت 128 کیلوبایت ! همون سرویسی که تو بعضی از مراکز استانی ، مخابرات میده 60 تومن ، پارس میده 220 تومن !
60 تومن نه 1 مگ نامحدود رو الان مخابرات ميده 43 تومن(شهر اروميه )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)